**Buburuze de 2009 in actiune (8)**
Raspunsuri - Pagina 2
miruta spune:
Bai ,nene,sunteti imposibile...nici acum n-ar reusit sa recuperez ce-ati scris,"gaitelor" ce sunteti.
Eu sincer nu stiu cum aveti atata timp de scris ca eu n-am timp nici sa respir.Noi suntem bn ,am avut niste zile mai agitate,plictiseala mare ca e un frig de ingheata pietrele si nu putem iesi afara.Asaa...am avut weekend ocupat,vineri am reusit sa ajung la ginecolog unde,supriza ,steriletul meu e la locul lui,nu stiu ce vazuse dr aia la ecograf(acum mi-a facut eco vaginal).sambata am avut musafiri,am facu alba ca zapada si mi-a iesit un deliciu,duminica am fost la biserica la Sf Anton,apoi la cumparaturi,seara la film si n-am mai avut timp deloc sa intru sa va citesc si acum mi-a picat fata cand am vazut cat am de recuperat.
Din ce am citit nu prea mai retin nimic.
Stiu ca am vazut o ANA slaba si frumoasa ,un acvariu frumos,O terorici mica de CRIS care face curat in sertare si se joaca frumos,o pletoasa mica de PICKY care se ridica de pe olita si merge de-a buselea,un botos mic de DANIELLA care doarme in niste pozitii de mori de ras si papa cuminte iaurt si o mami vopsita(am dreptate?mie asa mi s-a parut),frumoasa si mai slaba(te-ai cantarit?),o printesa mica de BAMSY, frumusetea mica a lui IRY...si nu mai stiu ....iertare.
Stiu ca ma intrebase DEEA la un moment dat de unde am luat mingiutele colorate ....Auchan dar prin decembrie si au costa vreo 40 de lei(Antoniei ii plac f mult,arunca cu ele prin toata casa ...acum i-am luat un cub IQ si nu se lasa pana nu-i dezmembreaza toate laturile.
TENZIKA....cu mii de scuze pt intarziere...ii urez un sincer LA MULTI ANI ,ALECSANDREI ,la implinirea primului anisor ,sa fie sanatoasa,sa creasca mare,frumoasa si isteata tare.Sa va bucurati de minunea voastra.Distractie placuta la motz(eu stiam ca la fete se zice la turta ...nasa ii rupe turta fetii) si felicitari pentru intoarcerea la munca ..e bn ca Alex ramane pe maine sigure.
Despre noi....de o saptamana si un pic Antonia a acceptat laptele praf de la Milupa.Bea un bibe la ora 17 si unul inainte de culcare .In rest ,primeste tzitzi dupa mesele solide ,noaptea si dimi la trezire.Dupa ce ne-am chinuit cu treziri din jumatate in jumatate de ora atata timp ,acum fata mea se culca la 9.30 si pana la 1 nu se mai trezeste(pana acum avea cel putin 3-4 treziri in perioada asta).Inca se mai trezeste pt tzitzi de vreo 2-3 ori dar in comparatie cu zecile de treziri de dinainte acum e mana cereasca.Am plans la primele bibe,imi era tare greu sa stiu ca eu am lapte si ii dau de asta dar a meritat sa incerc ,acum am o fata mult mai linistita(se trezeste mai odihnita,sincer,nu mai maraie atat ziua ) si eu sunt mult mai bn(ajunsesem intr-o stare grea din cauza oboselii iar copilul meu are nevoie de o mama intreaga la minte inca -desi am spitalul 9 langa mn
).
Va pup ,merg sa-i calc hainutele cat doarme.Nu va suparati pe mn ca n-am timp de stat mai mult cu voi si ca n-am raspuns la fiecare dar ma preseaza timpul.
AAAAAAAAAAAAAA...sa nu uit ..a intrebat Picky de sot.....al meu nu pot sa zic ca s-a schimbat prea mult...ma iubeste la fel de mult (zic eu),ma doreste
,incearca sa ajute cum poate ,desi ii lipseste de multe ori initiativa dar daca ii cer ceva nu comenteaza,stie ca mi-e greu si incearca sa ma ajute cum poate.Mai incearca el sa "evadeze " cateodata,mai pleaca la un prieten ,mai are de "ajutat " pe cineva dar in pricipiu e ok.Nu stiu daca se simte neglijat,am sa-l intreb ,in general noi discutam deschis despre ce simtim la sf zilei ,dupa ce adoarme pitica,mai dam drumul of-urilor,mai ne reprosam cateva ceva,ne mai cerem scuze etc.O singura data ,cand era fata mai mica a facut o "mini criza " de gelozie ...mancam in bucatarie ,fata era in dormitor cu mama ,am auzit-o plangand si pt ca eu terminasem de mancat si el nu ,m-am ridicat repede sa merg sa vad ce are si s-a suparat ca l-am lasat singur la masa ...am discutat apoi si a inteles,problema a fost rezolvata.
Gata ...acum chiar ca ies.Va pup!
Antonia,minunea mea
emanouela spune:
serialbastre eu am renuntat sa ma enervez pe chestia asta....asa facea si al meu la inceput si i-am zis....cum il tratezi tu pe el acu, ca pe o papusa, asa te va trata si el...intoarce-te in timp si vezi e ti-a marcat relatia cu ai tai....a functionat
acum se joaca, vorbesc, rad, Darius e mai atasat de el decat cum era inainte...
Serialbastre spune:
Mi-a adus aminte 
Cel mai tare ma enerveaza ca nu vorbeste cu ea; adica cica sta cu ea, pe pat, sau o tine in brate, sau se aseaza cu ea in brate la calculator dar sa vorbeasca cu ea, sa se joace impreuna nu stie.
Si daca cumva incepe sa planga mi-o paseaza repede pe motiv ca numai la tine se linisteste. 
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
www.ilovemilka.ro/mesaj?msgid=2534a5873ffca48342f29e8e4db71a41" target="_blank">Un vot pentru iubire!
lavinia.p spune:
Buna guralive mari si mici

In primul rand 
Darius Mihail bubu de Emanouela, sa cresti mare si sanatos!
Noi suntem mai bine umpic, poate sufla mai ok, aerosolii astia fac minuni, foarte bun un aparat dinasta fetelor, dc aveti bani luati-va si noi ne vom lua dupa ce ne revenim cu finantele.Acesta este de la dr pediatra pe care o iubim f mult, este o dr deosebita, ne-a sunat si azi sa vada cum suntem...unde mai gasesti asa dr care sa te sune pe banii lui sa te intrebe de sanatate, e minunata. Cred ca si siropul asta nou de tuse il ajuta, ca expectoreaza mai bine numai ca nu stie sa scuipe si inghite inapoi 
. N-a vrut sa doarma pana acuma la ora 3, de la 10 dimi e treaz
si m-a obosit...acuma i-am pus si aerosolul in timp ce doarme, in 10 min e gata. Va multumim ca va ganditi la noi si Rareselul simte asta

Reby si tu esti fantomita?...bag de seama ca nici tu n-ai avut somn
, multa sanatate va dorim si voua, sa va faceti repede bine
Lisa ma bucur ca sunteti bine, spor la pregatiri, abia astept sa vii sa ne spui cum a fost si sa ne arati pozici

Eumada si noi ne luptam cu mucisorii si cu un harait urat, eu i-am pus noaptea pe batistuta cu care doarme el fiole de karwol, sunt niste fiole mici la care le tai varful si pui substanta mentolata pe perinita sau pe o batistuta, a respirat mult mai bine, iar de 2 seri il dau pe Raresutul meu si cu o crema pe pietp si pe spate pt ca sa respire mai usor se numeste Pulmex baby si e f ok. Vreau sa iau cum a zis Alic niste uleiuri volatile si sa le pun in camera. Am incercat azi cum a zis Dana am pus cate o pic de ser fiziologic apoi cate o pic de Vibrocil, am stat un minut si am aspirat...mama ce a iesit
...incearca si tu sa vezi, tinem pumnii sa treaca repede mucisorii
Ramona multam de cavie, aveam nevoie
Cum e Bia?
Ema atunci al meu tatoooo de ce s-a decolorat?
si al meu si-a revenit la formele initiale doar ca e rau decolorat, eu am zis ca din cauza sarcinii dar mai stii ce tus a folosit ala care mi l-a facut?

Dana mama da ce cutremur a fost azi noapte, bine ca ne-am ancrat cu totii ca altfel nush ce era
....a si apropo l-ati trezit pe Rares
va dau eu voua cutremur de asa mare intensitate![]()
Cris
...sper sa se faca bine odata...Floricele simple ii dau sau cu unt, cascaval, sare?
Simina asa am patit si eu cu Rares, mai mult ca sigur de la aerul rece, zic eu.Eu l-am dat cu crema de la Mustela si i-a trecut in 2 zile!Pupici si sa treaca repede roseata
Dana il aspir saracutul de numa, azi pana la oea 3 l-am aspirat de 3 sau 4 ori

, cand vede deja aspiratorul, sa nu mai zic cand il aude ii vine sa o ia la sanatoasa
..pupicei la Denisuc!
..aaaa zi apreciez confidentialitatea
...iui s-a trezit Denis? si noua ne-a facut faza odata Rares...ooo si cate nu vor mai fi![]()
Anna
multumim de gandurile bune, si mie imi pare rau ca trece asa de greu, a fost un virus puternic, 2 saptamani pe antibiotic si sa nu treaca, acum e ceva mai bine cu nasucul de la aerosoli, dar tot tractoras a ramas.Pupici de la noi!
Trimit carnatoiul asta si revin cu caldabosul
ca dinasta n-a dat nimeni
Mami fericita de printisor
Rares Florin
Rareselul creste mare
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png
23.05.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!
anna-mama spune:
Culcat baiatul si am intrat sa vad ce mai faceti 
Eu am trimis mail de invitatie la petrecerea lui Vladut, am fost cu baiatul afara si am dat comanda de tort
, si acum astept curierul cu tricicleta, mi-a zis ca vine pana la 18.
Cuscra, pe unde esti?
de la Vladut pt Karina
Picky, cum iti trecu prin cap asemenea subiect delicat?
Noi suntem impreuna de 10 ani. Pai pana sa apara Vladut noi nu ne certam niciodata, iar cat am fost insarcinata am fost extrem de rasfatata, el un tip hiperprotectiv cu bb-le din burtica, se trezea de nu stiu cate ori pe noapte speriat, sa nu cad din pat 
dupa ce l-am nascut, Vladut a devenit centrul universului, si ne certam f des, ca el intotdeauna comenteaza ceva la modul in care este ingrijit copilul, eu le iau ca reprosuri si-mi sare tandara....si tot asa. Chiar si dupa ce am nascut am avut ceva dureri de la epiziotomie, si ma apuca plansul, iar el imi tot zicea, ei lasa, nu vezi ce copil frumos si sanatos ai nascut! Asta vedeam si eu, dar daca ma durea acum chiar nu aveam voie sa ma exteriorizez?! Si niciodata nu am voie sa plec de langa copil cateva ore, cum sa ma duc la cafea si sa-l lasa pe asta mic? Am incercat de mai multe ori sa-i explic cum ma simt eu vizavi de comportamentul lui, dar zice ca interpretez gresit si nu am dreptate
Astea sunt schimbarile legate de venirea copilului, in mare suntem bine, ne spunem "te iubesc" cel putin o data pe zi si facem sex cel putin o data la 2 luni
Am o relatie f buna cu sotul, dar daca e sa evaluez modificarile aduse de aparitia copilului in relatia noastra as putea spune ca ne-a adus si ceva tensiuni cu care nu eram obisnuiti inainte.
Sper ca nu v-am zapacit de tot 
Mirunica, bravo, tine-te dupa mami, arat-i tu militarie 
Ramona, ce bine ca e mai bine Bia 
Ema, pai asta e motiv de scandal, cum sa nu-ti mai aduca bomboane in fiecare saptamana
Sa-i fie rusine, doar ai si tu nevoie de energie ca sa ai grija de baiat 
Andreea, sotul tau merita premiat, e super cum se comporta cu tine
Chiar isi merita declaratia
Ca tatic, mai are putin de invatat 
Mirela, bravo pt Anto ca bea laptic praf si ca va odihniti amandoua mai bine
Si eu il intarc dupa ce implineste un an, o sa fie greu... Nu ne suparam, ne bucuram ca intri si ne mai zici despre voi, si atata timp cat sunteti sanatoase asta e cel nai important 
Lavi, e bine ca-i face mai bine siropelul nou, Doamne ajuta sa se faca mai repede bine! Si tu, pune mana si odihneste-te 
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Serialbastre spune:
Anna,
am crezut ca numai noi asa "des" o comitem. 
Andreea si
www.ilovemilka.ro/mesaj?msgid=2534a5873ffca48342f29e8e4db71a41" target="_blank">Un vot pentru iubire!
Simina1980 spune:
Delicat subiect ai deschis Picky.
Relatia dintre mine si sotul meu nu s-a schimbat prea mult de cand a aparut puiul meu-adevarul e ca ne-am si dorit f mult un copilas si incercam cam de vreo 2 ani inainte sa raman.As vrea totusi sa stea mai mult cu el si sa-mi spuna ca apreciaza si intelege toate eforturile pe care le fac-cred ca apreciaza insa nu mi-o si spune.Ca trebuie sa recunoastem ca cel mai mult se schimba viata noastra a mamicilor din toate punctele de vedere-de la aspectul fizic pana la cele mai ascunse ganduri-vreau sa va zic ca nu e secunda sa nu ma gandesc la puiul meu si sa nu ma treaca fiori...nu prea am talent la a explica ce simt....eu sunt cu cifrele,calculele.
Va pup!
Plec acasa la puiul meu!Cel mare ma asteapta in parcare!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
bamsy spune:

de zeci de mii 
Clar, suferiti de limbutie!!!!! Eu ce ma fac?????m-apuc de citit, ce sa fac 

Serialbastre spune:
Miruta, si Cezara doarme mai bine si ziua e mai odihnita de cand ii dau seara lapte praf. Si eu am plans cand i-am dat primul biberon (de fapt i l-a dat al meu).
Acum suge dimineata si dupa mesele solide. Cateodata ma refuza, prima data s-a intamplat saptamana trecuta si m-am simtit cam ofuscata. ![]()
Andreea si
dani3lla spune:
ema hai bine fato ia tu toata cafeaua da macar dupa ce golesti o cana arunc-o spre mine ca pun putina apa macar gustu sa-l simt si eu![]()

simina si eu cred ca e prea mult 26grade.La noi sunt 22-23 cam asa
cuscra marfa rau tarcul nou...eu nu am loc sa-i fac tarc decat in sufragerie si in sufragerie mai are acces si catelul si in perioada asta ii cam cade parul si ...nu ma risc
Da observi ca nora'mea nu are treaba cu jucariile pe care i le-ai pus tu acolo...ea in cauta pe Denis pe messenger nu?![]()

seialbastre 

ema avand in vedere ca piciul are 5 lunite si abia ati inceput diversificarea iti spun cum am facut eu ca tot la 5 luni am inceput.Noi am inceput cu fructele respectiv mar si para pe care i le-am dat direct piure ca sucul mi l-a refuzat.Cresti cantitatea progresiv pana ajungi pe la 200gr(sau mai mult ,depinde de mancacios).Eu am inceput cu fructele crude.Dupa 3 zile de mar si para am inceput sa-i dau legume la masa de dupa-amiaza(adica 13:00)Am fiert tot ce inseamna legume(morcov,albituri,broccoli, ceapa, cartof, ardei,conopida,dovlecel... ).i-am pus cantitate cam pt 3 zile.n astea trei zile i-am pasat (cu furculita) doar morcovul si albiturile.Urmatoarea supica i-am pasat tot (inclusiv ceapa)
Cam pe la 6 luni i-am bagat in piureul de fructe branzica de casa si la piureul de legume carnita de pui/vita/curcan fierte separat si maruntite cu cutitul.De la 7 luni i-am bagat oul(galbenus) si ficatelul.In ziua in care ii dau ou nu ii dau carne si de obicei il pregatesc cu branzica si cartof fiert si il dau la masa de pranz.Ficatelul eu stiu ca poti sa-l dai in aceeasi zi cu carnea ca nu are nimic.A...pe la 6 luni jumate am inceput sa-i dau seara pe la 19:00 iaurtel natural cu cereale orez,porumb si tapioca.Cand ii dau ou,pt ca il amestec cu branzica si cartof si il dau dupa-amiaza ii pun in piureul de fructe "buscuiti"
Cred ca tu poti sa-i dai cu fructele si cereale.Sunt unele de la Milupa cu orez,porumb si tapioca ,fara gluten si sunt de la 4 luni in sus
.Daca ai nelamuriri imi spui ca nu stiu cat de coerenta am fost![]()

serialbastre luati-va fatoooo un pat mai mic![]()

cuscra vezi de ce baricadez eu toata sufrageria,inclusiv usa,cand il pun pe tero in premergator?.....macar la baie sa am liniste sa meditez![]()

Pai cum crezi ma cuscra ca ii cresc bucile daca nu le da si lor sa pape![]()

picky sa stii ca si eu m-am intrebat acelasi lucru despre sotul meu si nu am stiut sa-mi raspund mie insumi dapai tie.Nu imi dau seama daca s-a schimbat el sau am devenit eu mai pretentioasa.Nu pot sa ma prind daca ma iubeste mai putin sau daca eu sunt prea ocupata ca sa-i mai acord timp sa o faca.Habar nu am dar important este ca vad in ochii lui ca il iubeste tare mult pe Denis chiar daca au inceput sa "socializeze" de pe la 3 luni pt ca pana atunci era foarte speriat si ...iar sunt in dilema...oare era speriat de copil ca era prea mic si fragil sau de situatie in sine si de faptul ca a inceput o noua etapa in viata lui.Nu stiu cat ai inteles din ce am scris ca eu nu inteleg multe![]()

cuscra stai ca te iau eu cu epopeea mea
Tot cam asa s-a intamplat si la noi numai ca la noi am avut amandoi parte de vina.Eu aveam sanii franjuri ca nu se instalase lactatia cum trebuie,bb avea colici puternici si toata ziua plangea si trebuia sa-l tin in brate, Stefan ma suna de la servici sa ma intrebe ce fac si eu eram tot timpul bufnoasa si ma ratoiam la el cu faze ca "pe tine nu te intereseaza...ca sunt obosita si nervoasa...etc".La noi a fost si mama care ma ajuta la toate si greseala mea a fost ca nu l-am implicat mai deloc la inceput.Tot timpul era "mama hai sa-i facem baie,mama hai sa-l schimbam,mama de ce plange baiatul..." si uite asa soata mea nu s-a bagat mai deloc(bine ii era si un pic frica pt ca era bb mic mic)La noi parte de vina avem amandoi ...eu ca eram depresiva si ii vb urat si aveam impresia ca nu il iubeste pe copil si ca nu il i-a in brate,el ca nu a avut experienta sa impace o nebuna si in loc sa incerce s-a refugiat in munca si venea seara foarte tarziu.Abia pe la 3 luni a inceput sa fie altfel.
Dar si acum sunt confuza

ramonooo pai inseamna ca sunteti mai penali ca noi?

Trimit si revin ca s-a trezit scarmocitul
DANA mamica fericita de
botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap ![]()
pozitii de somn
inainte / dupa
1zi
2 sapt
1 luna
2 luni
3 luni
4 luni
5 luni
6 luni
7 luni