**Buburuze de 2009 in actiune (8)**

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

miruta.....cand i-am dat lapte praf la fata mi-am zis "traiasca al ce a inventat minunatia asta" ma bucur ca aveti noptile mai linistite
lavinia...ce bine ca Raresul se simte mai binefloricele le fac eu si ii dau asa cum mancam si noi(sarea este insesizabila)
si hai repede cu caltabosul
anaa.....asa deci,aaa???lasa ca vb eu cu vladut sa fie terorist sef
bamsy...baga tare ca cu e de gluma cu fetele astea
cuscra....da ce ochi format aibine ca nu ai vazut ce mesaje isi trimeteau..las-o cuscra,ca ia uite ce cur a facut
http://picasaweb.google.ro/cris8209/DeLa7LuniInSus#5430975339363871026
inca confuza dupa zgaltaiala care ai provocat-o aseara??

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg

reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

e posibil ca tusul sa nu fi fost ft bun lavi...oricum el in timp se mai decoloreaza da trebe niste ani, nu stiu ca sarcina sa fie un motiv de decolorat. da poti sa-l refaci
chiar asa ano.........eeee, las sa vezi ce omor ii dau eu
dana piceput, sarumana......acuuuu na cum faci branzica de casa???cu calciu lactic??? eu nu stiu cum sa cer aci asa ceva

Mergi la inceput

daca cuscra nu-i pe faza, p sa-ti zic cum fac eu branzica lapte consum si zeama lamaie...yammmiiiiiiiese o bunatate
P.S. cantitatea de branzica care iese din 200g lapte ,difera de la o fiema la alta a lapticului

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Cuscra voi cum sunteti? Te-am sunat dar nimic...sper ca sunteti ok si Stefania nu e f racita, sa ma suni neaparat sa-mi zici de voi! Va pupacim dulce dulce te tot!
Meniul nostru de azi este asa:
10.00 laptic
13 mere fierte si cu putin adaos de scortisoara...mmm o delicatesa, iese ca pireurile de la botrcan asa fin
17 morcovel cu orez si piept de pui
19.30 branzica cu prune din compot
22 laptic
00 probabil din nou laptic ca nu prea bea in ultimul timp destul lapte asa ca tre sa i-l dau in somnik
Cris fain tarc vi-ati improvizat si voi...si eu vreau la casa sa am spatiu...acu sunt invidipoasa pe cris
Ema spartul de Rares mananca 3 mere odata, cand i le fierb iar razuite 2...deci stai sa vezi mai incolo!
Cris foarte tare faza cu lipitul mancarii de buci
Picky multumim de capitolul nou, sa dea DD sa fie un capitol plin de bb-ei sanatosi, papaciosi si mamici odihnite si fercite!..in legatura cu sotul, noi ne intelegem la fel de bine ca si inainte, bine mai sunt momente cand sunt si certuri dar per ansamblu ne intelegem bine...il mai neglijez eu din cauza de bb si voi.Ma ajuta cu bb acuma f mult, la inceput ii era frica dar acuma s-a mai dezghetat, de schimbat scutecul inca n-am reusit sa-l fac, dar in rest face cam de toate, deci e ok...to asa maraici e Stefi?
Alic chiar voi cum stati cu petele rosii, vi-au trecut?Rareselul e ceva mai bine azi, deja vad ca-si face efectul si noul sirop de tuse, nu mai haraie in continuuasa ma bucur, acuma de cand s-a trezit am observat ca nu haraiedoamne ajuta sa ne facem odata bine!
Gata fetele tre sa fug ca nu ma mai lasa, e cu picioarele pe tastatura, tre sa mergem la joaca

mvft;
m'
ouyytrrtyj'
Asta a foso mesaj pt Stefania, cine stie ce se vb ei
Va pup, intru mai incolo, dc nu intervine ceva!

Mami fericita de printisor Rares Florin

Rareselul creste mare

http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png

23.05.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Doamne Dano cate dreptate poti sa ai .... poate ai impresia ca nu intelegi nimic din ce-ai scris...dar eu/noi ne regasim perfect in ce povestesti tu.Eu am stat cam doua luni la mama acasa dupa ce am nascut...si am stat doar eu cu Bia.Vlad era si el cu noi,numai ca la ora de nani fugea la noi acasa sa doarma (la mama era patul f mic,nu am avrut nici sa-l chinuim prea mult cu plansul lui bb noaptea si etc...).Tot pe la 3 luni a inceput sa socializeze mai mult cu fata,dupa ce am ajuns acasa la noi si cand am cedat eu (inca o data) psihic si i-am zis ca daca nu se implica.... eu plec si-i las copilu pe cap si "sa nu indraznesti sa ma suni ca nu te descurci cu fiita!!!!". Acum...o las cu el linistita....ii da sa pape,o schimba,o imbraca,o plimba cate 2-3 ore pe afara singur (bine...nu pe congelu asta).Numai la baita lucram inca in 2. Eu am impresia ca nu se implica suficint si nu din proprie initiativa.De fapt asta ma enerveaza:ca trebuie sa-i zic eu mereu ce trebuie sa faca.Eu il iubesc maxim (numai ca nu toata lumea ar zice asta dupa crizele mele ) Si stiu ca si el ma iubeste si se vede clar ca ma doreste...poate mai mult decat inainte (tocmai ca se intampla f rar....cam o data pe luna...dar daca ar fi dupa mine....s`ar intampla mult mai rar ca sincer...nu`mimai arde.Hai ca...am luat`o p campii si nu stiu cat de coerenta sunt. Si suntem mai penali ca voi din lipsa de spatiu si din cauza obsesiei mele pt parul de pisica (canapeaua din sufragerie e locul unde doarme pisoiul si e cu blanita....si imi e frica sa nu se puna blanita pe mine....eu sa nu apuc sa ma "defrisez" de ea si sa ma duc repede la copil si sa-i dau parul de matz.....erc.....cred ca ai inteles.

Va multumesc ca suneti alaturi de noi si ne intrebati de sanatate.

Pupam si noi toti bebeii bolnaviori!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Bai fatooo Cris...lasa copchilu in pace.E lasa ca o sa cresca si o sa o invat eu personal sa te pandeasca si sa te pozeze in bucile goale si sa le posteze pe net.Sa vedem...o sa-ti convina?!?!?! Yo de fapt cred ca tu esti invidioasa ca ea are "buci nene" si tu nu ai hi hi hi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Sunt si eu prin zona ca am terminat treaba......

Am citit tot dar nu ma lasa maraita sa va raspund....cum ma vede la pc cum incepe

Sper ca poate reusesc mai tarziu...dar sansele sun la fel de minime

Peste o ora mergem la controlul de 8 lunite...

Pupici

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

Inainte***Dupa...sa inceapa votarea

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastraStefi, mamitu' nostruStefi...creste...Stefi, buburuza mica Primul CraciunStefi, deja fetita mare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

dragutelor...buna ziua

picky:imi pare rau k se mentine starea de greva foamei,eu incerc sa ii dau mai des papa pe zi

colac peste pupaza ....stefania e racita..stranuta si ii curg mucusori,asa k ii dau nurofen si viborcil.a luat raceala de la noi si acum sper sa-i treaca repede si fara febra...
imi pare rau k nu am mai apucat sa va citesc pe toate dar aseara nu a dormit pana la 12....sper sa reusec in seara asta....sorry
cuscra te pupam si pe rares si mai tare .cum se simte?DD cuscra impreuna sant si la bn si la rau,ce rau imi pare de ei.

printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra
http://picasaweb.google.com/home
http://lb1f.lilypie.com/hIDVp3.png

17.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

si cata lamaie pui la 1 l de lapte????

Mergi la inceput

mai fetelor...am crezut ca mi-a facut fi-mea bucata si ii explodeaza gogosarul..dar de unde????am verificat si erau doar niste parturi monstruoase
Sper sa imi cada franta de obosela in seara asta si sa doarma neintoarsa,ca momentan are o energie de zici ca a descoperit unde am pus energizantele de la blat

lavinia......fain meniulsi dac stai la bloc sa stii ca nu te invidiez pentru troacele de la 5 dimineata de pe casa scarii cand pleaca vreo tanti cocheta la servici...hahahah,mi-ai adus aminte de o faza cu schimbatul bebelul...a facut terorista odata niste carnaciori ai naibii de puturosi si atunci eram un pic ciondanitisi eu tipa prin casa ca s-a kk copilul si sa ma duc sa o schimb..numai ca i-am zis ceva de dulce si sa puna mana sa-si schimbe copilul.Si il auzeam din caera cealalta cum face"off,la naiba ce te-ai kk!!!!!!!!!!SOS ce puteeee!!!!!!!!!!!!cred ca ma ia cu lesin,puuuuuuuuuu!!!!!"si de atuncea nici ca a mai schimbat-o vreodata.Ce bine ca s-a stricat tractorul si acum toarce ca o masina de fite
ramona...dar Bia nu fuge dupa pisic??sau e cumintica?ca daca era fi-mea,pana acuma era cheala de la atata jumuleala
picky......asteptam sa ne dai vesti de la dr. si multi pupici la pletosel maraici
yioanna....pupam dulce pe stefi sa scape repede de zmei si sa nu faca febra

Brotac Terorist

Mergi la inceput