**Buburuze de 2009 in actiune (8)**

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamsy spune:

cris eu ii lasam o lapa de veghe noaptea si m-am gandit sa nu-i mai las nimic aprins si uite ca-mi doarme si cred ca si de la Milumil Vise placute, bea in fiecare seara cate-o sticla de lapte si se pare ca se satura
picki si Maia tot asa se ridica in fundic, de pe burta, ziua doarme cam 2 ore, uneori 3 si o singura data
ana mama pai arati bine
voicu bebi si eu astept vara ca nu mai pot, cand merg undeva ne trebuie o ora pana ne gatam , imbracat, bagaj facut cu ceai, lapte toate cele
iry multa sanatate!
ana mama acolo ma incadrez si eu la categoria sunci pe burta si aripioare

picki de ce se despart? sigur a inselat-o, ticalosul!!! si ce femeie are langa el!! ce ticalos!!!
ankkaa super fain, ce fetita mare ai, ce olita are? si io vreau sa-i cumpar si nu stiu de care sa-i iau, simpla, cu muzicuta, habar nu am
laviniap uite scaunelul de baie:
http://img526.imageshack.us/img526/8114/dsc05429j.jpg
http://img3.imageshack.us/img3/5017/dsc05427n.jpg
http://img718.imageshack.us/img718/2726/dsc05432.jpg
picki si noi tot sosetute antiderapante folosim si pt afara avem gizmulite
ana mama ce olita faina aveti, are multe intrebuinatari, de unde ai luat-o si cu cat?
eumada ma bucur ca sunteti bine
ema faci niste gogosi cat sa nu cazi jos?
ana mama ai baiat mare, ti-a demonstat ca te inseli
andreea spor la invatat!
eumada suuuper, eu vreau praji cu visine
dana
revin
sper sa ajung la zi azi, sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamsy spune:

eram la pag. 2 cand am inceput sa scriu si acum sunt 4 , fetelor ia vedeti ca va plang copiii!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

emanouela..............[:-)))} totul X 5...ideeae ca atunci cand ncepe lapticul sa dea in foc,iti dai seama singura cata lamaie trebuie sa pui ca se taie imediat

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg

reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby-iry spune:

Trebuie sa fac niste impotriva limbaritei,poate asa reusec sa nu mai imi angajez secretara si pun banuti de"o parte ka sa-mi iau un si sa va alerg fraaaaate ,pana ajung biscuite in dunga,ka si asa soacramea mi-a spus"AUZI IRINA,DAR PARCA TE-AI MAI INGRASAT!!!Raspuns:VI SE PARE,COLANTII SUNT DE VINA,KA SUNT KAM LARGI SI NU MI SE VAD PARAMETRII REALI
Azi sunt tare hapy,mi-a cumparat sotul un leptop cu ocazia a 5 ani de casatorie si de ziua mea,ka nu am vrut nik special.
I-am spus eu odata mai in gluma,mai in serios ka nu am timp sa ma forumizez cu fetele(intarzii mereu la serviciu),ka vrea si el sa se uite la tv la un film si nu putea de mn ca eram calare pe computer,el face legatura cu un cablu intre calculator si tv si vizioneaza filme,fara sa le mai traga si sa conformat saracutul
Picky si la noi e tot cum descriu fetele,la inceput ma certam la greu cu el,din cauza la bebe,ptr ca eu vroiam sa inbrobodesc copilu sa nu-i fie frig si erau 25 grade in casa asta vara(experienta ciuciu) si el vroia sa lase bebelul in body,toata casa geamuri deschise,plus ca ii placea sa traga mereu chiulul;si la noi a fost parintii mei o sapt la noi,si al meu nu era invatat cu asa ceva ,plus ka totul i se parea,ka nu-l bag in seama din cauza lui bebe,poate asa era,dar eu taur comunal,nu recunosc,nici daca-mi taie coarnele.
Acum insa,ma ajuta cat poate(CHIULURILE NU"I LE MAI PUN ASTAZI LA SOCOTEALA)si eu cred ca ma iubi mai muult
Am ramas datoare cu meniul pt astazi
DIMI-TATIKA DULCE SI PIK IAURTEL
DUPA-AMIAZA-ARDEI ROSU CU CARTOFIORI SI CARNITA DE VITEL
SEARA-CRED CA-I FAC BRANZICA CU CEVA FRUCTE,KA DE GRISSS I SA
poop fetele

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby-iry spune:

Am uitat sa scriu,ka-i dau tzati la discretie,oboseala e de vina,ka intre ploape mi-am bagat 2 scobitori ,ka sa mai pot tine ochii deschisi

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

cuscra eu propun ca de acum incolo sa-ti cumperi cate 2 reviste,una pt tine si una pt terorici ce ea nu are voie sa fie o domnisorica informata?
serialbastre sa stii ca eu cred ca e ceva tipic pt barbati sa nu stie sa vorbeasca cu copii.Al meu doar se strabma la el si face ca mama maimutelor
miruta pai te cred si eu ca nu ai timp cu atata plimbareala pe capul tau....auzi neica film ...chestii trestii...felicitari steriletului care stie unde ii e loculNu m-am cantarit ca mi-e sa nu fiu dezamagita,de vopsit ai observat bineFelicitari Antoniei pt "cumintenie" si somn mai lung.Probabil nu prea mai e de calitate laptosul tau si nu ii mai tinea bine de foame.Asa se intampla cu timpul.Eu consider ca de un anumit timp cer tzitzi doar de pofta sau de alint,nu cred ca le mai tine bine de foame
serialbastre hai sa-ti povestesc o faza sa vezi ca asa sunt toti...sau majoritatea...Duminica am fost la finuta dupa cum v-am spus.In timp ce eu pregateam bagajelul pt bb Denis era la tasu in brate in fotoliu ,tasu care se uita la un film.Denis avea ceva arici in cur asa ca tasu a rezolvat problema si i-a dat sticluta de vitC sa-l calmeze.A morfolit la ea pana a scapat-o pe covor.A urmat sticluta de vigantol apoi cea de fier si apoi cea de calciu.Cu toate s-a intamplat la fel.Pt ca nu a mai primit nimic a inceput iar sa se agite.Tasu nu a gasit alta solutie decat sa-i spuna asa "ooofff tati pai daca le dai pe jos ce sa-ti fac...ai rabdare ca ma duc sa le spal".S-a intors cu ele dar pe Denis nu l-au mai tentat pt ca e avea chef de joaca nu de ros sticle asa ca sotul meu catre mine....."Dana hai odata nu mai plecam ca nu stiu ce sa-i mai fac ca nu are stare"...asa ca trage tu concluzia
lavi imi pare bine ca functioneaza terapia si ca e mai bine RaresNu a vazut nimic Denis...am trucat eu mesajul sa nu se prinda...cat despre cutremur...iarta-ma Rares
anna mama cunosc sentimentul....hai ca pana la urma spun tot.Pe mine ma dureau sanii pt ca erau facuti franjuri si plangeam de cate ori il puneam pe Denis la san(chiar am rupt un fotoliu ca dadeam cu piciorul in el) si soata mea o intreba pe mama "haideti sefa chiar asa sa o doara?"
bamsy a zis Denis ca iti imprumuta Lamborghini sa ne poti prinde din urma

Merg sa-i dau iaurtelul si revin ca mai am vreo 2 pagini

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap

pozitii de somn

inainte / dupa

1zi 2 sapt 1 luna 2 luni 3 luni4 luni5 luni6 luni7 luni

Mergi la inceput

Gata iaurtelul....continuam

cuscra mancai-as bucile alea mari de terorista...fimiu e langa mine si can a vazut-o pe tero s-a innrosit in obraji.Uite si pe gineri'tu cum dormea mai devreme sa vezi ce buci are http://picasaweb.google.com/daniellaene/PozitiiDeSomn?authkey=Gv1sRgCJSIp_ausI-cPA#5431095772468062002 si mai de aproape http://picasaweb.google.com/daniellaene/PozitiiDeSomn?authkey=Gv1sRgCJSIp_ausI-cPA#5431095774514584450
ema intr-adevar sunt 2 variante 1)cu calciu lactic;2) cu lamaie...eu am ales-o pe a treia...pun 1 litru de lapte 1,5% grasime intr-o olicica si il pun pe ...calorifer de pe o zi pe alta.Se prinde si il trantesc intr-un saculet de tifon si gata branzica pt 4 zile
ramona ... si te inteleg si cu parul de matza ca eu am un catel care e putin mai mare decat o matza
yoanna imi pare rau de Stefi...multi sa treaca repede
cuscra pe al meu sot l-a doborat doar o basinica si s-a jurat ca nu-l schimba in viata lui

ooooooooooofffffffffffffffffff de loc nu ma lasa asta micu si fitzosul....revin dupa ce-l bag la somn

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap

pozitii de somn

inainte / dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Buna seara...hop si eu......cu tupeu........ca musca in jeleu...
Fiindca veni vorba..mie si sotului meu ne e usor...decand am nascut a stat mama cu noi catev azile...apoi pentru ca eram noi in meseria de parinti si fetitza avea colici....am dus-o la mama pana pe 10.01.2010.......cu mici intreruperi...o saptamana acasa...trei la bunica....acum cu frigul asta..la bunica care e la Cet e mai greu..noi avem centrala..dar ne descurcam ca si parinti...si oricum...eu sunt mama full time..numai seara ramanea la mama.....cat a fost la mama sotul meu era necajit ca nu il simte ca tata.....dar nu pot sa spun ca nu se implica..face curat mancare,sta cu fata,o alinta se joaca o adoarme o hraneste..se trezeste la patru dimi si sta cu ea pana adoarme iar..ca eu sa ma odihnesc....face cam de toate si din proprie initiativa...eu oricum ii spun ce are de facut ca sa fiu sigura ca face bine dar altfel..nu pot sa ma plang.....
Ma iubeste stiu si se vede......ca altfel cine ar suporta o femeie isterica de doua ori pe zi? si eu incerc sa ma schimb.....m-a ajutat toata sarcina mea cu probleme..a facut curat si mancare si a rabdat isterii de femeie gravida si injectata cu hormoni...si vede ca sunt tot eu..desi m-am deformat,desi am suferit......desi fizic sunt cu 20 kg mai grasa decat cea pe care a cunoscut-o......dar tot eu sunt...si nu am de ce sa ma plang...
Hai ca discutii am mai avut,are si el hachitze ca toti dar...pot sa spun ca sunt printre norocoase.... avem timp si de nu foarte des ca ne. solicita guritza dar destul,asta cand nu imi vine mie ciclul.....si ha ha am odata la 10 zile cate 10 pana se curata de hormoni....organismul meu...na odata era casa plina si ne-am distrat in baie dupa 12 noaptea cand toti dormeau....da` s-a schimbat totul vi-a-vis de prioritati si centralizarea banilor..si tot..

Ups ce carnat.......pun si niste piure de cartofi sa mearga bine cu carnatu`...asa pentru dieta......[:)))]

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Fetelor eu nu pot spune decat ca sunt o fericita in ce il priveste pe sotul meu si relatia de cuplu. Noi ne intelegeam super si inainte de Bryanna, atent, romantic, cadouri etc(asa m-a cucerit). Dar de cand a aflat vestea cea mare a devenit cel MAI SUPER om din lume. Nu pot sa va zic ce grija avea de mine, imi facea si cel mai mic capriciu(si sunt foarte fitzoasa). Cand s-a nascut fata am mai pierdut putin din atentia lui, dar nu f mult. Din fericire noi stam cu socrela, o femeie de nota 100, si din acest motiv eu doar am grija de fata si atat, restul ea . Al meu sot nu face fente cand se trezeste fata noaptea, chiar dc el la 8 dim se trezeste, ba chiar ma ajuta, ii face lapte sau o ia in brate. De baita se ocupa in general el, iar duminica plecam in 3 la plimbare. E f grijuliu cu printesa lui.
In ceea ce ma priveste pe mine, de 2 ori pe saptamana iesim la film si oridecate ori am eu chef iesim si la o cafea. In rest ma duc cu fetele cand vreau, unde vreau. De craciun de ex, el a stat cu Bryanna acasa si eu am fost in club cu fetele.
Suntem o familie moderna si avem un sot si un tata extraordinar si asa ii dorim sa fie mereu.

TATI TE IUBIM MULT DE TOT, mami si buburuza.

PS Sper ca nu v-am plictisit prea mult (dar de cate ori am ocazia il laud cat de mult pot.

[url="http://s761.photobucket.com/home/Ssabrya/index]Bryanna[/http://s761.photobucket.com/home/Ssabrya/index]

Mergi la inceput

Gata ,i-am facut baitza si l-am lasat in pat sa adoarma...sa vedem in e pozitie adoarme in seara asta

pozitii de somn

inainte / dupa

Mergi la inceput