**Buburuze de 2009 in actiune (8)**
Raspunsuri - Pagina 5
lisa79 spune:
fetelor ati primit si voi email cu Victoria Secret:aici
da asta l-ati vazut in curand
hai ca trebuie sa castigam si noi ceva in conrus![]()
Ana in concurs!
alic spune:
fetelor, va pupam 
am citit povestioarele cu sotii, cred ca la toate se intampla cam aceeasi treaba; pana la urma totul s-a sucit la polul opus, dintr-o data ni s-au schimbat proiectele, joburile, prioritatile...de timpul liber nu mai spun, nu-l mai manevram cum vrem ci invers...
cred ca abia de cand am devenit parinti am inceput sa ne maturizam cu adevarat, asa ca pe langa sentimentele de iubire si implinire, suntem si usor nesiguri, stangaci, derutati..si uite de-aici intervin certurile si reprosurile, din pacate 
dar trecem noi si de capitolul asta, nu?
meniul de ieri:
iaurtel cu banana
mamaliguta cu branza de vaci si piept de pui
supa si legume pasate
azi:
mar ras cu biscuit
supa si legume pasate + 1 galbenus de ou
cereale cu iaurt sau lapte
revenim!
ALICe, mamic de bebic Natalic
(2 mai 2009)
bamsy spune:
ema si eu tot ulei de masline am folosit si am cateva vergeturi pe titi, acum nu se mai vad asa tare, au devenit albicioase si oricum eu nu fac toplles, asa ca nu ma ingrijorez ![]()

deea
lui Darian, ce de realizari 
ttenzika lamureste-ma si pe mine cum e cu taiatul mottului, trebuie sa aleaga obiecte si fiecare obiect ales are vreo semnificatie anume? chiar nu stiu ca pe aici nu se taie motul
Maia sta in patut si face ca un tauras. 

REVIN
uffff timpul asta!!!!
cris_82 spune:
bamsy....super
s-o tineti tot asa cu somnicul
chiar e misto scaunul de baita,iar ea sta ca o printesa![]()

reby....tu si soacra-ta sunteti de coma
,bun meniul si la voi
si ce sa mai zis de soata ca m-ai dat pe spate
foarte frumos din partea lui,sa stapanestti sanatoasa laptopul si la cat mai multi ani inainte si de acum incolo alaturi de printesa voastra
cuscra.....a mea soata cu a ta soata sa se ia de mana amandoi
acum inteleg eu de ca remorcuta mea facea atatea drumuri la bucuresti..uite si tu ce le da lor in minte
;sa va fie de bine papica
pupa-i-as eu bucile lui de botosel mic

...
offf,barbatii astia..
eumada......sa-ti traiasca soata
acum te trezisi sa ne spui si noua ce ai tu acasa????pai daca stiam trimeteam si eu una bucata remorcuta la scolarizat
....hhihihihi,dar usa de la baie era incuiata ,nu
??
SSABrya....fatoooo,si tu????fericitooo![]()
lisa...la naiba

am avut un mail si l-am sters fara sa ma benochez..
mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai) 

http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
Brotac Terorist
eumada spune:
Nu ca nu are cheie...hi hi hi....da astia dormeau rupti...cumetrii ca erau vraiste de la drum mama si fata ca de erau rupte...si gata....hi hi hi...io`s nesatula ca altfel......![]()
Tre` sa intrati oleaca in ei mai fetelor nu se poate asa......eu am noroc de mama...de nu se mai poate.....si acu` ea e cu fata care se da de-a tumba.....
Madalina
de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii
cris_82 spune:
lisa...apropo de Victoria S. faza de acum 2 ani..eram cu prietena mea cea mai buna in oras la cascat ochii doar ca eram casbece ![]()
(inainte se salariu)si dam peste un magazin cu lenjerie dragutel.Bani de chiloti aveam noi,dar stai sa vezi..ne alegem noi de acolo cate o pereche si merem la casa sa achitam..tanti de acolo "99,99 ron" ..Gabita ii intinde o hartie de 10 lei..doamna de acolo "100 lei,adica 1 mil"

sa ni se faca rau..pe eticheta la budigai scria V S..logic ca ne-am bagat picioarele in chilotii lor si am fost la o tarasa sa ne dregem ca ne apucase cu lesin la cat costa chilotii in ziua de azi..
eumada.....
si noi am avut faza mai asa,na...de cotaiala
dar voi ma intreceti...curaj domne,curaj mare aveti![]()
mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai) 

Brotac Terorist
cris_82 spune:
fetele ,am si eu o intrebare..pe picasa pot sa pun filmulete?ca ori sunt eu praf si nu stiu ,ori trebuie sa gasesc alta solutie in afara de asta si youtube..
mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai) 

Brotac Terorist
reby-iry spune:
CRIS-CRED CA POTI;PARCA ASA AM VAZUT;CUMNATIKA TA NU A PUS FILME CU GINERICA PE PICASA?!SAU MI-SE PARE DE FOAME
reby,printesa lui mami
Picky_toto spune:
Salutare
Eu am culcat copila de vreo 2 ore, dar nu am avut timp de pc..deh discutii cu soata..

asa ca acum am intrat sa va citesc...deci sunt la zi cu totul, am vazut si pozici ff frumoase, dar cu mai multe detali revin maine.
Sper sa ma lase copila sa pot scrie cateva cuvintele maine....
Va pupic dulce si va urez somnic usor si o noapte linistita
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009Inainte***Dupa...sa inceapa votarea

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru
Stefi...creste...
Stefi, buburuza mica
Primul Craciun
Stefi, deja fetita mare :)