**Buburuze de 2009 in actiune (8)**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Gata, m-am asezat si eu la calculator A venit tricicleta, i-a luat sotului 2 ore jumate sa o monteze, dar imi place tare mult, seamana f bine cu poza, sunt sigura ca si lui Vladut o sa-i placa, mai ales ca are butoane cu sunete pe care sa apese si luminite, are si balansoar..este f complexa. Cat de bine merge o sa vedem cand o folosim, acum nu am ce sa-i reprosez

Andreea, Mirela, cel putin cand citesc ca puii vostri dorm mai bine cu laptele praf mai prind si eu puteri ca sa-l intarc, dar oricum mi-e groaza de zilele acelea
Cris, funduletul frumos a lui Miru, e foarte bine ca-i da sa pape si lui, e fetita grijulie
Merge filmulet pe picassa, dar nu stiu exact in ce format.
Lavi, ce bine ca se simte ameliorare la Rares Offf, si eu mi-as dori casa, dar deocamdata avem doar terenul, cred ca o se punem un cort acolo, ca de construit nu stiu cand or fi bani
Ce bine mananca Rareselu, vreau si eu copil care sa pape Ia uite ce grasan era la 6 luni http://picasaweb.google.ro/annavladut/Vladut6Luni?authkey=Gv1sRgCMWF_Luug-ePNA#5372117968431386594 iar cum numai coastele mai sunt de el
Picky, succes la control, sa ne dai vesti bune
Ioana, sanatate multa, offf, abia astept sa vina vara sa avem numai copii sanatosi
Bamsy, am vazut o papusa care face baie, scumpa tare Olita am luat-o din Metro si am dat pe ea cam 1 mil, scumputa, dar eu am zis ca merita.
Iry, sa-ti fie de bine, sa-l stapanesti sanatoasa, bun cadou iti facu sotul La mine e invers cu sotul, eu vreau sa-l las cat mai dezbracat, fara caciula...el, nu, sa-l infofolesc, ca-i imbolnavesc baiatul
Dana, eu zic ca sotii nostri chiar nu stiu ce e durerea, eu propun ca al meu sa nasca el la urmatorul bebe. Aaa, mi-am amintit, inainte de sarcina l-am pus sa-si faca analizele de sange si mi s-a vaitat o sapatamana ca el doare intepatura
Ce scump dormea ghemuletul mic
Mada, nebunatici mai sunteti Imi amintesc ca faceam si noi de-astea in "tinerete", bravo, e super ca a ramas focul si acum
SSABrya, esti o norocoasa, bravo sotului

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamsy spune:

Ok, si acum continuarea, fetelor sa nu va suparati daca nu va raspund la toate, o sa citesc, dar sincer nu stiu daca o sa reusesc sa si scriu

cris, picki ce frumos ca stati la casa si aveti gradina si puteti sa le amenajati loc de joaca, suuuper fain
alic multumim de pont, ma refer la muci, l-am notat ca nu se stie niciodata
andreea ce papa fetita acolo asa bun?
dana vazut filmuletele si pozele cu Denis,un scump ca de obicei si cum papa saracu fe, chiar daca nu e bun
picki sa treaca taietura de la mana.ufff saracuta
ema mare dreptate ai!!!
danami bine a-ti venit acasa, sa dea DD sa nu mai aveti probleme 80 eur? o cutie?
andreea felicitari pt.10
SSabrya maraita
ankkaa naspa politica bancii, sa te dea afara ca ai ramas insarcinata, chiar nu inteleg de ce?
yioanna ma bucur ca si-a revenit
lisa si eu ma topesc in fiecare zi de dragul ei, numai cand o vad cum imi zambeste si cum reactioneaza cand ma vede, sunt gata, asa ca asa de bine te inteleg
cris super tarcul , ce smecherica ai tu acolo, sa ascunda ea mancarea

Am citit si capitolul nou, dar credeti-ma ca nu mai sunt in stare sa va raspund la fiecare in parte,asa ca sa va spun si eu despre sotul meu care e super ok din toate punctele de vedere, binenteles ca ne-am schimbat dupa ce am nascut, stim care e prioritatea acum: Maia, dar avem o relatie extraordinara, bineneteles ca si noi ne mai certam, poate ca suntem mai nervosi ca nu mai avem atata timp pt. noi,dar asta e. Imi place ca sta cu Maia, eu pot sa ies linistita cu fetele la un film, la o pizza, chiar sambata plec la Maramures cu colegii si stau pana duminica, avem o casnicie moderna, daca pot sa-i spun asa, ar fi mai multe de povestit, dar poate altadata ca acum sunt rupta.

Si sa urez si eu: La multi ani sarbatoritilor de alaltaieri si de ieri, multa sanatate, sa cresteti mari si sa fiti iubiti!!!

O noapte linistita va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

ne mai tineti minte?

in primul rand vreau sa va spun ca nu am mai reusit sa intru din cauza invatatului si apoi si Radoze ma cam solicita tot mai mult....

nu am reusit sa citesc nimic, scuze, sper ca toate buburuzele sunt bine, sanatoase si cuminti....

ce sa va spunem despre noi...? facem ture cu premergatorul prin casa si cand vrea in brate vine si ma trage de pantaloni, zice mama si ridica manutele...asa ca mami il ia in brate ori de cate ori face asta...ne place sa stam in picioruse cate un pic si cu mami ajutor, ca mai mult topaie decat sa stea drept, dar exersam!!!

mai un pic si plecam acasa, avem si o veste buna.... pana la urma vine si tati cu noi acasa, ce bine, mie imi era groaza de un drum asa de lung doar eu cu Radoze, dar acuma m-am linistit ca mergem toti 3 si acasa o sa-mi fie tati de mare ajutor....plecam pe 5 februarie si in 15 am examenul de licenta....ce putin mai este!!!

pupam toate buburuzele si mamicile din dotare si in special pe noruta mea cea draga, Stefi!!

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pitici terorici sa va dau oleca de ca restul am baut-o eudeh,sa-mi incarc bateriile pentru azi ca fi-mea a inceput de azi de dimineata controlul peste tot

relusha......ma bucur ca ai intrat sa ne spui ce mai facetipupam dulce Radoze plimbaret si sopr la invatat

bamsy...stii ce-i naspa la curte??/paiajeniiiiimor de frica si ei sunt peste totiar eu sunt mereu inarmata cu spray imppotriva lor si culmea..mestec guma si o prind de un capt la o ata mai rezistenta si scot mos cocolosii aia mari si parosi din pamantsunt cu capul,nu???
anna......cred ca o sa-i iau si eu la pitica o masina sau ceva de genul asta cand o face 1 anisorstai linistita ca am inteles ca e normal ca atunci cand incep sa mearga sa nu mai puna pe ei ca inainte si tie ti se pare ca e slabut,ba arata foarte binee super ca aveti terenul,o sa fie si o casuta pe el..sa ne arati si noua masina lui Vladut
reby......trebuie sa ma apuc de investigat..ce naiba,ma face pe mine un program de calculator????
picky....pupam ptica maraita si te asteptam sa ne spui cum a fast la dr

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg

reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata...cris nu fi scartza....mai da oleak de cafea...eu una cred ca am sa intru la toate topicurile sa o beau....am avut o noapte albaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....piticul mi-a adormit pe la 7 in brate...nu dormise mai deloc ziua asa ca a inchinat steagul...la 9 s-a trezit ca vroia papa...facut lapte cu faina de orez (pt prima data)...am zis...aaa, sa vezi ce doarme dupaaaa.....pe draq....la 12 trezirea, la 2 si ceva trezirea, la 4 avea chef de bodoganit si asa a tinut-o pan la 5 si ceva, dupa nani pan la 7 si iar trezirea ....l-am luat langa mine si am mai furat oleak de somn pan la 8....in reprize, nu legat....is varzaaaaaaaaaaaaa
sarumana fetele de urari...se pare ca el va creste mare si voinic dar masa va ceda cu capul....sper sa nu
sarumana cris si dana pt retetele de branzica....razi cris ....cand am zis ca-s in plop nu m-ai crezut e???? adev e ca acu am si capul plin de somn si nu ma pot concentra deloc...asa ca intreb si eu ca pt prostovani
am parurs ce ati scris da nu am receptionat mare lucru........vreau la mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Buna dimineataaaaaaa....am dor 3 pagini de recuperat.....URAAAAA

bamsy smecher scaunelul de baie.Asa vreau sa-i iau si eu dar cand s-o mai incalzi un pic ca acu e asa frig la noi in baie chiar si cu caloriferul dat la maxim.Avem 2 pereti de la baie afara si sunt reci tun desi sunt izolati
reby tare faza cu colantii...vrajitoare mica ce estiDaca iti reuseste vraja asta eu zic ca esti mai tare decat mama omidaSa stapanesti sanatoasa laptop-ul
eumada poeta mica ce estiEu vreau cu niste cartofi prajiti...tot de dieta.Ce pot sa spun este decat....traiti-ar barbatu!
SSABrya hai sa-ti traiasca si tie sotul
lisa l-am primit si eu dar la lenjerie intima nu au decat marimile "medium" si "small"...pana baga marimea "cort" eu ma abtin
alic asa e
cuscra ai uitat sa zici finalul...sa se ia de mana si sa se arunce in Dambovita....da din cand in cand sa mai iasa si la malApropo cred ca ,chilotii aia de VS de 1 mil se purtau si pe o parte si pe alta si la banii astia iti faceau si niste masaj la buci, nu?
cuscra stai bre ca iti zic eu...am tot intrebat si eu si tot singura m-am prins...nu ai vazut ca eu am filmulete pe picassa?Fii antena...dai "incarca" apoi te duci pe un album si dai OK.Cand se deschide chestia aia cu "browse" o sa vezi ca in dreapta iti apare "lansati picasa" apesi acolo si astepti un pic pana iti ia toate pozele din calculator apoi te duci pe filmulet dai clik dreapta si alegi "incarca pe web" si de acolo te descurci tu ca esti fata desteapta
anna mama s-o stapaneasca Vladut sanatos pe tricicletawoooow ce umflatel frumos am vazut euAsta vroiam eu sa zic ....nu e nevoie chiar sa nasca ci doar sa-si faca niste analize de sange ca si al meu abia l-am urnit sa mearga sa-i ia sange
bamsy de fapt el face figuri la vitC ca fe e dulce si are gust de ciocolata
relusha hai ca pe tine te iertam ca stiam ca inveti...sa intri sa ne dai vesti despre cum a fost drumul si poate vii fara nota buna de la ex de licenta ca sa vezi atunci bataita umflatelul blondut si dragut care zice "mama"Aaaaaaaaaa da sa stii ca ,daca tot ai intrat prima puteai sa dai si tu o cafea chitroasa mica ce esti....da noroc cu cuscra'mea ca altfel imi picau ochii pe tastarura
cuscra asa faceam si eu cand eram mai mica la bunicamea la tara...da eu foloseam si o lumanare ...nu mai stiu exact cum dar cert este ca in momentul in care vedeam aratarea o luam la o fuga de-i ziceam lui Speedy Gonzalez...."puturosule"
ema de maine iti promit ca te voi astepta pe forum cu esenta de cafea in cea mai mare dozaCat are piciul?5 luni?Exact asa se manifesta si al meu pe la 4 luni jumate.Probabil are un puseu de crestere.Hai nu mai fii supi ca iti dau un unar de-al meu sa plangi daca vrei

Ma duc sa culc "furia rosie turbo" si revin

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap

pozitii de somn

inainte / dupa

1zi 2 sapt 1 luna 2 luni 3 luni4 luni5 luni6 luni7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Emanouella Eva mea face asa si acuma..plus ca se trezeste la sase fresh si mai doarme doua somnuri de 20 minute...ha ha ha

Eu cel putin sunt finish..tanjesc dupa somnnnnnnnnnnnnnnnn muuuuuullllllllltttttttt

broscoii si broscutele...

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Neata mamici!
Cris multam de cavie, am nevoie...un pistol n-ai? si de un pistol am nevoie, sa ma-mpusc ca nu mai pot!Nu mai pot cu copilul asta, e un terorit de terorist, de dormit nu doarme nici noaptea si nici ziua mai nou, raceala nu-i mai trece, de baut lapte nu mai bea, marait e...serios fetelor eu acuma intru in depresie postnatala, eu nu am avut astfel de probleme cu Rares, oare o sa-si mai revina? Azi noapte a adormit la 23.30 la 00.15 era fresh si a adormit la 2, iar dimineata la 8.30 era fresh...deci zau nu mai pot sunt fff obosita!...sper sa mai pot si tine pasul cu voi
Miruta ma bucur ca sunteti ok
Ramona ma bucur ca e mai bine Bia, sa dea DD sa se faca repede bine!...cu dormitul cum stati?
Anna sper sa se faca odata bine caci nu mai am putere de nimic si sunt stresata, nervoasa zici ca nu sunt eu, nici iesita din casa nu-s de 2 saptamani si cred ca asta-si spune cuvantul!Ce mai face Vladut? A venit tricicleta?
Cris ce bucute sexi are Miru...esti cumva invidioasa pe ale ei?
Ema intr-adevar tatooo e de foarte mult timp...de retusat mi groaza plus ca ma bate gandul sa-mi mai fac unul pe laba piciorului
Cris si nu pui iaurt deloc in lapte cand faci branzica?
Cuscra imi pare rau ca a racit si noruta mea scumpa, multa sanatate ii dorim si sa se faca bine repede. Va pupam dulce
Bamsy foarte frumos scaunelul, sa-l folositi sanatoase si vad ca la Maia ii place f mult...si noi urmeaza sa-i luam!
Iry sa folosesti sanaatoasa laptopul, ala da sot, sa-si mentina naravul tot asa! Cum e Reby?
Dana si eu ma bucur ca functioneaza terapia cu Rares si azi e mult mai bine cu haraitul, dar e fff rau...a si te-a iertat!...mai da dulce-i Denis cu pozitiile lui de somn, cu bucinelele in sus ca Miru, chiar ca se potrivesc
Lisa f faine lucruri o sa apara pe site-ul de concurs, m-am uitat si eu, dar ati vazut ce faine jucarii apar?
Alic fain meniu aveti...cum faceti mamaliguta? stiu cum se face pt noi dar pt bb nu, cate linguri de faina pui, apa?pls
Cris habar n-am daca poti pune filmulete pe picasa, dar dc afli sa-mi ici si mie pls
Anna e adorabil Vladut si la 6 luni si acuma...mananca f bine Rares mancare solida, dar laptic nu mai vrea si acuma dimi numai 110 a baut, el care topea 200-240 ml lapte odata....oare sa fie de la antibiotice si raceala?Va pupic dulce!
Picky succes la control, sa vii cu vesti!
Relusha ma bucur ca sunteti bine...cred ca abia astepti sa vii acasa. Tu esti din Arad? Nu dai o fuguta pana la Oradea, dc tot vii atata drum?Multa multa bafta la examen sa iei nota maxima si felicitari pt Radoze care zice mama!
Ema imi pare rau de noaptea alba si la noi a fost tot asa, ziua ioc somn, noaptea la fel, nu mai rezist nici eu, fac cu capu!
Dana multam de informatiile cum se pune un filmuletz pe picassa..somn usor la Denis!
Fetele merg si eu la maraitul meu...sper sa va mai pot scri, dar dc aveti asa spor nush cum o sa fac fata...oricum sa stiti ca va citesc si sunt cu gandul la voi!
Va pup dulce dulce pe toate si pe toti!

Mami fericita de printisor Rares Florin

Rareselul creste mare

http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png

23.05.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

hai s-o vad si pe asra dana
lavi...la 2 a adormit si la 8.30 fresh???? da esti norocoasa fatoooooo......6 ore de somnnnnn....e ca fata morgana pt mine....tu nu vezi ce program de sex la creier are al meu???? 3 ore maxim de somn....dupaaaaaa....sex engros
la laba piciorului doare de te pisi pe tine...asta daca nu servesti o sticloanta de ceva inainte....eu am vrut la glezna...da si acolo doare
mada...se trezeste noaptea la maxim 3 ore???? daca asa face.....ma simt si eu mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Multunesc de cafea Cris, eu dau ciocolata calda si ceai

Cuscra, un de dimineata pt Karina!
Picky, cum mai e Karina? Cum a fost la doctor iei, ce va zis?
Bamsy, draga mea, nu trebuie sa te stresezi cu raspunsul la discutiile de acum cateva zile, nu se supara nimeni pe tine ca nu reusesti sa raspunzi mereu. te mamicuta draga
Bravo pt sot, e super
Relusha, spor la invatat si succes la examen!
Ce frumos ca venit toti 3 acasa, de pe acum va doresc un drum bun!
Raducu cred ca e atat de dulce cand se cere in brate si zice mama , da-i un de la mine.
Cris,multumesc de incurajari, dar noi chiar avem o problema cu mancarea solida, si este normal sa-mi fac griji singura solutie e sa-l intarc, desi ma sperie si asta, mi-e frica ca nu o sa mai vrea sa manance nimic Miru cercetas
O sa-i dau tricicleta de ziua lui si atunci o sa-i fac si poze, ca acum am dosit-o intr-un colt unde nu are acces. Aseara il distra de minune cand o monta tati, dar l-am culcat pana a terminat de montat.
Ema, sper sa va odihniti un pic azi, ca la ce noapte ai avut...
Dana, ce soti fricosi avem Sa doarma linistit, "furia" mica
Lavi, putere, Rares e un cuminte, acum saracul, daca e bolnavior e normal sa nu doarma bine trebuie sa treaca si raceala asta odata. Am citit de multi copilasi care se satura f bine din solide sa refuze sa mai bea lapte, dar au nevoie si de el. Nu stiu daca are legatura cu antibioticele, sper sa-si revina repede la sentimente mai bune fata de lapte.
Ema, vrei sa te simti bine, al meu face 1 an si se trezeste la un interval de 4 min- o ora juma , noroc ca adoarme repejor inapoi. Eu nu mai stiu ce e ala somn de 3 ore legate

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput