**Buburuze de 2009 in actiune (8)**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

hello

Va multumesc din suflet tuturor pr urari si sustinere
am reusit sa ma odihnesc si eu putin dar nu prea mult pt ca, de cand am venit acasa fata mea si-a dat tot programul peste cap si se trezeste noaptea si nu mai vrea sa doarma decat in brate cum o pun in patut se trezeste si urla de ma stie tot blocul, sper sa-si revina ca sunt de 2 zile acasa si nu am apucat nici macar sa bag o masina de haine la spalat.
Va povestesc pe scurt ce s-a intamplat cu noi : a inceput intr-o noapte sa vomite si sa faca diaree si febra foarte mare asa ca dimineata ne-am dus cu ea spital si ne-a internat , initial au suspectat o intoleranta la o proteina din laptele de vaca pe care o contine orice formula de lapte praf , ea manca lapte de la humanna, dupa ce i-au facut toate analizele: de sange , coprocultura, copricitograma si urina si una speciala pt acea proteina si toate i-au iesit bune i sa pus diagnostic de viroza intestinala diareica a fost tratata ca atare s-a facut bine si sambata ne-a dat drumul acasa doar ca duminica noapte am ajuns iarasi la urgenta cam cu aceleasi simptome ne-a internat din nou si i-au facut iarasi toate analizele, contactase in spital un rotavirus din spital (era spitalul plin de copii cu rotavirus) pe care l-a avut si in vara , in august, vineri ne-a dat iarasi drumul acasa desi fata nu era bine dar s-a gasit un caz de gripa porcina in spital si doctoritei i-a fost frica sa nu luam si noi si ne-a trimis acasa (in alte conditii nu ne-ar fi dat drumul sub nici o forma) cu tratament, numai ca in urma bolii de burtica peste alta boala de burtica fata noastra a reusit sa faca un sindrom postenteritic (cazurile sunt foarte rare cam in procent de 10%) , mai pe romaneste i sa accelerat foarte tare tranzitul si nu mai retinea mancarea in ea, tot ce manca in urmatoatrele 10 minute facea caca apa si singura solutie ca sa putem sta in spital cu ea , ca trebuia neaparat sa fie pusa pe perfizii si asistata medical, a fost sa luam o rezerva cu plata, asa ca ne-am internat pt a trei-a oara , a fost tinuta pe perfuzii si i-au inceput alimentarea pe tub nazo-gastric cu formula NEOCATE ( asta e faimosul lapte de 80 euro cutia)si incet , incet si-a revenit mai trebuie doar sa se ingrase pt ca e foarte slaba are 6,7 kg la aproape 9 luni . Acum e bine si sper sa nu mai avem surprize pt ca ajunsese saraca sa nu nu mai aibe nici o vena in care sa-i puna branula pt perfuzie era intepata si in maini si in picioruse cate 3-4 intepaturi in fiecare iar de 2 ori i sa-u umflat atat de rau , o data o manuta si o data un piciorus ca m-am speriat si am tipat la asistente; nu stiu cat o sa ne tina pe laptele asta, speram sa ne ajunga ce ne-a dat doctora de la spital oricum am gasit in canada bax de 4 cutii cu 126 de dolari canadieni, ni s-a pus pachet , acum sa vedem si cand o ajunge pt ca mai asteptam unul pus prin decembrie .Va multumesc inca o data ca v-ati gandit la noi si ne-ati sustinut.

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

CRACIUN 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

bai frate..cacacioasa mai este fi-mea asta..am schimbat-o acum 2 min. si puteeeeee in dormitor de zici ca e vidanja la 2 pasi de casa..stiti ca ea dorme acuma in putania asta si nu are nici un stres,nu???cand s-o trezi o dau afara din camera si pun o parfumicioasa(sa traiasca bamboo)ca mori si nu alta..
emanouela acu nu-i o regula ca toti copiii care incep sa pape lapticu amestecat cu cereale sau orice altceva,sa doarma tun .Dar nu-ti pierde sperantao sa se obisnuiasca cu noul meniu de seara si ai sa vezi ca o sa fie si la tine nopti cu cate 8 ore legatebaga si tu somn azi odata cu piticul ca se pare ca ai un mic duraccel si nu stiu cum o sa faci fata
cuscra daca blocul e facut din placi de beton si nu BCA sau caramida(astea sunt foarte rare)sa stii ca nici cu izolatie de 10 nu o sa fie cald iarna(vb mesterul din mine),..ee,am zis ca contribui si tu cu ceva la urarea pentru ale noastre soatesi nu stiu ce masajul naibii faceau budigaii aia ca erau niste ate si 2cmp de material..deci,bucile ramaneau goale si masajul unde???....eu am o lopata cu coada al naibii de lunga si il aleg pana il prinddar tot frica imi e sa nu se urce pe minesi sar'mana de info.
eumada trist ,trist de tot cu trezirile astea..curaj fetelor,ca unora dintre noi ni se apropie chindia de 1 anisor si tot avem pe noapte cate "n" treziri uneori ce vb de incurajare,nu?se fac ei mari si on dormi si noi mai mult..astept si eu sa vad cand oare?!?!?
lavinia lasa pistolul ca eu eram prima,asa ca stai la randsi lasa si teroristul ca e bolnavior inca si de aia e asa maraici.Sa nu uit,butoiul ala cu depresie are capac cu cifrusi nu cred ca-ti dau combinatia..sac...Sincer???daaaa,sunt invidioasa ca e mai buciuloasa decat mine.Numai lapte si zeama de lamaie ..atatprobabil e de la raceal de nu mai papa ca inainte,dar scapati voi de ea si reveniti la programul de dinainte

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg

reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Cris, se pot incarca filmele in Picassa. Vezi in Instrumente - Optiuni - tipuri de fisiere sa fie bifate casutele ptr format de film.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
www.ilovemilka.ro/mesaj?msgid=2534a5873ffca48342f29e8e4db71a41" target="_blank">Un vot pentru iubire!

Mergi la inceput

off dana prin ce chin ati mai trecutmititica de ea..sper sa nu mai trebuieasaca sa mergeti la spital si va doresc din suflet multa sanatate si putere sa treceti si peste asta

S-a trezit teroriciul dupa 20 min de somn e fresh frateeee...

anna....multam de tratatiecocolata aia are si ceva scortisoara pe deadupra,nu?ce pretentioasa suntmoamaaaaaa ce program de nani asa l-a avut dintotdeauna???

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

DanaMi, sa va dea Dumnezeu sanatate multa, tare v-ati mai chinuit. scumpetea si pe tine sa va recapatati fortele
Cris, cand era bebelus dormea mai bine, se trezea undeva la 2-3 ore, acum e clar ca nu se satura, si nici nu are rabdare sa manance, e intr-o continuua miscare.
Andreea, votat

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Bamsy, Cezara era la ora pranzului: piure de legume (cu sfecla - de aici culoarea), piept de pui si ulei de masline.

www.ilovemilka.ro/mesaj?msgid=2534a5873ffca48342f29e8e4db71a41" target="_blank">Un vot pentru iubire!

Mergi la inceput

Relusha, bafta la licenta!

Mergi la inceput

Dana, bine ca sunteti acasa. Biata Bubu multe a mai avut de tras. Incet-incet va reobisnuiti acasa, cu programul vostru si totul o sa fie foarte bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata fetele...

Sunt prin zona la o ..nu prea imi arde de nimic..fiica mea doar ce a terimat de papat painica si acum se zabaleste cu apa...imediat o pun pe podea si va incepe maraiala

V-am citit pe toate, Am vazut ca a intrat si Relusha, si ma bucur ca Radoze e ok si foarte activ. Iti urez spor la invatat si bafta multa la examene. Chiar e super ca vine si sotul cu tine...o sa fie mult mai ok, drumul.

Am vazut pozici cu bebe Vladut grasun la 6 lunite...dar sa stii ca si acum arata destul de bine.
Am vazut o terorista la bucile goale cu un zambet care m-a topit
Si parca am mai vazut si alte poze...da' nu mai retin ale cui...o sa mai trag o portie de "recitit" daca ma lasa fiica mea

Deja a inceput...umbla la pc sa scoata webul, se baga sub scaunul meu, sub birou, se ridica de tot ce apuca..Dar nu s-ar juca deloc la ea pe patura

Despre control...
Stefi e ok, speriata de doctori ca de obicei.. cand a vazut-o pe pediatra ca a pus mana pe stetoscop ..cum s-a pus pe un plans de nu o mai puteam linisti..nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa fie la vaccin...
Avem 8550 gr, 70 cm si 44,2 caputul ...La greutate a scazut, dar se mentine in grafic la mediu...deci nu e cazul sa ne stresam..mai ales ca pediatra a zis ca e mai bine sa fie asa decat mai grasuta..mai ales ca a aflat ca e si activa, ca merge de-a buselea, ca se ridica in picioruse, etc..ca un sta locului o clipa.
Maraiala ei poate fi de la dintisori dar poate dura multa vreme pana cand va aparea unul, asa ca o sa o tinem asa mult timp
Am intrebat-o pe asistenta(ca aici vb mai multe cu asistenta...la doctora doar vaccin si alte control) si de vitamine ca v-am tot auzit pe voi aici si mi-a spus ca atata timp cat bebe papa legume si fructe(fie si putine) nu e nevoie de nici un fel de vitamine in plus in afara de D. Da, daca ar fi refuzat orice fel de mancarica atunci era necasar sa-i dau vitamine...dar asa nu...Chiar m-a si felicitat cand i-am zis ca ii dau paine cu margarina dimineata..si a spus ca e perfect ..at chiar un ii mai trebuie alte vitamine...si chiar daca ar avea putin lipsa de Fe nu e nici o problema...il ia din mancarica...iar daca ar bea lapte praf(care are un continut de vitamine) atunci clar ca nu mai e nevoie de nici un fel de vitamine....Si la faza asta mi-a placut...ptr ca aici nu se dau vitamine la bebei asa de repede...ei merg pe principiul ca vitaminele si le iau din mancarica.
Am discutat si de somnic si de mesele de papica..si normal un bebe de 8 luni ar trebui sa aiba pe zi 3 mese de lapte(san) si 2 de mancarica(legume la pranz..frcute seara) si o gustarica dimineata(un biscuite, o bucata de paine) iar noaptea sa nu se mai trezeasca deloc sa pape...deci in principiu ptr faptul ca Stefi papa ff des san noaptea e ca stomacelul ei nu e asa marit, si papa putin si des. Un bebe ar trebui sa bea cam 240-250 ml de laptic la o masa....de aceea mi-a dat cateva pliculete de lapte praf sa le incerc incerc(sunt de 2 feluri)dar unmai daca eu doresc..daca nu ma simt obosita noaptea ca se trezeste asa des..sau doar daca eu vreau sa o intarc...dar am ales sa mai astept, macar inca o luna...
Dupa un an pot sa incep sa ii dau lapte lichid(pana atunci lapte praf) si alte lactate, dar pana atunci nu iaurt, nu branzica etc...doar legume si fructe.

Revin ca am fata care cere san...mai devreme am filmat-o ca dansa

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

Inainte***Dupa...sa inceapa votarea

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastraStefi, mamitu' nostruStefi...creste...Stefi, buburuza mica Primul CraciunStefi, deja fetita mare :)

Mergi la inceput

tot nu-m iese PICASSA astadar nu ma las..
fetele,hai sa o urcam pe Andeea in clasament

Brotac Terorist

Mergi la inceput