**Buburuze de 2009 in actiune (8)**

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alic spune:

buna!
Lavinia, mamaliguta nu i-o fac special, ii dau dintr-a noastra si ma gandesc ca n-are nimic decat un fir de sare , deci n-are ce sa-i strice...

stii ca natalia avea bubite dintr-alea pe un obraz, pe o portiune mai mare; acum nu mai are nimic acolo, in schimb are o pata pe celalalt obraz sper sa ajung azi sa-i cumpar si eu crema de la mustele; daca mai intri, poate imi confirmi daca-i asta
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/SapteLunite#5430219665767687938

iti doresc putere sa treci peste oboseala, nu te lasa prada depresiei, ne ai pe noi aici, Rareselul care o sa se faca bine si pe sotul tau pe care ai sa-l rogi sa stea cu cel mic si tu fa bine si iesi la aer macar juma de ora, o sa-ti prinda bine!

ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamsy spune:

Hellou!
Ce mai faceti voi, limbaritelor? Mai puteti? Eu azi mi-am facut de cap, in sensul ca am lasat-o pe Maia cu mama si am plecat de dimineata pe la 10, la cosmetica, pensat , epilat , mi-am tras si un breton, mi-era pofta de-o schimbare,am fost la dentist si am ajuns acasa pe la 14.
Acum Maia sta in patut si se joaca, mai arunca cate-o privire la bebe tv si eu m-apuc de citit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Anca, noruta mea desteapta si cuminte, este un copil perfect Dar cuscru seamana cu soata mea, bataita, ia sa se mai ocupe sotii astia si de noi cate un pic Oricum, stati bine la o data pe saptamana
Dana, ce mai faci, te-ai trezit? Ai fost tare, m-am prapadit de ras cu ce-ai facut azi
Eu nu citesc tot mesajul tau, intotdeauna sar peste punctul de final
Super dulce fi-tu, si ce daca avea piciorul gol Sa inteleg ca te resfeti si bagi somn, pai nu-i corect, cu noi cum ramane?
Lavi, asa mami, optimista, tu ai pui cuminte si bun
Picky, eu as vrea sa-i dau san numai seara pt inceput, dar la cat de incapatanat e fi-miu mi-e ca face greva foamei toata ziua si asteapta sa vina seara. O sa fie groaznic, nici nu-ti imaginezi cat de mila mi-e de el
Mada. mie imi placeai mult graviduta, erai mumoasa, iar inainte erai hot
Cris, ai reusit cu filmuletele, ca mor sa o mai vad pe Miru facabd prostioare
Bamsy, sa-ti fie de bine! Pai baga poza sa te vedem tunsa, facem si noi evaluarea

Eu am tot cautat cu prietenele mele ce cadou sa-i luam nasicii mele si a lui Vladut, ca vine ziua ei, si am gasit, un voucher la un spa, cu mai multe proceduri, inclusiv masaj de relaxare
In rest, toata ziua am stat dupa funduletul lui Vladut

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Salutare!Intru si eu sa semnez condica!
Am citit despre buburuze bolnavioare si m-am ingrozit:multa sanatate si multa putere mamicutelor!
Dani3lla-am ras cu lacrimi!Esti f tare!
Imi pare rau ca nu pot sa va raspund la fiecare in parte ca mi-e teama sa nu va incurc si sa fac vreo gafa.
Oricum m-am mirat f tare ca am vazut ca avem deja buburuze care fac la olita-mi se pare o mare performanta la mai putin de 1 an-felicitari mamicii
Am vazut ca le dati puiutilor paine cu margarina sau biscuiti.De la cate luni ati inceput?Dar mamaliguta?
Eu ii dau piure de fructe si legume cand cu branzica cand cu putin piept de pui.I-as da si altceva dar nu stiu ce.
Va pup!
O seara placuta!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Ah...si ca tot spuneati si la cat timp produceti "cutremure"-eu credeam ca stam f prost cu o data/sapt.Dar si inainte de sarcina la fel era!Era rar?

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

am dormitttttttttttttttttttttt
ce curatenie cris????? na, fleoshc....nu fac nik, iaca asa, is in greva....fac doar in urma noastra, in urma cainelui, care el face cea mai mare mizerie, nu are decat sa faca el...eu m-am saturat...caine mai prost, ignorant, pervers, salbatic (nu sta la mangaiat) n-am vazut.
cand a adormit, l-am inhatat usor, l-am pus in patut, am lasat bilet la usa....UMBLATI IN VF PICIOARELOR...si m-am bagat in pat...am dormit o ora si un picut....da ce bine-i acuuuuu
soata cred ca a venit, s-a schimbat si e cu cainele hai hui...ca in casa nu-s
piticu e linistit acu...dormit si satul...se da in leagan....buna inventie...eu ma bag la gatit....nu stiu inca ce dar sper sa aflu
va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

ankka ... bravo pt primul kk la olita
picky... stati chiar bn la masuratori fata de noi. Am fost si noi ieri la dr si avem 7800 gr, 73 cm si perimetrul cranian 45. Dar nu ma supar tare ca fata mea este model. Inalta si aschie ca si mami.buburuza
bamsy... sa vedem pozici cu noul look

Si am mai uitat ce vroiam sa va zic ca deh... mereu am atata de recuperat si cand tre sa scriu mai uit.

AAAAAAA azi noapte iar s-a trezit de 1 milion de ori, ca deobicei. Si s-a trezit la 8 dim

Acu e in patut se uita la mine si plange, vrea sa o iau in brate
a inceput sa urle... revin

Bryanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

bamsy...sa-ti fie de bine,dar baga si aicea la noi o poza cu noul look sa te vedem
anna....sa-l ia naiba de picasa cu tot cu filmuletele lui,ca sa dea naiba daca am reusit si cu interventii si degeaba...foarte fain cadoul pentru nasica
simina....din ce i-ai facut pireutul de legume??ca sa stiu ce sa-ti mai spun ce sa-i introduci

Eheee,cu cutremurele astea acuma pot sa zic ca o data pe saptamana le producem,si de intensitati diferite..acuma depinde si cat de obositi suntem.Dar inainte sa raman eram in program normal de :dimineata ,la pranz(cand mai venam acasa sa halim),si binenteles ca si sera ca de...aveam un pat nou-nout,cu o margine din aia smechera care te indeamna la prostiisi era mai mare pacatul sa stam sa ne uitam unul la altul..mai ales ca al meu vroia si kinder si de, trebuia sa munceasca in sensul asta
Asa ca sa ziceti cine are mai obsedata decat mine

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg

reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Picky nu i-am facut rotarix-ul pt ca ea deja facuse rotavirus si vaccinul e doar pt rotavirus dar virusul asta are n-spe mii de tulpini si ea a facut alta tulpina acum
Lavinia multa sanatate la Rares

incerc sa revin mai tarziu ca deja a inceput sa urle , nici la toaleta nu ma pot duce

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

CRACIUN 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annkkaa spune:

Cris... m-ai luat... ce m-am linistit.. si io care credeam ca sunt obsedata si-mi haituiesc barbatul.

de ceva zile eu ii fac dimineata, la asta mica iaurt(de casa) cu fructe(ce prin la mana, dar neaparat si mar) la blender. Uneori pun biscuiti, alteori nu... vad ca haleste ca diperata.
Dupa amiaza ii dau 2 zile carne, una doar legume, una ficat, una ou si iar de la capat...
Eu am avut foarte mare noroc de o matusa a sotului care timp de 30 de ani a fost asistenta sefa la un leagan de copii la sectia nou nascuti. Ii manaca pe paine... si m-a invatat o gramada de trucuri sa zic asa, ca sa-mi fie usor si placut.

Anca, mami fericita de bebe Karina Elena(29 mai 2009)
http://good-times.webshots.com/photo/2142133720104660430wdChnC

Mergi la inceput