**Buburuze de 2009 in actiune (8)**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare...ne-am adunat si noi de pe drumuri..e un frig afara brrr de nici nu iti vine sa iesi..e de stat in casa..

Incerc si eu sa sa raspund din ce imi mai aduc aminte, ca nu am mai recitit inca..dar sper ca voi putea acum ca imi doarme fata si am reusit si eu sa imi pun un bol de lapte cu cereale, ca nu am mancat nimic toata ziua si am baut pana acum 2 cafele...una cu si una fara cofeina...
Aaaa, intr-un final mi-a mancat fiica mea cat i-am pus sa pape, pireutul..asta de la 12 la 15:30...nu i-am dat tatzi si intr-un final a lins tot, maine la fel voi proceda si uite asa o sa inceapa ea sa manace...ca si asistenta imi spunea ca refuza mancarica ca stie ca vine tatzi...Da' azi i-am facut-o...si am mai si certat-o, ca a inceput cu tupeu frate, sa tipe la mine ca mi-am permis sa ii iau apa...pai ea se joaca de-a fantana arteziana cu apa..ridica capul, scoate canite din gura apoi arunca apa din gura...si cand nu mai vrea sa bea inceep sa loveasca cu sticla de sare apa peste tot...pai e posibil asa ceva?! maine poimanie incepem si pedepsele la colt ca nici sa ii mai pun pampersul nu mai sta...si plange si eu il pun,ea il desface...ok, nu i-l mai pun dar sa se invete la olita, numai ca nu face...ii e teama cred..ca o pun in fiecare dimineata si degeaba...cand i pun pampersul cum imediat il umple...deci...de aceea am zis sa mai astept..si sa nu insist sa o traumatizez si apoi sa ii fie teama sa mai se puna pe olita...usor, usor...

Simina, 26 de grade mi se pare ff mult in casa..eu ziua fac max 22 de grade, asta ptr ca o mai pun pe fata pe jos ca altfel ar fi 21, iar noaptea temp o pun la 19 grade...dar inainte de a ne pune la culcare eu aerisesc in camera...iar dimineata la fel.

Cris si mie mi se par ok cum gandesc asistentele de aici...mai ales ca noi mergem la o institutie "Kind en Gezin" unde asistentele isi fac timp si raspund la toate intrebarile...si vin si acasa daca e cazul.. Acolo merg sa ii fac vaccinul la copil si nu platesc nimic, acolo i-am facut testul de auz...nu mergi acolo in cazul in care copilul e bolnav, ptr a nu se imbolnavi si alti bebei(acolo vin doar bb sanatosi) daca copilul iti e bolnav, te duci cu el la pediatru la cabinetul particular sau la spital..mie una mi se pare super institutia aceasta(mai putin pediatra care mi-a speriat copila la vaccin si de aceea a prins frica) acolo ii incatreste, ii masoara, iti raspunde la toate problemele si ce e cel mai important e ca stiu ce sfaturi sa iti dea

Apropo Miru se mai trezeste noaptea ptr papica?

Intre timp i-am mai dat is o portie de tatzi la fata...

trimit si revin...scriu si eu din ce imi mai aduc aminte...

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

Inainte***Dupa...sa inceapa votarea

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastraStefi, mamitu' nostruStefi...creste...Stefi, buburuza mica Primul CraciunStefi, deja fetita mare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamsy spune:

relusha bine-ai revenit, spor la invatat si multi lui Radoze
cris azi chia nu am baut nimic cald, asa ca tks, mi-ar placea si mie sa umblu cu spray dupa paianjeni, numai sa stau la casa, stiu cum e ca eu la casa am crescut, tocmai de asta plang dupa o curte, dar toate la timpul lor
ema saracuta de tine, uite iti fac si eu o cafea super tare sa-ti revii cu totul
dana asa e si la noi pe balcon, avem un balcon lung cat sufrageria si bucataria si inchis cu geam termopan si noi ziceam ca bine izolat, pai nu-ti spun ce umezeala e si ce reci sunt peretii, la primavara tre sa ne-apucam din nou de renovat , scaunelul l-am luat din carrfeour cu 120 lei
laviniap sa treaca oboseala, fii tare,nu intra in depresii, de depresie iti arde acum, capul sus si revino-ti, trebuie sa ai rabdare ca a trece si asta, lui Rares, multa sanatate
ana mama multam de intelegere, esti o scumpa
danami mi s-a ridict parul pe mine cand am citit ce ai scris, ufff bine ca a trecut, sa dea DD sa nu mai treceti prin de-astea
cris saracuta de ea, s-o scoti afara din camera? lasa in pace fata, bine ca poate face, ce daca pute?
picki ma bucur ca sunteti bine, acelasi lucru mi-a zis si mie dr ca daca mananca bine legumele, fructele si bea lapte praf nu trebuie alte vitamine, decat D
ankkaa ce fetita cuminte ai
dana stii ce e asta? RUTINA, ai nevoie de o mica relaxare, de o bauta cu fetele, ceva , toate fazele sunt super tari , dragalasul de el , am obs. dar daca nu este de unde, nu este

trimit asta si revin mai tarziu ca mergem la CJ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annkkaa spune:

Anaelea, Lavinia pup pui bolnavior.
emanouela... vai cum poti vb asa urat de bietul catel, nu spuneai ca e o lady?
Cuscra, multumim,.. barbatii astia... offf...
Daniela.. alta isprava?

Anca, mami fericita de bebe Karina Elena(29 mai 2009)
http://good-times.webshots.com/photo/2142133720104660430wdChnC

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaela

Buna ziua fetelor,

am revenit si noi dupa ce am tras o sapatamana cu Darius, acum e mai bine a inceput sa pape si el mai bine si nu mi-a mai facut diaree de 2 zile, ieri a facut chiar ok, continui cu tratamentul pana poimaine ca atat mai am, diagnosticul a fost acelasi cu ce a avut Bubu prima oara cand a internat-o diaree acuta, o viroza intestinala pacatoasa pe care a luat-o martea trecuta cand am fost cu el la vaccin din pricina unei mame inconstiente care a venit cu copilul bolnav ca sa ii faca vaccinul desi baietelul ei avea febra si uite asa marti noapte m-am trezit cu Darius vomitand cu febra si diaree.
El era bine cand am fost la vaccin, nu a plnas decat cand la intepat a fost cuminte puiul meu, avea atunci 8100 gr si 68 cm cam mititel de inaltime dar avand in vedere ca nici noi nu suntem inalti nu imi fac probleme.
Ca sa va mai zic ca miercuri noapte am chemat salvarea pt ca avea temperatura 39 si nu ii puteam da supozitoare din cauza diareei, ii dadeamn eu panadol dar degeaba si mi-a dat doctorita de pe salvare sumetrolin, hidrasec si smecta.Bineinteles ca nu iau facut bine pentru ca sumetrolinul contine zahar si a facut mai rau diaree, prin urmare sambata m-am dus cu el la spital la Grigore Alexandrescu la doctorita unde era Dana internata cu Bubu si mi-a schimbat medicamentatia nu mi-a oprit decat hidrasecul si-a mai dat furazolidon si gentamicina cu glucoza amestecata o fiola de genta de 2 ml cu 6 ml de glucoza si ii dau cate 4 ml la 12 ore si uite cu astea l-am pus pe picioare si cu regimul dat de doctorita Becheanu, care e o scumpa dupa cum va spus si Dana.
Acum inca mai e pe regim dar e mai bine, ma bucur ca a inceput sa pape si el mai bine.
A si avem si noi un dintisor si ne iese si al doilea, partea proasta e ca , cu boala asta a lui Darius s-a cam invatat un rasfatat si vrea numai in brate si daca treci pe langa el si nu il bagi in seama plange de ma stie toata lumea din bloc, daca te vede ca iesi din casa fara el la fel plange si tot asa.
Azi si-a cam scos parleala cu joaca pentru toata saptamana trecuta.
Cam atat despre noi, am vazut ca mai avem albinute bolnavioare in stup cu probleme asemanatoare ca ale noastre, le urez sanatate multa si recuperare usoara si mamicilor multa rabdare ca ai nevoie de foarte multa.
Pupicei tuturor mamicilor si am de recuperat ca nu am avut nici net de 3 saptamani probleme tehnice, cred ca o sa schimb si furnizorul de cablu ca am aceeasi firma si la net.
Acum am vazut si eu cat am scris sper sa nu va fi plictisit.

Ana cu Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)

http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/Craciun20096Luni#

Anaela si voi ati fost bolnaviori????Nici nu stiam...offf cat ati avut si voi de tras Doamne ce iti e cu bolile astea ....e bine ca macar sunteti mai ok, dar sa dea Domnul sa va puneti mai repede pe picioare si sa scape de regim.
Iar cat tine de rasfat, e de inteles, a fost bolnavior si stia ca mami il poate ajuta, iar acum ii e frica sa se "desparta" de tine...asta e, fa-i pe plac si mai tarziu o sa ai timp sa il dezveti...usor, usor

Printesa noastraStefi, mamitu' nostruStefi...creste...Stefi, buburuza mica Primul CraciunStefi, deja fetita mare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

in sfarsit liniste, doarme

Bryanna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DanaMi

Picky nu i-am facut rotarix-ul pt ca ea deja facuse rotavirus si vaccinul e doar pt rotavirus dar virusul asta are n-spe mii de tulpini si ea a facut alta tulpina acum
Lavinia multa sanatate la Rares

incerc sa revin mai tarziu ca deja a inceput sa urle , nici la toaleta nu ma pot duce

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

CRACIUN 2009

Ok, am inteles... Deci e la fel ca si cu vaccinul impotriva gripei porcine...ca si virusul asta are"n" tulpine...
Oricum acum nu mai conteaza decat ca Bia sa se faca cat mai repede bine si sa nu mai apara astfel de probleme

Simina painica aici se recomanda de la 8 luni, si eu de la 8 lunite si vreo cateva zile am inceput sa ii dau...eu i-o dau bucatele si nu am probleme cu ea sa le pape...Mamaliga i-am dat o singura data pe la 7 lunite si a fost ok, dar nu a fost mult..si de at nu i-am mai dat ca nu prea facem des in casa...
Cat despre daca ar fi dupa mine as face-o de 2 ori pe an....Dar na' trebuie sa ii mai fac si pe plac sotului si ma conformez..adica 1/2 ori pe luna...stii vb aiai"pofta vine mancand"..asa si la mine

Fiica mea s-a trezit si acum e pe jos a luat olita, (a scos-o din scaunel) si o linge ...Daca o sa imi manance mai tarziu pamant si nisip atunci e clar ca seamana cu mine...iar daca o sa manance varul de pe pereti atunci sigur seamana cu Stefania(sora mea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Am dormitttttttttttttt 2 ore cu piticul si ma duc iara imediat la somn ca doarme din nou...a dormit azi de la 11.30 pana la 14.30 nu pot sa cred, sper ca va dormi si la noapte
Picky ce bun meniupepene galben yami yami, pofta mare la printesa
Meniul nostru de azi a fost asa:
8.30 lapte 110 ml..de la 210-240 ml
11.00 mere fierte cu banana si scortisoara
14.30 cartofi piure cu carnita
16.30 laptic 80 ml
19.00 cereale cu suc de porto
22.00 lapte ...sa vedem cat
Anaela off si voi ati fost bolnaviori, imi pare rau, bine ca sunteti mai bine, multa sanatate va dorim!
Alic aceasta este crema http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/SapteLunite#5429996654970550802 , cea pe care ai pus-o tu e varianta veche si contine multi parabeni, varianta noua nu contine, multumesc de sfaturi si tie si la Naty dulce!
Bamsy ma bucur ca te-ai mai recreat, eu nu stiu ce e aia, dar maine imi sun nasa si ies umpic cu ea, las pe Rares cu tati!
Anna ...imi pare rau ca aveti probleme cu papa solida, nush ce sa zic, amesteca-i cu laptic de la tine, aproape tot ce-i faci poate accepta asa!...anna buna idee cu spa-ul, la pret? ca si ziua nasicii mele vine si nush ce sa-i iau ca are de toate
Ankkaa felicitari pt performante...bravo
Bamsy..gata mi-a trecut , am reusit sa dormmmmmmmmmm, eu sunt rea de somn!
Cuscra voi ce mai faceti?Ai luat premergator? Va pup dulce pe amandoua si mersi de tot!
Va pup fetili, merg la somn cu puiu, poate asa-mi mai revin si eu!

Mami fericita de printisor Rares Florin

Rareselul creste mare

http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png

23.05.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Ema bun ii somnu asa-i?

Mami fericita de printisor Rares Florin

Rareselul creste mare

http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png

23.05.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!

Mergi la inceput

Multam fetelor de raspuns la subiectul legat de soti...Sa va povestesc cum sta treaba la noi:

Viata noastra s-a schimbat radical de cand cu Stefi, adica au aparut certurile tot mai des, reprosurile si cand e cazul sa discutam problemele care sunt sotul nu mai are rabdare si daca cumva ma plang si eu ca arat nasol, ca nu am timp, bani sa merg sa ma tund, vopsesc sau sa-mi iau ceva, are impresia ca ii reprosez lui..El imi scoate ochii ca doar el munceste si eu stau toata ziua acasa, si ca el e unul singur care trage...si uite asa ajungem la cearta, ajungem sa nu ne mai vorbim si eu ajung sa imi pun intrebari daca e cazul sa mai continui astfel... Nu zic, il iubesc, e un om de milioane(altul mai bun ca el nu as mai gasi) el ma iubeste, asa cred, dar de cand am luat casa si pe plan financiar stam mai prost, au aparut certurile din pc de vedere al banilor. Cu copila se mai implica sa ma ajute la baita, uscatul pe par pe fata...si se mai joaca cu ea din cand in cand ...Dar in rest nimic..prefera sa faca cina seara cand vine de la munca decat sa stea cu fata...nu zic ca nu-mi displace, din contra...De plecat nici nu vorbesc ,ca am un copil dependent de mine si nici el nu o poate linisti daca eu plec fara fata..si nici nu ma lasa inima sa plec undeva fara copila mea ..De iesit in 3, decat ff rar...dar il cunosc ca si cu ceilalti copii la fel a fost..numai eu m-am ocupat de ei(ma trezeam noaptea ptr fata, ii dadeam sa manance, o puneam pe olita, daca plangea eu o calmam, eu le faceam baie,eu ii imbracam dimineata, seara ..el doar facea mancarea)...Chiar i-am si reprosat ca el si-a luat nevasta ca sa aiba grija de copii lui, ca el nu se implica..si fosta si-a luat alt sot ca sa aiba grija de copii...in fine asta e alta mancare de peste......
Va spun sincer ca am ajuns sa ma gandesc la divort...stiu ca si eu am vina mea, ptr ca intr-o relatie amandoi sunt de vina dar nu accept sa fiu jignita..Atata timp cat eu un il jignesc ...si i-am spus..Dar un el tipa...ma jigneste si automat ca eu incerc sa fiu calma dar pana cand..mai ales ca nu are rabdare sa discutam ...imediat se crizeaza...
I-am zis de divort, a zis ca ok, e de acord..Dar ca fata ramane la el, ca are mult mai multe posibilitati sa aiba grija de ea decat eu (nu am job, un loc stabil, etc) ...eu i-am zis ca nu, el a zis ca daca nu imi convine at sa nu divortez..deci a trecut la santaj...Si ar mai fi multe de zis...dar nu are rost sa imi plang de mila, mai ales ca o mare parte din vina imi apartine si mie...poate ca vreau prea multe si ma plang prea mult la el...Oricum la noi au fost si discutii inainte...asa e cand in relatia de cuplu mai exista si o fosta care iti umbreste relatia....Dar deh" stiam asta inainte sa ma casatoresc ...

Asa in mare v-am spus cum e cu al meu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby-iry spune:

FETELE;EU NU POT SA RASPUND;KA FICAMEA E O MARAITA SI NUMAI LA MINE VREA;CAND VEDE COMPUTERUL DISPERA,incerc macar sa va citesc,va pooop pe toate si sunt alaturi de voi

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput