**Buburuze de 2009 in actiune (8)**
Raspunsuri - Pagina 16
annkkaa spune:
neata(la amiaz!)...
Azi mi-am pus sotul la treaba si eu l-am supravegheat
si uite asa mi-a facut curat toata casa , desi o tine incontinuare pe a lui ca sunt o obsedata cu ordinea si ca abia asteapta sa faca Karina dezmat..![]()
noi am facut mai pe la inceputul relatiei schimb de roluri.. si a inteles ca sa ma ajute e o necesitate nu un moft de al meu, daca nu ma ajuta... il las cu hainele nespalate
, necalcate,etc etc
cat despre 2trucurile" legate de bebelusi...nu sunt eu in masura sa dau sfaturi,fiecare mama isi simte cel mai bine puiul... lucrurile esentiale ce le-am invatat sunt ca trebuie sa am o rabdare de fier(eu eram o super agitata) si intotdeauna in fata fetei trebuie sa zambesc. De cand era mica, la noi totul e o joaca, si pt orice fapta buna exista o recompensa... exemplu cu olita... i-am dat-o intai sa o cerceteze, apoi am asezat o papusa bebelus pe olita(la ei puterea exemplului este fff mare)... apoi pe ea... cand am pus-o cu funduletul gol prima data... imediat ce am dezbracat-o am inceput sa o pup pe burtica si ea radea si nici nu si-a dat seama ca e cu funduletul pe olita.. cand a realizat deja era interesant...
. O asez pe olita de fiecare data cand se trezeste(de regula toti copii fac pis atunci), iar daca face pis o las cateva minute cu fundul gol(recompensa).. evident cu bravo... bravo
...
sau cand manaca pun tot timpul un pic mai mult si la 4-5 ligurte luate de ea iau si eu una si mancanc.."vai ce bun e"(ma asigur ca se uita la gura mea si de pofta vrea si ea
... etc etc... evident ca vorbesc fffffffffoarte mult cu ea...
Azi am papat mango cu iaurt si biscuiti![]()
aaa.. si nu am simtit nici n cutremur.. am dormit de la 11 la 6.30 ca elefantul...

Cuscra.. ce dragut e Vladut. Si noi o luam pe Karinuk dimineata in pat si ne iubim

.. placerea ei e sa-l muste pe taica-su de nas...
si el e topit dupa ea desi ii dau lacrimile de durere..
revin... fiica-mea e in dressing si trage camasile de pe umerase
, cred ca vrea sa le calce.
Anca, mami fericita de bebe Karina Elena(29 mai 2009)
http://good-times.webshots.com/photo/2142133720104660430wdChnC
SSABrya spune:
PICKY ... mesaj special pt tine.... Sfatul meu este sa nu te grabesti... calmeaza-te si gandeste la rece. nu zic sa ramai cu el doar de dragul fetei, dar nu-i asa ca at cand v-ati luat ati facut-o din iubire? deci mai gandeste-te. stiu ca e greu si eu am trecut prin ceva asemanator cu al meu, si nu eram casatoriti. Si el a mai fost insurat si a iubit-o ffff mult pe fosta. La noi mai este si dif de varsta f mare, 16 ani, plus ca aia ii dadea mereu tarcoale. Eu am tras 5 ani pana l-am facut sa ma ia de nevasta. In 5 ani ne-am despartit si ne-am imapcat de "n" ori, dar am uitat. Cand eram pe punctul de a termina definitiv am zis sa mai incerc un singur lucru si dc nu iesea din prima il lasam, dar din fericire a iesit, adica am ramas gravida si asa ne-am casatorit si am avut si nunta si tot(el imi spusese ca poate copil va face odata si-odata dar nu cu mine, ca deh.. sunt prea mica, dar nunta niciodata..) oricum povestea noastra e ff lunga cu urcusuri si coborasuri, nu am fost mereu fericita ca acum, dar sincera sa fiu a meritat tot efortul.
El este un tip dificil cu care greu discuti, dar eu am fost mai calma si am lasat mult de la mine (in general nu sunt asa)si acum ne mai certam, dar il lasa sa se certe singur si uita repede.
nu vreau sa te mai plicti mult cu povestea mea ca daca ma apuc nu mai termin, e telenovela, dar sfatul meu e sa nu renunti, mai incearca.
Si orice cuplu trece prin momente grele, nimeni nu e perfecte si eu cred ca tocmai acele momente dificile dau putere unei relatii, daca poti sa treci peste ele devii mai puternic.
Capul sus

Bryanna
SSABrya spune:
am uitat sa va spun ca de ieri incerc sa ii fac si eu un program cu mancarea si vad ca tine
sa vedem si cat tine.
azi i-am facut ciorbica de pui doar pt ea si e asa buna ca am mancat si eu. Acum astept sa se trezeasca sa ii dau papa.
deci orar papa:
ora 07;00 120 lapte
ora 10;30 un iaurt humana si un biscuite
ora ????? cred ca 14;30 ciorba de pui
ora 18;30 mango
ora 21;00 cereale
Ieri a mers cu orele astea, dar meniul diferit, sa vad dc reusesc si azi.
tineti-mi pumnii...
aaaa si la noapte iar o tin nemancata, chiar daca se va trezi si va plange![]()
![]()
Nu sunt nebuna nu? poate reusesc sa ii scot mancarea de noapte, Doamne ajuta
aaa am poze noi..azi incerc sa le incarc si va anunt si poate reusesc sa pun poze si cu mine
sa vedeti ce frumi sunt

Bryanna
eumada spune:
DD SDSDSFSDGDFG
Adica eva.....eu sunt varza...asta mica are o energie de ma sparge...patul e inca nefacut acu` linge o seringa de nurofen si
tremura de nervi ca nu ajunge la monitor....la sticla de vigantol,la folia de protectie,nu e bun asa,vrea pe b irou..... BDCTCV RCX
SI cand ajunge pufneste si vrea pe balcon.....de astea...
Cum naiba rezista cele cudoi copii?
Ma inmoaie cand ma iade gat si ma pupa(a se citi baleste)
va pup masi scriu io...
Madalina
de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii
SSABrya spune:
ankka o sa incerc si eu exemplu cu olita, numai ca intai trebuie sa si cumpar una
Eu de fapt i-am luat dar e prea mare si cade cu totul in ea, tre sa caut una mai mica.
Bryanna
annkkaa spune:
SSABrya,...vezi sa tii olita in camera innainte de a o aseza, sau in fine sa fie calda... daca o asezi cu funduletul pe ea rece sau uda.. nu o sa-i placa si nu o sa vrea sa mai faca si nici sa stea.
alic spune:
heloo si de la noi! 
Yoanna, merci de intrebare, Naty e bine, multumim lui dumnezeu, creste si e o dulceata 
Lavinia, am salvat ce mi-ai pus tu, am priceput! 
ce frumos a adormit rareselul, mancal-ar mama pe el 
Dani, te rog sa mai pui o data linkul cu crema, cred ca dorm in papuci 
si..merci pt cafeluta!
Ema, ce ore de trezire aveti 
Picky, m-am uitat cu soata la dansatoarea ta!
are talent! 
Anna, multumesc si tie! vi s-a facut dor de mandruta mea? vin cu niste poze imediat ![]()
Daniello, daca-i mai faci multe poze dintr-astea lui Denis, cand o sa creasca o sa te reclame la protectia copilului ![]()
Ssabrya, bravo! sa ne pui poze cu iepurila
bun meniu, te rog reteta de ciorbota, da' babeste, da?
Ankkaa...foarte frumos...as zice ca mai ai cel putin o experienta inainte
eu nu-s asa priceputa, asa ca bag la cap si te mai astept cu sfaturi 
mai tz sper sa reusesc sa pun poze! pana atunci, pup!
aa, meniul de ieri:
mar cu biscuit
ficatel cu piure de cartofi
mamaliguta cu branzica
azi:
mar cu iaurt usurel napolact
supa cu piept de pui
si diseara...mai vedem 
ALICe, mamic de bebic Natalic
(2 mai 2009)
Picky_toto spune:
Deea
cum stati cu alunecatul? tot se amuza? sau a reusit sa o ia de-a buselea bine de tot?
Miruta ma bucur ca iti doarme mult mai bine...Deci de cand ai bagat-o pe lapte praf incepe sa isi regleze si somnul..super...si cu trezirile pe noapte cum mai stati? mai sunt? Super stati la capitolul pat..felicitari..;
Yioanna eu stiam ca daca papa var e lipsa de Ca, da' nu-i bai e si dezinfectant
Poze pe hi5 nu prea pun multe...initial contul a fost facut asa in gluma..da' a tot ramas asa...de curand am pus poze is cu fata da le sterg..mai multe poze cu fata a pus fratele meu...cu toate ca nu sunt ptr poze cu copila pe site-ul ala..si pe contul meu de poze le am pe privat...
Lavinia asa e sa treaca odata, ca te doare inima cand ii vezi ucm sufera... Nu, nu eram pe forum...imi ajutam sotul la bucatarie sa faca mancarea ...si era in grija fratelui meu...si cica in 5 min de stat in premergator a adormit ...fara sa planga, sau sa se maraie
Pai ma mami, adoarme Rares in scaunel, asteptand papica?![]()
Ema pai l-a intrecut pe Picky al meu...al meu nu ca ii e frica de pisica, dar nici macar nu o vede...
de fapt nici nu stie la ce i se zice pisica, mai ales ca at cand era mic era tovaras la catarama cu un pisic http://good-times.webshots.com/photo/2696415530104436114XQtEIB iubire frate pe capul lor...Deci te pregatesti de razboi?
Sa tinem scorul?!![]()
Anna de la tine a venit cutremurul?
ca eu credeam ca ma vecini demolatori
si ti-a priit? 
Lisa tu esti in toiul pregatirilor, nu?
Ttenzika asteptam pozele si ce ai pus pe tava la motz 
Reby ai pus poza promisa? 
Mada, poate ca nu sunt..dar asa ma simt...grasa, urata..

Lavinia si de la voi a venit cutremurul?!
Off naspa ca e frig in casa...mai ales acum cand inca Rares nu e chiar bine...si nu puteti face nimic? un radiator electric? ceva?
Bamsy, noi ne-am casatorit din dragoste..deh si eu eram altfel inainte..si cica m-am schimbat cand m-am vazut casatorita...pe naiba...poate un a vazut el dar eu eram mult mai rea inainte...(am si acum fosti prieteni care ofteaza dupa mine...unul chiar mi-a spus ca inca mai are sentimente ptr mine..da' in fine )chestia este ca amandoi suntem orgoliosi..eu vreau sa am intotdeauna dreptate...el la fel..eu sunt genul de om care scot adevarul si din minciuna..;iar daca zis ceva pai aduc si argumente solide..si fac in asa fel incat eu sa ma dreptate ...Il inteleg ca e unul singur, renovatul casei singur i-a pus capac..el nu mai are timp ptr nimic, isi doreste tot mai mult sa plecam de aic, dar nu se poate ptr ca situtatia nu e chiar pe roz...stiu ca ii este greu, ca nu e usor sa renovezi o casa, sa ai mintea libera la munca, ptr ca jobul pe care il are ii impune multa atentie...si mai sunt si eu care at cand vine de la munca vreau sa disuctam nemultumirile mele..deci uite recunosc ca vina este a mea..Cat despre jigniri...poate ca nu mai are rabdare...dar eu incerc sa rezist...oricum acum ne e mai bine..pana cand, nu stiu..dar il iubesc si voi incerca sa-l inteleg...deci nu se pune inca problema divortului
..doar gura-i de mine...
Anna pai sincer merita cadoul.si s-au apucat de treaba ptr nasicul mic?
Multumes mult de cuvinte...cam asa este
...Ce scump e Vadut ..tot la mami in brate..iar tati e pa...si usor, usor invata cuvintele
Cred ca e tare scump ![]()
Lavinia apropo de aspirat...ti-am zis ca Stefaniei i-a dat sangele pe nas de la aspirat?! si de atunci am o frica ...bine ca ea nici nu sta...urla, tipa, plange, se crizeaza ![]()
Serialbastre..da de multe ori asa este, poate le vad altfel...si imi fac probleme degeaba, ma plang sotului..si el sarmanul incearca sa ma inteleaga dar cand nu reuseste, rabufneste ...deci in mare parte problemele vin de la mine...ma deranjeaza poate si gandul ca imediat va trebui sa merg la munca si o sa ma despart de printesa mea...ok, va veni maica mea, dar de multe ori cand o aud ca vezi doamne copila e slaba, ca daca a cazut si s-a lovit, ca de ce o lovesc(de parca as da-o cu capul de pereti) sau de ce nu ii dau sa manance aia si aia...deci cand aud toate astea, parca nici nu am incredere sa o las...nu intelege ca eu vreau sa o cresc asa cum imi doresc eu si nu cum ne-a crescut ea...si se supara...si uite asa inca o problema in plus...
Daniela ...pai vezi daca-i mai gustos peretele ca vitaminele cu care il indopi pe sarmanul baiat...
Dana stiu lucrul asta, ca de aceea sotul a divortat de prima sotie, ea s-a bazat ca daca are copii nu vor divorta si cand situatia deja scartaia ea a zis ca daca mai face un copil, adica pe fata, atunci sigur l-a legat de maini si de picioare..si nu a fost asa...ca pana la urma au divortat, oricum el i-a lasat ei tot(casa, masina) ptr copii...si a preferat sa o ia de la zero ..dar asta a fost problemele lor..Deci la noi situatia sta altfel...sunt de vina problemele aparute acum ...dar le scoatem noi la capat...
Oau super ca ai fratele aproape si ca mami a voastra vine sa va ajute...
Ema pai si e abia inceputul, ca se maresc din ce in ce mai mult si devin mult mai activi..dar nu ai incercat sa ii faci un program..mai ales sa doarma noaptea?
Ssabrya felicitari ptr somnicul neintrerupt si ptr dintisor
Multam ptr sfaturi...parca ma revad in ce ai scris..si la noi e diferenta de varsta, 12 ani...oricum nici eu un imi doresc cu adevarat sa divortez..am luat-o pe drumul asta impreuna si vreau ca impreuna sa mergem pana la capat...
poza asta e superba http://s761.photobucket.com/albums/xx253/Ssabrya/poze%20noi/?action=view¤t=DSC00317.jpg
Iar despre filmulet..eu asa am gasit o modalitate de a face abdomene..![]()
Mada off te cred ca esti terminata...au copii astia o energie...uite a mea doar ce s-a trezit si-a incarcat bateriile si a luat-o de la capat...dar trebui sa-i intelegem sunt copiii si sunt tare dragalasi ![]()

Annkkaaa ma bucur ca ne impartasesti din trucurile tale..sa stii ca dupa ce mi-ai zis, le-am pus si eu in practica...da' intr-adevar e mult mai atenta cand ii vb dar parca vrea si mai multa atentie ...![]()
Alic multam...deci e buna de dansatoare
?
Am ajuns la zi

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009Inainte***Dupa...sa inceapa votarea

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru
Stefi...creste...
Stefi, buburuza mica
Primul Craciun
Stefi, deja fetita mare :)
cris_82 spune:
ana asa e,unele sunt deja pe youtube,dar naravul din mine le vrea stocate pe picasa![]()

ce pot sa zic??bravo Vladut
te chinuie cu noaptea in cap sa-i faci pe plac,ai?..
lavinia daca elimina mucisorii e super,insemna ca se va face bine mai repede
Inteleapta vorba ti-a zis
si soatele sa sti ca le place sa mai luam si noi initiativa![]()
picky bravo Stefi

dupa ce ca ti-a facut pisu la olita si nu prin toata casa ca aseara,tu vrei si kk???las ca o sa vina si vremea cand o sa scapati de pampersi,dar incet-incet
cuscra in primul rand,multam de program
la cate filmulete am,sper sa termin pana maine de transformat
daca nu bag repede pe youtube si gata![]()
emanouela deci e un mic smecher![]()
serialbastre as vrea-o si eu o zi pe Cezara si tie iti dau terorista
plssssss![]()
ssabrya felicitari pentru dintisor si nopate linistita

annkkaa stii ce???cred ca ai pat din acela cu apa
ca altfel erai prima la apel pe aicea si certai fetele ca n-ai putut sa dormi
adica sa inteleg ca pitica a dormit asa de bine aseara???fara treziri??/pai e super
cu papica la fel fac si eu si chiar tine bine tot faza
dar cu olita nu am incercat,dar sigur ar fi si aicea o reusita
multam de ponturi
ssabrya bun meniu

si eu i-am scos papica noaptea,dar binenteles ca a durat destul si totul a fost cu maraieli si plansete
eumadadeci ai o mica terorista![]()
si sa mor ed inteleg cum rezista cele cu 2 copii mici..eu mi-as lua campii
mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai) 

http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
Brotac Terorist
annkkaa spune:
Cris....
pitica mea NU se mai trezeste noaptea de ceva saptamani(sa nu zic vorba mare).. eventual se foieste un pic daca are vre-un balonas si ma trezesc sa vad ce e cu ea,sau daca nu a mancat bine ziua si ii este foame iar atunci ii bag bibe in gura si papa prin somn..dar de trezit cu ochii mari si cu cerinte speciale nuup...
( ma intelegi de ce mai vreau un bebe?)

Pichy... pai vorbeste mama, ca te intelege
,parol.
ma bag la concursul vostru cu caini ciudati..ma duc sa scormonesc dupa poze. La mine pisica a crescut pe rand 3 catei.. inca un pic si-i alapta.