**Buburuze de 2009 in actiune (8)**
Raspunsuri - Pagina 15
anna-mama spune:
Cuscra,
si
de dimineata pt Karina de la Vladut
Lavi, pai cred ca o sa ma coste cadoul pt nasa 180 lei 4 proceduri: un masaj de relaxare de 50 min, un tratament facial, unul corporal si unul pt maini si unghii. Acum o sa ma duc zilele astea sa vad exact. Da merita nasa ca vrea sa ne faca un nasic mic 
Hahaha, ce mai dormea, si tu te plangi ca nu-ti doarme puiutul. E asa de frumusel, o sa moara fetele dupa el 
Ma bucur ca ai mai recuperat din somn, ieri, ai fost fetita cuminte 
Picky, sa stii ca mi-a fost gandul la nora-mea, de..., dar cum sa nu stiu eu cum o cheama pt frumusetea ta
E mortala topaila mica in patut 
Bravo, Stefi, ca papi tot 
E clar ca sotul tau nu ar vrea sa divortati in niciun caz, numai ca lui ii e frica sa-si arate ce simte. E un om bun si cred ca e o perioada grea pt voi, pe tine te inteleg, e f greu sa stai cu copilul tot timpul si sa nu simti ca esti apreciata cum trebuie...dar toate certurile sunt din cauza stresului. El te jigneste ca sa se apere, ca simte ca e raspunzator de banii din casa si isi simte vina pe care vrea sa o ascunda...in fine, ar fi multe de zis, ce vreau sa spun e ca voi va iubiti si sa nu lasati problemele financiare sa va strice familia, cand o sa creasca Stefi o sa fie mai usor. Daca ai gasi un moment fara tensiune, in care sa puteti vorbi fara sa-i reprosezi ceva, ma gandesc ca ar fi bine. 
Simina, eu deja ii fac mancare obisnuita, dar fara prajeli si condimente (piper, boia..)
Bamsy, cum a fost plimbarea? 
Statati f bine la cutremure si inainte si acum 
Ema, ai fost tare, bravo ca te-ai odihnit, si un premiu pt sot care a scos cainele a plimbare sa nu va deranjeze
Offf, imi pare rau ca nu doarme bine noaptea, dar cand se trezeste ii aprinzi lumina?
SSABrya, dar e lunguta Bryanna, chiar un fotomodel
Cum a dormit?
Cris, pai ne-ai amagit si acum nu vedem nici un filmulet. Dar poti sa pui si pe youtube cu acces restrictionat. Si, fato, esti chiar tare la capitolul zgaltaiala 
Cuscra, la bb 2 te pun sa-mi vinzi din ponturi, poate reusesc sa am si eu un copil asa cuminte ca noruta mea 
Iry, va
pe amandoua
DanaMi, sa stii ca ii dau locul unul la dormit, e super tare Bubulica 
Alexa,suoer parametrii are Stefi, stai fara grija. Daca era anemica ar fi avut si cearcane. Si e tare vorbareata 
Sanatate multa sa ai grija de tine
Sanatate multa si fetelor, Doamne ajuta! Ai ajuns cu ele la medic? Cum mai sunt?
Alice, ce mai face Natalia? 
Ioana, sanatate multa, v-a dat tratament cu Fe pt anemie? Cum mai sunteti cu raceala? 
Ce-a facut prietena ta? Sper sa lupte pt copil!
Deea
ce mai face, Darian? Nazdravanii noi?
Mirela, multumesc de sfat, o sa ma chinui, numai ca pana acum nu mi-a acceptat niciodata bibe, iar din canuta doar apa. Sa vad cum reusesc... Ma bucur ca Anto a fost intelegatoare, acum va e mult mai bine 
Lavi, de la tine venea cutremurul de nu mai puteam sa adorm? aha...buna metoda antistres. Eu i-am aplicat-o soatei aseara pe post de aspirina saracului ca se simtea racit ![]()
Fi-miu de dimineata, intotdeauna ultimul somn si-l face cu noi in pat. Se trezeste el, se desmeticeste...taica-su il batea la cap sa faca"bravo", el il cearta sa-l lase in pace, vine la mine in brate (stie ca eu il iau dimineata in brate si mergem in camera lui), si ii zice lui taica-su "pa!" si-i face cu mana. M-am prapadit de ras, ce a zis, ia "pa" si mai lasa-ma in pace ![]()
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
lavinia.p spune:
Gata am adormit mucosul familiei...eu nu stiu de unde atatia muci
, pana acuma l-am aspirat de 2 ori...bine ca doarme, mai am de calcat umpic si apoi ma bag si eu in pat la somnic pana se trezeste
, sper sa se repete programul de ieri, adica somn pana la 14.30

Eumada imi pare rau ca nu vrea sa pape pitica, sper sa reveniti repede la sentimente mai bune si sa pape si sa faca nani mai mult
Cris, e foarte bine 270 ml nu zic, dar intr-o seara a baut 30 ml intr-una 270 ml

cine-l mai intelege, oricum bine ca macar intr-o seara bea
...foarte bine ca esti hotarata, cineva mi-a zis si mie nu astepta sa zica el, spune-i tu si gata
....ups imi pare rau Miru, ma ierti?

Ema inseamna ca te-ai obisnuit cu programul dc nu ti somn
, eu inebunesc dc nu dorm destul
Bamsy si euuuuu as dormiii mult dimineata, dar vorba ta asta este...ne resemnam
...ce mai face Maia?
Reby cum sunteti??
Anna ce tare-i Vladut...sa-i zica pa la tata
...sunt niste scumpi...poi dc si tu m-ai zdruncinat, am zis sa te zdruncin si eu olecuta
...foarte buna idee mi-ai dat cu biletul la spa numai ca la noi in Oradea nush spa-uri
...cuscra tu stii?...poate o sa-i fac la salonul unde mergeam eu inainte...nush ce sa fac..mersi de idee
Merg la calcat si apoi la nani!
Va pup pe toate!
Mami fericita de printisor
Rares Florin
Rareselul creste mare
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png
23.05.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!
Picky_toto spune:
Neata
Cine-mi da o
..Daniela?!![]()
Eu am dat de mancare la fata si v-am citit...va multumesc pentru gandurile bune....dar stati linistitie ca nu cred ca o sa ajungem noi la divort...nu anul asta
...oricum noi ne iubim mult, faza e ca trebuie sa trecem peste problemele care au aparut acum....si le putem trece discutand...Acum ne este mai bine..am discutat cat de cat si e ok...
Fiica mea e pe jos, aduna scamele si mai gaseste cate un fir de par ![]()
A facut si ea ptr prima oara pipi la olitza 

da' kk tot in pampers...eee usor,usor nu?
La mai multe lunite
Bianca
buburuza de Dana, sa cresti mare, mumoasa si ce e cel mai important sa fi sanatoasa 

Revin
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009Inainte***Dupa...sa inceapa votarea

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru
Stefi...creste...
Stefi, buburuza mica
Primul Craciun
Stefi, deja fetita mare :)
Serialbastre spune:
Picky, imi pare rau ca situatia in familia ta nu e prea roza. Totusi, ma gandesc (sau sper) ca si tu acum vezi lucrurile mai negre decat sunt. Eu ma vad pe mine, de cele mai multe ori totul pare gri, sufar mult pentru niste lucruri pe care mintea mea le face din tantar armasar. Dau vina pe statul acasa, nesocializarea asta, lipsa prietenilor apropiati (bunii nostri prieteni locuiesc in alta localitate). In fine, sper ca odata cu trecerea frigului, cad apare posibilitatea unor lungi plimbari cu fetitele sa ne simtim si noi mai bine. 
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
www.ilovemilka.ro/mesaj?msgid=2534a5873ffca48342f29e8e4db71a41" target="_blank">Un vot pentru iubire!
dani3lla spune:
bamsy te sustin

vreau si eu paianjeni in schimbul "confortului" de la bloc

Stiu ca mi-ar face bine o iesire numai ca majoritatea prietenelor mele au bebici mici ca Denis(ne-am pus toate pe treaba
) dar prima ocazie nu o voi rata
.Asa imi spunea si mie pediatra ca ,daca ii dadeam lapte praf ii asigura vitaminele necesare dar daca ii dau tzitzi nu prea se mai asigura dupa 6 luni,mai ales ca eu stau cam prost la capitolul ca,fe si altele.In plus mi-a zis ca fierul si-l poate lua din carne dar ar trebui sa pape 100gr de carne pe zi ca sa-i asigure necesarul zilnic ceea ce nu cred ca papa vreun bebic asa mic

annkkaa asa e alta isprava ....si cred ca asta e doar inceputul![]()

picky sa stii ca ieri l-am gasit pe Denis lingand peretele din dormitor![]()

lavinia bravo fato...cateva zile ai putea sa faci la fel ca sa te pui pe picioare...doarme bebe dormi si tu
picky intr-adevar e cam naspa situatia si imi pare extrem de rau dar sa stii ca o relatie pastrata doar de dragul copilului nu se mai numeste relatie si o sa ajunga la un moment dat sa faca rau si copilului.Gandeste-te ce se va intampla mai tarziu,cand Stefi va creste si va constientiza certurile voastre pe care nu le veti putea ascunde de copil la nesfarsit.Eu nu vreau sa te sperii dar parerea mea asta este.Ori faceti ceva,stati de vorba serios si reveniti la sentimente mai bune ori pui capat relatiei acum cand Stefi e mica.Nu sunt adepta divorturilor,chiar nu vreau sa sfatuiesc pe nimeni in acest sens dar nu sunt de acord nici cu relatiile "de dragul copilului".Sper ca nu te-ai suparat pe mine dar eu asa vad lucrurile si sincer chiar mi-as dori sa vii sa ne spui ca ati revenit la sentimente mai bune
reby
si noi
ramona Eu...Eu...pe cine am omorat?

danaMi 

tot respevtul...chiar ca m-ai luat

alexa imi pare rau fato...Doamne cand vine una vin toate.Sanatate multe la pisicutze si tie totodata si schimba pediatrul ala....daca il vedea pe fimiu ce spalb e ce mai zicea...ca l-am dat cu var?

picky sa stii ca fimiu seamana cu amandoi la pozitiile de somn

amandoi dormim ciudat din aceasta cauza am si evitat sa-l iau pe Denis sa doarma cu noi ca nu stiu ce ar iesi
Mama mea sta de fapt la tara prin Giurgiu dar iarna vine si sta mai mult la noi...i se face dor de copii.Sta cu noi iar fata in fata cu apartamentul nostru sta frati'miu cu cumnata asa ca e aproape de amandoi si ne ajuta cat pote.Cum vine primavara se zbugheste la tara
Daca nu platesti te bag in biroul de credite restante![]()
Iti spun din surse sigure ca astfel de emisiuni gen "cearta'n bucate,tradati in dragoste,fata lu tata...." sunt regizate 100% dar oricum barbatii care fac asa sunt porci tot 100%
Acum am citit si ce zici despre sotul dar nu mai sterg ce am scris mai sus...oricum e doar un punct de vedere

cuscra inseamna ca din cauza asta nu ai reusit...da promiti ca maiincerci?Nu de alta dar vreau sa o vad si eu pe nora'mea in actiune![]()

alic
yoanna imi pare rau de prietena ta.Eu stiu ca pana la o anumita varsta(pe care din pacate nu o stiu) copilul ramane in grija mamei fara drept de apel.Da ,stii ce...trebuia sa aiba si ea rabdare pana la terminarea divortului si apoi sa se vada cu fostul ca nu cumva actualul sa fie informat cum trebuie si sa o bage la rele moravuri si sa-i ia bebelul chiar daca ,sunt convinsa ca prietena ta nu s-ar desparti in veci de copil si ca il iubeste enorm
si bafta
deea hai sa-ti spun ca s-a cam inteles gresit.Vaccinurile sunt obligatorii si gratuite dar eu am ales sa i le cumpar pt ca am informatii ca cele cumparate sunt mai bine tolerate de bebei asa ca am facut astfel incat sa i le cumpar desi nu mi-a fost foarte usor
Sar'na de aprecieri
i eu ii mai incalzesc cateaodata inainte sa-l trantesc in tifon
miruta m-am gandit sa-i dau mamaliguta de la 8 luni pt ca vreau sa-i facu cu branzica,smantanica,out si unt ...da stai linistita ca el stie gustul mamaligii de pe la 4 luni jumate
uite http://picasaweb.google.com/daniellaene/Denis4Luni?authkey=Gv1sRgCKmy99bXr_mE_gE#5431728706801434530 
deea omleta facuta tot pe bufetul de bucatarie?![]()
yoanna iti dau contul pe PM ca poate il iau si fetele si nu vreau sa-l am prea plin sa nu ma ia fiscul![]()

Trimit si revin ca ma tine cumnata de vorba la telefon si nu pot concentra sa citesc
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cel ce a citit pana la capat mesajul este obligat sa dea 10 lei proprietarului mesajului(adica JE)..ca doar nu l-a scris pe gratis!
anna mama sa stii ca nu am reusit sa dorm ca am fost la niste cumparaturele de rutina
DANA mamica fericita de
botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap ![]()
pozitii de somn
inainte / dupa
1zi
2 sapt
1 luna
2 luni
3 luni
4 luni
5 luni
6 luni
7 luni
emanouela spune:
cris crede-ma ca daca aveam cum le puneam in aplicare acele ganduri![]()

anna nu-i aprind lumina....orbecai ca o curca pe langa el...daca incepe sa rada cand ma simte sau imi vede umbra e clar....treaba se lasa cu activitate....il inhat si il iau din camera ca macar al meu sa doarma, ca de, el se duce si la munci...daca numai icnste si e ora de laptic, il mufez si in 5 min e in lumea viselor...daca maraie si nu e ora de laptic il mufez cu suzy...rar tine faza cu suzy...insa de cateva nopti domnul are chef ce vorba, de jucat...daca nu ma dau jos din pat sa ma duc la el face ca toate orataniile...maraie, tipa....cand ma simte rade in hohote....ce ma, ma joaca pe degete...da las ca-i vine vremeaaaaa![]()
lavi sa stii ca m-am cam obisnuit....de la nastere si pana in noiembrie am stat doar eu...deci am avut program impus...am rezistat eroic fara crize sau caderi pana pe la mijlocul lui oct...fara o noapte dormita...dormeam cate 2 ore, 2-3 faceam de veghe...ziua nu stiam pe ce sa pun mana sa fac...nici sa dorm nu puteam sau sa stau in pat....pe la mijl lui oct i-am zis soatei...gata! daca ma vrei intreaga eu plec inaintea ta in Rom sa ma mai ajute cineva ca efectiv nu mai pot...si uite asa in noiembrie am plecat la mama, normal ca nu am dormit cat as fi vrut dar macar ieseam fara Darius si asta ma relaxa...acu, din ian am luat-o de la capat....numai ca el are mai multa energie, mai mult nerv
...eh, incerc sa fur cat pot putin timp liber...ca din aprillll....il pasez periodic mamei![]()
Serialbastre spune:
Dana, Bubu e fenomenala! Sunt invidioasa pe veo, Cezara doarme cuminte. ![]()
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
www.ilovemilka.ro/mesaj?msgid=2534a5873ffca48342f29e8e4db71a41" target="_blank">Un vot pentru iubire!
lavinia.p spune:
S-a trezitttttttttt

Anna uitasem sa-ti multumesc de complimente,
vi le intoarcem inzecit...aaaa si Rares e deja promis
la Stefania mea draga cu care deja isi imparte si bunele si relele
Gata fug ca urlaaaa
va pup
Mami fericita de printisor
Rares Florin
Rareselul creste mare
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png
23.05.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!
SSABrya spune:

Bianca Maria sa cresti mare si sanatoasa.
daniela multam de cafea.
Fetelor sunt o mamica fericita Bryanna s-a linistit a iesit si dintele nr 2 si surpriza mare am avut prima noapte in aproape 8 luni cand nu a mai cerut papa. s-a trezit ea de cateva ori dar am pacalit-o cu suzi si am alintat-o.

Bryanna