**Buburuze de 2009 in actiune (8)**
Raspunsuri - Pagina 14
emanouela spune:
baaaaaa....da dormiti?????? la ora asta????? fereasca sfantulllll....cum puteti????? a, da....voi aveti copii normali

....e de coma copilul asta.....e 3.45 la mine, de la 2 e treaz....cu ochii cat cepele...s-a jucat, am vb, acu astept sa adoarma in leagan....creca am de asteptat mult si bineeeeeeeeeee
asa ca am intrat sa dau desteptarea...
danooooo....cafeaua fata haiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! unde-i?????![]()
fetili...pardon...canili e javra rau....al tau picky, e mic copil....apropos, picky, l-a invatat fosta lu barbatu'miu numa lucruri "bune"
(in materie de foste is experta...nu stiu de dumnezeu da am asa un lipici la barbati cu foste care nu stiu sa treaca la o noua etapa a vietii)... pe scurt...o profitoare, o balitoare, neascultatoare, speriata de bombe (e ditamai javra da ii e frica de pisici
), sfoaraieeeee, e o hoata (mi-a furat o piersicaaaaaaaaaaaa
cand eram insarcinataaaaaaa...plecasem la spital, am lasat piersica in fructiera printre alte fructe si na, bineinteles ca la spital am stat numai cu gandul la piersica mea....cand am venit...nik...da mi-a lasat samburele...imputita pamantului) daca tu ii zici si in 2 minute a uitat, afla ca a mea a uitat in prima secunda dupa ce i-ai zis ceva
...uneori mi-i draga, dar alteori imi vine sa o spanzur de limba.
eee, acu am inteles eu Picky de ce te trage ata in Romania...mda, sit nu e frumoasa deloc...nu dau sfaturi ca nu-s avizata, ce pot sa-ti zic e sa te menajezi si sa nu iei decizii sub impulsul furiei si al momentului
.
sssstttt....cica i se inchid ochii...mai sriu oleak...poate poate
asa...deci da, somnul de la pranz mi-a prins fffffoooooooaaaaaaarrrrrrttteeeeee bine, altfel nu-i rezistam si la faza de acu....acu is calma, tastez
, m-am jucat cu el, i-am povestit ca-l asteapta treziri matinale cand va creste
da nu vrea sa priceapa....nu-i nik, razbunarea va fi dulceeeeeeeeee![]()
na ca a adormit...hai pupici, revenim cand se cracaneaza de ziua....ca de, avem job

dani3lla spune:
Buna dimineata dragi buburuzoaice...luati de aici cate o cafeluta

si cate o 

si cate un suculet in pahar de pepsi pt bebei

si....si in mod special pt ema un genocid de esenta de cafea in pahar de bericioaica

![]()

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cel ce a citit pana la capat mesajul este obligat sa dea 10 lei proprietarului mesajului(adica JE)..ca doar nu l-a scris pe gratis!
anna mama sa stii ca nu am reusit sa dorm ca am fost la niste cumparaturele de rutina
DANA mamica fericita de
botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap ![]()
pozitii de somn
inainte / dupa
1zi
2 sapt
1 luna
2 luni
3 luni
4 luni
5 luni
6 luni
7 luni
anna-mama spune:
Neata,
La multi ani, Bianca! Sa fii sanatoasa si fericita, Bubu scump! Si pt mami un
ca merita 
Dano
, f rau ca nu ai dormit! Eu stiu ca esti fata buna si te gandesti si la noi, dar totusi...eu ma bucuram pt odihna ta 
Multumesc de cafeluta, am o nevoie 
Aaa, ati simtit cutremurul? 
Citesc din urma si revin 
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
eumada spune:
saru`mana de cafea.....noi suntem matinale rau.....da`asta e....na...acu` a adormit iar.....nu prea mananca......bine ca e sanatoasa....
Picki nu esti nici grasa nici urata.....
Io cre` ca ma prostesc.....uit de la mana la......ce-o fi....revin imediat ca am uitat ce am vrut sa spun.
Madalina
de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii
lavinia.p spune:
Bunaaaaaa dimineataaaaaaa!
...e un frig la noi in casa brrrr...am luat si eu si Rares 2 bluze plus cojoace, brrrr
Bianca Maria buburuza de DanaMi sa cresti mare si sanatoasa!
Dana multam de cavie tare bunaaa!
Anna am simtit cutremurul, a fost de intensitate mare, dar voi ati simtit cutremurele?
, ca doar ieri eram in depresie si s-a gandit sotu sa ma scoata din starea aia....si a reusit sa ma scoata de tot
..shhhh
Ema 

imi pare sincer rau...las ca mai dormi in timpul zilei cu bb si iti mai revii
merg in camera unde dormim ca e mai cald...revin
Mami fericita de printisor
Rares Florin
Rareselul creste mare
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png
23.05.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!
bamsy spune:
Neata fetele!!!
dana merci de coffee!

Bianca Maria, buburuza de Danami, multa, multa sanatate, sa cesti mare si frumoasa, sa fii iubita si sa aduci multe bucurii parintilor tai !!! 
emanouela spune:

Bianca...sa te faci bine repede si sa nu te mai imbolnavesti niciodata!
neataaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!
eeeeeee, asa da dano, sarumana.
lavi chiar acu nu mi-e somn....ma simt asa putin obosita, dar nici cafeaua nu am baut-o...dana nu stie sa o si raceasca (nu da danoooo sau daca dai da in asa fel incat sa iau somn)...ma consoleaza gandul ca in aprilie ma duc la mama... il pasez si ma duc in lume macar 3 zile![]()
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici![]()
La multe Lunite inainte
Bianca Maria buburuza de DanaMi 
sa cresti mare si frumoasa,sa fi sanatoasa 

picky hahhaha 
manca-i-as curul ala al ei
am vazut si dansatoarea

miruta speram sa ma salvezi tu,dar se pare ca nimeni nu-mi sare in ajutor..deh,ma manca limba sa spun .dar macar nu mi-am intrecut pestii

![]()

lavinia 270
pai e super
eu nu mai astept apropourile lui,cand am chef,il astept cuminte si cum intra pe usa ii zic clar si raspicat"jos textila"si gata treaba rezolvata
sa va fie de bine cutremuriceala
hahahaha..ce fain dorme![]()

emanuela aoleuuuuu,ce ganduri criminale la ora aia
dar totusi trebuie sa recunosti ca ai cu cutu one of a caind
si pentru piersica aia nu as fi fost atat de blanda ca tine![]()

cuscra la o cafea poftesc
,tigara ti-o las tie si genocidul lu ema nu de alta rad sigur o sa aiba nevoie![]()

anna sa inteleg ca ai ridicat 2 degetele
?
lavinia cutremuricioaselorooo,zgaltaicioaselorrrrrrrr...toata noaptea nu am inchis un ochi ca voi avuserati de lucru
mi-ati trezit terorista..
mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai) 

http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
Brotac Terorist
bamsy spune:
O sa pun si poza cu noul lookc, numai sa ma pozez, ok?
laviniap si eu as dormi muuult, mai ales dimineata, dar ce sa fac? daca nu pot, or veni si vremurile alea cand or dormi mai mult bebeii nostri
,asa fata iesi si te reecreaza un pic 
of picki draga, ce probleme ai, nu suna bine deloc, trebuie sa gasesti o rezolvare, chiar nu inteleg de ce se comporta asa cu tine, de ce s-a mai casatorit a doua oara si a mai facut un copil, daca e asa indiferent, of Doamne barbatii astia, eu chiar nu pot sa-i inteleg, dar neaparat trebuie sa vorbiti sa lamuriti lucrurile, auzi, pai cum sa ramana fata la el? eu zic ca se pot rezolva pb. astea, sa nu ajungeti chiar asa departe, dar trebuie rabdare si mult calm,pt. ca vezi tu nu exista relatie perfecta, eu zic ca fiecare casnicie ajunge la un moment dat in situatii dificile, totul e sa stii cum sa faci sa nu se destrame, incearca sa fii si tu indiferenta, sa nu-i mai cauti in coarne, vezi cum reactioneaza, asa ca fii tare, capul sus si nu lasa sa se inrautateasca mai tare situatia, noi suntem aici si te sustinem
eumada 
danami o scumpa, iti dai seama ca n-a mai rezistat 
reby-iry spune:
buna dimineata fetele;incerc sa citesc din urma dar sunt f in urma cu maraiciul meu.
si multumim pt cafea.
reby,printesa lui mami