**Buburuze de 2009 in actiune (8)**
Raspunsuri - Pagina 13
yioanna_s spune:
fetelor,fata e mai bn azi am fost din nou la recoltat analize si au intepat-o doar,hemoglobina a iesit 10.5% e anemik
din val.normala 12-18...in sf am lamurit si problema asta.curge nasul stanutam dar eu tot am iesit din casa,merg dupa vb aia :cui pe cui se scoate....
ms de gandurile bune si eu zic k in 2 zile trece de tot.
v-am citit dar nu am apucat sa scriu,am fost f solicitata si prefer sa-i fac pe plac zilele astea..nu avem noutati decat ne plangem din pacate pt voi...
pupam "pitici" de buburuze
aha ,traiesc niste emotii mari,prietena mea e pe ultima suta de metri cu casnicia si mai grav k fostul prieten e in cap dupa ea...asa k au ramas de acord sa se mai vada ........si sotul a aflat iar acum vrea sa-i ia fata de 11 luni (nu sta decat cu ea)..acuma seara fara sa-si dea seama prietena mea a luat toate actele de la bb si a dus-o la mama lui,nu sh nimik de ele ink,au dus-o inapoi sau ceva?ea e termina..eu nu sh ce as face in situatia asta
m-as lupta cu toata nefiinta mea sa-mi recuperez fata inapoi(sa nu uitam k sant drepturi egale pana dupa sentinta)mai ales cand sh cat m-am chinuit in sarcina
v-am ametit de cap
fug sa citesc din urma
printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra 
http://picasaweb.google.com/home
http://lb1f.lilypie.com/hIDVp3.png
17.06.2009 
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/ 1 pag.
cris_82 spune:
off,yioanna e cumplit ce spui tu 
indiferent ce s-ar intampla nu as putea sa ma despart de copilul meu..ma bucur ca voi sunteti mai bine si pupam dulce Stefi sa nu mai curga nasucul 
alic promit ca ma gandesc la tine de cate ori o sa ma cutremuricesc in speranta ca nu vei simti prea tare zgaltaiala![]()

mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai) 

http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
Brotac Terorist
Deea_24 spune:
Seara buna fetelor,
am reusit sa intru si eu pe aici ca mi-a adormit baiatul mai repede. 
sarbatoritilor din zilele trecute! Multa dragoste care sa va inconjoare mereu, mereu si sigur asa va fi. Sa cresteti mari si sanatosi!
Cu intarziere, dar niciodata nu e prea tarziu!
Multa sanatate puiutilor bolnavi! Abia astept sa vina vara sa treaca toate racelile astea! Off, offf! 
Dani3lla am vazut filmuletele cu Denis! E bestial feciorasul tau! Doamne, cat ma mai distrez! Da e acra rau vitamina aia! Hahaha, si al meu asa se scutura! ![]()
Am vazut ca ati vb de platitul vaccinurilor obligatorii... noi nu am platiti nici unul... ce mai e si cu asta?? nu mi se pare normal sa se plateasca daca sunt OBLIGATORII....
DanaMi bine ati revenit acasa!
printesa! Sa dea Dumnezeu sa se faca bine printesa si sa nu mai calcati in spital. 
anna-mama
baiatul! eu zic sa nu-l intarci asa brusc! 

lavinia.p 
eumada ce fain a aterizat Eva! imi place ce vesela e ea!
frumoasa mica!
Asta e din capitolul trecut... trecem mai departe...
Raza noastra de soare
www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete
Picky_toto spune:
Salutare fetelor..
Am imbaiat o buburuza mica care a facut pipi prin toata casa
...deh am lasat-o si eu la poponetul gol inainte sa o bag la balaceala si ea a profitat...
Iar acum imi doarme...e langa tati in pat.
Multam fetele ptr gandurile bune...
Cris, pai si omul se mai schimba..Dar oricum nu cred ca se va lasa cu divort...inca nu s-a umplut paharul..iar cat despre conflicte, sunt si vor mai fi...dar tine de noi cum le "consumam"...oricum il iubesc si stiu ca si el ma iubeste...e doar o etapa grea in viata noastra si doar atat..![]()
Cris mie imi deschide picasa in flamanda si daca dai la download...imi apare "film maken" adica tradus "a face un film"..sper ca vei reusi 
Yioanna off imi pare rau, dar eu tind sa cred ca, aproape toti bebei care au fost bolnaviori le vor iesi anemie la analize..de aceea cred ca nu ar fi cazul sa te stresezi prea tare..Deocamdata voi aveti si probleme cu papica..deci pana nu isi regleaza mesele si pana nu incepe sa pape din nou, eu zic ca nu e cazul sa te agiti si din cauza asta.Cu Fe ce ati rezolvat? Ce a zis doctora?
Alic aici sunt pozele 
Si cine vrea sa se mai delecteze cu un filmulet, cu dansatoarea lu' mami ![]()
![]()
![]()
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009Inainte***Dupa...sa inceapa votarea

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru
Stefi...creste...
Stefi, buburuza mica
Primul Craciun
Stefi, deja fetita mare :)
Deea_24 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dani3lla ema intr-adevar sunt 2 variante 1)cu calciu lactic;2) cu lamaie...eu am ales-o pe a treia ![]() |

eu il incalzesc putin inainte sa-l trantesc in tifon!
pe Deniselul mic! 
Raza noastra de soare
www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete
miruta spune:
Buna seara!
DANA...ma bucur tare ca sunteti acasa!cum a adomit Bubu,e mortala!
ANAELA...ce bn ca Darius s-a insanatosit!
ANA...daca il pacalesti pe Vladut sa bea laptic praf iti va fi mult mai usoara intarcarea.Uite ,Antonia acum ,dupa ce a baut 150 ml de Milupa n-a mai vrut deloc tzitzi(alta data mai vroia doar de rasfat).
DANIELLA...tu nu stii ca eu sunt chitroasa rau ?...nu dau nici un ban...dar tot te citesc,sac.Iti vin ajutoare ,bv!Auzi ,da de ce ii bagi mamaliguta tocmai la 8 luni,faina de porumb e fara gluten ,se gaseste si in cerealele pt 4 luni,eu i-am dat Antoniei de la 6 .
CRIS...hai ca ai fost tare cu budigaii de la VS.si lasa copilul ,bn ca face kk ...nu stiu cu filmuletele pe picasa,am si eu o gramada filmari cu fi-mea dar nu vi le pot pune ca-s in format mare,filmate cu camera video."viol placut!"![]()
EMA...zi-i lui Darius sa se ia de mana cu fi-mea .Exact asa facea si ea la 5 luni.S-a indurat d tn pana la urma?hai ca ai baiat bun ..te iubeste ca doar esti mamica lui.
MADA...eu sunt sigura ca ai loc in aparatul ala..si mai ramane loc de inca 2 persoane ...asa ca hai ,baga poza recenta.Ai ajutor de nadejde in mama si sotul ,felicitari.Doamne ,ce femeie fosta sotului ,imi inchipui ca a ramas traumatizat dupa asa experinta.Au copii impreuna?
PICKY..imi pare rau de situatie.Cea mai buna e comunicarea,incercati sa va spuneti tot ce deranjeaza ,gasiti calea de mijloc ,faci amadoi compromisuri ca sa va fie la toti 3 bn.Eu sunt sigura ca nu se va ajunge la divort dar e greu sa traiesti in tensiune.
ANKKAA...felicitari Karinei pt olita.doamneeeee,ce fetita cuminte ai.pai de ce nu ne spui si noua micile secrete pe care le-ai invatat de la matusa ta?ne lasi sa ne chinuim?
LAVIIII....ce-i asta?ce depresie?nici nu vreau sa te aud.e normal sa fie asa cand e bolnavior,tu cum te simti cand esti racita?are nevoie de mami dar o sa treaca si maraiala o data cu raceala.asa ,bv ,dormi cand doarme si el.
YIOANNA...
ALEXA....sanatate multa si tie si fetelor
PICKY...Antonia doarme muuuuult,muuult mai bn.
Azi am facut supa de galusti pt noi ,am pus doar galbenusul la galusi,f putina sare si a mancat si fiica-mea 300 ml si cu un pic de miez de painica si un pic de ficatel de pui de tara.
Vad ca ati atins un subiect mai delicat ,sexul...nici nu stiu cum sa zic,poate ma luati la bataie
...noi stam bn la capitolul asta ,cam 2-3 ori pe saptamana,daca ne lasa Anto.Inainte de sarcina cam 3-4,dehhhh nu o pot intrece pe CRIS.daca ar fi dupa el,zilnic.
va pup,noapte buna,fug langa puiuta mea.
Antonia,minunea mea
Deea_24 spune:
miruta
mersi de raspuns! Ma bucur sa aud ca Anto doarme mai bine! 

Relusha ma bucur ca ai mai dat un semn si pe aici! Multa, multa bafta! 
DanaMi acum am citit si povestea voastra... imi pare nespus de rau ca a trebuit sa treceti prin asa ceva... 

Va trimitem multi
!
dani3lla
esti bestiala! Deci, ma prapadesc... ce chef de o "omleta" am! ![]()
eumada de ce sa radem? 
Anaela, Lavinia
multa putere sa aveti grija de cei mici si insanatosire grabnica! 
Picky ma abtin de la comentarii!
Iti doresc puterea sa alegi ce e bine, sunt sigura ca in adancul sufletului sti ce vrei si o sa faci totul sa devina posibil! 
Dana draga de Bia, of ce draguta e cum a adormit!
frumoasa mica!
alexa_love insanatosire grabnica fetitelor! Offf, cum s-au adunat si la tine.. Multa putere! 
yioanna_s
imi pare rau pentru problemele prietenei tale 

sper sa se rezolve repede treaba ca nu e deloc bine ce ne povestesti tu acolo!
la Stefi!
Raza noastra de soare
www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete
yioanna_s spune:
dana: bn ai revenit acasa si mmmm sanatate !pupam tititza
.m-au dat lacrimile de durerea fetei...mi se strange sufletul mai pe Ro..sa va fereasca DD de toate de azi in colo
cris:nu rade de fata,na k si ea e mare deja ..si eu o schimb tinandu-ma de mana k asa pute kk de la Fe
cuscra:sus fruntea k eu te sh puternica,e de la raceala dereglarea si te rog mmm rabdare iti amintesti ce-mi ziceai u?se regleaza ginericu k ii pun o pila bn la noruta ta...si cu laptele isi revine sigur dupa ceva zile de refuz k ii cere org,noi asa patim mai des..adica a mea nu bea mai mult de 20ml odata asta pe zi ar veni max 100(e mult)....mmmmm imbratisari si pupici balosi si mucosi de la stefania pt rares..si eu pt u

unul mare mare!succes la cuscru la ex!abia astept sa ma plimb cu taxi

nu pot sa cred k is la zi...........uraaaaaaaa
nu mai scrieti fetelor atata k e prea de tot imi plange fata de mila cat am de citit...iar de rasp nu mai zic
imi cer scuze dak nu am nominalizat dar de la 8 is treaza asa k ma bag la nana...
n b la toate si multi pupici
eumada:imi pare rau k se trezeste np.se v-a regla stai linistita si mmm rabdare
reli:mm bafta la licenta,tin pumni.pupam pe radoze
picky:felicitari pt masuratori,dar stati bn chiar dak e capricioasa la papica
annkka:felicitari pt facutul la olita.eu nu sh de care sa iau
,ma ajuta care cu sfaturi..caci aia cu spate de la fisher e cam mare la picioruse si sigur se rastoarna iar aia normala nu are spate oare cade ?
dani3lla:deja tanjesc ,azi am vb cu mama despre ea si m-a luat cu lacrimi cand imi amintesc de ea mik mik...mi-e dor de ea asa,si as mai trai ink de 10 ori clipele alea,crede-ma,cum au fost au fost frumoase...bn mai zici!!!
hahahahaa licitez:20 ron!!!deschide contul si trimite ibanul
picky:pupam mofturoasa sa revina la sentimente mai bn
ema:stai linistita k vor trece si iesirile astea,incearca sa te odihnesti de cate ori poti ....
sh cum e parca ma aud pe mn de acum 1 l/2 l
anaela:imi pare rau k si bobo tau a fost bolnavior...bn k santeti mai bn....felicitari pt vaccin si masuratori
alic:ce mai face naty?
anna:ce fain ar fi sa primesc si eu unul de la finuti.....numai asa m-as mai marita o data
simina:mamaliguta poti sa-i dai de la inceputul diversificarii find cereala fara gluten..deci de pe la 4 l e recomandata
SSABrya:uffffff,sorry pt np alba
cris:eu am fost..dar s-a dus baba cu colaci...sh u vb aia?
annkka:uff ce bn k m-ai usorat gandirea cu menul o zi asa si
picky:ma bucur sa aud k i-a revenit pofta de mancare.bv stefi
bamsy:cum bea acum laptele maia?
picky:varul de pe pereti vb ta,am inteles k la uni copii asa se manifesta lipsa de fier,si mai sh pe cineva care rodea boltzar,sh ce sant nu aia albi cu care se face case...hahahahaaaa ....vom auzi si noi cand se v-a intampla!
cuscra:ce bn a dormit ginericul..eu incerc sa-i fac programul acum k santem acasa ziua 2 h la pranz asta pe la 2 pana la 4 si dak vine vara numai bn k dupa papam si la rares cu ea.asa-i ce bn ies bananele fierte?ii plac lui rares?ce bn meniu.am copiat.ms.am cautat tot orasul si degeaba..merg sa-l iau pe ala albastru pana la urma poate bb2 v-a fi baiat si ne va purta noroc culoarea![]()
picky:sorry de gandul divortului.si al meu e tot plecat asa k fata ajunge sa-l vada doar 10min inainte de nana,acum de o luna max ce e cu noi mai mult,dar eu o idolizez si nu ma plang oricat de greu mi-ar fi...ce ma deranjaza e ca nu se implica si el mai mult cand poate ,adica sa iesim mai des toti3
dana:e bestiala...o pap
ramo:cum e bia?
miruta:felicitari pt laptic...si eu incer insa fara sanse.doar 30 max bea
cris:si noi jmecheria de miru
deea:
picky:pai cu Fe tot asa 2x7 pic/zi si restul...anemia e lipsa de Fe k nu a avut de unde sa si-o ia si eu is sigur anemik
si din papa nu k vb ta nu papa regulat.e superba pitica si ce fain doarme.fa bn si mai pune poze si pe hi5
la multi ani bb
printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra 
http://picasaweb.google.com/home
http://lb1f.lilypie.com/hIDVp3.png
17.06.2009 
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/ 1 pag.
lavinia.p spune:
Buna fetili mele dragi!
Am mai dormit juma de ora cu piticul acuma dupa masa si sunt mult mai bine, mi-a trecut depresia, m-am intalnit scurt si cu cuscra mea draga, am ascultat si de voi
si iaca m-am pus pe picioare cu forte noi! Piticul a mancat surprinzator de bine acuma seara 270 ml, nu mai inteleg nimic din comportamentul lui, in fine sper sa revina la normal dupa ce trece raceala.Cu haraitul stam mult mai bine (cred ca si asta m-a mai incurajat)nu mai face ca un tractor ci ca o masina diesel, deci suntem pe drumul cel bun
Cuscra sper sa va faceti bine repede si multam de laptic, maine dimi i-l dau cu dedi speciala de la Stefania...sa vezi numa ce o sa-l topeasca

Picky imi pare tare rau sa aud ca aveti probleme cu sotu si ca discutati de divort, asa e nu trebuie sa te lasi jignita, e un nesimtit ca face asta, in primul rand ar trebui sa te respecte pt simplul fapt ca i-ai daruit un copil minunat si sanatos...sincer imi pare rau... dar chiar nu mai aveti nici o sansa numai divortul?
multi
Reby
Eumada nasoala faza si cu sotul tau si cu fosta...bine ca va intelegeti bine acuma voi si asta conteaza sa uite el ce a fost!
DanaMi ce tare-i pitica si ce pozitie tare de somn are, doamne da dulci sunt cum ador ei in diferote pozitii

Alexa mama ce ati avut de indurat, imi pare tare rau, multa multa sanatate va doresc, e rau cand nu dormi, adica eu fac urat, ma baga in depresie complet...inca odata sanatate multa si sa revii cu amanunte despre musafiri ca nu prea am inteles...e cu ochi sau nu?
multi
Picky ce poveste n-am auzit...in legatura cu Rares cred ca sunt si dintii ca asa rodea azi pe lebada lui, dar si din cauza racelii si a nasucului infundat...sper sa treaca odata si la noi si la voi
Cris mai dorm la noapte ca la cat de obo suntcred ca as putea dormi 3 zile intr-una
...si sincera sa fiu mi-a cam batut apropo sotul...asa ca nu se stie va fi cutremur la noapte si de la Oradea
..deci cuscra sa te ancorezi bine ca va fi un cutremur de intensitate mare si cum stam aproape![]()
Multi pupici terorici mic
Alic
ai inteles cu crema nu? Ti-a pus si Dana cum arata in flacon!
Uff cuscra ce rau imi pare de prietena ta...eu as fi in stare de orice pt rares, dc mi l-ar lua cineva, doamne fereste.Imi pare rau ca noruta e inca anemica dar cu cura de fe sunt sigura ca analizele urmatoare vor iesi bine, mai ales ca aici ai vazut ca valoarea e mai mica devat dincolo...offf ce ti si cu policlinicile aastea, 10 locuri...10 rezultate
...va pupam dulce dulce
Picky ce tare-i printesa, cum a adormit ea in rotobil
...dar tu mami ce faceai in timpul asta? forumizai?![]()

iar filmuletul 

m-am topit toata, e o scumpete cum topaie ea acolo
Fetele va pup pe toate si pe toti bb-eii si va doresc o noapte buna si linistita cu bb-ei somnorosi!
Mami fericita de printisor
Rares Florin
Rareselul creste mare
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png
23.05.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!
lavinia.p spune:
Aaaaa am uitat, dc tot vorbeati de pozitii de somn, ia priviti si la Rares
:
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/OptLunite#5431556995308637042
Miruta ma bucur ca doarme Anto mai bine si ca stati bine la scuturari
.Pupici multi de la noi!...gata a fugit depresia!
Deea multumesc, cu voi aici am mai capatat putere!Va multumesc
Cuscra si Rares ii trimite multi pupici balosi si micosi la noruta si tie dc tot esti obisnuita cu mucisori si bale

Acuma chiar ca fug la nana

Mami fericita de printisor
Rares Florin
Rareselul creste mare
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png
23.05.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!