**Buburuze de 2009 in actiune (8)**
Raspunsuri - Pagina 17
alic spune:
Cris, nu stiu de ce, desi mai mereu is cu gandul la tine, te sar cand postez 
un
pentru tine si unul
pentru terorici!
vad ca vorbiti de treziri si mese noaptea...Natalia nu vrea sa pape in mod special, se mai intampla sa se trezeasca din alt motiv si se alina la san, dar tzocaie de 2-3 ori si gata
in schimb, ultima masa e pe la 23 ca atunci se culca si fara tzatzica nu se poate
si doarme pana la 9.30-10.30, cu o trezire pe la 7.30 cand ii spune pa lui taica-sau si trage o portie de laptic...
ALICe, mamic de bebic Natalic
(2 mai 2009)
emanouela spune:
alic sa nu spui ca ma invidieziiiii![]()
Picky...poi na, cam are program...se trezeste dim la 6-7 cel tarziu (asta in zilele bune, in rest face cum imi face de 2 zile) papa lapticul...sau nu, depinde ce chef are...oricum pe la 9.30 - 10 are fructele si laptic dupa, cade vre-o 2 ore cu putin noroc....papa iar dupa ce se trezeste...cam pe la 13.30 si dupa pe la 3 iar cade inca vre-o ora....seara pe la 7 i se inchid ochii...iti dai seama a fac ca toate orataniile numai sa-l tin treaz...aseara mi-a adormit in cada pe la 7.30...l-am scos, i-am dat lapticul cu faina de orez si somn pe la 8. eu nu stiu cu cine seamana ca eu sunt o somnoroasa de fel. 
eu cand iti zic ca am un caine campion in prostieeeeee....crede-ma pe cuvant. in toamna, dupa ce a fost pe ciclu si a avut lactatie falsa am zis ca o dau....ma scosese din minti....avea instinctul matern si-si cauta puii, asa fac la lactatie falsa, ca sa ii alapteze...i-am dat eu o jucarie acolo ca sa o calmez, cu toate ca nu prea e indicat, ca ii maresti perioada de latatie falsa...da ma dispera...si ce crezi ca facea tampita?????? cand eram plecati sau dormeam....deschidea usile si strangea toateeeeee jucariile lui Darius si si le punea in patul ei...erau balite toate, pline de par....
...plus ca i-a spart soatei juma din colectia de clovni pe care o avea
. interes fata de copil nu manifesta absolut deloc, e o ignoranta.
cris da sa vezi ce ma voi smecheri si euuuuuuuu....moamaaaaa![]()
SSABrya spune:
Reteta de ciorbita am luat-o dintr-o revista si am adaptat-o eu dupa nevoie. Asa ca postez varianta adaptata pt bebe:
- 2 aripioare pui
- 1/2 morcov
- o ceapa mica
- telina
- pastarnac
- 1/2 cartof mare
- 1/2 ardei rosu
- 1 lingurita orez
- 1/2 galbenus de ou
- 2 linguri smantana
- patrunjel verde
- un varf mic de sare(eu ii mai pun din cand in cand
)
Carnea se pune la fiert in apa cu sare. prima apa am aruncat-o si dupa ce a clocotit a doua apa am luat spuma si am adaugat zarzavatul ras prin razatoarea fina si ceapa am pus-o intreaga. Se lasa la foc mic pana cand carnea si legumele sunt fierte bine apoi am pus orezul bine spalat si mai completati cu apa. Dupa ce fierbe bine, vedeti voi si asta
, se ia oala dupa foc si se drege cu smantana batuta cu galbenusul si cu patrunjelul tocat ff marunt.
POFTA BUNA
Sa imi spuneti daca va place
Bryanna
pozenoi
Picky_toto spune:
Fiica mea nu vrea mancare si pace...a papat san si gata..Acum se joaca in patut la ea...se preface sa doarme, canta, vorbebeste singurica...e super comica
asa ca imediat ma duc sa ii fac pe plac ca tare draga imi e .
Cris asa este usor, usor..apropo a reusit Miru sa ii dea de cap la pat?!
Sau il cheama pe iubit sa o ajute? ![]()
Annkkaa pai vb ...ia baga niste poze cu animalul tau de casa ![]()
Ema 
deci gata la faza cu catelul ne-ai luat...eu de aceea nu am vrut fetite...cu toate ca anul trecut prin vara ma batea gandul sa ii iau o catea sa faca pui...da' mi-a trecut de mult gandul...Si nu are instinct ptr bebe? Ca stiam ca femelele au instinctul asta...la am meu nu am pretenii ca e baiat... 
Uite eu cu somnul la a mea nu ma plang imi doarme de la 8-9 seara pana la 8-9 dimineata, bineinteles ca sunt si treziri, dar o ia mami in pat si at nu mai are treaba....Inainte adormea si a mea pe la 7-8 seara si se trezea la 9 si apoi pana la 11-12 nu imi mai adormea dar vad ca s-a reglat singurica ...
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009Inainte***Dupa...sa inceapa votarea

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru
Stefi...creste...
Stefi, buburuza mica
Primul Craciun
Stefi, deja fetita mare :)
Picky_toto spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alic fetelor, ne-am schimbat titulatura! ![]() ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009) |
fff frumos suna

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009Inainte***Dupa...sa inceapa votarea

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru
Stefi...creste...
Stefi, buburuza mica
Primul Craciun
Stefi, deja fetita mare :)
Deea_24 spune:
Buna fetelor!!!
Noi acum dam desteptarea! 
emanouela la mine inca nu e 3:45 e doar 15:16
dar tot pe acolo se invarte, doar ca e ziua.. sa sti ca si al meu a facut ochi azi-noapte pe la 2:30
Deci:
BIA!!!! Sa cresti mare si sanatoasa! 
picky doamne ca imi vine sa o mananc toata!
E o scumpica! Dulceata de ea! 

anna-mama
va arat imediat ce face doar sa vina sotul sa ma ajute sa incarc un filmulet!
ii trimit un pup
mare lui Vladut! asa deci, pa tati! ![]()
dani3lla
am inteles tu ai vrut sa le cumperi.
dar parca mai erau mamici care au fost nevoite sa le cumpere si nu a fost alegerea lor, eu tin minte ca am citit ceva sper ca nu am visat 

Lavi? tu?
AAAAAAAAAaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaa sa sti ca.. ca.. pai ca am papat o omleta a la tine
de aia zdrenturoasa.. facuta pe aragaz
hihihi, azi noapte la... GHICI???? la 23:30!!!! Ce bataie iti iei cand te prind!
no, am mai pus un kil!
SSABrya felicitari pentru al 2-lea dintisor si pentru noaptea linistita! 
Picky
pai faza cu alunecatul a fost doar atunci, hihi, nu a mai incercat, el mergea foarte bine in 4 labute si inainte, atunci a fost asa de amuzament ca a vazut ca poate
Stefi ce mai face?
Lavi, Picky, DanaMi mvai ce va invidiez!
pai cum adorm puiutii vostri asa? hahaha, daca m-am vedea pe mine cat ma chinui sa il adorm pe asta mic.... pfuiuuuiiiiuuuiii
alic felicitari pentru noua titulatura! 
Raza noastra de soare
www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete
Deea_24 spune:
Picky ti-am mai scris o data, cred ca nu ai observat sau ai uitat.
poti sa imi trimiti si mie parola la contul comun?
Poate o fi nevoie sa mai dau si eu o mana de ajutor candva... 
Raza noastra de soare
www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete
bamsy spune:
alexa love ce zile de cosmar, multa, multa sanatate 
picki multumim
, o scot din scaunel cand o spal
, nu am auzit, ce cu povestea peter pantalon?, of tu picki, dar tu nu estu urata, esti o mamica tare frumoasa, trebuie sa-ti recapeti increderea in tine, de asta ai nevoie, azi m-am apucat de citit o carte scrisa de doi psihologi in care se analizeaza cuplul barbat-femeie, de ce gandesc diferit, e f.interesant,te ajuta in casnicie, sa-ntelegi de ce barbatii sunt asa de indiferenti, e f. faina cartea, se numeste de ce barbatii se uita la meci si femeile in oglinda, poate o gasesti pe net, eu am cumparat-o de la o librarie 
yioanna nimic nu ma mai mira in ziua de azi si eu am, pardon aveam niste priteni cuplu care nu as fi zis vreodata ca o sa ajunga la divort, aveau de toate, bani, intelegere, pana si-a varat coada o tarfulita si i-a sucit mintile lui si si-a parasit nevasta cu copil si asta in decurs de-o luna, sotia lui a ramas socata, deci dimi a plecat la lucru erau super ok, seara cand a venit acasa i-a spus divortam. ce ziceti? orice e posibil, nu stii in viata asta ce va fi, Doamne fereste pe fiecare de asa ceva
revin
emanouela spune:
picky ei ii lipseste instinctul cu desavarsire...orice fel de instinct![]()
deea a facut ochi dimineata si dupa a dormit pana acu?????daca e asa eu ma duc sa ma arunc in prapastieeeee