Pepenasi de iulie-august 2008 (168)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

bobita,bujo sa va traiasca soti

Miky mie menstra mi-a venit la 6 saptamani dupa ce am nascut,dar eu stiu ca atata timp cat alaptezi poti sa ai sau nu menstra,cred ca depinde si de organism

Kat felicitari ptr premiu

Capri multa sanatate Ilincai si tie multa putere

Sun felicitari lui T ptr cuvintele noi

Multa sanatate si celorlati pepenasi bolnaviori

Nici noi nu am iesit afara azi desi as fi vrut ,dar no comment

_

buburuza mea

strengaritzei Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Buna gajici! Miss me??

Hai ca am bagat si eu capul scurt. Am pierdut vad cam toata distractia si evenimentele,dar macar 2 urari trebe sa fac si eu:

Cami sa-ti traiasca flacaul crestin, sa fie sanatos si sa aibe si un dram de noroc si de tot binele din lume . Felicitari mamico, ca meriti!

Diana o imbratisare strinsa si din toata inima felicitari!! Sa creasca mare si sanatos BB Alex! Brrr ... prin ce imi inchipui ca ai trecut... Da cine are inca o putza in casa ??

Bag niste poze sa nu ne uitati moaca si revin.

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Am vb cu Adriana (Capri) este acasa cu Ilinca dar are o groaza de treaba si nu stie cand intra

_

buburuza mea

strengaritzei Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Am citit si tot zic ca scriu si tot deschid fereastra si tot ma iau cu altceva. Am reusit aseara sa vb cu astia de la net si se pare ca au facut ceva schimbari si merge mai bine ca aseara isi daduse duhul.
Cuscru lu Sorelix sa traiesti sa infloresti, multi ani fericiti alaturi de flacaul scump si dulce si sotioara iubita.
Sotul de Bobitamica La Multi Ani si o zi minunata alaturi de familion.
Roxana La Multi Ani si o zi cat mai frumoasa si poate mai dai pe la noi.
Kata felicitari pt castig!
Iriss baga ceva detalii si pe mess la moi pls.
Cami si eu zic stingi tv-ul mai bine da drumul la un radio/cd ceva sa fie galagie in surdina acolo. Pupam pisoiul.
Mada vazut spiridusul si surioara, super gagicile, pupici multi si insanatosire grabnica si sa reapri rapid cu calculatorul.
Didi stai calma ca delireaza Sorelixu' creca e de la frig. Va fi busy da nu o las eu sa dispara asa de tot.
Capri uff mai, imi pare tare rau ca sunteti bolnavioare si ca esti asa chinuita. Pupici multi si insanatosire grabnica si multa putere si toata admiratia.
Mai3 mai eu de receptiva is la tot felul de chestii, da ok viata e plina de incercari si etc, dar acuma de la asta pana la sa zici ca orice cuvant urat sau jignire ne face sa il iubim mai mult pe DD e cam mult zic eu, ca de ex cineva ma injura zi de zi ma face vaca, handicapata etc si mai iau si bataie si eu nu tre sa il consider vinovat si trebuie sa ma bucur ca imi mareste iubirea pt DD??? Sau daca maine vine un nebun si imi omoara pe cineva drag, Doamne Fereste, nu tre sa il consider vinovat, ca deh nu exista vinovati exista numai DD si iubire? Eu nu cred ca iubirea pt DD se poate masura si nici nu trebuie, fiecare il iubeste in felul lui si are un anume fel de asi demonstra iubirea si credinta dardaca cineva ma jigneste pe mine sau pe cei dragi mine, si mai grav, imi permit sa ma supar si sa ma simt jignita, ca totusi asta e natura omului, sa se bucure, sa fie trist, sa fie suparat,jignit, extaziat etc si na omul e facut de DD. Asta nu inseamna ca de acuma ma gandesc cum sa il linsez pe cutarescu sau mai stiu eu ce da cred ca mi se poate acorda dreptul sa ma simt jignita sau suparata macar pe moment nu?

Uff atata mi-am adus aminte ma lasa bujiile, merg la fete ca tre sa le fac papitza si sa ne batem iar de la mancare, cand s-o termina vreodata oare???
Revin mai incolo.

"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "

Louis-Hector Berlioz

Mergi la inceput

Biriiii please daca tot ai dat pe aici lamureste-ma please cu ibuprofenul, de ce nu e ok la copii? Si cu vitaminele again? Si ce as putea sa le fac pt imunintate? E ok homeopat cum zice Iriss? Ce parere ai?
Vicky apropo de ibuprofen tot nu mi-ai raspuns la intrebare care e motivul in Franta. Eu as vrea sa stiu ca vreau sa ma lamuresc once and for all cu ibuprofenul si copii mici.

Louis-Hector Berlioz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Bai astea de peste mari si tari, vedeti ca eu o sa tre' sa intocmesc lista de medicamente de luat cu mine!!! Ziceti acilea cu ibuprofenu' si altele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Mada stai asa: ce-i cu Ibuprofenul asta?? deci e interzis sub 6 luni. apoi se poate da, EU am zis ca nu-l dau din mai multe motive. unul ca e mult mai sigur paracetamolul (Tylenol, panadol etc) la fel de eficient, doi ca are efecte adverse unele imediate - am vazut copii de 2-3 ani internati cu ulcer din cauza de ibuprofen, si unele cumulate in timp, gen insuficienta renala. dar o doza doua cind n-ai altceva nu-i un capat de tara. o saptamina intreaga de 3-4 ori pe zi pt febra etc pt mine nu e ok. dar interzis nu e.
de vitamine, nu-s mare fan pt ca prefer evident sa mi le manince din surse naturale, daaaar la cum maninca fiimea in ultimul timp (a se citi aer) i-am dat flinstones cu fier.
despre homeopate eu in general am o parere buna in sensul ca rau nu cred ca fac, daca nu ajuta asta e, daca fac bine multam. nu stiu exact cit o fi efect placebo...

ce-i cu franta ca nu-s la curet?

Anko esti pe ultima suta, gata sa tragi usa ?? acu tylenol si ibuprofen gasesti si aici, nu crek e cazul sa le cari dupa tine. uite ma gindesc si-ti zic ce nu se gaseste pe aici.

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

dati o idee, pliz!

am o prietena cu o fetita de 1 anisor(a implinit ieri). de vreo sapt si mai bine are urmatoarele simptome:scaun moale, ii curge nasul, a tusit . o zi-doua dupa care a ragusit, nu mananca decat sanul si poate un covrigel sau un biscuite.
a fost la doi dr cu ea. cica are f putin rosu in gat, dar e "sanatoasa tun". i-a dat pt tuse eurespal. si concluzia a fost ca e "de la dinti". sincer mie mi se pare tare ciudata raguseala. si ma tem de vreo laringita. ea m-a rugat sa va intreb. aa si cica i-a dat pikovit ca daca tot nu manaca bine...
Ma rog, fetita s-a nascut cu 2900 gr dar a luat exagerat de mult numai din san. adik avea muuulte kile imediat. acum . a mai slabit de cand nu mananca, cred de fapt ca a juns la dimensiunile normale varstei ei. (asta era info suplimentara).
Ce ziceti?

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Poezicile de un an ...incep AICI

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput

Birims mult de raspunsuri, pai a fost discutia ca cica ibuprofenul e un fel de aspirina si ca cica nu se da in caz de chickenpox, aici nu mi-a zis asa ceva mi-a zis ca ii pot da pt febra dar na trei zile maxim cum scrie pe prospect, asta in caz ca nu functioneaza paracetamolul, da in genere iti zice sa dai paracetamol, apoi Vicky a zis ca nu se da ibuprofen ca daca e caz de chickenpox nu e bun, eu stiu ca nu se da aspirina la chickenpox din cauza sindromului Reye, dar nu ca nu se da ibuprofen, adik aici nu zice nu ibuprofen in caz de chickenpox ci zic ca pt febra se poate da paracetamol sau ibuprofen, am vazut ca cei cu ulcer sau alergie la aspirina au uneori aceleasi manifestari si de la ibuprofen. Si Vicky a zis ca in Franta nu se da ibuprofen. Si am intrebat-o care e motivul medical si nu mi-a mai raspuns.
Oricum am zis ca te intreb cand apari ca stiu ca ai zis tu odata ca nu esti prea de acord cu ibuprofenul. Eu l-am folosit la sfatul medicului cand aveau febra si era gatutzul usor inflamat, ca ibuprofenul e din categoria painkillerilor si am mai dat pt febra ori ibuprofen opri paracetamol nu deodata depinde ce aveam in casa dar nu mai mult de 3 zile, ca zice si pe prospect daca dupa 3 zile persista febra sa vezi medicul. O sg data mi-a dat de la urgente sa ii dau lui Ari altenat nurofen si paracetamol timp de 3 zile cand a avut gripa si o durea tare gatul.
Aici in uk iburpfenul e promovat ca scade febra f rapid in 15 min si ca e bun pt dureri, ca deh e painkiller si eu l-am folosit la fete cand au avut febra sau pt durere o doza.
Si de aia am zis ca te intreb pe tine ce si cum.

Louis-Hector Berlioz

Mergi la inceput

Uite daca vrei si ai timp sa citesti de aici incolo am discutat despre aspirina, chickenpox si ibuprofen.

Louis-Hector Berlioz

Mergi la inceput