Pepenasi de iulie-august 2008 (165)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

mona DM este in galerie. la vitan sunt 2 intrari dintre care una este spre targul de masini de la vitan. cum intri pe acolo pe partea stanga este un magazin DM

-------------------------------------------------------------
aici este scrisoarea lui David adresata Mosului www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

fetele plecatele spuneti-mi si mie cum se scade febra la copii daca nu scade cu paracetamol, impachetari. stiu ca ziceati ca nu se da nurofen, novocalmin. cauzele pentru care nu se dau astea sunt numai varicela sau si altele?
aici este scrisoarea lui David adresata Mosului www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Kata, daca bb e racit i se poate da nurofen. Nu se da daca nu are inca ub diagnostic clar, pana se infirma varicela. Noi am scazut febra cu succes cu bai calai. Novocalminul e scos de pe piatza.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

dar daca se stie ca nu e varicela se poate da, nu? numai ca varicela apare cam dupa 3 zile, adica bubele si atunci nu stim ce are, ce-i facem sa i-o scadem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Katalyna uite www.nhs.uk/planners/birthtofive/pages/treatinghightemp.aspx" target="_blank">aici ce se recomanda la noi.

How to treat a fever

It’s important to encourage your child to drink as much fluid as possible. Even if your child isn’t thirsty try to get them to drink little and often to keep their fluid levels up. Don’t give them food unless they want it.

Treat discomfort and fever with paracetamol or ibuprofen (always follow the dosage instructions carefully). Bringing the temperature down with paracetamol or ibuprofen won't stop fits happening.

The following suggestions may help your child feel more comfortable:

•Give your child plenty of cool clear fluids.
•Undress them to their nappy or vest and pants.
•Cover them with a sheet if necessary.
•Keep the room well aired and at a comfortable temperature (about 18°C (65°F)) by adjusting the radiators or opening a window.
•If your child is distressed and uncomfortable, try giving them paracetamol or ibuprofen. You can’t give them both at the same time, but if one doesn’t work you may want to try the other later. Always check the instructions on the bottle or packet to find out the correct dose and frequency for your child’s age.

Insanatosire grabnica, faza cu febra e ca la inceput pareca nu cedeaza da daca continui sa ii dai va incepe sa scada incet incet.

"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "

Louis-Hector Berlioz

Mergi la inceput

va multumesc mult pentru raspuns.

ideea era alta. copilul are sub 3 ani, face febra peste 39 si inca nu s-a pus diagnosticul de varicela. febra nu scade cu paracetamol si impachetari, ce facem?

mada la voi cum a fost cu varicela? au facut febra mare inainte? cate zile?

Mergi la inceput

Katalyna da a avut febra mare mai mult de doua trei zile dar a scazut incet incet. La noi nu zice sa nu dai nurofen cand are copilul varicela:

There is no cure for chickenpox, and the virus usually clears up by itself, even without any treatment. However, there are some things you can do to help ease the symptoms.

Painkillers
If you or your child is in pain, or has a fever, then you can give them a mild painkiller, such as paracetamol or ibuprofen.

Liquid, sugar-free paracetamol should be given to children under the age of 12. Short term use of either paracetamol or ibuprofen will not usually cause any side effects. Paracetamol can be used at any stage during pregnancy and breastfeeding, but ibuprofen should not be used after 30 weeks of pregnancy.

Ibuprofen is also unsuitable if you have asthma, or a history of stomach problems, such as stomach ulcers. If you are unsure as to whether ibuprofen will be suitable for you or your child, check with your GP, nurse or pharmacist. If your child is younger than three months old, always speak to your GP before you provide your child with any kind of pain relief.

Louis-Hector Berlioz

Mergi la inceput

Nu se da aspirina cand are copilul chickenpox:

Aspirin
If you suspect that your child has chickenpox, or if they have been diagnosed with the condition, it is very important that you do not give them aspirin. Children under 16 years of age should never be given aspirin, but is particularly important that your child does not take aspirin if they have a viral infection like chickenpox.

Medical studies have shown that there is a link between treating children who have chickenpox with aspirin, and the potentially fatal condition, known as Reye's syndrome. This condition almost always affects children and teenagers, and can cause severe brain and liver damage, as well as affecting other parts of the body. If Reye's syndrome is not diagnosed quickly, it can lead to disability and, in some cases, death.

Speak to your GP, or pharmacist, if you are unsure about which medicines you should give your child.

Uite www.nhs.uk/Conditions/Chickenpox/Pages/Treatment.aspx" target="_blank">aici ce se zice la noi despre chickenpox si tratament.

Louis-Hector Berlioz

Mergi la inceput

da mada, dar cica ibuprofenul ar fi tot o aspirina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Multumesc mult de sfaturi tuturor!

Da, aveti mare dreptate, principala mea problema nu e tipul de carucior ci masina Tare as vrea s=o schimb, e si mica si veche asta si mai e si cu 2 usi... Eu visam sa-mi iau anul asta una noua, ori Fiesta ori Corsa, insa cu siguranta n-o sa avem bani de noua, ca mai avem destule cheltuieli si cu schimbatul mobilei si cu bebe 2 in general. Sa vedem daca o sa am bani de una second veche de vreo 3 ani, tre' sa incep sa strang cureaua si poate poate prin vara... Ca avand in vedere unde stau chiar nu e o fita masina, e o necesitate, n-am altcumva cum sa ajung in "civilizatie".

OOKA,hehe, ce scumpa e Sofi si ce bine ca o are pe Noricica, precis vor fi ca doua surori mereu, mai ales ca e asa mica diferenta de varsta si sunt fetite amandoua. Tot nu gasesti cablul de transfer de la aparat? Ca vreau sa vad si eu poze cu buclele blonde...

MADA, ia ca studiez modelul, de asta nu cred ca exista la noi, o fi ceva nou... Cum e cu Ami la gradi?

Asa, si acum ca sa vedeti ce mama denaturata sunt, marturisesc ca am dus azi una bucata copil carliontat la tuns Da mie imi place la nebunie cum ii sta si asa, desi mi-e dor si de carlionti, insa devenise prea lung parul si la uscat cu foenul nici nu prea mai avea rabdare. O sa pun poze candva zilele urmatoare.

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 20+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput