Pepenasi de iulie-august 2008 (168)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

spilcuiesc si io ce am retinut...nu di alta da' m-am facut blonda

ciuperci - halim cu drag si spor saptamanal fara probleme.
vinete - si di alea halim. i-am facut saptamana asta o tocanita originara din nisa cica cu vinete, dovlecei, ardei, rosii, ceapa si usturoi. se calesc toate dar fiecare separat in ulei de masline(adica vinete cu vinete, ceapa cu ceapa, etc) si apoi se pun toate la un loc si fierb in sucul lasat de rosii. toate se pun in cantitati egale. eu am mai adaugat niste apa ca sa fiu sigur ca au in ce bolborosi toate. eeee...a iesit un fel de musaca, un fel de zacusca, something suuuper bunaaaa! am facut un oloi seara si a doua zi la pranz nu mai era nic. am ras-o cu pulpe la cuptor.

xena, boti - la buna revenire

eu am fost azi la un Botez, maine e cumatria, sambata am examen, luni altul, trai nineaca

copilasi vostri fac spasmul hohotului de plans? Alexandra a facut o data cand am avut tupeul sa o sterg pe par. am zis ca o fi fost un caz izolat. in seara asta insa a mai facut o data la scos de muci ca a durat nitel mai mult. se face mov in jurul gurii si efectiv nu mai respira vreo 15 secunde. o bat pe spate, ii suflu in fata si isi revine.

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

--------

UN COPIL ARE NEVOIE DE AJUTOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

FELICITARI THE_ ANDREEA PT BEBE sa ai nastere usoara si sa fiti toti sanatosi!!!
Multumim de veste SUN!!!!
Bai nene acum mi-am adus aminte de NARCISA si ANAIS mai stiti ceva ??? cum sunt ???? bine???
ANAXENA felicitari pt 48 de kg ,misto nene eu nu am avut niciodata atata dar sincer nici nu am cum sa ajung la asa putin , spun putin pentru mine , cred ca nu m-ar mai recunoaste nimeni, nici mama mea.
Ma duc sa si apoi la

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

spilcuiesc si io ce am retinut...nu di alta da' m-am facut blonda

ciuperci - halim cu drag si spor saptamanal fara probleme.
vinete - si di alea halim. i-am facut saptamana asta o tocanita originara din nisa cica cu vinete, dovlecei, ardei, rosii, ceapa si usturoi. se calesc toate dar fiecare separat in ulei de masline(adica vinete cu vinete, ceapa cu ceapa, etc) si apoi se pun toate la un loc si fierb in sucul lasat de rosii. toate se pun in cantitati egale. eu am mai adaugat niste apa ca sa fiu sigur ca au in ce bolborosi toate. eeee...a iesit un fel de musaca, un fel de zacusca, something suuuper bunaaaa! am facut un oloi seara si a doua zi la pranz nu mai era nic. am ras-o cu pulpe la cuptor.

xena, boti - la buna revenire

eu am fost azi la un Botez, maine e cumatria, sambata am examen, luni altul, trai nineaca

copilasi vostri fac spasmul hohotului de plans? Alexandra a facut o data cand am avut tupeul sa o sterg pe par. am zis ca o fi fost un caz izolat. in seara asta insa a mai facut o data la scos de muci ca a durat nitel mai mult. se face mov in jurul gurii si efectiv nu mai respira vreo 15 secunde. o bat pe spate, ii suflu in fata si isi revine.

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

--------

UN COPIL ARE NEVOIE DE AJUTOR

Nu am patit asa cu denisa si sper sa nu patesc ca la cum sunt eu de panicata de fel daca o mai vad si mov la gura si fara respiratie mor eu sigur de crizata ce sunt . Oricum e bine de retinut ce inseamna. Stiu ca parca s-a mai discutat aici pe tema asta, dar desi nu sunt inca blonda ma port ca una si nu am retinut ce e de facut in asemenea situatii.
sa nu mai faca asa puiuta.

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

multumim de primire

noi facem bine...Maria face foarte bine,vorbeste atat cat poate,canta,intelege tot,e grasa,nu mai seamana cu sotul,mananca mereu si orice,nu face la olita si nici nu da semne,nu vrea sa se spele pe dinti si aici am nevoie de mareee ajutor,merge la gradi in fiecare zi pana la ora 18 si pt mine este super,e innebunita dupa Shrek si mai nou Tom si Jerry...hmmm...e foarte intelegatoare,nu-l zice pe R si in loc de C zice T si ca de obicei nu sta locului o secunda

in rest sper ca suntetzi toate bine si ca v-ati mai inmultzit in timpul asta cat am fost neprezenta

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Mama,ce de-ati mai scris..

SUN..merci!! esti o draguta!!! pai sa stii ca ar trebui sa iti deschizi un restaurant...ai talent cu caru'...stiu pe cineva care tot asa visa...si pana la urma si-a vazut visul implinit..am inteles ca face deserturi frantuzesti undeva pe malul oceanului indian( e frantuz tipu')

DARA...asa e..nu am chef de nimic...dar pt Irina gatesc...eu i-am dat ciupercute de pe pizza si nu a avut nici o reactie. La fel si salata de vinete...a guistat ca ea cand ia 4 bucatele e deja masa copioasa...

XENA....mama..48 kg...Saper tare!! Bravo tie,asta in cazul in care tu ai vrut!!

ANA...felicitari! pentru bb 3...SA fie sanatos si voi la fel...sa ii cresteti mari.

BOTI..mama ce gargarita pofticioasa...A mea zici ca e vrabiuta...asa mananca...Asa ca sa fii fericita!!

Mie imi cam scapa chestia cu "nasturii "profei,dar ma pun la punct cu cititul si o sa vad despre ce e vorba...a vazut cumva cineva nastureii si mai vrea? oare asta sa fie problema???
Oricum,sunteti nebune tare si mie imi place de voi...

ALEXA_TEO...sa iti traisca printesele!!!

KATALYNA...felicitari pentru premiu ca am uitat sa va spun!!! si sapt trecuta dupa cum am scris aici si Irina a avut muci aposi,dar nu s-au inverzit...Acum nu mai are nimic..

MONI...acum e si hormonala treaba...O sa vezi lucrurile altfel dupa ce vine si bb2. O sa fii atat de ocupata...Dar las-o pe mama ta sa te ajute,sau nu e in oras cu voi? O sa iti fie mai usor ...

Nu mai stiu ce vreau sa va mai spun...

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Rectificare...THE ANDRREA...felicitari..scuze...

SUN...sa iti traisca soacra!!! sa fie sanatosa !!!nu de alta .dar sa faca cornulete. Si a mea a venit aseara cu cornulete...e tot varsatoare...dar de februarie..

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

SUN, si eu ma gandesc ca n-are ce sa-i faca rau fiind musetel, insa n-am cum sa ma pun cu sotul care e obsedat nu cumva sa ii dea ceva dependenta la copil si in plus el crede ca de fapt s-au gandit caninii sa ia brusc o pauza de crestere si de aia nu mai sunt simptome, nu din cauza de chamomilla. Asa ca inca maine ce mai am voie sa-i dau si gata. Stiiiu ca dureaza mai mult de 2 sapt., dar na, la el 3 din ei sunt umflati tare demult, acum se vede parca si ceva mai alb, de aia speram sa nu mai dureze asa mult. Al 4-lea mai are mult si bine pana creste, ca nu e nici umflata gingia. Legat de soacra, chiar ar fi culmea sa nu te iubeasca, nu stiu ce ti-ar putea reprosa. Cu aparatul foto, asa face si Luca, daca ii facem poze sau vrem sa-l filmam facand ceva deosebit se opreste si vine sa ia aparatul, inca mie mi s-a parut Thea f. naturala in fata aparatului si in poze si in filmulete. Pupam minunea mica si dragastoasa!

THE-ANDREEA, felicitari pentru bebe 3!!! Ce veste frumoasa!

MAI3, Luca a avut o perioada cand facea spasmul hohotului de plans destul de des, pe la un an si ceva, el face de obicei cand cade si se loveste la caputz, si de durere (ca totdeauna i se face cucui) si (cred eu) mai ales de sperietura... Eu ii suflu in fata si il palmu iesc usor de tot ca sa respire iar, dar e nasol rau sa-l vad mov in jurul gurii...

BOBITA, mama mea e in acelasi oras, de fapt ea e in Oradea, eu langa oradea, problema e ca ea nu are masina deci poate veni la noi numai daca o aducem, vine o data la cateva sapt. insa mai mereu ies scantei cu sotul asa ca decat sa am cearta in casa prefer sa ma descurc singura. Si il mai las pe Luca la ea cate o jumate de zi cand am drum din oras, plus ca ne mai gateste si ne trimite mancare, ne ajuta cum poate, ea si-ar da si sufletul pentru mine si Luca, mereu a fost asa.

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 22+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

anaxena bine ai revenit! Mie chiar mi-a fost dor de tine,eu am mai intrebat de tine dar nimeni nu mi-a zis nimic.Superbe pozele cu voi doua si Maria e o adevarata domnisoara cu un par superb care a inceput sa semene cu mami!
SUN sa-ti traiasca soacra!!! Ce frumos ca te alinta facandu-ti ce-ti place sa mananci! Sa stii ca si pe mine ma alinta soacra dar a inceput numai dupa ce am avut cateva discutii mai aprinse!
mada nu stiu ce sfat sa-ti dau pt ca si Ralu are momente cand nu ma inteleg deloc cu ea si nu stiu ce sa-i fac!
flo ce e cu tine ca nu ai mai scris?
Va pup fetele mele dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Anoooooooo velcom bec, chiar voiam sa te sun sa te intreb de sanatate. Si Filip riposteaza la spalat pe dinti, dar il imbrobodesc ca tre sa facem "carsh carsh" la dintisori. Nu insist prea mult ca se enerveaza dar vreau sa-i creez o rutina si apoi se obisnuieste el.
Da ce gagik mishtoaca ai tu acolo

Dara nu am fost la Aqua, dar am o cunostinta care merge des cu copiii (sunt mari la vreo 14 ani) si zice ca merita ca e fain si curat. Insa mie mi se pare cam scump 50 lei pe zi. Ne vedem daca vii.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Anoooo, bine ai revenit! Ne-a fost dor de tine
Cu spalatul pe dinit la noi a fost mereu o placere, Aidea e f incantata si de-abia asteapta momentul. Poate daca incerci sa faci treaba asta mai distractiva, de ex daca o lasi pe ea sa te spele pe tine pe dinti in timp ce o speli tu pe ea - noi am avut si tentative de-astea si ne-am distrat pe cinste

The_Andreea, felicitari mamico!

Mai, mai, sa va povestesc de Aidel si ciorapi: nu numai ca e pasionata de ciorapi dar nici nu vrea sa stea fara . Ea isi alege ce ciorapi sa ii pun, ea imi cere sa ii pun altii bla bla. Ei, in seara asta i-am dat ciorapii jos in sufragerie si am chemat-o la baie. A fost pur si simplu uimita ca nu are ciorapi in picioare, nu vroia sa paseasca de pe covor pe parchet . Ramasese acolo cu un picior in aer si cand in sfarsit a indraznit sa vina pasea asa, cu o mega retinere, aproape ca mergea pe varfuri .

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput