Pepenasi de iulie-august 2008 (168)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Si eu as vota categoric pentru gradinita. Singura problema ar fi ca daca nu mai ai pe cineva pe aproape, poate deveni complicat daca se mai imbolnaveste copilul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Neata pe la amiaza

Scurt pe doi, nu plec eu de frica profii

Boti am vazut gargaritza si e o dulceatza de duduloana
Cit despre coalitzie, pai deje iegzista. Eu ii spun lui sa faca ceva, el se uita intrebator la sor-sa, adik tu ce zici, e cazul sa o ascult??
Ieri Anna: tony nu minca peste! e iak iak… el ar fi mincat, da de dragul ei… l-au facut prastie prin toata bucataria

Aoleu era sa uit: Nevi sa-ti traiasca si infloreasca! Moama si a mea are ziua pe 31, sunt in aceeasi zodie

Moni senchiu de complemente … auzi da vreun vecin mai brad pit aveti ? Si soacra ta tot varsatoare… pai se explica nene...

Estrella daca gasesti o gradinita misto eu asta as alege, sunt multe avantaje, socializeaza, invata ceva. Cu vreo mamamie pe acasa nu invata mare lucru, parerea mea.

Mada lasa fata sa pape cum vrea si poate, e normal. oricum arata f bine, deci isi ia ce-i trebuie, clar. fii zen

oki zi de smotru, mai vin

Mami de doi mici

"If you believe everything that you read, better not read"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Biri spor la smotru', eu maine cica am zis sa vad si cat chef am, oricum ar trebui sa fac ca s-ar putea sambata sa vina vecina cu fata ei pe aici sa se joace fetele deci motiv ar fi, chefu' e pb.
Da eu ma chinui sa fiu zen da si Ari tare prost papa si deja is satula.
Ce belea is astia micii, auzi verifica el la surata daca e comestibil sau nu.
Tare as vrea sa ajung super mega zen, aveti vreo metoda sigura?
Acu vreau si eu niste pareri, copilul meu asta mai mic este exact ca o matza, adik pare blanda si dragalasa da zgarie mai frate si urla si se arunca de pamant de numa, ignore nu prea merge, adik o ignor da urla de te urci pe pereti asa de nervi de draci in dusmanie, luat in bratze si iubit nici atata ca te si bate daca sepoate si te imping si urla again mai tare cu distrasu' atentiei nici vorba orice te chinui sa ii dai sau sa faci ti le arunca de cap si again urla. Asa ea e tare dragalasa si alintata da cand o apuca mori, am fost azi la medic pt mine mai atata a urlat de draci in carucior, o iau in bratze nimic si nu zic ca a urlat si pe drum pana acasa si acasa inca oleaca, daca nu e pe placul ei si dupa mofturile ei nu mai poti sta langa frate.
So ceva solutii magice???

_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A & A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Hello la fete cucuiete,

Hehehe, lume nouuua, Boti, mi-era dor ma de tine! Ia baga un zambet larg sa-ti videm dintii aaaalbi! Mai, ai dreptate cu imunitatea, si T, aproape cu frica zic, pare sa o aiba de beton armat; la dansa nush ce calcule cu mega check-ul de 2 ani blabla, om vedea! Cert e ca nu-i de acord cu bona dar nici gradi pana la 2 ani, hmmmm. Super super ca e pofticioasa Garga, cred ca asa e cel mai misto (cel putin la varsta asta); si noi iubim pestele si icrele si tot ce se mananca si creste in apa:) Da' nu avem pasiuni pt carti cu pesti si alte cele, super fain ca Nancy e asa! Bravooo fetitei mari, care haleste singurica! O sa fie din ce in ce mai curatenie, crede-ma, a mea de vreo 5 luni serveste 98% numai singura si nici baveta nu accepta decat in deplasare; in 2 sapt o sa fie Nancy experta, o sa vezi!

Groenlandiaaaa? Traiti bine? V-ati incalzit, v-ati deztzurturit? Io cred ca tu tre sa te imbraci in violet zilnic, sa nu mai traga nika aiurea la voi!

Adina iti vazui comorile si m-au omorat cum isi beau ele lapticul! Suuuperbe momente trebuie sa traiesti langa shotioasele tale mici!

Bobitule vin vin sa va gatesc, macar 1-2 zile/saptamana! Cu drag!:) Eu tot visez ca voi avea un mic hotelas pe malul unei ape (Oceanul Indian as prefera) si eu sa gatesc pt oaspetii mei, sa denumesc mancarurile intr-un anumit fel, ehehehe!

Mina, deci o sun pe prietena mea s-o intreb de baclavale? Ca nu-i deranj si daca nu inteleg, facem conferinta si-ti explica tie direct. (ea e turcoaica si a avut si cofetarie, le stie bine bine de tot)

Estrellu, las mai ca gasim noi solutie! Si eu am primit ieri o propunere TENTANTA de bona, de la o finuta de-a mea; sunt in dilema si in dilema o sa raman toata viata, ca eu as lua-o cu mine oriunde dar prea-s mama closca, totusi!

Dara eu stiu de la nasii mei ca e dragut acolo; nu stiu cat de dragut insa pot sa-i intreb. Cami nu a fost, mi-a zis mie astazi la tel; poate stie Cuscra ceva sau Ankuta sau Gini!

Danutaaaaa Danuta, cum te mananca pe tine! Vezi ca vin la Galati si...si....iti aduc o prajitura si ma joc cu fie'ta, de mor eu dupa ea! Nu-s ma gravi, nu mai tine nika incrucisat! O sa vin la Gl, apropos, nush cand, pana in mai, oricum. Va anunt din timp, ca nu stam decat cateva ore dar as vrea sa pup 7 fete...8, pardon!:)

Moni coisssseeee, te rog, nu codite! Eu, desi nu-s priceputa in homeopatie, ma gandesc ca e musetel, totusi, nu? Deci de ce doar 3-4 zile? Va doresc succesuri sa sparga toti 4 in 2 sapt, de multe ori dureaza mai mult DAR VOUA va doresc sa iasa maine toti! Si pupam Luca frumosul si dormiciosul care seamana cu mami si putin cu tati, care-s frumosi oricum! Stii ce? Lumea comenteaza ORICUM, niciodata nu e suficient de frumos, destept, energic, etc etc. WTF? Sa ne fie sanatosi si cu un dram de noroc, ca gura lumii...spumega....

Dia naspa fara apa! Da, si eu as spune sa investighezi, poate descoperi totusi cauza! Mie nu mi se pare asa nasol ca ii place foarte tare cascavalul, poate numai sa incerci din cel mai putin sarat si nu afumat!

Sorelixu te iubesc ma! Zuza esti, zuza ramai!

Nevi fi'tu e cel mai tare mai, cum ramane el cu pofta de dragul sora'sii! Mai, matusa mea preferata e pe 31, e o super tipa...ceea ce inteleg ca socrelixu tau nu-i, niet? Bine....io am sarbatoriti de pe 26 ian pana pe 1 feb zilnic, mai multi/zi chiar! Si in feb o gramadaaaaaaaaa si-s diferiti intre ei ca albul cu negrul! Spor la smotru, Isaura!

Multumesc de urari fetele! Soacra'mea e o femeie misto, mereu am admirat-o, pana cand mi-a facut pocinogul la nastere! Dar am luat lucrurile de la 0, cu discutii, lamuriri, etc etc. Acum, cand am sunat s-o urez ala bala, sa-i zic sa-mi faca sambata cornulete, mi-a spus: deja erau in plan, pt tine! Ti-am facut si fes, sa nu mai umbli asa! Stii ca noi te iubim tare, ne-ai reintregit familia, esti idolul nostru! Hahahaha, mi-am sunat barbatu sa-l anunt ca maica'sa vrea sa fie ca mine cand se face mare!

Cu movalinda mea, deh, putea sa nu aleaga scrub-ul, ca i-a revenit oleaca DA pe gambe si acum s-a inrosit mai tare dar o sa treaca, bine ca nu se scarpina sau ceva!

Noi de vreo saptamana facem terapia de invatare a copilului sa se poarte natural (ignore) cu (,)camera video. Ca ea cum o vede, nu mai zice nimic, nu mai repeta, nu mai nimic. Si, nu ma oftic ca nu v-o pot arata voua si familiei ci ma oftic ca pierdem atatea momente minunate, care peste ani si ani ar fi nestemate! Sper sa reusim...ce inseamna camera foto de la nastere si camera video de curand...

Aseara o intreb: Pe cine iubeste mami cel mai tare? Ea aratandu-se cu degetul pe burta, imi raspunde tantosh: Theeea! Zic, bine, si pe cine mai iubeste mami? Si intorcandu'se spre D zice la fel de mandra: taaati! Apoi am intrebat-o: si Thea pe cine iubeste? si a venit in viteza sa ne pupe pe amandoi si sa ne stranga in brate! E ATAT de pupacioasaaaaaa si de lipicioasa si iubitoare, este incredibila! O poate vedea toata planeta cea mai urata si mai defecta, pentru mine este un miracol, este nu ceea ce mi-am dorit ci ceea ce n-am indraznit sa cred ca merit vreodata! Hehehe, Dumnezeu ma iubeste!

Am o veste de bebe dar revin

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

adiq citesc si eu o pagina si vad cum scriu fetele mele dragi

cu alte cuvinte...cui i-a fost dor de noi??

si cu o mare rugaminte in suflet: imi da si mie cineva parola de pe picasa

revin cu alte comentarii dupa sala(ca tre sa-mi intretin cele 48kile) si vad si eu dc i-a fost cuiva dor sau dc mai sunt binevenita aici

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Anaxenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A & A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Si zii domne, ti-a mers parola??
Phiii, ca mult ai mai lipsit 48 de kile?? Asta ai facut tu in timpu' asta???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

SUN merci de info cu paradisul acvatic daca mai ai unde sapa sa afli cate ceva noi asteptam.Ce spui tu acolo cu camera asa este denisei nu pot nici poze sa ii mai fac ca vrea ea aparatul , de vreo 2 zile il ia ea se joaca un pic cu el si apoi imi da mie aparatul foto si se aseaza de poza si asteapta sa ii fac. Cu camera daca o scot urla sa ii dau ei si nu mai pot filma nimic.Ce veste de bebe ai ?????? spune oadat vrei sa mor de nerabdare/?????!!!!!!!
ANAXENA bine ai revenit!!!!! ce face MARIA ???
CAPRI cum mai este Ilinca???
MADA MAX chiar nu stiu ce ai putea sa ii faci daca reactioneaza asa , daca tu nu stii ca ai experienta vasta fata de mine eu nu stiu ce sa spun in problema asta.
BOTI mama ce bine ca ai terminat cu dentistul bravo tie si e bine ca gargarita papa singura.
Denisa nu papa singura inca decat anumite chestii, ea cred ca poate dar vrea sa ii dea altul de comoditate, vom reusi noii si asta , doar poate sa se incalte singura si sa se dezbrace si cu veste sau geaca sa se imbrace singura.Azi se incalta cu ghetele mele cu toc, e super tare, dar poate si cu ale ei alea de casa care le folosim pe post de decor mai mult.
Cu datul la gradinita nu vrea nici la noi doctorita pana la 3 ani si cu bona nu sunt eu de acord, as lua-o cu mine la birou .Rade o colega cu mine cand vorbim si zice ca ce ma agit atata sa o iau cu mine si aduce si ea catelul , ca aia are , si se joaca amandoi.Serios imi e groaza de revenirea la serviciu ca nu o sa mai stau cu ea tot timpul.De fapt sa fie mama mea sanatoasa ca planul este sa vina mama mea zilnic sa stea cu ea cat suntem la birou.Denisa o adora pe mama mea , ele se inteleg bine se joaca, mama a venit la noi de cand s-a nascut deni si ii stie toate smecheriile.Treaba este ca rezerva nu am adica daca mama nu poate trebuie musai eu sau tasu ca altfel nu avem cine.
Mai sa nu uit SUN sa iti traiasca soacra!!!!
Bobitamica te inteleg cu cheful asta cu gatitul nici eu nu am , dar ma obliga nevoia.
Ma duc sa bag o tranta cu deni si cu tasu ca ii aud cum se agita singuri , ma duc sa ii ajut.
paaaaaaaaaaaaaa

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Fete, scuzati-ma, nu am vrut sa fac pe desteapta doar ca am avut un eveniment urgent (accidentul unui prieten) si n-a mai fost vreme!

Colega noastra The_Andreea, mami de Casian si de Theona, il asteapta pe bebe3!!! Bebe 3 se pare ca va fi tot baietel si e asteptat in iulie, deci tot un pepenas o sa aiba mami!

Altfel, va pupa, ea e cu job, facultate in alt oras, 2 copii, o burtica, sot, casa! O eroina! A zis ca intra cand o sa aiba iar net!

Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nu mi-ai promis degeaba ca revii! Pupa mama 48 de kile fara tzatze! Las' ca are PROFA...stii ca tocmai discutam IAR despre ele, ai picat la tzanc! Sa ne pove despre mancacioasa de Maria, ok? Pupu

Ma'c si eu la calareala de seara! Va pupa nasha pi toate!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

adiq citesc si eu o pagina si vad cum scriu fetele mele dragi

cu alte cuvinte...cui i-a fost dor de noi??

si cu o mare rugaminte in suflet: imi da si mie cineva parola de pe picasa

revin cu alte comentarii dupa sala(ca tre sa-mi intretin cele 48kile) si vad si eu dc i-a fost cuiva dor sau dc mai sunt binevenita aici

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

haha, eu ma gandeam azi dimineatza la voi
astept pozele cu Maria!

proud mummy

Mergi la inceput