Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010(84)
Raspunsuri - Pagina 16
babyangel spune:
rebiana super tare faza cu "falcile"
Pe deasupra, eu am si gusa
nemary, la noi fiecare copil are camera lui. Intr-adevar Codrin va sta de la inceput in camera lui, dar cu mine, nu singur. Asa ii dau si la Lucas posibilitatea de a dormi cu sotul, pana se acomodeaza cu noul membru al familiei
Nu vreau sa se simta marginalizat...E suficient de mare sa inteleaga de ce Codrin are nevoie de mami, si nu neaparat de tati. Dar vreau pe cat posibil sa evit gelozia. Si la inceput mi-e si mie comod sa fiu in aceeasi camera cu bebe, ca sa pot reactiona repejor cand plange..Lucas este scolar si nu imi permit sa il deranjez noaptea.
Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 34 saptamani
AMR 6+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
Rebiana27 spune:
Frumoasa salopetica.. mi-a placut si pledul de sub bebe mic. Intr-adevar, in Spania, in martie, se poate iesi afara in tricou (adultii) si bebelina nu va avea nevoie de sac.
Eu am comandat, si astept sa soseasca, o salopeta din denim cu pisicuta si o bluza (Born in 2010). Voi mai lua dresuri si o gecuta (tot cu pisicuta). Asa intentionez s-o scot din spital pe bebelina. Am si pled transformabil (daca e rece afara)... apoi in cos, in masina. Nu-s decisa inca ce-i voi pune pe cap.. dar gasesc eu pana atunci.
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
nemary spune:
rebiana, babyangel, multumim pentru laude
intr-adevar, Daria e o dulcica dar in acelasi timp si fff mamoasa, nu stiu pe unde o sa scot camasa peste 2 luni si ceva.
Rebiana,am scotocit prin albumul comun dar nu am gasit pozele incarcate de tine. vroiam sa vad si eu sarafanul. cu toate ca am toate hainutele dela Daria, tot vreau sa-i cumpar si mezinei cateva hainute noi.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
30+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyangel rebiana super tare faza cu "falcile" ![]() Pe deasupra, eu am si gusa![]() |
Si crezi ca eu nu?!
Vorba aceea: in falci sa ne trosnim sau in gusa sa ne lovim? 
Mami de Luca
again ~
Eva-IoanaI can't fake with dignity so i'll not try!!
Rebiana27 spune:
Mari, pozele mele sunt incarcate intr-un album ce-mi poarta nickname-ul de aici, pe picasa (te loghezi cu userul comun+parola).
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
dayanara spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Rebiana27
Si crezi ca eu nu?! Vorba aceea: in falci sa ne trosnim sau in gusa sa ne lovim? ![]() Mami de Luca again ~ Eva-IoanaI can't fake with dignity so i'll not try!! |
mai bine in celulita sa ne masuram, daca aveti curaj :)
nemary scumpa foc fetita

roxana
31
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)POZE
dayanara spune:
pt cine are probleme cu cosntipatia, eu de vreo 2 luni in fiecare zi supozitor cu glicerina, pana ieri cand am mancat fasole si 6 kiwi si am avut impresia ca am inghitit toata cutia de supozitoare :)))
roxana
31
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Anca – eu nu am buze mari si nici fata umflata pana acum si nici bebeluna nu are putza.
Freedelia – eu vreau sa le zic de la inceput . Ori fac ca mine , ori daca nu suporta consecintele. Nu ei rasfata copilul si dupa aia tot ei se vaita.
Si eu am fost fff rasfatata de bunici, faceam ce vroiam din ei. Plus ca astepata de mult sa aiba si ei un nepot si nu vrea sa le iau din bucurie dar nici sa-mi ingreunez viata.
Daca e vor s-o lase incaltata in pat la ei acasa, sau sa picteze pe pereri, sau mai stiu eu ce nebunie asa sa faca, dar acasa o sa respecte regurile impuse de noi.
Ma duc sa vad hainutele Rebianei pt bebe Eva.
Denisa,
30 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
child spune:
M-am intors de la eco, totul pare ok, avem 33 saptamani si 5 zile cu 2170 grame, bine-nteles iar rezistenta crescuta pe artera ombilicala, dar bine ca bebe ia in greutate si nu stagneaza.
Vineri mergem la TNS, sa vedem cum se simte bebe la mami in burtica, eu sunt convinsa ca va fi bine. Spunea sa evit iesirile pe frigul acesta, ca poate fi risc de rupere de apa (poate asta a fost si la Gaby).
Clar va fi cezariana, ca bebe sta transversal. Sansele sa se intoarca sunt mici, dar oricum va fi cezariana.
NEMARY superba Daria, o zambareata!
BABY mi-a placut foarte mult camera lui Codrin. Si noi suntem in amenajari de camera, voi ati fost mai rapizi si vad ca ati avut si tematica.
33+ 
honeybaby spune:
Rebiana- super hainutele. Imi plac mult body-urile, rochita si salopeta cu bluzita

Sa le poarte sanatoasa Eva. Apropo mi se pare ca numele copiilor se potrivesc foarte bine ( cred ca am mai zis asta).
Denisa,
30 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna