Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010(84)
Raspunsuri - Pagina 15
babyangel spune:
Rebiana Ce poza artistica ai facut la burtica

Iar body-urile bebelinei sunt pur si simplu adorabile
...Ador hainitele de fetite cu floricele , dantele si culori specifice...Daca as fi avut fetita , in garderoba ei existau 4 culori: rosu, alb, roz si mov...
Asa , la bebeloiul meu vor predomina 5 culori: rosu, albastru, alb verde si maro/bej.![]()
Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 34 saptamani
AMR 6+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara babyangel eu nu m.am obisnuit :))) eu tot am un soc cand trec prin fata unei oglinzi sau vitrine cand mai vad si cate una cu blugi slim si tocuri , imi vine s.o bat :))) roxana 31 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
dayanara, eu cand vad cate una asa, nu imi vine sa o bat pe ea, ca pe mine

Dar incerc sa le iau drept "medele" pt dupa nastereAnca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 34 saptamaniAMR 6+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca
freedelia spune:
Honey -- pai le zic, de 1000 de ori le zic ca noi avem acest program de un an de zile, de la 6 incepem "programul de seara" -- masa (timp in care se umple cada), apoi baia (cam juma de ora), apoi pusul in pijamale, alesul cartilor, alesul jucariilor, spalat pe dinti, facut pipi -- la 8 suntem in pat, citim, spunem rugaciunile si la 8:30 stingerea.
Este foarte clar programul, insa parintii mei, la fel cum au facut si cu mine, nu reusesc sa se impuna, copiii fac din ei ce vor si ei nu ii stapanesc, vin la mine si ii "parasc", imi reproseaza una si alta, mama mai ales isi mai aminteste si alte exemple de peste zi de cat de rai si prost crescuti sunt copiii, etc, da ultimatumuri de genul "Delia, noi azi ne culcam in camera de joaca, asa ceva nu se mai poate, etc, etc" fara macar sa imi zica ce s-a intamplat. Este cumplit de frustrant si nu stiu cum sa fac sa nu mai fie acest haos cand sunt ei aici. Simt ca imi pierd mintile.
34+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
nemary spune:
Anca, tare frumoase hainutele lui Codrin. sigur se va simti bine in ele si va dormi neintors in camera lui cea frumoasa. Iar tu arati tare bine pt. luna a 8-a ![]()
am incarcat si eu cateva poze cu Daria si una cu mine. daca aveti timp le puteti vedea aici:
http://family.webshots.com/photo/2949077030101440186RBRMxB
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
30+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
Rebiana27 spune:
Ma, io ma simt bine cu burtica! In sensul ca-mi place (ca numai bine nu ma simt cu greturi, arsuri, junghiuri si tot tacamul...). Desi intotdeauna mi-am dorit, nu cred ca va mai fi si bebe3, astfel ca mi-am propus sa raman cu cele mai frumoase impresii legate de sarcina asta. Imi amintesc ca, fiind insarcinata cu Luca in ultima luna (a 8-a) ma vedeam imensa si dizgratioasa.. de data aceasta, insa, burtica are o forma mai frumoasa si o port cu mandrie. Cu siguranta nu cu aceeasi mandrie voi purta suncile ramase in urma satisfacerii tuturor poftelor sarcinii :)))
Anca, Roxana
ma bucur ca v-au placut hainutele fotografiate. Astazi am mai cumparat o salopeta grena, din velur, cu maneci si talpi, am spalat-o si astept sa se usuce, s-o calc si s-o asez la locul ei.
Intr-adevar abia am asteptat sa pot include in garderoba copilului meu si lucruri mov (imi plac tare mult culoarea si nuantele acesteia: in special lila-ul). De la Luca mai am hainute/gecute in nuante de galben, portocaliu, verde pe care le voi folosi cu siguranta. Le voi folosi si pe cele albastre!
Vorbeati despre contraceptie si m-am bucurat sa citesc pentru ca va fi o problema de a carei rezolvare va trebui sa ma ocup la scurt timp dupa nastere. Pana atunci sper sa ma dumiresc in vreun fel.
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
nemary spune:
chiar vroiam sa te intreb, Anca, cate camere aveti si cum vor dormi copii. Codrin va dormi singurel in camera inca din primele zile?
Noi acum avem 2 camere, dar putem sa facem 3 si ma tot gandesc in fel si chip daca sa ramanem la 2, fetele in dormitorul mare iar noi in living sau noi in dormitorul mare si ele in dormitorul mic(pe care trebuie sa-l refacem)
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
30+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
babyangel spune:
Nemary, Doamne ce minune de fetita aveti
Daria e de-a dreptul superba
Din cat am vazut in poze, tu nu ai pribleme cu retentia de apa..nu te-ai "umflat". Super!
Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 34 saptamani
AMR 6+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
Rebiana27 spune:
Mari Daria este extrem de dulce si frumoasa! Cred ca este un inger de copil!!
Foarte frumoasa si burtica ta la 29 de saptamani!
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyangel Din cat am vazut in poze, tu nu ai pribleme cu retentia de apa..nu te-ai "umflat". Super! |
Asta am remarcat si eu la Mari
; cata vreme eu am falcute de pot trosni coaja de la nuca dintr-o miscare :)) Daca se va face casting pentru o noua serie "Falci" eu ma bag ca am sanse mari sa fiu selectata :))Mami de Luca
again ~
Eva-IoanaI can't fake with dignity so i'll not try!!
dayanara spune:
rebiana si eu am vazut o www.mothercare.es/Moda-temporada/Moda-recien-nacido/Conjunto-peto-vel-raya-celeste.html" target="_blank">salopeta frumoasa la mothercare, asa vreau s.o scot din spital
asta daca nu vad in seara asta ceva mai frumos la chicco
salopeta aia si o patura atat, deja daca trece si februarie mi se pare prea cald de sac
roxana
31
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE