Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010(84)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camilecu spune:

babyangel, foarte frumose pozele noi , si hainutele si mobila , nu mai spun nimic de burtica

28+ mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

selina sa purtati sanatosi hainele!
tre sa ajung si eu neaparat ca se duc reducerile

anca arati foarte bine , si tunsoarea imi place! camera lui codrin e super

roxana 31 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

salutare mamici. intru sa semnez condica si sa va pup pe toate de la A la Z. interesante discutiile despre contraceptie. noi din momentul casatoriei ne-am dorit copii si timp de 5 ani nu ne-am protejat sub nici o forma si nu am ramas gravi...acum imi pun semne de intebare pt ce va fi dupa nastere...daca raman rapid sau va fi la fel de lung timpul pana sa am un nou bebe. mi-as dori sa am macar 2 ani de refacere pt mine pana sa apara puiul nr 2 dar...nu mai fac calcule
azi va raportez ca am mancat ca o purcica. am mancat de 4 ori pana acum si tot am senzatia de foame . ma bag la o salata de fructe si merg sa mai fac cate ceva prin casa ca nu e vreme de scos nasul afara

Oana 35+ - Maria-Emilia
AMR 4+
poze
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

babyangel f f f frumos patutul si camera puiului tau. si tu arati super bine

Oana 35+ - Maria-Emilia
AMR 4+
poze
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Ami foarte fain linkul cu alaptatul...si poeziaaia de inceput ar trebui lipita undeva sa o vedem ori de cate ori plange bebe

Jeni iti recomand cu caldura Maalox...eu iau noaptea cate o gura mica si jur ca pana dimineata nu mai simt nimika

Cat despre examene...e bine ca te poti mobiliza, desi stim toate ca nu e cea mai indicata perioada pt studii

Honey ai dreptate cu buzele..de fapt cu toata fata..."babismele" ar spune ca as face fetita ca m-am umflat la fata Din pacate, nu am putut evita retentia de apa, desi nu am mai gustat branzeturi sarate , masline, si alte chestii cu continut mare de sare...Cu prima sarcina nu am retinut apa deloc, si nu m-am umflat deloc..
Acum nu imi mai recunosc degetele de la maini

Camilecu

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 34 saptamani
AMR 6+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Andira si cei de la Metallica vin in iunie in Romania. Mi-ar placea sa ajung la concert la AC/DC, Ramstein, Metallica... macar la una din trupe dar sunt slabe sansele! :(
Anca nu a mai crescut f mult burtica! Esti o graviduta frumoasa si cocheta! Camera lui Codrin e tare faina (mi-ar fi placut sa am spatiu sa poata avea copiii mei parte de o camera mare si luminoasa); foarte dragute hainutele!
Am pus poze cu cateva hainute cumparate pt Eva in albumul meu de pe picasa. Am mai fotografiat si altele dar nu le-am mai descarcat in PC.

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Dayanara stii de ce imi vine sa rad?? Ca acuma ne consideram super, aratam super si peste 3-4 luni cand ne vom uita la pozele de gravidute, vom avea un soc
Acuma ne-am obisnuit treptat cu schimbarile fizice, dar cred ca daca m-ar vedea cineva care nu m-a vazut de cateva luni bune ...s-ar soca de-a dreptul

Oanka ..te asteptam mai des pe la noi, ok?

Anca

AMR 6+ saptamani!!!

Mergi la inceput

rebiana superbe hainutele! cel putin body.urile de la mothercare si sarafanul mov cu bluza sunt tari de tot! sa le poarte sanatoasa eva
tre sa ajung si eu neaparat prin mothercare

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Andira si cei de la Metallica vin in iunie in Romania. Mi-ar placea sa ajung la concert la AC/DC, Ramstein, Metallica... macar la una din trupe dar sunt slabe sansele! :(
Anca nu a mai crescut f mult burtica! Esti o graviduta frumoasa si cocheta! Camera lui Codrin e tare faina (mi-ar fi placut sa am spatiu sa poata avea copiii mei parte de o camera mare si luminoasa); foarte dragute hainutele!
Am pus poze cu cateva hainute cumparate pt Eva in albumul meu de pe picasa. Am mai fotografiat si altele dar nu le-am mai descarcat in PC.

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Rebiana M-am masurat azi la burta si am 102 cm. Chiar nu mi se pare exagerat la varsta asta a sarcinii si la 21 de kg plus!
Sa stii ca nu e foarte mare camera, dar in poze toate spatiile par mai mari ...dar e intr-adevar luminoasa ...Casa asta a fost o ambitie a mea, pentru care vom plati 25 de ani Dar nu imi pare rauSi camera lui Lucas e foarte cocheta..dar ..e de cavaler! E altceva, desi acuma ma intreaba de multe ori daca il las sa doarma in camera la Codrin Ca e noua, si frumoasa Incet , incet cred ca incepe "distractia" cu gelozia.

Anca

AMR 6+ saptamani!!!

Mergi la inceput

babyangel eu nu m.am obisnuit :))) eu tot am un soc cand trec prin fata unei oglinzi sau vitrine
cand mai vad si cate una cu blugi slim si tocuri , imi vine s.o bat :)))

POZE

Mergi la inceput