Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010(84)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Aa, super, tare as vrea sa merg si eu, dar n-a sa pot sigur!
Pai, daca merg or sa mi se rupa atele de la bataiala, ca doar n-o sa stau degeaba.

Cristina +26 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Doarme trupa, astept sa dea bebe semne ca-i e foame.

Andira, cred ca Delia vine la vara, oricum prin mai-iunie ne putem intalni mai multe dintre noi, va fi frumos afara si e pacat sa nu profitam .
La cezariana de urgenta se face incizia vertical, mai ales daca e vorba de o hemoragie, ca sa fie loc de manevra. Exista riscul ca hemoragia sa nu poate fi oprita si in cazul asta se face histerectomie. Plus ca bebe este scos mult mai repede.
In cazul meu, placenta avea si o pozitie care nu permitea incizia orizontala nici daca era timp. Venea dinspre posterior, acoperea colul si urca pe uter pe partea cu vezica urinara, deci o taietura joasa implica si taierea placentei.
Pe mine nu ma deranjeaza, oricum nu purtam costum de baie din 2 piese.

Goblenul il cos pt. mine, lucrul de mana ma relaxeaza tare mult. Nu stiu daca se vinde goblenul, poate prin afara, la noi nu e apreciat la adevarata valoare (este extrem de migalos). Am mai crosetat la comanda, insa de cusut nu ma incumet, o fac doar pt. mine cand vreau sa-mi adun gandurile .

Bb 4...inca nu stiu, minim 2 ani trebuie sa las uterul in pace. Acum mi-e tare frica dar in viitor vom mai vedea. Ideea e ca nu exclud total ideea, intotdeauna am vrut o familie numeroasa si de aceea nu pot apela la o metoda radicala (ligatura trompelor este ireversibila, in majoritatea cazurilor se fac aderente. Vasectomia e reversibila.)

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ioana - da, eu asa inteleg.

O sa-ti spun sapt viitoare ce raspuns am. Luni dupa masa de fapt abia iau prenatalul, si ma duc marti-miercuri la servici, depinde cum e vremea ca sa pot lua masina.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Buna burtici!

Raportez zi ff rece la Iasi. Numai buna de stat 'dupa soba' cu o cana de laptic.

Uitandu-ma pe net dupa diverse chestii am gasit un site interesant despre www.alaptare.home.ro/" target="_blank">alaptare. Cele interesate...

Dianami ma bucur f mult sa aud ca sunteti bine amandoi. Multa sanatate in continuare!

O zi buna!

34+ Irina

AMR 5+ ... sau mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

M-am intors si eu de la cumparaturi. Am luat o gramada de chestii de pe lista gen suzete, tetine, tampoane de sani si multe altele de genu. I-am luat la bebe 2 body super dulci si in rest noua tot felul de haine de la reduceri. Am dat pe un munte de haine 7 euro

Acuma ma mai calmez si eu zilele urmatoare sa nu abuzez de colul meu super meserias.

Mami 29+ si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

In sfarsit am reusit sa fac si eu niste poze noi, ca deja va tot "amenint " de ceva vreme cu pozele astea

]poze noi

Hai sa vad daca am reusit

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 34 saptamani
AMR 6+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

yes....am reusit!!!
deci va puteti face o idee despre camera lui bebe Codrin si despre balenuta de mine
Hainite nu am mai pus multe , desi am mai cumparat si eu cate ceva
Cel mai important e ca mi-am luat baby phone(walkie-talkie) super , super!

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 34 saptamani
AMR 6+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Miria -- nu stiu ce e umidificatorul salin, dar unul normal, cu abur cald si rece este perfect, numai sa fie bun. Noi inainte de asta Honeywell, am avut unul normal, no name, luat din Carrefour si ieftin, doar cu abur rece, insa era asa de prost, ca se facea o zona de umezeala langa el, adica uda-uda, balta se facea cam un metru langa el, toate se udau, dar aerul la 2-3 metri de el tot nu era umed.

Honey -- i-am zis lui Coleman sa imi faca, dar ba nu imi placea in ce eram imbracata, ba era dezordine in casa... poate in seara asta, dupa ce se culca copiii, ca io am tras un somn zdravan si o sa fiu fresh :)

Ce ma amuza cum va dati cu parerea despre sexul lui bebe al meu. Sincer habar nu am ce este, nu am nici un feeling...

Jeni -- eu cand simt ca apar arsurile, nu le las sa devina insuportabile, imediat bag antiacidul. Altfel cred ca si eu as vomita, ca tare nasoale sunt. Am 2 cutii de Rollaids (anticide) -- una la capul patului, una in geanta. Cu geanta umblu dupa mine non stop, o iau dintr-o camera in alta, la masa, pe canapea, zici ca am comori in ea nu alta...

Diana -- cred ca e o situatie foarte grea pentru tine acum cu contraceptia, cu taietura pe verticala stiu ca o sarcina ulterioara este mai periculoasa decat cu o taietura orizontala. Si totusi, sa iti legi trompele la nici 30 de ani nu cred ca e o optiune -- poate sotul sa se "opereze", desi nu stiu daca are voie, ca preot.

Numarul meu de telefon nu are rost sa ti-l dau, nu cred ca ma suna nimeni tocmai in China, dar daca vrei poti sa ma aduagi pe yahoo messenger, tot freedelia este id-ul meu

Andira -- nu stiu zau cand o sa mai vin in Romania. Am fost asta vara si a fost o vacanta ratata, si nu una ieftina, cu miile de dolari cat am dat pe biletele de avion si ce am cheltuit acolo, iar pentru Coleman a fost un cosmar, blocat acasa la ai mei, cu mine intr-o stare cumplita, Jodie cu tantrumuri aproape zilnice, eu certandu-ma cu ai mei, etc. Nu cred ca ii mai calca piciorul pe acolo prea curand. Iar eu singura cu 3 copii, mai greu -- om vedea...

Sa ma plang putin, ca am inceput mesajul asta acum o ora, dar l-am intrerupt, ca au aparut iar crize cu ai mei. Domne, nu stiu cum se face ca de cate ori sunt aici, desi dpdv fizic sunt mai multi oameni care sa "puna umarul" totul se face mult mai incet, fiecare il incurca pe celalalt, copiii parca innebunesc, se creaza un haos total. Eu abia ma misc, nu mai pot, va spun sincer ca fac totul stand jos -- imbrac copiii, ii hranesc, ii spal pe dinti, fac de mancare, absolut totul, nu pot sa stau in picioare deloc, si cateva minute cat astept liftul sunt infiorator de grele. Si mi se pare ca ai mei creeaza mai multe drumuri prin casa pentru mine -- in loc sa ma duc in bucatarie sa iau laptele, suzeta si medicamentele, sunt asa de ametita ca ajung sa ma duc de 3 ori, ii trimit sa se spele pe dinti, apoi sunt in pat si imi amintesc ca nu le-am zis sa faca si pipi...in fine, e asa un haos. Ei la 8 tre sa fie in pat si pe cuvant ca in saptamanile cand eram singura-singurica, Coleman plecat, mama la ea la universitate, tata in Romania, reuseam sa ma tin de program, acum nu reusesc sa ma pici cu ceara. E 9:30, Jodie e inca treaza, eu sunt un car de nervi, imi vine sa plang de ciuda -- nu reusesc sa ma inteleg cu ai mei si pace. Nu stiu ce sa mai fac...

34+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Selina - super reduceri ai prins. E bine, asa sa tot faci cumpararuri.
Ami - interesant site-ul.
Anca - super poze. Imi place burtica, hainutele si mai ales mobila pt camera lui bb.
Tu arati a graviduta asa cum stiu eu: cu burtica si cu buze mai mari.

Denisa, 30 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Freedelia - de asta am zis eu ca le dau sarcini bine definite celor care vin sa ma ajute. "Vi la 2 si faci mancare si bagi aspiratorul si stai cu bebe sa fac un dus". Nu sa vina pe capul meu sa vada cu ce ma ajuta ca asa sigur mai rau ma incurca.

Anca - chair ma miram sa-i fi luat doar atatea hainute .

Denisa, 30 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput