Dieta Rina (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata

Rallu bine ai venit in gasca, spor la slabit

Kori bine ai venit si tu, imi pare rau ca n-am fost pe faza sa-ti trimit cartea, daca n-ai primit-o spune si o trimit, aaa am si vol 2 , cu mentinerea

eu n-am prea avut vreme sa intru, nici de citit nici de scris, de dieta m-am tinut, cu mici abateri, de ex ieri m-a pus sotul sa-i fac cartofi prajiti si n-am rezistat am papat si eu vreo 4 buc cu o bucatica mica de branzica, i-am zis ca e ultima oara cand ii fac asa ceva

ieri mi-am facut o mancarica de ardei copti , ceapa, ghebe si champinioane, usturoi muuult sa fuga raceala de noi , a fost un deliciu

pt azi am programat o pizza, dar o sa trisez putin , am luat din aia congelata cu ciuperci si cred ca are si mozzarela, dar o sa pap doar o felie, sper sa nu ma ia plansul maine pe cantar

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

neata!ori eu am ramas in urma, ori ceva nu se "pupa"adriana, azi nu e zi de amidonuri?cantarul meu e prost. zice ca stagnez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

neata!

azi e ziua de amindonuri, da, dar nu mai stiu daca adriana era "deodata" cu noi

eu habar n-am ce pap azi

Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Neata!

Si eu tot la amidonuri sunt(numai ca eu sunt doar la a doua zi). Ce mancati? Ma gandeam a orez cu ciuperci.Am luat reteta de pe blogul Silviei.Totusi ma duc sa mai citesc din capitolul trecut sa vad ce-ati mai mancat voi.
La mine a picat nasol duminica, zi de fructe.

Am inteles eu bine ,maine e zi de raport?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

eu, am programat mancare cu mazare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrina13 spune:

eu sunt "decalata" fata de voi :)
voiam doar sa va zic 2 mancaruri pt ziua de proteine: conopida gratinata(sau dovlecel sau brocolli, fiecare ce vrea) O bunatate!! varianta simpla: se fierbe conopida, se pune apoi intr-o tava unsa cu putin ulei unstrat de conopida, unul de branza, iar conopida etc si se lasa vreo 20 minute la cuptor.
ciuperci umplute: ciuperci cu palaria mai mare :) se caleste ceapa, se adauga piciorusele taiate bucatele mici si se calesc putin impreuna cu ceapa, se pun in palarii, se pun palariile intr-o tava cu putin ulei si apa de un deget, se dau la cuptor 30 min, se scot si se pune branza cat de multa mai incape, se mai dau cateva minute la cuptor. O minunatie!!!

DIn cate am citit eu sunt "corecte" retele, nu?
Oricum, sunt atat de gustoase!! O spune cineva care nu manca ciuperci inainte :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Si eu stagnez la cantar. Nu mai vrea sa coboare si pace
Sunt cu voi la zi de amidonuri, dar cred ca o transform in zi de fructe. N-am avut timp sa-mi fac ceva, asa ca o dau pe fructe dimineata, sar pranzul si seara pap cartofi la cuptor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korri spune:

Neata,
Merci pentru a m-ati adaugat la lista ...tare bine ne sta aliniate la slabit
Madachan, nu stiu ce se intampla dar nu mi-a intrat emailul cu cartea!Mai incerci o data?
Cine mai e la carbo azi? Eu m-am gandit sa fac niste spaghete cu sos de rosii,usturoi si ceva legume

67kg la 27.01......targhet 57kg

Mergi la inceput

ba da azi e ziua de amidonuri, scuze, am incurcat eu borcanele, m-am uitat gresit in agenda unde am notat zilele, deci am sarit ieri peste carnita asa ca azi o sa pap tot din mancarica de ieri ca mi-a mai ramas
vai se ce pofta aveam de pizza, dar o pap maine

_

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

korri ti-am trimis eu cele 2 volume

am uitat sa va zic eu sunt prietena buna cu cantarul zilele astea, azi dimi arata 63,8 kgadica inca 900 gr in minus, dar v-am zis bag tare la bici, aseara am facut doar 40 min ca ma plictisesc , ma uit la filme dar tot ma apuca plictiseala, dupa am facut si 10 min tae bo, a scos untul din mine in 8 min, in seara asat fac 40 bici si incerc sa fac 20 tae bo, bine asta mi-am propus sa vedem daca reusesc ca ma apuca cate o leneee
adevarul e ca m-am cam saturat de diete si sport vreau si eu sa pap ceva gustos
o sa fiu cuminte, mai bine rabd decat sa plang maine cand ma urc pe cantar

_

Mergi la inceput