Dieta Rina (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns terry spune:

eu, salata de sfecla o fac asa:- fierb sfecla in coaja, o curat, o rad pe razatoarea mare amestec cu hrean ras proaspat sau din cel gata ras (dar de la taran, nu cu alte adaosuri), sare, otet si se amesteca toate. pun la frigider ca e mai buna rece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Anca,sanatate Mariei!

Branza avem voie?Daca da ,in ce zile?

Cand dam raportul?

Am mancat ok pana acum. Mai mananc mai pe la ora 18 2 copanele cu legume si cam atat.

Terry ,multumesc ca m-ai adaugat in listuta.

Ma duc sa mai citesc la carte ca mai am nelamuriri.

Edward -29.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Avem voie branza dietetica, in ziua 1 de proteine. Asadar, alegi fie carne, fie peste, fie lactate. Niciodata nu le combini intre ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Branza avem voie in ziua de proteine.
Atunci admise sunt: carne (pui, peste, vita, porc), lapte, branza, oua, tofu, fructe de mare, etc.
Beleaua e ca trebuie sa ne alegem si sa mancam acelasi lucru, adica nu putem manca la pranz pui si seara branza, acelasi lucru la ambele mese.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Sufletelul meu
Am inceput de la 70,4 kg ... acum am 65 kg ... pana la 55 kg mai sunt numai 10 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korri spune:

adrianafedorca, am vazut ca ai carte in format electronic, te rog daca poti sa o trimiti si la mine corina_branza@yahoo.com
mercic
a mai trecut o zi urmeaza ziua 3
chiar e ok cu inghetata sau covrigi?
voi ce mancati la carbohidati?

mamica de doi baietei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emi_dia_76 spune:

buna seara fetelor, aseara v-am descoperit , si m-am gandit sa intru si eu in randul vostru bineinteles daca ma primiti ,azi m-am cam chinuit ,(gandul sincer mi-a fost doar la mancare) incerc sa fac fata de fapt trebuie ...sincer va invidiez ca aveti atata vointa. SUCCES IN CONTINUARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korri spune:

Bun venit emi dia si eu sunt de ieri pe aici si nu e prea usor dar trebuie sa reusim si noi

67kg la 27.01......targhet 57kg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alecsia

Avem voie branza dietetica, in ziua 1 de proteine. Asadar, alegi fie carne, fie peste, fie lactate. Niciodata nu le combini intre ele.

Alecsia ,Rallu,multumesc! Intre timp am mai citit la carte si m-am lamurit cum e cu lactatele.Ramane pe urmatoare zi de proteine,mie imi plac mult lactatele.

Edward -29.11.2004

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alecsia

Alecsia ,multumesc! Intre timp am mai citit la carte si m=am lamurit cum e cu lactatele.Ramane pe urmatoare zi de proteine,mie imi plac mult lactatele.

Emi_dia_76,bine ai venit! Scrie datele ca sa te treaca Terry in lista. Spor la slabit!

Noapte buna!!!

Edward -29.11.2004

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui korri

adrianafedorca, am vazut ca ai carte in format electronic, te rog daca poti sa o trimiti si la mine corina_branza@yahoo.com
mercic
a mai trecut o zi urmeaza ziua 3
chiar e ok cu inghetata sau covrigi?
voi ce mancati la carbohidati?

mamica de doi baietei

Korri,ti-am trimis eu cartea.

Edward -29.11.2004

Mergi la inceput