Dieta Rina (5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emi_dia_76 spune:

dupa cate zile s-a miscat acul cantarului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Meniu - o banana mica,1 mar,o porto
-pranz - 80gr paste cu 3 linguri sos de rosii,abatere 2 biscuiti simpli
-cina- chiar acum am terminat 3 bucati mici de salam de biscuiti facut de mine si doar o patratica de cioco ca ma simt satula rau.

Voi ,sunteti cumintele?
Aaaa, am facut si ceva exercii pt brate si 15 min cardio. Greu rau,maine poate reusesc 30 min.

Emi_dia ,am trimis. Nu stiu de ce n-au intrat. Mai incerc acum .

Edward -29.11.2004

Mergi la inceput

Emi,am mai trimis acum odata.Gresisem eu,in loc de giu...scrisesem qiu..

Maine fructe,sincer nu prea ma sperie.M-am gandit ca pana la pranz sa mananc ca si pana acum. La pranz o salata iar seara 2 mere coapte cu cateva nuci .

Edward -29.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Vad ca incet,incet imi vine iar cheful de dieta.eu m-am simtit bine=la inceput ,dupa cateva zile urlam de foame....

Cred ca ma apuc iar si eu de luni,dar am sa incerc sa o tin exact ca in carte cu ziua si meniul dedicat acelei zile.Apoi am sa incerc sa beau si apa cu otet dimineata asa cum scrie acolo...si o sa mai vedem.Nu stiu daca voi fi in stare ,dar sper sa nu mai intervina alte probleme.
nu stiu daca va merge....dar revin si eu.
Ma bucur mult pentru cele care au slabit ,asta inseamna vointa si e mare lucru.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Si la mine a trecut cu bine ziua 2, n-am mancat prea multe fructe, ca am fost pe drumuri. Mi-am facut salata orientala din cartofi, ceapa, masline, castraveti murati si am condimentat-o cu tot felul de ierburi, a iesit buna, avand in vedere ca n-am pus ulei si nici otet.
Maine am zi de carbo, culmea, vine o prietena de departe pe la mine si deja planuisem de o luna sa mergem la un restaurant unde iti face pastele pe loc, cum vrei si cu ce vrei tu, cele mai bune paste pe care le-am mancat vreodata. Si s-a nimerit sa fie chiar ziua de maine, ma bucur de coincidenta. Sa vedem daca ma abtin de la un pahar de vin..
Vreau sa va intreb, in zilele 1 si 2 daca mananci sa zicem la pranz proteine cu anumite legume, seara, la cina stiu ca trebuie sa ai acelasi tip de proteina, dar e musai sa mananci tot aceleasi legume pe care le-ai avut la pranz?
Sa aveti o duminica faina si sa stati la caldurica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Din pacate de maine va parasesc , pret de 1 saptamana. Imi va fi greu saptamana viitoare sa tin dieta, asa ca renunt momentan. O sa incerc mentinerea si promit sa revin la voi. O iau de la capat de pe 08 februarie.
Maine dau raportul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emi_dia_76 spune:

fetelor eu nu pot sa beau apa ,sincer nu pot, cu sila am baut azi 2 pahare , in ziua 4 doar fructe sau am voie si salata de legume? merele coapte le faceti in coaja sau curatate? ptr seara ma gandeam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

uoaauu dietee

recunosc cu sinceritate..sunt incapabila de asa ceva
nu reusesc sa-mi impun regim alimentar

anul trecut in iarna aveam 87 (e drept cu burtik), aram un elefantel la 160cm..iar in vara 58
si acum am tot pe acolo, poate minus 1 doua kg
sper sa ajung pana in primavara la 53

prefer sa merg la sala zilnic, decat sa-mi numar dumicatzii

admir insa perseverenta si reusitele altora!
BRAVO fetelor!

poate reusesc sa va mobilizez sa va incununati sufletele cu o fapta buna

iaca

dragi colege/colegi
cu pasi haihui pe aici

....haideti

pic cu pic strangem oceanul in maini si daruim mai departe copilashilor care sunt in suferinta

haideti, sa trecem pe aici, sa ne informam, sa nu mai stam cu mana in san...ca nu vine nimeni la usa sa ne intrebe daca ne doare ceva

DA!! NE DOAREEEEEEEEEE
...acest sistem sanitar care este intr-o mare nevoie de AJUTOR si de care mai devreme sau mai tarziu ne vom lovi si noi, fiecare dintre noi sub o forma sau alta...mai mult sau mai putin direct!!!!

http://www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.html

haideti aici, sa sprijinim impreuna, fiecare cum poate si cum are disponibilitate:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147487

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata
din pacate eu de 2 zile sunt cu gatul in pioneze , de aseara am luat antibiotic si n-am mai putut tine nici o dieta, am incercat dar ma durea stomacul de la bobo de supt pt gat si antibiotic, sper sa-mi treaca cat mai repede si sa ma reapuc,maine mi-e si frica sa ma urc pe cantar, sa nu credeti ca am dat iama in frigider, dar se vede imediat cum manaci putin mai mult
sport n-am mai fost in stare sa fac de 2 zile..off imi vine sa plang de ciuda...incepuse sa scad binisor, incepusem si cu pedalatul sa ma obisnuiesc..oricum nu ma las invinsa, sper in maxim 2 zile s am pun pe picioare si sa revin in forta
mi-am propus sa fac la bici 1 ora dimineata si o ora seara sa ajung unde am ramas cat mai repede

pupici la toata gasca si aveti grija de voi

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui emi_dia_76

fetelor eu nu pot sa beau apa ,sincer nu pot, cu sila am baut azi 2 pahare , in ziua 4 doar fructe sau am voie si salata de legume? merele coapte le faceti in coaja sau curatate? ptr seara ma gandeam

Eu tot la ziua de vitamine sunt. Am mancat o banana,un mar si la pranz o salata de legume (salata verde,o rosie,castravete si ardei gras) cu o lingura de otet balsamic. M-a saturat salata .Dar am avut o abatere,40 gr branza rasa in salata. Iar pt cina imi fac 2 mere coapte (cu tot cu coaja) cu 2-3 nuci si scortisoara. Iar daca imi va fii foame rau intre mai bag un mar sau o porto. Eu zic ca-i ok,ce spuneti?

Edward -29.11.2004

Mergi la inceput