Dieta Rina (5)
Raspunsuri - Pagina 9
Madachan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jasmi lunea e zi de raport Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009) |
Merci! Aveam si eu un fix.
Edward -29.11.2004
Addicted spune:
Madachan, multumesc pentru carti!
Am reusit sa citesc o parte din prima carte..si am si eu niste nedumeriri. Pana ma obisnuiesc cu ce e permis si cum, spuneti-mi va rog, galustele de gris din supa de galuste la ce le incadrez? Fasolea verde e leguma si fasolea uscata e amidon?
Asa.. am inceput deja, astazi a fost prima zi...am facut foamea, sincer va spun. Am mancat doua prune de dimineata si am baut multa apa, asa ca urmatoarele 4-5 ore le-am petrecut facand carare la buda Aia da detoxifiere!
Apoi la pranz am papat un piept mic de pui cu un pic de sos de soia pe el ca asa imi place..o fielie de paine, o salata verde si zeama de la supa de galuste. Initial n-am vrut sa mananc supa, ca mi s-a parut prea mult. Dar asa foame mi-a fost de la salata aia, ca n-am rezistat.
Asa ca seara n-am mai mancat salata ci mi-am facut broccoli cu ciuperci, ardei si usturoi inabusite in zeama de legume. A fost bun, si mi-am facut o ditamai farfuria, dar degeaba, nici 2 minute n-au trecut ca m-a apucat foamea. Si cum ziceam, o farfurie plina de legume si doua felii de piept de pui nu m-au rezolvat. Sunt lihnita de foame si ma gandesc sa ma culc devreme..
Asa e regimul asta, faceti foamea cu el? Ca eu nu rezist.. da, am inteles ca poti sa mananci mai mult in primele zile si am mancat dublu, dar degeaba, mi-e mai foame decat inainte de a manca.
Probabil ca ziua 2 si 3 nu voi simti foame, dar gandul la ziua care a trecut ma face sa nu mai fiu asa entuziasmata de dieta asta.. o sa incerc sa gasesc variante, una la care ma gandesc e sa mananc supa si seara ca sa imi potolesc senzatia de foame.
Eei, dar nu ma dau batuta, chiar daca ma plang!
V-am pupat
emi_dia_76 spune:
fetelor sa stiti ca sunt foarte mandra de mine ,ieri am fost la o petrecere si nu m-am atins nici de pizza ,nici de tort sau prajituri asa ceva nu s-a mai pomenit la mine. (varza murata este buna la meniul nostru)
Madachan spune:
Neata!
Addicted,eu sunt la a treia zi(ce mai asteptata) si sincer nu mi-a fost foame . Am mancat in prima zi pui cu legume sote ,la amidonuri am mancat orez sarbesc. Citeam undeva ca 120 gr e permis,atat am facut si sincer mi s-a parut mult ,nu l-am mancat pe tot. Vezi ca pranzul si cina sa fie la fel (exceptand supa si painea).
Azi,la carbo o sa pap paste cu rosii si pe seara o praji ,numai la ea ma gandesc si 4 buc. de cioco.Eu mancare gatita nu prea mancam dar rontaiam mereu cate ceva,ma rodea stomacul altfel. Daca reusesc sa scap de rontaieli ar fii super ca apoi as putea manca sanatos si fara dieta aceasta. Deocamdata stau aici pana se duc cateva kg .
Mai e cineva la ziua 3?
Fiind weekend sper ca va tineti de dieta! Eu asa intentionez
Inca ceva Addicted,tu ai mancat putin dimineata,doar 2 prune de aceea ti-a fost asa foame la pranz. Eu, de ex mananc cca 3 fructe pana-n pranz ,unul cand ma trezesc,apoi pe la 10 si aproape de 12.Si intre fructe si masa sa treaca cel putin 30 min,asta o stiu de la Montignac.
Edward -29.11.2004
emi_dia_76 spune:
si eu sunt la ziua 3 , ma gandesc intre paste si mamaliga (dar cu ce mamaliga ca parca fara branza sau smantana nu prea merge)
Alecsia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emi_dia_76 si eu sunt la ziua 3 , ma gandesc intre paste si mamaliga (dar cu ce mamaliga ca parca fara branza sau smantana nu prea merge) |
cu varza calita sau ciupercute.
emi_dia_76 spune:
Madachan cartea o primesc pe adresa de e-mail ,ptr ca deocamdata nu a intrat nimic.
korri spune:
Neata, viitoare slabute!
ADDICTED, nu te speria,prima zi mi-a fost si mie greu dar apoi incepi sa te obijnuiesti.Ppoti manca pana la pranz fructe din doua in doua ore. Eu mananc de obicei portocale ca merele parca imi fac foame,azi sunt la ziua 4 si am mancat doua portocale pe la 9 si la 11 cateva nuci.
Sa vezi ziua 3... eu am mancat aseara placinta cu mere si am rezisat tentatiei la praji ca a cumparat sotul pentru copii.Mai sunt si acum cateva pe o farfurie si nu ma ating de ele
Abia astept ziua de raport sa vad daca am rezultate, nu m-am cantarit pana acum
67kg la 27.01......targhet 57kg
Rallu spune:
Pe mine nu prea m-a apucat foamea de la cura asta.
E drept ca nici n-am mancat 2 fructe si apoi sa stau sa mor de foame.
Le-am urmat sfatul: pana la pranz, daca simteam nevoia mancam fructe din 2 in 2 ore si n-am avut nici o problema.
Intre masa de pranz si cea de seara, daca ma apuca iar foamea, mai mananc un morcov sau 1 fruct sau chiar, daca sunt acasa, iau 1-2 linguri din felul pregatit pentru seara si-mi ajunge (o gustare mica ca sa zic asa).
Ma rog, trebuie sa rezist cat mai mult pana reusesc sa ajung iar la forma de alta data.
Dupa aia stiu eu sa mananc sanatos si sa ma mentin pt. ca am mai facut-o si alta data. Din pacate sarcina m-a dezechilibrat si, numai cu mancatul sanatos, n-am reusit sa-mi revin.
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Sufletelul meu
Am inceput de la 70,4 kg ... acum am 65 kg ... pana la 55 kg mai sunt numai 10 kg