Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *56*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Ce s-a intamplat, se pare ca a inghetat forumul

Teodora azi: avea un catelus de plus pe jos cu care se juca, o intreb: "Ce e cu catelusul asta Teodora? " "Ii dau si eu de mancare ca oamenii sun rai si nu ii dau de mancare? " "Si ce ii dai tu de mancare? "Uite o sforicica "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui monique02

Ce s-a intamplat, se pare ca a inghetat forumul

Teodora azi: avea un catelus de plus pe jos cu care se juca, o intreb: "Ce e cu catelusul asta Teodora? " "Ii dau si eu de mancare ca oamenii sun rai si nu ii dau de mancare? " "Si ce ii dai tu de mancare? "Uite o sforicica "

Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09)

foarte tare!!

dar in primul rand buna seara!!
saru' mana monique de pontul cu scaunul
altceva nu am de zis, decat ca maine mergem la control de 5 luni si o sa intru dupaamiaza pe la voi

va pup, noapte buna!

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Ai dreptate Monique ca a inghetat forumul.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna seara fete dragi,

tocmai ce ne-am intors din Greenwich, unde am fost la o plimbare cu niste prieteni si o paiella la un restaurant care se vrea mexican. de cand nu am mai iesit. bineinteles ca paiella valenciana de care imi era atat de dor s-a transformat intr-un cu muuulta carne. pentru ca Sergiu e alergic la fructele de mare, a trebuit sa le inlocuim cu carne de vita si ceva carnat si a schimbat tot gustul. dar macar am mai iesit si noi undeva, ca nici nu mai tin minte de cand am fost ultima oara. Piski a fost un dragut. cuminte si tacut. studia pe acolo tot. mai spre final a inceput sa tipe si apoi cat ne-am mai plimbat, facea niste vocalize din alea tipate. nu neaparat de nervi, dar oricum a trebuit sa-l luam in brate ca era cam evident in peisaj. acum vorbeste, are un monolog fantastic aici langa mine si ta-su il inregistreaza. cred ca in curand se va intoarce pe burta de pe spate, pentru ca tot il vad ca se duce pe o parte. e drept, il ajuta si perna pe care sta, dar ii place sa admire canapeaua.

v-am citit de pe telefon. slabut in seara asta. numai 8 pagini de ieri. tz, tz, tz.

nela draga, era vorba despre scaunul www.mothercare.com/Chicco-360-Table-Candy-59-99/dp/B00307CYH2/sr=1-25/qid=1264363954/ref=sr_1_25/276-8311915-4209400?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42862041&mcb=core" target="_blank">asta. eu l-am vazut pe cel mai ieftin fix, care nu se roteste 360 de grade la o prietena acasa. mi s-a parut super pentru ca nu ocupa spatiu si-l pot lua cu mine. am intrebat-o dk e multumita si a zis ca foarte. e adevarat, masa era una ca lumea. nu foarte groasa, dar nici 2cm grosimea suprafetei. pentru noi e minunat pentru ca nu avem asa mult spatiu.

m-am mai gandit si la asa www.amazon.co.uk/gp/product/B000LXP1G4/ref=s9_wishx_gw_ir01?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-4&pf_rd_r=0TKZ8TBBV17DXBVG35T2&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467128133&pf_rd_i=468294" target="_blank">ceva dk vrei sa impusti doi iepuri, desi merge la cineva cu masa joasa, gen masa de cafea. si e si bouncer si leagan.

trimt si revin ca imi face capul calendar. a invatat sa tipe.

mely, lullaby, raluk, nela, mada fetele.
raluk satate tatalui tau.

nela mi-a placut ideea de igiena a gandurilor. si eu am multe temeri, ca-l scap pe scari (eu am mai cazut pe scari. am alunecat cu papucii de casa, bineinteles fara el in brate), ca traversez strada si nu vad masina care vine cu viteza, etc. dar incerc sa ma scutur de ele.

santorini ma duc sa vad pozele cu Micutzone.

liliacule c mi-a placut postul cu mentosana.

nela imi scapa ceva si nu stiu de ce. scrisorica pt Ana nazdravana.

revin. sper.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Uka ce fain rade Carina

Criss nu stiu la voi in Bucuresti, poate gasesti si in magazine scaunele de masa. Aici la noi sigur nu. Cred ca gasesti la magazinul Inglesina, ca ei au si produse Litaf. Eu m-am mai uitat la el si nu pare tare comod, si mi se pare cam mare, nu pentru bebei. Oricum la inceput banuiesc ca le vom da papi in scoica. Am vazut si de cele care ziceti ca se pun pe scaunele de adulti. Oare sunt stabile?

Maria

La multe lunite si la multi ani sarbatoritilor de azi!

Ma bucur ca asa au mai intrat fete dragi pe care nu le-am vazut demult! ionika, santorini

Liliana

Santorini multumim mult de aprecierile la poze . Da, nasa mea e tipa de care zici . Da ce faini ochi are Andrei! Si nu te supara, dar si tu esti foarte slaba, si Andrei mi se pare mare si dezvoltat, asa ca nu inteleg de ce il bagi la categoria manechin.

Nela si pe mine ma apuca frica sa nu pateasca puiul ceva, mai ales din cauza mea. Si mi-a placut cum ai zis sa facem ordine in ganduri . Pentru ca eu sunt de parere ca atragem exact chestiile la care ne gandim, deci daca ne gandim la rele, vom atrage doar lucruri negative.

Sunt mai multe scaune care se prind de masa, cred ca la toate firmele sunt. Dar banuiesc ca tie ti-a placut unul de la chicco, pentru ca se rotea la 360 de grade. Gresesc? www.chicco.ro/produse/sugar-3/hranire-18/promotie-scaun-atasabil-la-masa-360-grade-candy-1033.html" target="_blank">Asta?

Meli al vostru scaun e de lemn?

Bine, nu ma intrebati ce e cu interesul brusc, ca eu o sa apuc sa le vad la voi intai scaunele astea, din moment ce noi suntem mai piticuti. Deci in urmatoarele 3 luni nu cred ca se pune problema.

Elle sper ca n-am sarit prea repede pe printesa frumoasa, si poate ea astepta atentia unor baieti mai vanjosi (cum ar fi Davidosu sau Erik sau Bruce sau Dragos ). Iooiii ca daca ramanem asa cu intelegerea cred ca sunt cea mai invidiata ce cuscra am , ce de bunatati gateste! Hotarat lucru ca nepoteilor nostri le va placea mai mult la tine

Raluca felicitari pentru kilograme. E drept ca nici pana acuma nu observasem ca ar trebui sa dai jos ceva... Si ai mare dreptate cu musamaua, cred ca asa va fi cel mai distractiv.

Diamar . Si mai pupam si bolnaviorul sa se trezeasca maine direct sanatos, sa nu mai ai dileme la ce doctor sa mergeti!

Imi place mult si scaunul pe care ni l-a aratat Monique (). Nu arata mai multe imagini cu mai multe pozitii, dar mi se pare ca se tot schimba cum creste copilul. Si e un lemn tare fain. Deci sa inteleg ca ala din filmul de pe youtube era un scaunel faimos? Pentru ce oare?

Lullaby ce mesaj emotionant mi-ai scris . Pot baga linistita si emoticonul asta . M-ai impresionat tare . Multumesc mult de cuvintele frumoase si de sprijin

Maria ce fain ca ati iesit! Si ma bucur ca Aidan a fost asa cuminte! Cand ai zis ca Sergiu il inregistreaza, mi-l imaginam cu scule meseriase, cu microfoane, si gata sa-l dea "pe post" . Hehehe, uite ca am avut dreptate cu scaunul pentru Nela

Uau, dar de pe amazonul ala al Mariei uitati ce www.amazon.co.uk/TotSeat-TS002-Totseat-Stripey-Blue/dp/B000Q7FY26/ref=sr_1_4?ie=UTF8&s=baby&qid=1264366557&sr=1-4" target="_blank">am mai gasit. Imi place tare mult desi cred ca numai copiii linistiti vor fi de acord sa stea acolo. Mi se pare insa tare bun pentru inceput, daca nu sta asa sigur in fundulet.

Multumesc, fetelor, si de urarile pentru tati

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Buna noaptea!!

Noi(eu cu mum) de doua zile bantuim magazinele, iar astazi am reusit sa ne luam toaletele noastre, nu p-ale bebitzei. La ea incercam sa formam o tema si vream sa o respectam si asteptam intai sa descoperim cele necesare. Cert e ca sunt o toooona de questii de luat. Asta pt ca eu l-am ales pe sotul mamei mele sa fie nasul Sophiei, pt ca tin enorm la el. Asadar noi facem si trb de nasi. Eu ma voi imbraca in stilul Audrey Hepburn cu manusi de catifea, tocuri f inalte, capa de blanitza, perlute...

Uka, multumesc mult pt site!! Sunt lucrusoare f frumoase. Eu i-am gasit una din toalete(cea de dupa botez practic) in nuante de crem, cu hainitza de blanitza. Sa vedem pe ce mergem. Pe 7 feb e botezul.

Pupam printisorul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Nela uite reteta mea de tiramisu:
Ai nevoie de 5 oua, 6 linguri de zahar, 500 de gr. mascarpone, 400 g piscoturi, 3 cescute cafea tare (eu pun 2 linguri cu varf de cafea la o cescuta), cacao pt ornat si 1/4 cescuta de coniac

Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat cu mixerul galbenusurile cu zaharul pana se fac ca o crema, apoi se adauga mascarponele si se amesteca pana la omogenizare. Separat se bat albusurile spuma tare, dupa care se toarna peste amestecul de galbenusuri si mascarpone, amestecandu-se usor cu o lingura (nu cu mixerul pt ca se lasa albusurile). La sfarsit se adauga un pic de coniac (dupa gust). Se face o cafea tare si se inmoaie piscoturile in ea (dar foarte putin sa nu se inmoaie). Se aseaza un rand de piscoturi, un strat de crema, un rand de piscoturi si iar un strat de crema. La sfarsit se pudreaza cu cacao si se baga la frigider pana a doua zi. E super bun!

Diamar pentru urari!

Monica e o scumpa Teodora!

Manga sa-ti fie de bine paella si iesirea. Uite cu asta nu mi-ai facut pofta pentru ca desi am mancat-o la mama ei (in Valencia adica) nu prea mi-a placut. Ce frumos ca Piski e cuminte cand iesiti in oras! Banuiesc ca il iei in wrap, nu? Si apropo de wrap. Ma bate gandul sa-mi iau si eu unul, pentru ca de la marsupiu ma doare spatele. Pana la cate kg poate fi pus copilul in el? Am inteles ca ar fi doua tipuri: unul asa cum este pe wrap.ro si altul wrap tesut. Tu de care ai?

Si poate ma ajuta si fetele care mai au (cred ca Dana si Raluk)

de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Raluk, este imposibil sa deranjezi pe cineva. Nu ai cum. Tu esti unul din sufletele odiseei si ale clubului nostru. Cred ca ai putea face orice, spune orice care sa nu ne convina..pt ca la cat ne-ai sustinut pe fiecare in parte, nimeni nu s-ar putea supara pe tine! Eu asta simt. Tie ti-am scris mesaj la 10 min dupa ce am nascut...asta spune tot. Si ai un pui adorabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Raluk,uite asa avem noi
http://picasaweb.google.com/MelyCmm/Ianuarie2010#5430420434015793842

Ma bag la somn,ne citim maine dimineata,v-am

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Astept primavara...

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Raluk . Pe Andrei ziceam ca il bag la manechini pt ca la 5 lunite are 6,7 kg. Bine ca nici nu are cu cine semana mai dolofan pt ca si pe noi cand eram mici ne cam sufla vantul. super chestia de pe Amazon!

Andraiulia cred ca o sa fiti doua frumoase. Astept cu nerabdare sa va vad in poze (mai ales ca si mie imi place tare mult de Audrey).

Cred ca ma duc si eu la somnic ca pe Andrei l-am adormit deja pe pernuta!

de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput