Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *56*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Lullaby, te pup. Ce mai face Alex, cum mai sunteti?

Liliana, nu zici tu rau cu scaunul asta, si eu m-am gandit ca poate nu am la ce sa il atasez. Poate fac totusi o investitie in ceva de genul a ceea ce ne-a aratat Raluka, al doilea. Imi place ideea de scaun transformer.
Ce mai face o dulcineea cu codite?

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Elle, ce de bunataturi ai facut... again!

Santorini, tu cum faci tiramisu? Cava pont?
Pune-ne si noua pozele de pe picassa cu voi si Andrei. Nu stiu cum si daca se pot transfera pozele de pe webshots pe picassa, ma gandesc ca nu, totusi. Poti eventual sa le downlodezi din websots pe calc si le incarci iarasi in picassa.

Elle, apropo, nici mie nu mi-a mers picassa zilele trecute, cred ca a fost ceva de la ei, acum vad ca merge iarasi.

Eu azi ma pot lauda cu un singur lucru: am calcat toate hainele, restantele! M-am invrednicit pentru ca sunt in asteptare de tati de Ana, si cum eu nu stiu alta metoda sa fac timpul sa treaca mai repede, m-am apucat sa muncesc... am pus o masina, am triat lucrurile Anei (va vine sa credeti ca sunt si hainute ce i-au ramas mici?!!!) pentru a face loc darurilor frumoase de la tati...

Si am vorbit cu bunu si cu buni (parintii mei, of course)! Mi-a venit ideaa, in timp ce parlamentam cu buni, sa facem botezul la manastirea de la Orsova. Sper sa imi iese!

_

Mergi la inceput

Uka, merci de link pentru Avatar, calitatea e ok, nu ma asteptam.
Si am uitat sa iti zic de linkul cu bebeii de zilele trecute: bestial!

Fetele, eu ma uit un pic la Avatar si ma bag la somnic (se apropie de zece la noi).
Va pupam si o seara placuta.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit!

Raluk, sunt faine scaunelele, imiplace mai mult cel care se fca si masutza. Crd ca e tare practic.

Nela, tot pe criteriu ergonomic cautam sinoi. Cele care se ataseaza la masa, nush,nu-mi par sigure..unde mai pui ca nu avem masa. Am vazut insa unul portabil la Mothercare, care se pune pe scaunul normal si nou d-ala cautam. Dar cum o vad pe Natalia, cred ca voi lua o musama si facem picnic prin casa

Ieri m-am cantarit si mai am un kg de dat jos Pseudo regimul asta da roade. Si maine ma duc sa vad o sala de sport aici langa mine si ma apuc si de miscare..Am zis, am zis!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Maria, of, imi pare atat de rau pentru grijile pe care ti le-ai facut. Sa stii ca si Alex face cam la 2-3 zile, acum au trecut deja trei zile. Dintr-o data, el care facea de cateva ori pe zi, de cateva saptamani face mult mai rar. Sper sa ajungi sa faci controlul pentru tiroida si sper sa fie ok.

Nela, esti o draguta, multumim de intrebare, bebe e bine acum, azi a dormit un pic mai mult, am avut o saptamana atat de grea, nici nu am putere sa povestesc. Multumim ca te-ai gandit la noi. Ce harnicuta ai fost, bravo! Pupam pe Ana si mami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Salutare!
Am vazut ca avem doi sarbatoriti: Alexia by Ionika si Andrei by Santorini. La multi ani, multa sanatate, sa fiti cuminti.
Raluk, cum zice baiatul meu cel mare...ce prostii vorbesti tu acolo, cum sa ne deranjeze ca te plangi de Alex?
Nela, ce bine ca vine tati. Sunt curioasa ce ochi o sa faca strutza mica cand o sa-l auda si o sa-l vada pe tati. Am cititi si eu scrisorica pt Ana si mi-au dat lacrimile cat de frumos vorbesti si gandesti.
Elenutta, ce harnica ai fost de ai recuperat tu atatea capitole.
Apropos de scaunele de masa pe care ni le-a aratat Raluk. Intradevar al doilea e practic dar nu cred ca e prea comod acum pentru inceput. Eu primit unul de la chicco si sunt multumita de el. Are mai multe pozitii de lasat pe spate, mai jos, mai sus.
Su eu am de invatat dar nu am chef si nu stiu ce sa fac sa-mi vna cheful mai ales ca nu-mi place nici materia.
Al meu tot tuseste si parca ma prea incapatanez sa nu-i dau antibiotic. Nu i-a dat nimic de tuse doar ventolinul. maine iar ma duc cu el dar nu stiu daca sa ma duc la aceasi dr sau sa cer alta parere.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Buna fetelor,

Liliac multu pt filmuletul cu scaunul. Sa sti ca si Teodora se impinge cu mainile de masa. Eu ii pusesem pe talpi niste pasla ca sa nu zgarie parchetul si scaunul aluneca foarte usor asa ca nu poate sa se dezechilibreze daca se impinge cu mainile, doar sa alunece in spate. Ai vre-o sansa sa iesi saptamana viitoare din casa? la noi e soare dar e super frig .

Techila uite scaun din acesta am eu pt Teodora, e acelasi gen ca si scaunul minune dar e mai OK la pret
http://www.magazinpentrucopii.ro/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=238&category_id=33&option=com_virtuemart&Itemid=10

Nela sa sti ca scaunele alea care se ataseaza la masa sau pe scaunul normal sunt faine, avea vara lui Titus in Italia si cand mergeam la restaurant le luam cu noi pt copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Raluca felicitari mami (si aici bag emoticonul care-si roade unghiile de invidie ca eu mai am 8 kg, si de trei luni nimic, nici un gram in jos. In primavara eu vreau sa ma duc sa alerg, pentru ca la sala nu prea am reusit niciodata sa ma tin de treaba!

Nela un pupic si pentru Ana din partea lui Andrei. Daca nu era data ne bagam noi la petit, dar de ce sa fac daca m-am trezit asa tarziu, s-au dat toate fetele! In Thailanda poate anul viitor, sa vedem ce finante avem! Ce fain ar fi sa mergem impreuna, mai ales ca voi stiti deja locurile!
Vai ce dusa sunt am uitat sa pun linkul cu poze.

Mada ce fain v-ati distrat. Si continuati si la munte nu?

Ellenuta si eu vream sa donez pt copilasii din Haiti. Chiar am incercat ieri la nr pt mobile 848 dar imi spunea ca e gresit numarul. S-au era valabil numai pe perioada teledonului?

Raluk multa sanatate pt tatal tau!

Mary felicitari pt examen (sa stii ca nici mie nu mi-a placut informatica in facultate)

Am vazut ca se vorbeste de scaune de masa. Si eu am cautat si cred ca o sa-l iau pe asta http:// idealbebe .ro/bertoni-scaun-de-masa-mambo-p-4311.html. Mi se pare vesel si imi place ca are o husa moale (sa stea bine funduletul lui bebe).

de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Raluk, esti o mamica tare buna si sensibila, imi amintesc cum erai alaturi sufleteste de fiecare fata din odisee, cat de mult te implicai. Esti o fiinta extraordinara, sa stii ca ma gandesc la tine de ficare data cand Alex are cate o perioada mai agitata in care nu reusesc sa-l opresc nicicum din plans si plang si eu alaturi de el ca nu stiu ce altceva sa fac. O sa treaca si perioada aceasta, dar pe de alta parte ma gandesc ca sunt si atatea parti frumoase, zambetul lor dulce, chiuiturile, raspunsul prin gangurit sau cum incearca sa cante cu tine. Povesteai ce mult te bucura toata acestea, gandeste-te la aceste momnte cand iti este mai greu, peste ani pe aceasta sa ti le amintesti. Imi pare rau ca iti faci atatea griji, Alexutu al tau are o greutate buna pentru varsta lui, ar putea fi si de la dintisori (sa treaca repede durerea la puiut ), de la episodul de sarbatori, zic si eu. Sper sa ia din nou in greutate si sa te linistesti. Eu iti citesc mesajele si abia astept sa aflu despre voi, de fiecare data cand te vad ma bucur si sper sa ne dai vesti bune, cand te simt trista iti trimit un gand bun, sper sa-l simti chiar si pentru o clipa. Sanatate tatalui tau si multa putere tie, draga mami. Te pup cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Lullaby inteleg ca ati trecut printr-o perioada mai grea, bine ca acum sunteti bine, sa sti ca orice greutate peste care treci te face mai puternic. Il pupam si pe Alex

Mergi la inceput