Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *56*
Raspunsuri - Pagina 9
MangaGirl spune:
santorini asalvat reteta exact asa: tiramisu a la santorini. eu am un wrap de pe wrap.ro de care nu am dost f multumita la inceput, dar care acum e preferat. mi-am mai luat unul si de pe site-ul www.calinbleu.com/baby-sling-nicely-red-size-short-p-120.html" target="_blank">asta. de fapt chiar pe asta l-am luat. e mai scurt si dintr-un material mai putin elastic decat cel de wrap.ro. dar uneori partea care vine peste se labarteaza si nu inteleg de ce pentru ca incerc sa-l strang bine. il duc pe Piski in ele, ca si in sling peste tot si spatele meu e ok. Mi-am luat si un marsupiu second hand de pe ebay de la Tomy, care are in plus fata de alte carriers o centura care se leaga si in zona lombara. al meu e dintr-un material de blugi. nu l-am incercat decat un pik in casa. ma gandeam sa-l am mai mult pentru Sergiu pe care nu-l vad infasurandu-si metri de wrap ca sa-l scoata afara. wrapul merge pana sunt mari. pentru ca sunt diferite moduri de legare, inclusiv in spate cand copiul mai creste. stiu ca de obicei, carrierul e doar pana la un an, astealalte sunt pana la cat te duc salele.
sunt multumita de ele si zau ca neanvandu-le m=as fi cocosat cu carutul pe scari. mi-e foarte dificil mai ales dk trebuie sa scot landoul. nu am multe scari, dar sunt inguste si abrupte si nu pot scoate carutul afara decat strans, pe bucati. asa ca eu iti recomand un sleepy wrap, dar inca o data spun si cel de pe wrap.ro e ok.
imi cer scuze de greseli. tastatura mea e din ce in ce mai nasoala si vad ca imi mananca parti mari din cuvinte si ma tot intorc sa corectez.
andrushka de la tine nici nu ma asteptam la altceva decat o tinuta eleganta. mi te si imaginez un cross intre Aundrey Hepburn si Jackie Onassis. cat despre fruoasa Sophie, sunt convinsa ca va fi nemaipomenita.
delia am vazut poze cu frumusica voastra. e superba, superba. Iri tre' sa fie tare mandru.
Santorini subscriu la tot ce a spus Raluk. Micutzone nu e chiar asa de mic, e un dulce rau, am impresia ca seamana cu tati, nu? poate mai nsel .eu nu-s prea buna la "cetit" din astea, dar cert e ca e un frumos si tu o draguta si o slaba. eu ma iau de mana cu Raluk...care de bine de rau a ramas la acelasi nr de kilograme. eu am slabit pana la 66 ca sa ma intorc la 69. inca un kil si sunt ca atunci cand m-am intors acasa din spital. culmea ca nu mai mananc cioco, praji, nimika, nimikuta. seara mai mult fructe si ar trebui sa mai stopez alunele. dar cantarul meu nu vrea sa coboare. de aia vreau sa vad ce mai face tiroida ca macar sa stiu incotro sa o apuc. cand vine vorba de kg sunt foarte usor de demoralizat. imi fac mologuri interioare, ma cert, imi spun ca nu ar fi trebuit sa mananc k vacuta numai prostii in ultimele luni de sarcina. dar inutil acum.
din capitolul 50, as vrea sa-i urez lui CLodute la multi ani. si sa-i spun lui croco referitor la pofta de mancare ca si Aidan nu a mancat bine vreo 2-3 zile dupa vaccin. de aia am si facut mastita.
vreau sa mai urez la multe lunite, cu intarziere lui Sophie si Karinei Ioana. scuzati pt intarziere...dar e greu cu recuperatul asta.
Nela felicitarile mele sincere pentru rufele calcate..uite ca mai ies si lucruri bune din delegatiile astea ale lui tati.
glumesc draga mea. de fapt voiam sa spun ca te felicit pentru ca ati fost ok singurele si ca v-ati descurcat. stiu ca e greu si mie una, mi-a fost urat cand Sergiu a plecat in Romania 5 zile.
am si io omida din aia desteapta cantatoare, hepilica. noi o avem cu imprumut de la prietenul nostru mai mare, Andrei. si am promis c-o dam inapoi cand crestem si incepem sa ne jucam cu masinute.
Raluca 1kg...pai esti ca inainte draga mea...practic. felicitari si iti doresc succes cu miscarea. cu fata ce faic in timpul asta? ca asta mi-e dilema mie.
revin ca s-a trezit la o a doua repriza de supt. mai merg de 2 ori si se face ora mea de somn. 

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
crissbebe spune:
Si noi pupam printesa noastra frumoasa (despre noi era vb nu?
)
Sau ma insel?
Acum o jumatate de ora ne-am intors si noi acasa..am fost la nasi de am pregatit un iepure la cuptor
Bun ptr ei ca eu...nu prea am mancat...
Trebuie sa discut serios cu fi-miu ca nu mai tine...nu vrea decat sa stea acasa ...se pliciseste repede si incepe sa planga daca suntem in vizita..va inchipuiti ca a trebuit sa-l impachetam si sa venim acasa..
In fine,cand am ajuns acasa maiintai ne-a "certat" bine ,a mancat si acum somn de voie..
Andra felicitari ptr
Ce face printesa noastra?
noi fata frumoasa..
MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian (22.09.09)
http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=48
Ellenuta spune:
hehe .. am deschis picassa .. ce dulce si haioasa este carina cu mutunachii de urechi si cum rade ea cu toate gingiile la vedere .. iar tiramisul lui santorini m-a dat pe spate ..
acum, poate isi face mila luci si imi da si mie link cu talpitele lui gogo .. sa nu mai scormonesc din urma .. 
santorini tare mumos e puiul tau, ce frumos isi tine suzetica dragul de el! nr ala era valabil doar in perioada teledonului ..
monique tare haioasa teo a ta cu catelul.
raluk consider it done! dau anunt ca anna nu mai e disponibila!
manga sa va fie de bine iesire!
apropo de mancare .. i-am dat pe spate pe musafiri cu orezul si salata .. le-am promis ca mergem la ei sa le fac salata fattoush ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
andraiulia spune:
Santorini, multumim pt compliment!! Sper sa fie asa.
Maria, da cam aia-i zona. Nu prea m-ati vazut voi aliganta(mai ales ca acesta a fost primul revelion cu pantaloni din cauza spatiului-in casa), dar in mod normal sunt f preocupata de treaba asta. Si mereu colorata. De data asta culorile sunt alb,negru(noutate), cioco cu lapte.
Sper sa fie frumos. Pupam Aidanutzu mic sa fie sanatos, bine merci!
Socrix, evident ca la voi ne refeream. Dar e bine daca inca va indoiti.
Printesuca e bine, doarme de zor. Se pregateste pt inca o tura de shopping maine.
raluk16 spune:
santorini al nostru e ca cel de pe wrap.ro. Noi l-am luat de pe www.sleepywrap.com . Tesut te referi la unul care nu mai trebuie infasurat, il iei direct pe cap? Asta al meu am inteles ca merge pana la 18 kg. Nu incep sa-l laud, ca vad ca s-a ocupat Maria de asta
. Oricum, o decretez cea mai buna investitie a mea pentru bebe. Si cand ies zilnic cu el doua ore, si pot intra si in magazine, si in casa il mai linistesc in el, si am mai putut si dansa cu puiul la Botez... de multe ori ma gandesc ce noroc am avut ca am nimerit aici in grupul nostru pe niste cunoscatoare. Altfel nu aflam in veci de el.
Andraiulia ai vrut neaparat sa ma emotionezi si tu 
. Multumesc tare mult 

.
Si cand citeam mesajul tau despre Botez, cu faptul ca veti alege o tema, am inceput sa numar zilele pana in 7 februarie, ca abia astept sa vad pozele. Ai niste idei extraordinare!
Meli multumesc de poza
. Arata bine scaunul, eu vazusem unul asa din lemn pe net dar nu arata tare bine, parea mai slabut. Si am dat sa vad pozele de la inceput
si m-am indragostit de poza aia in care Razvan ii zambeste asa frumos lui Alex 
Maria - slabanoaga, ma distrezi tare mult ce stres ai tu cu kilogramele
. Mie mi se pare ca esti tipul ala de femeie care a fost tot timpul slaba orice a facut. DAR daca totusi vrei mai mult, sa stii ca orice femeie am intrebat ce e cu pacaleala asta ca alaptatul slabeste, mi s-a spus ca slabim tare usor dupa ce terminam cu alaptatul. Acuma nu stiu cat de mare pacaleala e si asta ![]()
Elle
multumim tare mult! Ce cuscra
, ce nora
si ce surioara de nora
.
Noi va pupam cu drag de noapte buna
ca mor de somn si ar fi trebuit sa profit ca doarme puiul ![]()
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
crissbebe spune:
Pai de ce e bine cuscra ca inca ne mai indoim?
Vreti sa ne faceti gelosi?
Sa stii ca ati reusit...
andraiulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissbebe Pai de ce e bine cuscra ca inca ne mai indoim? Vreti sa ne faceti gelosi?![]() Sa stii ca ati reusit... ![]() MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian (22.09.09) http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=48 |
Va oferim un pupicel de noapte buna!! Sa viseze puiul numai ingerasi..

andraiulia spune:
Am uitat sa va povestesc ceva. Sotia prietenului nostru, insarcinata in 19-20 sapt a primit rezultatul la dublu test 1:10. Am ramas masca. Acum a facut amnio si asteapta rezultatul. Sper din suflet sa fie bine. Asa ma bucuram ca ar fi primii prieteni care vor avea bebe, fetita, Maya...El este de-o seama cu noi, ea are 33. Ma intreb de ce i-o fi iesit asa, ca e tanara. (Mie imi iesise 1:8700) Tre sa fie bine!!
Am mai papat niste fructe de mare, my favourite food all time. Acum nightie night somn usorel!!
dovlecimea!
crissbebe spune:
Noapte buna si de la noi. Va pupicim dulce
Si apropo de ingerasi...la ce chiuturi a tras Alex cand i-am aratat pozele printesei lui sunt sigura ca va visa doar un sigur ingeras..
Ingerasul Sophie..
crocodana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
Multumim de ceai cuscra, chiar ma doare gatul si poate-mi trece ![]() Pupam si noi chiuitorul privighetor ..mi-e dor de Carina chiuitoarea, e mai rezervata acum, doar cand o pup pe burtica rede taaare asa..cred ca se domnisoreste domne si nu-si mai da in stamba .. I-am facut iar poze ..special pt Carol si-a pus cercei..asa mi-a spus ca vrea, eu am executat..sa mai incerc sa va dau link? Pupici ..eu astept musafiri (the socrii)..asa ca ne auzim mai tarziu..multi pupici!! Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
haioasa foc mandra ta!
,
de
Ama Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Ioana mama lui
Uka, cea mai fericita mamica de