Fulgusori de nov-dec 2009 (12)
Raspunsuri - Pagina 17
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui printesika salut fetele...am si eu o intrebare...fetita mea de 6 ani nu-l zice pe R..am incercat cu poezia cu Rica si altele da nu prea merge..la logoped u am cum sa merg din cauza celui mic...stiti voi vreo smecherie ma gandesc ca incepe scoala si ar cam trebui sa-l zica.... |
poate pui un subiect nou la "parintii intreaba, parintii raspund", adica aici: http://forum2.desprecopii.com/forum.asp?FORUM_ID=2
ca sunt sanse mai mari sa fie pe acolo unii care s-au confruntat cu un aspect asemanator
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
poze de azi de ieri
In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.
vias spune:
fetelor...am sunat la Asistenta Sociala la primarie...eu depun dosarul la data de 1 februarie ...atunci depun si dosarul de alocatie, deoarece in Brasov nu te lasa sa depui separat.....si am intrebat in cat timp primesc banutii...mi-au spus.. 4 LUNI 

...sincer nu stiu ce vom face lunile astea, mai ales ca eu eram cea care aduceam mai multi bani in casa...

...firma lui Pustache nu scoate decat peri albi...bani nuuuuuuuuu 

...vreau sa ma duc sa-l impusc pe Basescu si toti din guvern...nenorocitii lumii 

Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!
Flavius
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
dana n. spune:
Ne-am intors de la medic. L-a controlat si are putin gatul rosu. Ne-a dat tot supozitoare cu Paracetamol. Pana miercuri daca nu ii trece febra ne-a zis sa mergem iar la control.
acum cred ca racesc si eu
. Primul a fost tati...
Va multumim ptr gandurile bune!

------------------------
Proaspata mamica de baietel!
Albume foto
My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluci_b mylady - itit recoamnd alta culoare in afara de galben, nu se intelege nimik ![]() Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii![]() www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere Poze BUBU![]() |
raluci_b scuze
BECCA 18.01.2010
povestea nasterii Broscutei Becca
My_Lady0091 spune:
lavi saru_mana k mi-ai scris in blog
BECCA 18.01.2010
povestea nasterii Broscutei Becca
lylyana.ion spune:
coquelicot, am asociat kk verde cu calciul pentru ca la fel a fost si luna trecuta, cand am inceput sa-i dau calciu s-a facut si kk verde a doua zi. am intrebat dr la telefon luna trecuta de asta si mi-a zis ca unii bebei mai fac si kk verde...mai intreb maine
Lili fericita
de
Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
gabitza35 spune:
salutari si de la noi..
problema cu kk verde inchis si o data la 2 zile am avut-o si eu la Eva, s-a reglat de la sine cand am trecut de la Prenan la Nan1 si culoarea si frecventa.... si noi luam 10 zile calciu pe luna dar nu am putut asocia perioada cu calciu cu cea cu kk verde... mereu era verde
se pare ca mucosii mei cam ies din puseul de crestere... incepem sa revenim si ziua la masa la 3 ore, uneori chiar mai putin de 125 ml..
si e clar, Eva are o repriza de somn in fiecare noapte de 4 ore... restul de 3 ore... asteptam sa treaca si Dragos la un astfel de program.... si se pare ca le-a trecut si perioada de agitatie (cred ca avea legatura cu puseul de crestere) pt ca au reinceput sa adoarma la 21... au avut momente cand ne prindea si 2 noaptea fara sa adormim...
cu mucisorii.. se pare ca incepem sa fie mai bine... folosesc o data pe zi aspiratorul... nu ii mai aud mereu ca sunt infundati, plus ca se pare ca acum au mucii si mai inchegati ( scuze de asa amanunte)
pe Eva o suspectez de rosu in gat, nu are febra, mananca dar am impresia ca sunetele pe care le scoate sunt putin estompate, ca un om care e ragusit.. chiar nu stiu daca as putea sa fac ceva in cazul asta... la pediatru mergem saptamana viitoare cand facem si vaccinul... si pe gerul asta parca nu as pleca cu ea calatoare iar la control.. si asa zice sotul ca daca ar fi dupa mine as sta tot timpul sub usa pediatrului...
tocmai mi-am amintit ca nu am sunat sa ma programez la vaccin..
Dragos si
Eva _30.11.2009
simina_kin spune:
Buna ziua fetele
ca n-am mai intrat pe la voi, dar ranjita mea ma tine langa eacand este treaza ca-i place sa "vorbim"
( sincer nu-mi mai vine sa o las sa vorbeasca singurica si eu sa stau pe forum![]()
), iar cand doarme nu stiu ce sa fac mai intai..

Nu stiu daca are vreo legatura sau este simpla coincidenta, dar, de 3 zile de cand bea suc de mar, nu mai are trezire noaptea 
. Mananca pe la 21,30-22 adoarme repede , si se mai trezeste la 7,30 -8 
........nici macar nu simte cand o sucesc eu noaptea de pe spate pe burta si invers
Maine seara imi aduce leptopul de la reparat
(200 lei ne-a costat
) si sper sa intru mai des
va pup pe toate

fericita de
Maya Andreea din data de 6-oct-2009
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
DianaR spune:
Salutare!
Stephy, solzii i-a avut de dinainte de a implini o luna, am tot zis ca-i trec, am zis ca poate de la sampon, am schimabat samponul si tot mai rau. Abia asa cu crema si spalat in fiecare zi i-au trecut. Scuame are si ea pe caput si pe frunte, are o pielicica tare uscata si se dscuameaza la greu...
Dana.n pupici sa va faceti bine!
Monis, si tie pupici (nu te teme de ORL-ist, poti sa iei antibiotice si cand alaptezi)... te doare capul? ceva febra? Sunt muci purulenti=galben-verzi?)
Ramonika, f eleganta fiica-ta la botez, sa va traiasca! Si faina chestia cu ursitoarele!
Am pus-o si eu pe a mea azi in wrap, eu am dinala clasic si luuuung, am reusit s-o pun f bine din prima si statea beton, nu ma durea spatele si n-aveam treaba, daaaar la d-ra mea nu-i place cu spatele la lume (culcata nici pomeneala)
decat daca e cocotata suuuus pe umar. Of, era bun la Timeea sa-l folosesc dar la ea ncicum nu m-am descurcat sa-l pun...
Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09)
Filmulete
dymomo77 spune:
Ceva imi scapa.... hhmmmmmmm. Unde a pus Ramonika poze de la botez???
Mi se parea mie de la o vreme ca lumea ma invita sa vad poze pe care eu nu le gasesc pe contul comun dar din lipsa de timp am lasat-o balta. Cine ma salveaza???
mami fericit de
Dan Mihail

Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii