Fulgusori de nov-dec 2009 (12)
Raspunsuri - Pagina 18
Ancutza_Bro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DianaR Salutare! Stephy, solzii i-a avut de dinainte de a implini o luna, am tot zis ca-i trec, am zis ca poate de la sampon, am schimabat samponul si tot mai rau. Abia asa cu crema si spalat in fiecare zi i-au trecut. Scuame are si ea pe caput si pe frunte, are o pielicica tare uscata si se dscuameaza la greu... ![]() |
asa are si Sabina...cu ce sa o dau pe fata ca sa nu mai aiba pielea asa uscata?

ANCA mamica fericita de
SABINA IOANA
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
DianaR spune:
| citat din mesajul lui dymomo77 Ceva imi scapa.... hhmmmmmmm. Unde a pus Ramonika poze de la botez??? Mi se parea mie de la o vreme ca lumea ma invita sa vad poze pe care eu nu le gasesc pe contul comun dar din lipsa de timp am lasat-o balta. Cine ma salveaza??? mami fericit de Dan Mihail |
Pe al doilea cont comun de pe picasa, parola e la fel ca primul cont:
http://picasaweb.google.com/fulgusori2009
Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09) Filmulete
DianaR spune:
Ancutza, fetele ziceau pe aici de ulei de masline sau crema de galbenele, eu inca n-am incercat. Am dat-o cu crema de la mustela de corp dar nu-i suficient. Am vazut ca exista www.centrofarm.ro/ccAX003383/detalii_produs/Mustela---Hydra-Bebe-Crema-De-Fata-Hidratanta-Pentru-Piele-Normala-X-40-Ml.html" target="_blank">crema speciala de fata de la mustela ptr bebei, as incerca-o pe aia, dar ii destul de scumpa...
Am uitat sa va spun, azi am reusit sa fac scrum o suzeta
. Nu cred ca mai reusesc sa recupezez ibricul...
Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09)
Filmulete
simina_kin spune:
Am revenit sa va zic ca puteti sa-mi puneti si mie 2
...
primul
pt ca data trecuta n-am dat greutatea reala, adik 65,80 , si-am rotunjit la 65,50 ,ca am zis sa nu lucrez cu "fractii"![]()
![]()
![]()
si al doilea
pt ca m-am cantarit azi si am fix la fel
..tot 65,80......adik stagnez bine de tot
PUTEAM SA MI-I PUN SINGURA DA VA LAS PE VOI CA SA FIE RUSINEA SI MAI MARE![]()
![]()
fericita de
Maya Andreea din data de 6-oct-2009
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
dymomo77 spune:
Diana
.
Nu stiu cum e la voi in casa dar eu stau la ultimul etaj iar centrala mea pur si simplu nu mai face fata. E la maxim si tot e racoare
. La iasi e un ger cumplit.
mami fericit de
Dan Mihail
monis5 spune:
| citat din mesajul lui DianaR Monis, si tie pupici (nu te teme de ORL-ist, poti sa iei antibiotice si cand alaptezi)... te doare capul? ceva febra? Sunt muci purulenti=galben-verzi?) Am pus-o si eu pe a mea azi in wrap, eu am dinala clasic si luuuung, am reusit s-o pun f bine din prima si statea beton, nu ma durea spatele si n-aveam treaba, daaaar la d-ra mea nu-i place cu spatele la lume (culcata nici pomeneala) decat daca e cocotata suuuus pe umar. Of, era bun la Timeea sa-l folosesc dar la ea ncicum nu m-am descurcat sa-l pun...![]() |
Diana
- nu mi-e deloc teama de orl-ist, teama mi-e de antibiotice
(asociat cu o puternica stare de nervi si usoara claustrofobie Incerc maine sa investighez de niste aerosoli... dar nu prea stiu cu ce se mananca astia

Eu zic ca daca mai exersezi cu wrapul... cine stie, poate va functiona. M-am reapucat si eu azi de sportul asta, numai ca acum Iulianul sta cu picioarele bat, gata de plecare, si mi-e greu sa-l bag in banda de pe burta... l-am tinut o vreme doar in partile care vin de pe umar... O sa mai incerc...
PS. m-am hlizit putin la
-ii vostri monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
poze de azi de ieri
In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.
roxyaly spune:
Seara buna
Am pus poze noi la semnatura.
ma bucur sa vad ca multi fulgusori au fost botezati, asteptam ca pe data de 6 februarie sa il botezam si pe Matei.
bebe e bine, are 5,300 kg dar de vreo 2 zile face figuri la mancare.sa fie oare faptul ca i-am facut vineri vaccinul? el de obicei manca 170 ml acum daca mananca 140, uneori chiar si 100.hmmmm
aaaaaaaa, vroiam sa va zic ca imi mai doresc un copil.Stiu ca sunt nebuna prin cate am trecut dar nu ma las.
va pup
mami
Matei Constantin
roxyaly-poze
monis5 spune:
Fetelor, am trimis 2 carti pe contul comun:
Curs de alaptare si ingrijire a copilului mic si
Curs de Babysitting
ambele de Ana Culcer
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
poze de azi de ieri
In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride. 
raluci_b spune:
mylady- este f bine asa ![]()
Dana.n - insanatosire grbnica 
Roxylay- te felicit pt dorinta de a mai avea un BB
Ancutza- la noi asa trec cu ulei masline si crema galbenele si din cand in cand ceai pelin. eu in ceaiul de seara am amestecat musetel cu pelin
. crema galbenele dim si seara
ce ma bucur sa vad actiune la sling/wrap, succes 
Ralu, mami de
Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
Poze BUBU