Fulgusori de nov-dec 2009 (12)
Raspunsuri - Pagina 19
Ancutza_Bro spune:
mi-au venit rusii
(au zis ei ca la temperatura de afara ori la ei ori la noi tot acolo e
)
stiam ca atata timp cat alaptezi nu vin, ce neseriosi, of of 
Diana intr-adevar e cam scumpicica crema de fata de la Mustela...eu crema de galbenele nu mai pun pe pielea ei nici moarta, am dat-o la fundulet si s-a iritat de nu mai reuseam sa o vindec...3 saptamani m-am chinuit pana mi-au zis fetele de Nidoflor si i-a trecut cu ala...o sa incerc si eu cu ulei de masline si daca nu, asta e , dau 45 ron pe Mustela 
ai uitat suzeta la fiert? 
Monis sanatate multa iti doresc 
Ramonik ti-am vazut pozele de la botez, e frumusica foc printesa ta, sa va fie de bine crestinarea 
ANCA mamica fericita de
SABINA IOANA
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
Ancutza_Bro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluci_b Ancutza- la noi asa trec cu ulei masline si crema galbenele si din cand in cand ceai pelin. eu in ceaiul de seara am amestecat musetel cu pelin . crema galbenele dim si seara |
o sa incerc si eu uleiul de masline...bubite nu prea mai are decat pe langa urechiuse, s-au cam trecut, dar pielea de pe fata trebuie hidratata ca e uscata foarte tare
multumesc pt raspuns

ANCA mamica fericita de
SABINA IOANA
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
many_bani spune:
va mai amititi de noi?
Ma bucur tare mult sa va regasesc, insa nu-mi place ca sunt si bebelusi cu probleme.
Nu am apucat sa mai scriu deoarece bebe m-a acaparat total si am mai trecut si printr-o forma tare rea de colici. Nu ne-a ajutat prea mult infacolul, mai bine a fost cu Grape baby water, insa de cand am inceput cu remedii homeopate situatia este mult mai buna.
La ce a spus Monis despre cum sa tratam colicii, dr. homeopat a zis ca si masajul pe burtica in sensul acelor de ceasornic(se sensul digestiei) cu ulei de ricin incalzit (sticluta pusa pe calorifer cateva min.) este bun, am facut si noi o data insa este atat de gras acel ulei ca nu mai vreau.
Vlad avea pe fata puncte albe, cica de la laptele gras, si dr. pediatru a recomandat crema de la Avene pediatric, a facut minuni, este ptr. fata si corp, insa noi o folosim ptr. fata.
Bebelul meu peste cateva zile face 3 luni si are 6,5 kg si 65 cm.papa numai de la san(are balta peste
) si ne pregatim ptr. botez.
Acum ma retrag ca a inceput sa se foiasca si vrea papa.
Va pup pe toate si sper sa apuc sa mai intru.

mami de
Vlad (29.10.2009)
Poze
monica_80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 Neatza si de la noi ![]() fetelor, mi-e f greu sa scriu... nu stiu de ce... cred ca de la statul prea mult in casa. Am si masina infipta intr-un namete maret din fata blocului... nu ca daca ar fi dezapezita as pleca undeva, dar macar mi-as putea spune ca pot. In plus am facut sinuzita ![]() , am nasul vesnic infundat, cu episoade in care imi curge ca la balamuc si nu stiu ce sa fac / iau. Incerc maine sa ma duc la orl-ist, dar anul trecut cand am fost, primul lucru mi-a indicat antibiotic ![]() monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) poze de azi de ieri In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride. ![]() |
monis5, eu am facut sinuzita si laterala si frontala de 3 ori in timpul sarcinii si iti dau si tie remediul meu minune. vreau sa zic ca nu am luat nici o pastila, nici un antibiotic, nimic.
Dai un cartof mediu prin razatoarea mica, il pui intr-un prosop curat, il stropesti cu putin dar f putin otet de mere si miere, adaugi putina sare mare, impaturesti prosopul si ti-l legi la cap, deasupra legi un fular gros, din lana daca ai. seara cand te culci faci o inhalatie (cu inhalant, se gaseste la farmacie, are si instructieuni de utilizare pe el) si dimineata te trezesti ca noua. Daca e putin mai avansata sinuzita repeti operatiunea 2 sau 3 seri la rand.
Mie mi-a trecut de fiecare data asa. sper sa iti fie de folos si tie. te
si sa auzim vesti bune!
de
scump Maria
DianaR spune:
Monis, nu ma las, mai incerc cu wrapul, pana la urma se obisnuieste ea si-i place. Am noroc ca-i rabdatoare si nu se enerveaza pana reusesc s-o var. Am incercat 3 variante de pozitii, mai am varianta clasica de pe wrap.ro. O s-o incerc dupa ce se trezeste si papa.
Ptr mucii tau deocamdata nu-i nevoie de antibiotic. Tu gandeste-te ca asa am stat eu cu nasul infundat, cu capul gata sa explodeze si vorbind ca din pestera 4 luni de sarcina...
Cum am nascut, cum s-a desfundat nasul, a fost o chestie aproape instantanee...![]()
Roxaly, mamica curajoasa, asa trebuie! 
Ancutza, nici eu n-am curaj sa pun crema de galbenele sau ulei, nu stiu poate ptr ca e vorba de fata... Astept sa vad ce zici tu de ulei (daca incerci
) si daca nu o sa dau banii pe-o crema ce sa fac...
Da am uitat suzeta la fiert, ibricul s-a curatat din fericire...![]()
Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09)
Filmulete
shtephy spune:
Ancutza eu pentru fata copiilor folosesc Avene pediatril ,crema de ingrijire fata si corp.E foarte hidratanta ,e pe baza de apa termala ,costa cam 28ron/50 ml.
Pentru prevenirea iritatiilor de scutec dau cu o crema tot Avene pediatril .

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_
shtephy spune:
Many_bani ma bucur sa te vad ,nu am stiut ca v-ati chinuit asa de rau,imi pare rau .Felicitari ca a crescut atat de frumos Vladut
.
Vad ca am scris amandoua de Avene pediatril ,face minuni intr-adevar.
Sper sa intri mai des sa ne povestiti de noi si poate sa ne arati si poze,mi-ar face placere sa va cunosc
.

EDIT
Am vazut acum poze la semnatura.
_
Poze cu Strumfici
_
DianaR spune:
Mi-ati dat o idee buna cu Avene-ul, uite ce am gasit: http://www.targetshop.ro/Pentru-sugari-Ingrijirea-pielii-bebelusului/Avene-Pediatril-gel-cruste-copii.html
Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09)
Filmulete
shtephy spune:
Diana vazusem si eu ca au crema pt crustele de lapte cei de la Avene ,insa deocamdata parca doar se cojeste pielea ,nu sunt cruste.Sper sa nici nu se faca.
_
Poze cu Strumfici
_
shtephy spune:
Marga mi-a facut placere sa va cunosc.Sunteti foarte frumosi.Va pup cu drag.
_
Poze cu Strumfici
_