Fulgusori de nov-dec 2009 (12)
Raspunsuri - Pagina 20
ionelamaria spune:
multumesc mult pentru sustinere tuturor
Monis,
Ramonika, pupam printesa crestina. S-a benoclat Mihnea la fetita eleganta din pozici. Probabil il mustra constiinta ca el s-a dus la botez in ginsi si hanorac si s-a intors in salopeta . Tre sa ne mai elegantim si noi ca sa nu ne facem de ras langa asa o printesa
Mami fericita de
Mihnea Mihnea creste mare
aniversarea nuntii
POZE
Ancutza_Bro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shtephy Ancutza eu pentru fata copiilor folosesc Avene pediatril ,crema de ingrijire fata si corp.E foarte hidratanta ,e pe baza de apa termala ,costa cam 28ron/50 ml. Pentru prevenirea iritatiilor de scutec dau cu o crema tot Avene pediatril . ![]() ![]() _ Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009) Poze cu Strumfici _ |
saru'mana de pont cuscro

Diana nu ma mai astepta pe mine sa testez uleiul de masline

ANCA mamica fericita de
SABINA IOANA
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
many_bani spune:
| citat din mesajul lui shtephy Marga mi-a facut placere sa va cunosc.Sunteti foarte frumosi.Va pup cu drag. _ Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009) Poze cu Strumfici _ |
Si eu am admirat mici tai bulgarasi de aur. Sa va traiasa

mami de
Vlad (29.10.2009)Poze
laurairina13 spune:
Top si io la ceas de searaaa..cu marturisiri!
De nervi ca nu am dat nici un gram jos..am scapat iama in dulciuri..iote'asa
..si acu ma mustra rau constiinta![]()
Am facut modificarile si am impuscat cu 

..no ..acu ar trebui sa imi pun si mie un 
dupa ospatu cu cele dulciuri
..
Sa nu uit..RamoC esti mortala raaau...cu
..Asa faceam eu anu trecut cand tineam cura..dar si beam ceaiuri de astea de fugit la
![]()
Ramonika, frumusica foc printesica ta crestina, si rochita ei tare draguta!!
Lylyana ne luam de manutze, amandoua ducem maine pruncii la vaccinat..
..si pe geru asta de crapa pietrele..
Dana n. tin pumnii sa nu mai faca Davidutu temperatura si sa ii treaca rosu din gat!
Dymomo, si la noi e geru afara de crapa pietrele si in casa a scazut temperatura rau tare..ca stam cam infofoliti
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS ![]()
rechinas in pozici
DianaR spune:
| citat din mesajul lui Ancutza_Bro Diana nu ma mai astepta pe mine sa testez uleiul de masline ![]() ANCA mamica fericita de SABINA IOANA Fulgusorul meu iubit![]() The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!! |
Nu-i bai ca-s curioasa si eu de avene. La ce piele uscata si usor iritabila are Teo ma indoiesc ca functioneaza o crema de corp si fata...
Din ce am citit pe net la 3 luni ar trebui sa-i treaca, mai un pic...
Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09) Filmulete
Lidia74 spune:
RAMONIKA sa traiasca bebelina crestina
.
MONIS incearca sa tragi pe nari apa calduta usor sarata. La inceput e neplacut dar deja de la a doua a treia sedinta nu mai e nasol si simti imbunatatirile. 
ROXYALY cred ca ar trebui sa iau lectii de la tine (referitor la bebe 2
).

Lidia74 spune:
| citat din mesajul lui camy_pus fetelor...am sunat la Asistenta Sociala la primarie...eu depun dosarul la data de 1 februarie ...atunci depun si dosarul de alocatie, deoarece in Brasov nu te lasa sa depui separat.....si am intrebat in cat timp primesc banutii...mi-au spus.. 4 LUNI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...sincer nu stiu ce vom face lunile astea, mai ales ca eu eram cea care aduceam mai multi bani in casa... ![]() ![]() ...firma lui Pustache nu scoate decat peri albi...bani nuuuuuuuuu ![]() ![]() ![]() ![]() ...vreau sa ma duc sa-l impusc pe Basescu si toti din guvern...nenorocitii lumii ![]() ![]() |
CAMY naspa cu banutii. Si eu zic la fel

laurairina13 spune:
Poze cu balena&rechinasa ![]()
, sa ma laud si io nitzel..![]()
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS ![]()
rechinas in pozici
monica_80 spune:
Ramonika, ursitoarele astea vin si la mine la boetz, le-am vazut poza pe blog-ul lor. tu ai fost multumita de ele, au fost ok?
de
scump Maria

.