Fulgusori de nov-dec 2009 (12)
Raspunsuri - Pagina 16
shtephy spune:
La multi ani Riana-Antonia si David -Cristian!!!!Sa cresteti mari si sanatosi si sa va iubiti fratiorii-fulgusori mai mici!Pupici mamicilor Alinus si Cristinna.
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_
shtephy spune:
Lylyana nu cred ca-i vreo problema cu scaunul lui bebe.Toti au trecut prin perioade din astea.
Tin pumnii maine la vaccin si la depunerea dosarului si ma intreb ce o sa faci tu maine cu gramada aia mare de bani
.
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_
Lumi_Richard spune:
Am intrat sa raportez 53,4 kg,nu stiu cum s-a intamplat minunea,pt ca am tras chiulul la exercitii
.
Monis
,imi pare rau sa aud de sinuzita aia pacatoasa,iti doresc insanatosire grabnica! Bina ca Iuli e bine!
Shtephy
,ma bucur sa te vad!
Pup toate mamicutele si toti fulgusorii
,imi pare rau ca nu am timp sa stau sa mai povestim....
Despre dintisori nu stiu inca, va voi spune diseara,doctorul va veni dupa ora 17.
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
Ancutza_Bro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shtephy Ancutza de ce ai chiulit dumneata atata vreme? ![]() ![]() |
nuuuuu, doamne fereste...noi suntem fete cuminti
doar ca a avut mami treaba prin oras cu dosarul pt indemnizatie si cu asaltarea magazinelor in cautarea unei rochii pt petrecere (cumatrie)
)pupam pe Iustinut, surioara si mamica lui

ANCA mamica fericita de
SABINA IOANA
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui coquelicot Raluci, nu imi dai si mie poza aia cu slingul sa te vad? EU am urmat toti pasii Ralucai_U, stiam ca e experta in slinguri de pe forumul Sling.ro, dar tot imi ramane partea pe care ar trebui sprijinit spatele foarte larga.. Nu stiu unde gresesc. Apoi, Matei nu prea tine picioarele broscuta, si le intinde si nu mai e sigura pozitia. Sa il pun culcat, nici gand, bb vrea sa fie plimbat in pozitie verticala de la vreo 3 saptamani. mami de bebe MATEI (10.11.2009) |
ti-am dat si un PM la un moment, ai vazut?
am pus poze la semnatura
pai daca spatele ramane4 mai larg tb sa tragi de material mai mult. mai uitate la filmuletz, o sa se obisnuiasca si cu picioarele, nici remus nu le tine foarete indoite, dar oricum materialul il sustine
Ralu, mami de
Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
Poze BUBU
coquelicot spune:
Lyliana, si Matei tot face kk verde. Inteleg ca tu asociezi kk verde cu perioada cu calciu?Nu cred ca are vreo legatura. Sunt tare curioasa ce iti zice medicul in legatura cu kk asta. Mie dr meu mi-a recomandat o alta analiza de copro. la una competenta, dar mi-a precizat din start ca nu imi da nimic, chiar daca iese ceva atat timp cat bb ia in greutate, nu plange, mananca. Al meu asa e. Chiar nu asociez nici o problema cu acest kk verde dar nici cu alimentatia mea.
Pup si eu fara exceptie fetele. Ma invart in casa intr-una, parca nu am stare... cand naiba se topeste zapada asta? Cand se mai imblanzeste gerul asta??? Vreau sa ies afara!
mami de bebe MATEI (10.11.2009)
coquelicot spune:

, nu am vazut
| Citat: | ||
citat din mesajul lui raluci_b
ti-am dat si un PM la un moment, ai vazut? am pus poze la semnatura pai daca spatele ramane4 mai larg tb sa tragi de material mai mult. mai uitate la filmuletz, o sa se obisnuiasca si cu picioarele, nici remus nu le tine foarete indoite, dar oricum materialul il sustine Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii![]() www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere Poze BUBU![]() |
mami de bebe MATEI (10.11.2009)
My_Lady0091 spune:
cosminik..scuze ca iti raspund tocmai acum insa nu prea mai am timp de nik
..nu am auzit sincer de salariul mediu pe unitate..si nush la ce te referi...daca exista...singur se va avea grija in ,,docomente,,
...date spre ,,stiinta muritorului de rand,, chiar si gradat...sa nu transpara acest lucru(intelegi tu...
).
va urez iarasi la toate multa sanatate...si sunteti in rugaciunile mele...de aveti sau nu probleme.
BECCA 18.01.2010
povestea nasterii Broscutei Becca
raluci_b spune:
mylady - itit recoamnd alta culoare in afara de galben, nu se intelege nimik 
coque - tu ai tot sling cu inele ?
Ralu, mami de
Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
Poze BUBU
printesika spune:
salut fetele...am si eu o intrebare...fetita mea de 6 ani nu-l zice pe R..am incercat cu poezia cu Rica si altele da nu prea merge..la logoped u am cum sa merg din cauza celui mic...stiti voi vreo smecherie ma gandesc ca incepe scoala si ar cam trebui sa-l zica....