Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *140*
Raspunsuri - Pagina 21
Nikoleta20 spune:
simplyana
mersi...panadol i-am dat cand au inceput primii dintisori sa iasa...si nu a avut nici un efect...
MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU
Nikoleta20 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui simplyana_m Timeea Alexandra, bebe de Millie ![]() Maria, bebe de Maya25![]() Ariana Maria, bebe de bebe_strumph ![]() Alexandros Luca, bebe de Aris26 ![]() Vladimir Theodor, bebe de Bianca2503 ![]() baietel de Bombonique ![]() Iulia Elena, bebe de cami_05 ![]() http://www.lucamic.blogspot.com/ |
si de la noi
a dormit numai 30 min...
MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU
Ela78 spune:
Anca, cat ma bucur ca veniti si voi in Grecia!
Tocmai ce ma sunase sotul si m-a intrebat cine vine sigur, cine e cu
, si drept replica: "Dar Anca nu vine?!?"![]()
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
ramona7575 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nikoleta20 fetelor am nevoie de un raspuns rapid,va rog. voi ce le dati la bb pentru atenuarea durerilor de dintisori,k am descoperit problema;Mario nu e racit,dar iese caninul drept superior sau ma rog,incearca sa iasa...s-a trezit din somn cu lacrimile siroi![]() ![]() mi-e asa mila de el...ii dau calpol si calgel pt asta...dar parca nu au nici un efect... MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU![]() |
Eu ii dau lui Stefan panadol apoi ii pun in fata pe masuta premergaturlui pufuleti, covrig sau biscuiti si se linisteste ...
http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?vhost=community&start=84
denisamada spune:
Timeea Alexandra, bebe de Millie 
Maria, bebe de Maya25
Ariana Maria, bebe de bebe_strumph 
Alexandros Luca, bebe de Aris26 
Vladimir Theodor, bebe de Bianca2503 
baietel de Bombonique 
Iulia Elena, bebe de cami_05 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Ela78 spune:
Mababei,
puiul nazdravan sa treaca raceala si sa va faceti bine amandoi!
Ce fel de sare ii pui pe piept?
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Ayla21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Aha... so, sa il intrebam pe amicul ala care ne-a facut calendarele cu Adela daca are asa ceva... Ayla, cand ai timp ne generezi si noua numele Adelei cu iepurashi? Roshu! ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
Denisa uite aici. Depinde pt ce iti trebuie, eu ca sa-l lipesc pe usa camerei Luanei nu vad de ce as decupa literele separat, ci tot numele il decupez dreptunghiular si il lipesc. La fel cum as putea printa acasa pe xerox (am color) si apoi decupa si lipi marginile cu scoci, dar arata mult mai bine pe autocolant, sa fie toata bucata lipita. La noi nici nu cred ca se gaseste varianta de xerox care sa printeze si sa si decupeze marginile.
Am mai facut acest model
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma
dyana27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramona7575
Eu ii dau lui Stefan panadol apoi ii pun in fata pe masuta premergaturlui pufuleti, covrig sau biscuiti si se linisteste ... |
la noi merge bine nurofenul si local dentinox

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 9 luni

PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume
Ayla21 spune:
Timeea Alexandra, bebe de Millie 
Maria, bebe de Maya25
Ariana Maria, bebe de bebe_strumph 
Alexandros Luca, bebe de Aris26 
Vladimir Theodor, bebe de Bianca2503 
baietel de Bombonique 
Iulia Elena, bebe de cami_05 
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma
cris_tinaus spune:
Hello!
Vaaai cat de dor mi-a fost de voi!!!
De la sarbatori n-am mai reusit sa va urmaresc, am fost mai mereu pe drumuri dar uite ca am reusit sa recuperez macar capitolul asta![]()
In primul rand
felelor a caror zi de nastere a fost in ianuarie, ghioceilor care au sarbatorit multe multe lunite:)
Am vazut o gramada de ghiocei umblatori

, o Monica roscata
, Ana de Pisik care umbla in 4 labe
.
Noi stam asa: joi a facut Ana primii pasi singurica
, vai cat o sa umblu sa nu dea cu capul de tot felul de treburi
, intre timp se si ridica de tot ce prinde, canapea, mobila, pantalonii cui se intalneste in cale![]()
Problema e ca de vreo saptamana nu mai bea laptele ca si inainte (adica in jur de 150 ml dimi pe la 6-7, cate 120 la somnul de la 11 si la cel de la 4...si alti 150-180 la culcare), acum refuza cel din timpul zilei sau bea cam 50 ml in total si seara bea max 100 ml, oare sa schimb nan2 cu nan 3?sau sa schimb marca de tot? 
cam atat deocamdata...pun acum si poze noi cu pitica.
Ps: nu stiti cumva cum pot sa separ filmuletele de pe dvd-ul de la camera video (cu ce program)?...parca Aris facea asta.
tuturor

cu lacrimile siroi