Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *140*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

va multumesc de raspunsuri fetelor,vad ca s-a mai linistit dupa o noua "ungere" cu calgel...mai sunt cateva ore si ii pot da din nou siropel...cred k ii dau si eu nurofen de data asta..parca e mai tare...sau asa mi se pare mie?
deocamdata e mai linistit,se joaca in tarc...

apropo,oliska cand pui poe cu tarcul cel nou,nu de alta dar dk e mega uriash...vrem si noi ,k al nostru e in genul celui pe care il are Aris,doar k e rotund si destul de mic
si inca o intrebare "personala",de ce i-ai schimbat carutul lui David?mie imi placea tare mult cel pe care il aveai Micralite

si pt k vad k toti ghioceii si ghiocicile pleca mai cu spor pe zi ce trece..va zic si eu k al meu s-a puturoshit...merge numai de-a busilea...ce-i drept e mai rapid si sigur asa...dar la ce avant promitator avea...

MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Ayla..vreau si eu din ala cu iepurasi si nume

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Niko, eu nu prea ii dau siropeluri la Luana, ca ii strica burtica. Noi nu mai avem nici un dintisor nou, dar cand am avut in vara probleme, doctrita mi-a zis sa-i pun supozitor cu paracetamol, mai ales seara, si cand a facut febra sa ii pun supozitor novocalmin. Dar la noi n-a durat prea mult treaba cu plans, dureri, febra, decat la primul dintisor, si la ala a fost tare rau, iar la ultimii 2 nici nu am stiut ca iasa.

Noi ne pregatim sa iesim in oras, vreau sa ii caut o rochita la Luana pt petrecere, i-am luat eu ceva dragut, un sarafan pe care scrie "preaty girl", si are bluzita roz cu princess si iegarasi, dar daca voi gasi ceva mai "oficial" dar nu rochite de-alea cu volanase ca nu-mi plac ma razgandesc.
Si mie nu mi-ati raspuns, ce ar merge la gri. sa vad daca gasesc altceva renunt la fusta aia gri, daca nu...la cat chef am eu de shoping

Pupici

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Denisa uite aici. Depinde pt ce iti trebuie, eu ca sa-l lipesc pe usa camerei Luanei nu vad de ce as decupa literele separat, ci tot numele il decupez dreptunghiular si il lipesc. La fel cum as putea printa acasa pe xerox (am color) si apoi decupa si lipi marginile cu scoci, dar arata mult mai bine pe autocolant, sa fie toata bucata lipita. La noi nici nu cred ca se gaseste varianta de xerox care sa printeze si sa si decupeze marginile.

Am mai facut acest model

Multumesc. Eu ma gandeam ca il scot mare si il lipesc pe perete... Dar nu-i suficienta rezolutia, nu?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Bogdana, sa-mi spui ce vrei. Iepurasii sunt rosii, daca vrei alt model sa-mi spui. Si ce nume.

Denisa Madalina, cat de mare ai vrea? Are 521x189 pizeli, deci A4 eu cred ca merge.

Am plecat, ca ai mei copii se cearta pe o revista.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

buna dimi,

azi am avut o surpriza f placuta si neasteptata, aici pe DC! Mi-am amintit ca dodo-pui ne-a anuntat despre gala DC 2009, si mi-am zis sa nominalizez si eu pe cineva, pt ca am citit [culmea, DOAR 2 postari ale ei !!!] ceva care mi-a placut f mult, ca esenta, nu neaparat ca talent narator, cam prin decembrie, si am tinut minte unde sa caut azi sa vad nick-ul persoanei. Postez nominalizarea, apoi ma apuc sa citesc in urma pt a gasi nominalizarile pt Ayla si Dodo-pui. Le-am gasit, m-am simtit foarte mandra, precum elevii aia mai slabi la carte, dar care sunt intr-o clasa cu 2-3 olimpici calificati pe undeva, si recunoscuti si laudati, si hop, ma gasesc si pe mine...!!! Monvas m-a notat acolo, nu-mi venea sa cred! Multumesc mult. . Dar, fie vorba intre noi, eu nu sunt o mama chiar asa perfecta cum s-ar putea crede din postarea lui monvas, ca daca era asa, acum Vero facea singura toate temele zilnic, in max 2 ore, era olimpica si se oferea singura sa ma ajute la menaj . Dar nu e deloc asa..., decat pe aproape, adica: EU ma ofer zilnic sa o ajut la teme [in proportie de 90%, :((, dar alta data v-am zis ca discutam despre asta], EU am fost olimpica [doar pana la faza pe bucuresti, nu va speriati, nu am mers mai departe, :))], EU ma ofer sa o ajut la "menaj", adica ii fac curatenie in proportie de 150%... Poate singurul lucru mai meritoriu al meu pentru care sa ajung eu in postarile galei DC este decizia perfecta de a pastra pe bb3, in conditii sa zicem "nefavorabile". Desi... daca ati citi pe DC, la alte topicuri, pareri pro si contra pe acest subiect, e foarte discutabila decizia mea, in ochii multora...

Oricum, multumesc inca o data, Monvas, mi-ai facut o surpriza foarte frumoasa!

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 8 luni

Ha ha Vero e un copil super si neolimpic si neordonat. Las' c-am fost io la faza internationala si la ce mi-a folosit? Io cred ca gestionezi eficient (poate nu perfect, dar perfectiunea e plictisitoare, nu?) o situatie supercomplicata cu 3 copii si singurica.
Stii ca la inceput mi se parea aiurea sa-l pastrezi pe bb3, am mai miorlait eu printre dinti, dar experienta de mama si multe altele, dar si decizia ta au contribuit la o reevaluare a ideii de a naste un copil.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ayla, la gri merge extraordinar movul pal, lila-ul, dar nuanta aia mai rece.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Neatza!

Sa va spun ce face Ana? Merge in 4 labe Si maraie, ca nu e inca prea sigura. Sa mai zic ca nu e aspirat pe covor si ca e cam frig in casa? Ma consolez si eu ca asa se calesc copiii si astept un moment de respiro sa bag aspiratorul, desi de abia am facut, dar se aduna de zici ca avem un regiment in casa.
A mers singura o camera intreaga, a ajuns la fotoliul de lang calculator si s-a ridicat de el direct in picioare sa vada ce fac eu. Acum gangureste ca un porumbel langa mine, ca a reusit sa ajunga sa se agate de scaunul meu
Am si eu fetita mare

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Nu degeaba s-au cuplat plozii astia ai nostri Stai ca al meu are alta dambla: sa iasa de pe covor pe gresie.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

A, Keutu mananca seara inainte de culcare un iaurt gol. Gresesc ca i-l dau asa simplu? Ar trebui sa-l amestec cu ceva?

Luna viitoare am programare la dermato pt alunite. Ca am o multime. Voi ati fost la dr cu problema asta? M-a speriat moasa acum ...10 luni ca cele negre sunt periculoase, iar eu am 2 si din astea.

Keutu cheliutu

Si eu ii dau tot asa iaurtul Alexandrei, mai nou ii pun si un pic de branza, dar ii place si simplu !!

Eu am fost la un dermatolog cand avea Alexandra 2 luni si s-a uitat si la alunitele mele si a zis ca stau linistita ca sunt ok

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Mababei, puiul nazdravan sa treaca raceala si sa va faceti bine amandoi! Ce fel de sare ii pui pe piept?

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

mababei, a propos de sare, am o prietena (adult) ce avea probleme (bronho-pneumonii repetate) si folosea leacul asta, iar cand a aflat medicul i-a zis sa NU puna sare calda pe piept ca ar favoriza aparitia astmului...
Acuma nu stiu eu exact cum sta treaba, dar eu as zice sa intrebi un medic, un pneumolog, ceva, sa nu-i faca puiului mai mult rau decat bine.
Multa sanatate!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput