Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *140*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Ayla, la gri merge extraordinar movul pal, lila-ul, dar nuanta aia mai rece.

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

daaaa!!! Ti-ar sta mortal!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Anamariane, stai linistita ca si la noi cilindrul sta desumflat intr-un colt...

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Ayla, la gri merge extraordinar movul pal, lila-ul, dar nuanta aia mai rece.

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

daaaa!!! Ti-ar sta mortal!

http://www.lucamic.blogspot.com/

nu cred ca merge cu culoarea actuala de par :P
Io as spune alb, grena (cu ceva negru la git), verde smarald.

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Faza:
Pun orezul pe foc. Tzipa copilul. Ma duc sa-l potolesc, conform teoriei cu empatia somnului. Cand ies din camera lui... fum... Zic: spal ibricul sau iau altul? Nu spal! Pun alt ibric cu orez pe foc si ma asez la calc... dupa 20 min iar fum... ma incadrez la mama perfecta?
Ne povestea un taximetrist cum a uitat una copilul in taxi...

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Monnvas, de cand tot tin sa-ti multumesc pentru carte

Mergi la inceput

Kea, si la noi sotul are de ales, ori face treaba prin casa ori sta cu copilul. El prefera sa faca mancare, curat, spalat, cumparaturi etc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Timeea Alexandra, bebe de Millie
Maria, bebe de Maya25
Ariana Maria, bebe de bebe_strumph
Alexandros Luca, bebe de Aris26
Vladimir Theodor, bebe de Bianca2503
baietel de Bombonique
Iulia Elena, bebe de cami_05

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma

la multi ani si de la noi

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Hello, tufete. Multumesc de urarile de ieri inca o data si de filmuletz lui Monnvas (l-am vazut si cand a pus simplyana link, intai am crezut ca e ceva manelizat- ca am auzit eu manea pe d'yer maker a lui led zeppelin de-am ramas marcata- dar canta interesant tzambalagiul)
Io-s la capatul puterilor, sper sa-mi revin inainte sa fac oarece, ca dimineatza aveam ganduri de-astea, ce mishto ar fi sa sparg tot, cu capu' daca se poate. No, is suprasolicitata, ies cu Manole de 7 ori pe zi pe ger, noaptea nu pot dormi (pe langa programul lui Sophiphi de supt la 3 ore cu care m-am obisnuit) cu gandul la caine, ca oare-l scapa? Oare se chinuie tinandu-se? Iar dimineata imi plang mie de mila ca stiu ca am de spalat pe jos si limpezit cu 5 ape pana raman indoita de spate. Azi in drum spre vet mi-a vomat Manu in masina, noroc ca pusesem un cearceaf pe bancheta. Am tras pe dreapta incercand sa-mi tin respiratia (nu va puteti imagina in ce hal pute o "placinta" de Manole), am strans cearceaful cu borax si l-am aruncat in primul cos de gunoi stradal. Ok, ajungem, face injectia, la intoarcere borax no 2, direct pe bancheta!! Opresc trecand tot sfintii printre dintzi, cu lacrimi in ochi, sterg cum pot cu batistute de hartie, o iau la goana sa parchez animalul si apoi fuga la spalatorie, ca nu stiam pe sa mai cheltui tona de bani pe care o am.
Ce credeti ca era in vomex?! Ca data trecuta cand mi-a inundat casa cu 8 "pizza": morcovi!! De unde mama hoherului gaseste cainele asta morcovi, nu inteleg?!
Acum de a atatea descinderi in canicula de afara am o durere cumplita in gat care iradiaza spre ureche de-mi vine sa-mi fac sepuku.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni

Mergi la inceput

Ilinca, de ce nu il inveti pe Manole sa faca pipi in baie sau pe balcon? E mai simplu si pt tine si pt el. Nu zic sa nu il mai scoti afara, doar sa scapati de stress, plimbarea o faceti voi oricum

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Chatonel, pai in baie pe gresie face, da' spal de-mi ies ochii din cap, ca de multe ori face pe langa masina de spalat, curge sub ea, tre s-o mut, s-o mulg, s-o...no, iar ma-nerfez.
Olishka ai pm.
Tufete, am descoperit o intrebuintzare patutzului: de ieri o pun acolo la cel de-al doilea somn, sa pot tasta in voie. Adica o adorm pe canapea si apoi o teleportez in patutz. Acum e acolo.
Si eu vroiam sa propun lila pentru Ayla, dar intr-adevar, cu noua nuantza a parului ar merge perfect un verde smarald, are dreptate Chato.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni

Mergi la inceput