Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *140*

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

pai nu asa! ii pui ziare in locul in care vrei sa faca si ii arati, ii vorbesti, ii explici... abia scapa si el de rusinea ca face acolo, daca ii "amenajezi" un loc, inseamna ca e pe "dreptul lui".

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Novus, e posibil sa tuseasca de la muci, ei inca nu stiu sa expectoreze..;( Ianis mai tuseste cand ii este frig. Pe gerurile astea tin caloriferul non-stop in priza. Pupici Alexandrei sa-i treaca mucisorii si tusea

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly

Hai sa va povestesc ceva haios..sotul meu lucreaza cu materiale toxice si au costume de munca speciale, pe care le lasa mereu acolo la curatat.Aseara a venit cu pantalonii de munca acasa ca nu lucrase in nimic "pericolos"....azi dimineata a plecat imbracat cu ei! La pranz ma suna sa ma anunte ca si-a uitat blugii acasa si nu are schimburi si sa ma pregatesc cand ajunge acasa sa ies sa-i dau pantalonii!
Intre timp i s-a descarcat telefonul....si nu ma poate anunta cand ajunge in parcare....concluzia: cred ca vine in "chiloteii cu manecuta " in casa!
Speram sa nu-l opreasca politia pe drum ( ca si-a uitat si portofelul cu actele acasa!)

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

pisik, felicitari Anei!

novus, bestiala rama umblareata!

Azi raportam si noi primii 2 pasi nesustinut!!! fara cazatura la final, ca e prevazator baiatul si se lasa in fundulet cand i se face frica...

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Salutare!
M-am vopsit.
Apoi am fost la restaurant, am mancat niste papanasi uriasi, si apoi am fost la bowling. Eu m-am convins ca daca nu e "grav", sa nu-mi mai fac probleme, si sa astept rabdatoare sa treaca: sotul meu e la criza varstei.
O sa citesc din urma.
Mai vroiam sa va arat ce am facut cu numele Luanei, am si alte culori, vreau sa le printez pe hartie autocolanta sa le lipesc pe usa camerei (sau pe perete). Daca doriti sa spuneti.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma

Esti supeeeerba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ilincuta, multumesc. Am primit codurile. De aum fac un total si sa vad la ce premiu ma incadrez. Va voi anunta.
Bietul Manole, si de fapt biata de tine. Stii cum se spune de tine mi-e mila dar de mine mi se rupe inima. Imi inchipui cum arata masina ta. Ori cat despre dureri de gat, nas, urechi, masele de frig...nu imi spune. Succes. Atat pot spune.

In alta ordine de idei...va povesteam ca pe unde ma duc caut pantofi pt Rares. Ok. Azi am plecat prin depozitele din Braila (in cautare de cadou pt nasa) dar hai sa vad si de pantofi. Ha, la primul stand am si gasit. Nu prea ochiosi dar daca erau pantofi am zi shai ca se poate pt o zi. Dar erau mar 24. Intreb pe d-na "MAi mici aveti? MAs 21?" Raspunsul a fost de am ramas cu pantoful in mana si nu am stiu ce sa fac "Aaaa...nu mai stiu ca nu e sezonul de pantofi si nu stiu ce masuri mai am" Desi, marfa era expusa nu am cautat eu prin magazia omului. DAr asta e. Plec in alt depozit si gasesc cam acelasi model (mai uratei nitel) insa d-na mai cu bun simt. Mi-a masurat, a cautat, etc... Tot aici ce credti ca gasesc Balsam de rufe DALIN...wow...Uimitor...chiar nu ma asteptam...si scutece Happy la 50 lei 70 buc in cond in care eu am luat din car4 cu aproape 60 de lei. Deh...asta e daca suferim de hipermarket. Cred ca imi voi schimba comportamentul de cumparator.

Si acum la incheiere...Eu cred ca Rares spune (pe limba lui) Noroc atunci cand sttranuta cineva. Am sesizat asta de vreo 2 zile. Dupa ce stranuta cinevA spune uitandu-se la respectivul aceleasi sunete, un fel de "avia", binen-teles ca nu pot reda in cuvinte ceea ce spune el. De mititiel atunci cand stranuta el noi ii tot spune Noroc sau MAricel si probabil a inteles copilul ca dupa acel zgomot (stranutul) urmeaza ceva (noroc).
HAi ca m-am intins cat o zi de post. Nu mai pot participa la discutii ca am "individul" langa mine si baleste sa vina pe tastatura sa dea vreo 2 palme.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

pisik, felicitari Anei!

novus, bestiala rama umblareata!

Azi raportam si noi primii 2 pasi nesustinut!!! fara cazatura la final, ca e prevazator baiatul si se lasa in fundulet cand i se face frica...

http://www.lucamic.blogspot.com/

Felicitari lui Luca mic care se face mare!!!!

Georgiana

10 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Neatza!

Sa va spun ce face Ana? Merge in 4 labe Si maraie, ca nu e inca prea sigura. Sa mai zic ca nu e aspirat pe covor si ca e cam frig in casa? Ma consolez si eu ca asa se calesc copiii si astept un moment de respiro sa bag aspiratorul, desi de abia am facut, dar se aduna de zici ca avem un regiment in casa.
A mers singura o camera intreaga, a ajuns la fotoliul de lang calculator si s-a ridicat de el direct in picioare sa vada ce fac eu. Acum gangureste ca un porumbel langa mine, ca a reusit sa ajunga sa se agate de scaunul meu
Am si eu fetita mare

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Felicitari si Anei pentru mersul in patru labe si ridicatul de orice!Ce frumos suna mesajul tau...cum ca ai fata mare!!!S-au dus stresurile??? mamica "fosta"ingrijorata!

Georgiana

10 luni

Mergi la inceput

Avem si noi poze noi la semnatura, am fost ieri in parc, am profitat si ne-am mai reactualizat si noi la poze !

Ilinca, saracutul Manole, in ultima vreme e mereu cu probleme!Sanatate multa...si tie multa rabdare ca vad ca ai multe pe cap!

P.S: La Multi Ani tuturor sarbatoritilor de azi!

Georgiana

10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Incerc sa fac un nou capitol, sper sa ma lase Eva, e pe trezite!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput