Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *140*
Raspunsuri - Pagina 25
simplyana_m spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui georgyiuly
Felicitari lui Luca mic care se face mare!!!! ![]() ![]() Georgiana mami de Giulia (12.03.2009)10 luni |
multumim, tocmai am savurat si noi pozele cu gogoshica tzantzosha.

Cum merge ea doar de o manuta 

http://www.lucamic.blogspot.com/
Ela78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Floric, multumesc! Daca ai sangerare mare ia clorocalcin, am avut si eu intr-o luna sangerare mare si chiar dr mi-a dat. Mie mi-a venit la cateva saptamani de la nastere si alaptam la program fix, dar nu foarte mult. Sunt tampoane de la sense, ele sunt de fapt pt incontinenta, dar absorb mult lichid, le gasesti in real. Daca vrei iti caut pe net, poate gasesc poze pe net. Monique, eu sper sa treaca numai cu atat, am citit ca la criza de la 40 de ani fac si gogomanii mai mari. Sotul meu a fost mereu libertin, a facut numai ce a vrut el si pt ca a vrut el (nu te gandi la cine stie ce prostii, ci in general), dar in ultimul timp daca ii spun eu ceva ce sa faca, ma acuza ca-l sufoc si ca sunt prea posesiva si-l tratez ca pe un copil.![]() Chatonel ce simpatica esti. www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009) and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video Light a candle for Alma |
Despre ce criza e vorba? Din cate am invatat eu din literatura lui Freud, criza varstei de mijloc la barbati se manisfesta mult mai grav. Ce spui tu e inofensiv
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
simplyana_m spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ela78
Despre ce criza e vorba? Din cate am invatat eu din literatura lui Freud, criza varstei de mijloc la barbati se manisfesta mult mai grav. Ce spui tu e inofensiv Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009) |
hahahahah, Ela, asta cu odihnitul la sevici e valabila si la noi. hahaha
Pana la urma n-o fi de vina varsta barbatilor, ci a bebelusilor dintzosi-misunatori
simplyana_m spune:
Ilinca, are si Luca de ieri niste pupi pentru Sophiphi (sper sa nu se supere Ian), Mura are unii pt Manole, iar eu unii pentru tine. 

Ela78 spune:
| citat din mesajul lui novus Am pus si eu niste poze noi precum si filmulete cu plimbareata noastra care astazi a facut vreo 3 pasi singurica ![]() http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/4298827690/ Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Da ce viteza prinde!
Ne-am uitat toti 3 la filmulet, bravo Alexandra! Felicitari pentru primii pasi singurica!
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Ela78 spune:
Eu n-am avut rabdare sa citesc toate cele 20 si ceva de pagini din povestea amantei, ma enerveaza stilul ei analfabet de a scrie (cu spatiu inainte de virgula etc) si vidul din creierul ei...
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Ela78 spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 Fetelor, am si eu o dilema - cum tineti copiii incaltati in casa? Eu o tin pe Ana in ciorapei grosi si/sau mocasini, genul ala de ciorap cu talpa de piele, un soi de opicunta. Ieri zicea fina mea ca cica trebuie tinuti incaltati cu incaltaminte rigida pe glezna, ca altfel isi formeaza mersul prost ![]() Eu stiam ca tocmai, piciorul lasat liber ajuta sa se formeze mersul. O sa intreb si pediatra. Voi ce stiti? Si apropos de incaltaminte, fetelor din Bucuresti, va recomand cu caldura un magazin pt bebei din pavilionul H, este jos, oarecum in centru, magazinul fiind amplasat chiar langa culoar. Au incaltaminte de bebei super, doua firme Bebetom si Minimen, incaltaminte ortopedica, de piele moale interior-exterior, super talpa, talonete, calitate f buna. Eu sunt tare incantata, am stat azi vreo ora in magazin, imi venea sa iau toate incaltarile. Preturile sunt cam 120-130 perechea, am gasit niste sandalute dementiale si cu 99 si evident ca nu m-am abtinut, desi sunt masura 21 si sunt mari de Ana acum.I-am luat si niste pantofiori mov (cum altfel) din piele lacuita un deliciu. Imblanite nu i-am mai luat, sper sa ii ajunga ce are pana se face mai caldut. Si au si body-uri Carter's acolo, am vazut si marca Grain du ble, dar mai ieftin decat la Z binenteles. Mai su si altele, dar nu datatoare pe spate. Overall, magazinul merita, marfa de calitate la preturi ok. Eu nu mai fusesem in H de o vesnicie, dar o il mai frecventez pt magazinul asta. Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
Si eu pe Ianis il incalt cu ciorapi grosi cu talpa din piele, gen opinci. Multumim pentru recomandarile de magazine!
Pentru incaltaminte oricum eram in pana de informatii, ghetutele din Cora cred ca i-au ramas mici deja
, iar bluzitele Grain du ble sint super!, a primit mai demult un set de toate culorile.Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)

Giulia (12.03.2009)
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)