Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *140*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

asa, tot io: azi am meci cu femeia care vine sa faca curat, data trecuta a venit si a cam frecat menta, asa ca tre sa ne "explicam".

Dragoana a inceput sa faca capricii, azi avu 2 iesiri in criza, cu tipete si urlete, ca ea vrea "aia" si la NU incepea sa urle ca din gura de sarpe. Am pus-o in pat, sa se linisteasca si a mers. Sper ca nu incepe perioada incalcarii interzisului de-acum?!!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503
Daca dati print pe hartie autocolanta trebuie sa decupati voi litere apoi si s-ar putea sa va chinuiti si sa nu iasa frumos.

De obicei se da print pe cutter plotter. E un aparat care printeaza pe autocolant si decupeaza literele cu laser. Voi doar va trebui sa sa le dezlipiti si sa le puneti apoi unde vreti.

Cutter Plotter gasiti pe la tipografii sau firmele de productie publicitara.

Aha... so, sa il intrebam pe amicul ala care ne-a facut calendarele cu Adela daca are asa ceva...

Ayla, cand ai timp ne generezi si noua numele Adelei cu iepurashi? Roshu!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza!

Sa va spun ce face Ana? Merge in 4 labe Si maraie, ca nu e inca prea sigura. Sa mai zic ca nu e aspirat pe covor si ca e cam frig in casa? Ma consolez si eu ca asa se calesc copiii si astept un moment de respiro sa bag aspiratorul, desi de abia am facut, dar se aduna de zici ca avem un regiment in casa.
A mers singura o camera intreaga, a ajuns la fotoliul de lang calculator si s-a ridicat de el direct in picioare sa vada ce fac eu. Acum gangureste ca un porumbel langa mine, ca a reusit sa ajunga sa se agate de scaunul meu
Am si eu fetita mare

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Si pentru ca tot am pomenit mai sus despre "cum ar fi, poate, o mama perfecta", pur intamplator am citit articolul de mai jos, din zona aia verde, va dau link, sper sa cititi:

http://www.coffeechat.ro/2010/01/am-uitat-copilul-la-scoala/

"Ma tot gandesc de atunci, ca niciunul dintre reflexele noastre nu este atat de bine format, incat sa ne putem bizui pe el in orice situatie. Ca mintea ne poate juca feste, chiar daca ne credem invatati, dresati, echilibrati."
Hai serios Instinctul de mama te face sa-ti uiti mintile la o cafea si sa uiti de copil? Pot sa cred ca furata de moment ai uitat cat e ceasul...dar sa uiti de copil ca si cand acesta nu ar exista in viata ta? Si in momentele alea totul se reduce la "tu si el"?
Ei uite ca io nu pot sa cred.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Neatza!

Sa va spun ce face Ana? Merge in 4 labe Si maraie, ca nu e inca prea sigura. Sa mai zic ca nu e aspirat pe covor si ca e cam frig in casa? Ma consolez si eu ca asa se calesc copiii si astept un moment de respiro sa bag aspiratorul, desi de abia am facut, dar se aduna de zici ca avem un regiment in casa.
A mers singura o camera intreaga, a ajuns la fotoliul de lang calculator si s-a ridicat de el direct in picioare sa vada ce fac eu. Acum gangureste ca un porumbel langa mine, ca a reusit sa ajunga sa se agate de scaunul meu
Am si eu fetita mare

Pozele noastre

Bravo Ana! Vezi mami, asa incet incet ajungeti sa mergeti la un anisor.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:

Neatza!

Am si eu fetita mare

Felicitari, Ana!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:

Neatza!

Am si eu fetita mare

Pozele noastre

bravo!
stai linistita ca asa se calesc copiii. ioana misuna prin toata casa, uneori fara sosete si am gresie si parchet. cel mai mult ii place sa misune pe la intrarea in casa, ca acolo nu o lasam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

fetelor am nevoie de un raspuns rapid,va rog.
voi ce le dati la bb pentru atenuarea durerilor de dintisori,k am descoperit problema;Mario nu e racit,dar iese caninul drept superiorsau ma rog,incearca sa iasa...s-a trezit din somn cu lacrimile siroimi-e asa mila de el...
ii dau calpol si calgel pt asta...dar parca nu au nici un efect...

MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Timeea Alexandra, bebe de Millie
Maria, bebe de Maya25
Ariana Maria, bebe de bebe_strumph
Alexandros Luca, bebe de Aris26
Vladimir Theodor, bebe de Bianca2503
baietel de Bombonique
Iulia Elena, bebe de cami_05

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20

fetelor am nevoie de un raspuns rapid,va rog.
voi ce le dati la bb pentru atenuarea durerilor de dintisori,k am descoperit problema;Mario nu e racit,dar iese caninul drept superiorsau ma rog,incearca sa iasa...s-a trezit din somn cu lacrimile siroimi-e asa mila de el...
ii dau calpol si calgel pt asta...dar parca nu au nici un efect...

MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU

la noi doar panadolul functioneaza, nurofenul n-are niciun efect. Iar gelurile niciatat.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput