Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *140*
Raspunsuri - Pagina 20
chatonel spune:
asa, tot io: azi am meci cu femeia care vine sa faca curat, data trecuta a venit si a cam frecat menta, asa ca tre sa ne "explicam".
Dragoana a inceput sa faca capricii, azi avu 2 iesiri in criza, cu tipete si urlete, ca ea vrea "aia" si la NU incepea sa urle ca din gura de sarpe. Am pus-o in pat, sa se linisteasca si a mers. Sper ca nu incepe perioada incalcarii interzisului de-acum?!!
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 Daca dati print pe hartie autocolanta trebuie sa decupati voi litere apoi si s-ar putea sa va chinuiti si sa nu iasa frumos. De obicei se da print pe cutter plotter. E un aparat care printeaza pe autocolant si decupeaza literele cu laser. Voi doar va trebui sa sa le dezlipiti si sa le puneti apoi unde vreti. Cutter Plotter gasiti pe la tipografii sau firmele de productie publicitara. |
Aha... so, sa il intrebam pe amicul ala care ne-a facut calendarele cu Adela daca are asa ceva...
Ayla, cand ai timp ne generezi si noua numele Adelei cu iepurashi? Roshu!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Pisik06 spune:
Neatza!
Sa va spun ce face Ana? Merge in 4 labe
Si maraie, ca nu e inca prea sigura. Sa mai zic ca nu e aspirat pe covor si ca e cam frig in casa? Ma consolez si eu ca asa se calesc copiii si astept un moment de respiro sa bag aspiratorul, desi de abia am facut, dar se aduna de zici ca avem un regiment in casa.
A mers singura o camera intreaga, a ajuns la fotoliul de lang calculator si s-a ridicat de el direct in picioare sa vada ce fac eu. Acum gangureste ca un porumbel langa mine, ca a reusit sa ajunga sa se agate de scaunul meu
Am si eu fetita mare

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui anca_nicolae Si pentru ca tot am pomenit mai sus despre "cum ar fi, poate, o mama perfecta", pur intamplator am citit articolul de mai jos, din zona aia verde, va dau link, sper sa cititi: http://www.coffeechat.ro/2010/01/am-uitat-copilul-la-scoala/ |
"Ma tot gandesc de atunci, ca niciunul dintre reflexele noastre nu este atat de bine format, incat sa ne putem bizui pe el in orice situatie. Ca mintea ne poate juca feste, chiar daca ne credem invatati, dresati, echilibrati."
Hai serios
Instinctul de mama te face sa-ti uiti mintile la o cafea si sa uiti de copil? Pot sa cred ca furata de moment ai uitat cat e ceasul...dar sa uiti de copil ca si cand acesta nu ar exista in viata ta? Si in momentele alea totul se reduce la "tu si el"?Ei uite ca io nu pot sa cred.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 Neatza! Sa va spun ce face Ana? Merge in 4 labe Si maraie, ca nu e inca prea sigura. Sa mai zic ca nu e aspirat pe covor si ca e cam frig in casa? Ma consolez si eu ca asa se calesc copiii si astept un moment de respiro sa bag aspiratorul, desi de abia am facut, dar se aduna de zici ca avem un regiment in casa.A mers singura o camera intreaga, a ajuns la fotoliul de lang calculator si s-a ridicat de el direct in picioare sa vada ce fac eu. Acum gangureste ca un porumbel langa mine, ca a reusit sa ajunga sa se agate de scaunul meu ![]() Am si eu fetita mare ![]() ![]() Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
Bravo Ana!
Vezi mami, asa incet incet ajungeti sa mergeti la un anisor.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 Neatza! Sa va spun ce face Ana? Merge in 4 labe Si maraie, ca nu e inca prea sigura. Sa mai zic ca nu e aspirat pe covor si ca e cam frig in casa? Ma consolez si eu ca asa se calesc copiii si astept un moment de respiro sa bag aspiratorul, desi de abia am facut, dar se aduna de zici ca avem un regiment in casa.A mers singura o camera intreaga, a ajuns la fotoliul de lang calculator si s-a ridicat de el direct in picioare sa vada ce fac eu. Acum gangureste ca un porumbel langa mine, ca a reusit sa ajunga sa se agate de scaunul meu ![]() Am si eu fetita mare ![]() ![]() |
Felicitari, Ana! 

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
m_monique spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 Neatza! Sa va spun ce face Ana? Merge in 4 labe Si maraie, ca nu e inca prea sigura. Sa mai zic ca nu e aspirat pe covor si ca e cam frig in casa? Ma consolez si eu ca asa se calesc copiii si astept un moment de respiro sa bag aspiratorul, desi de abia am facut, dar se aduna de zici ca avem un regiment in casa.A mers singura o camera intreaga, a ajuns la fotoliul de lang calculator si s-a ridicat de el direct in picioare sa vada ce fac eu. Acum gangureste ca un porumbel langa mine, ca a reusit sa ajunga sa se agate de scaunul meu ![]() Am si eu fetita mare ![]() ![]() Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
bravo!
stai linistita ca asa se calesc copiii. ioana misuna prin toata casa, uneori fara sosete si am gresie si parchet. cel mai mult ii place sa misune pe la intrarea in casa, ca acolo nu o lasam.
Nikoleta20 spune:
fetelor am nevoie de un raspuns rapid,va rog.
voi ce le dati la bb pentru atenuarea durerilor de dintisori,k am descoperit problema;Mario nu e racit,dar iese caninul drept superior
sau ma rog,incearca sa iasa...s-a trezit din somn
cu lacrimile siroi

mi-e asa mila de el...
ii dau calpol si calgel pt asta...dar parca nu au nici un efect...
MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU
simplyana_m spune:
Timeea Alexandra, bebe de Millie 
Maria, bebe de Maya25
Ariana Maria, bebe de bebe_strumph 
Alexandros Luca, bebe de Aris26 
Vladimir Theodor, bebe de Bianca2503 
baietel de Bombonique 
Iulia Elena, bebe de cami_05 
http://www.lucamic.blogspot.com/
simplyana_m spune:
| citat din mesajul lui Nikoleta20 fetelor am nevoie de un raspuns rapid,va rog. voi ce le dati la bb pentru atenuarea durerilor de dintisori,k am descoperit problema;Mario nu e racit,dar iese caninul drept superior sau ma rog,incearca sa iasa...s-a trezit din somn cu lacrimile siroi![]() ![]() mi-e asa mila de el...ii dau calpol si calgel pt asta...dar parca nu au nici un efect... MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU![]() |
la noi doar panadolul functioneaza, nurofenul n-are niciun efect. Iar gelurile niciatat.
http://www.lucamic.blogspot.com/