Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *140*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

neata si de la noi,si pt ca e pt prima oara in viata noastra de cand intru la ore asa dementiale,poftiti si de la mine o si o portie de www.calabriataste.com/images/stories/food/tiramisu.jpg" target="_blank">...ce zici Aris,te bagi?

raportam si noi noapte super zvarcolita cu mami care doarme in fund si cu puiul in brate,si toate astea din cauza de droaie de muci...asta k tot ne laudam noi k nu am avut
pana maine nu ajung cu el la pedi,adica eu ajung,dar nu e ea...asa k ....o sa il serez ine in nas si ii pun pivalone...sa ii dau si nurofen raceala si gripa...si sut sigura ca dr imi va da Hummex si Ospamox...facem pariu??
cred k dau rpd o fuga la farmacie si ii iau oscillo...k ala e cel mai bun.
ce ziceti?eu i-am mai dat preventiv un tub saptamanal...dar in ultima perioada nu i-am mai datgreseala mea...
asa suntem acum :cu muci si cu un dinte neiesit...dar ambitioanat sa iasa

MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21
http://i969.photobucket.com/albums/ae180/Fluturas2s2
Mai vroiam sa va arat ce am facut cu numele Luanei, am si alte culori, vreau sa le printez pe hartie autocolanta sa le lipesc pe usa camerei (sau pe perete). Daca doriti sa spuneti.

Asta e super draguta! Dar unde gasim hartie autocolanta pe care sa se si poata printa? Sau ne trebe imprimanta "speciala"?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Daca dati print pe hartie autocolanta trebuie sa decupati voi litere apoi si s-ar putea sa va chinuiti si sa nu iasa frumos.

De obicei se da print pe cutter plotter. E un aparat care printeaza pe autocolant si decupeaza literele cu laser. Voi doar va trebui sa sa le dezlipiti si sa le puneti apoi unde vreti.

Cutter Plotter gasiti pe la tipografii sau firmele de productie publicitara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Neata

Multumim de cafeluta ,noi astzi facem cinste cu micul dejun si ceva parji
Nu stiu ce a avut fata mea asta noapte dar sa trezit la ora 3 si pana la ora 4 a plans intruna asa ca nu am dormit mai nimic.
Si noi am folosit premergator si ati vazut ce frumos merge Time ,nu calca deloc pe varfuri.

Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

pai..a fost o luna plina de toata frumusetea...pacat ca nu am pozat-o..o fi ea responsabila..de atatea treziri?

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

buna dimi,

azi am avut o surpriza f placuta si neasteptata, aici pe DC! Mi-am amintit ca dodo-pui ne-a anuntat despre gala DC 2009, si mi-am zis sa nominalizez si eu pe cineva, pt ca am citit [culmea, DOAR 2 postari ale ei !!!] ceva care mi-a placut f mult, ca esenta, nu neaparat ca talent narator, cam prin decembrie, si am tinut minte unde sa caut azi sa vad nick-ul persoanei. Postez nominalizarea, apoi ma apuc sa citesc in urma pt a gasi nominalizarile pt Ayla si Dodo-pui. Le-am gasit, m-am simtit foarte mandra, precum elevii aia mai slabi la carte, dar care sunt intr-o clasa cu 2-3 olimpici calificati pe undeva, si recunoscuti si laudati, si hop, ma gasesc si pe mine...!!! Monvas m-a notat acolo, nu-mi venea sa cred! Multumesc mult. . Dar, fie vorba intre noi, eu nu sunt o mama chiar asa perfecta cum s-ar putea crede din postarea lui monvas, ca daca era asa, acum Vero facea singura toate temele zilnic, in max 2 ore, era olimpica si se oferea singura sa ma ajute la menaj . Dar nu e deloc asa..., decat pe aproape, adica: EU ma ofer zilnic sa o ajut la teme [in proportie de 90%, :((, dar alta data v-am zis ca discutam despre asta], EU am fost olimpica [doar pana la faza pe bucuresti, nu va speriati, nu am mers mai departe, :))], EU ma ofer sa o ajut la "menaj", adica ii fac curatenie in proportie de 150%... Poate singurul lucru mai meritoriu al meu pentru care sa ajung eu in postarile galei DC este decizia perfecta de a pastra pe bb3, in conditii sa zicem "nefavorabile". Desi... daca ati citi pe DC, la alte topicuri, pareri pro si contra pe acest subiect, e foarte discutabila decizia mea, in ochii multora...

Oricum, multumesc inca o data, Monvas, mi-ai facut o surpriza foarte frumoasa!

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Waw, am dormit pana la 10:00
M-ati innebunt cu papanasii, am inceput sa si visez, azi fac cu siguranta pana nu mi se umfla
Kea, sa ma tii la curent cu negii, am si eu din aia mici, mici ... am tot incercat sa ii tratez cu rostopasca dar a venit iarna si nu mai gasesc planta (deh, trebuie zeama aia)
Gata, ma duc sa fac de mancare la cel mic ca se tot plimba pe langa mine

Ramona - mama de bb Stefan - 9 luni

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?vhost=community&start=84

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Si pentru ca tot am pomenit mai sus despre "cum ar fi, poate, o mama perfecta", pur intamplator am citit articolul de mai jos, din zona aia verde, va dau link, sper sa cititi:

http://www.coffeechat.ro/2010/01/am-uitat-copilul-la-scoala/

Si va dau acest link cu gandul la acea afirmatie de acum ceva zile a lui Aris legat de AP, pe care eu am admirat-o mult, si iata ca azi, inca 1 data, o readuc in lumina reflectoarelor din sufletele si gandurile noastre, noi, mamici de ghicei 2009. .

So, ceva comentarii, pro/contra? Acum ies ca am treaba, dar diseara... poate o sa am ce analiza, probabil la capitolul urmator... deja imi frec mainile .

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Citat:
citat din mesajul lui claudela

Apropo de mersul piticilor...A mea merge...sustinuta...dar pe varfuri...Cred ca e din cauza premergatorului, asa ca am renuntat la el de vreo 2 zile...

POVESTEA MIRUNEI

Andrei a mers in premergator de la 8 luni..si niciodata nu a pasit pe varfuri!Asta e un mit..cu copilul ...care merge pe varfuri din cauza premergatorului

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

NU stiu daca e mit, doar ca m-am sesizat ca Miruna mea nu merge decat pe varfuri. Si am zis sa incerc fara premergator deocamdata. De-a busilea pe covor..sa fie in ritm normal...De-abia astept sa mearga singura, ca ne-a cocosat de tot si pe mine si pe taica-su...

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

fetelor am dat fuguta la farmacie si am luat oscillo,i-am dat deja un tub pe la 10jumate...dar...randul trecut dupa ce i-am dat,mi-a facut febra in 5min si a inceput sa tuseasca de mama focului(in august,cand era sigur racit)de ma si speriasem...ardea k o torta.Evident k am mers de urgenta la pedi cu e,iar dr a zis k e normal,k e reactia,k asa functioneaza treaba,ce-i drept dupa 3 tuburi i-a trecut definitiv raceala.si nu a facut febra decat prima tura...
dar acum nu a facut nici febra si nici nu tuseste...oare sa nu fie racit...farmacista, cu care suntem si prieteni,de altfel,a zis k e posibil sa ii curga nasucul ca reactie de la canini...caci dimi am vazut k are saracutul gingia sparta...si parca era putin sange pe acolo...oare asa sa fie?

MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

neata tufete

Saptamina asta lucrez de noapte, asa ca acum is libera ca pasarea cerului: barbatu e la servici, copilul la nanny. Nu stiu daca am sa fiu la fel de vioaie si miine, cind ma voi culca dupa patru dimi si dragoana ma va trezi in chitzaiala pe la opt... sper sa mai pot dormi apoi, ca daca nu, am bagat-o pe mineca (ce mai expresie si asta... oare despre ce o fi vorba in zicala, ce o fi intrat pe mineca? ).

Anca,am citit cum tanti si-a uitat copila la scoala... nu e foarte grav/iesit din comun... mai rau e pe-aici cu taticii care isi uita copiii in masini pe canicula

Ayla, criza alui meu e cea de la "vreau libertate, scoateti-mi lanturile" L-am lasat singur de Craciun, 10 zile si-a facut de cap si a prins gust da-i trece, ca n-are de ales. Am fost io prea draguta si l-am lasat sa faca ce vrea, dar de-acu il pun mai des sa stea cu Dragoana, ca vad ca initiativa i s-a cam atrofiat
Poate ca la voi e criza de la "vreau sa profit de viata pt ca e scurta"? In orice caz, daca sotul tau sare peste prescriptiile medicilor, trebuie sa il traga cineva pe linia de "pliutire" si aceea tre sa fii tu, ca nu vad de cine ar putea asculta altfel??!!
Iar faza cu telefonul, banuiesc ca nu i-a placut pt ca parea "controlat" in fata prietenului si se facea de cacao, deh, il cheama nefasta acasa

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput