Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *140*
Raspunsuri - Pagina 18
petrean spune:
neatza...va astept la cafea. Mai putin ma duc cu gandacul la gradi..si apoi...ma intorc la "lecturat". Kea..iti spuneam ca pot aparea iritatii de la salina, la ochisori..si piele, care trec in cateva zile. De cand are pete?
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
denisamada spune:
Buna dimineata!
Mi-e un soooomn, ca piticul meu s-a trezit de 5-6 ori azi-noapte. Ea adormea la loc repede, dar eu nu, ca aveam de "calculat".
De-ar da roade "calculele" mele... 
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kea Ramona, nici fiu-meu n-a facut nici un vaccin in mana.Stiu ca ii se intarea rocul si era rosu vreo saptamana, dar nu facea coaja, nu puroi. Mergi la alt medic si intreaba.Ce urat imi e de asta! Voi cand ati foacut vaccinul? Eu am facut in urma cu 2 saptamani vaccinul ala antipolio, antitetanus, stiti voi, ce au facut si copiii. Aici cica adultii il fac tot la 1o ani. Ei bine, si acum mai am semn. Mi s-a inrosit, mi s-a invinetit, iar s-a inrosit, m-am saturat, acum da semne ca trece. Nu stiu, probabil am facut eu ceva reactie la el, plus ca fiu-meu tot de acolo ma ciupea. |
Vaccinul despre care (presupun) vorbeste Ramona este BCG-ul din maternitate, pe care (in Ro) in au toti bebeii. Intr-adevar este neobisnuit sa puroieze inca...
Antitetanosul este si in Ro in skema de vaccinare o data la 10 ani, doar ca nu te alearga nimeni sa ti-l faca.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
pisigri spune:
Neatza !
Denisa, daca zici ca antitetanosul e in schema de vaccinare o data la 10 ani, inseamna ca 10 ani dupa administrare poti sa te intepi cu cuie ruginite cit vrei tu?![]()
Dar daca te intepi si te duci la Infectioase, injectia aia de ti-o fac e vaccin sau e un ser? Adica ala e valabil 10 ani, sau e doar profilaxie de moment? Ma intereseaza subiectul, ca mai ales prin natura meseriei, eu sint expusa la acidente
si nu vreau sa ma intep degeaba...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
claudela spune:
Hop si eu la o
!Ce greu e lunea sa te dezmeticesti
...La mine e si mai greu ca trebuie sa plec la servici si deja Miruna cam realizeaza treaba asta...si se lasa cu lacrimi..
Ma doare sufletul cand o vad asa, noroc ca o mai fura somnul si adoarme pana pe la 10..
Fetelor, vroiam sa va intreb si eu ceva desi poate voi ati mai discutat...O fi ok sa ma vaccinez de gripa asta noua, chiar daca inca mai alaptez?Am si eu o retinere..Mi-e ca la servici intru in contact cu fel si fel de oameni, si mi-e teama sa nu iau ceva de pe aici sa duc acasa...
POVESTEA MIRUNEI
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Acum fiecare bloc are hachitele lui, pune in balanta bine... Sfatul meu ar fi sa te orientezi spre un apartament din anii 80. Dar mai bine te consiliaza Arisica. ![]() |
Multumesc.
Sigur ca si pe Aris o stressez cu pm-uri. 
Acum sunt super-ambalata, de nu mai dorm noaptea, ca e rost sa vand apartamentul din Targoviste si nu ne-ar mai trebui credit pt a cumpara ceva (mai avem noi niste bani "deoparte"). Il dam cam ieftin, dar tragand linie e mai avantajos decat cu credit...

Wow! Ce frig e afara! Daca nu ar trebui cainele plimbat, cred a nu as iesi din casa toata saptamana!
Denisa-Madalina
fericita de
m_monique spune:
buna dimineata!
multumesc pt cafea. f buna.
azi vine soacra sa calce haine. i-am pregatit un teanc. parca vad ca iar se ia de cap. oricum o tin la mine pana la amiza sa-i dea mancare ioanei, ca sa se mai imprieteneasca.
vad ca va tot plangeti de soacre, mame... m-am gandit sa organizez cursuri pt bunici. pe soacra mea o pun profesoara la gatit pt cei mici. face niste mancaruri 

.
cand avea andrei 1 an am plecat la serviciu si l-am lasat cu soacra. ii gatea soacra niste bunatati de salivam si noi. odata i-a facut budinca de brocoli, la care a adaugat peste la gratar. a mancat andrei de a spart.
denisamada spune:
| citat din mesajul lui pisigri Neatza ! Denisa, daca zici ca antitetanosul e in schema de vaccinare o data la 10 ani, inseamna ca 10 ani dupa administrare poti sa te intepi cu cuie ruginite cit vrei tu? Dar daca te intepi si te duci la Infectioase, injectia aia de ti-o fac e vaccin sau e un ser? Adica ala e valabil 10 ani, sau e doar profilaxie de moment? Ma intereseaza subiectul, ca mai ales prin natura meseriei, eu sint expusa la acidente si nu vreau sa ma intep degeaba... |
Teoretic, practic tot se face, ca nu stii sigur daca si cand s-a vaccinat ultima oara.
E vaccin (anatoxina tetanica purificata si absorbita), imunoglobulina antitetanica se foloseste doar in anumite situatii si tot in asociere cu vaccinul (loc diferit de injectare).
Denisa-Madalina
fericita de
aris26 spune:
neatza
am o gramada de recuperat...sa vedem daca apuc azi ca mai aveam si ceva treaba prin birou
ieri piticul meu a avut o zi mare, a facut o gramada de lucruri noi. printre care: mers singur timp de 5 min. moment in care l-a oprit nebuna de ma-sa ca intrase in zona scarii si imi era frica ca se loveshte pe marmura aia
revin mai tarziu
25 martie 2009
claudela spune:
Apropo de mersul piticilor...A mea merge...sustinuta...dar pe varfuri...Cred ca e din cauza premergatorului, asa ca am renuntat la el de vreo 2 zile...
POVESTEA MIRUNEI
petrean spune:
| citat din mesajul lui claudela Apropo de mersul piticilor...A mea merge...sustinuta...dar pe varfuri...Cred ca e din cauza premergatorului, asa ca am renuntat la el de vreo 2 zile... POVESTEA MIRUNEI |
Andrei a mers in premergator de la 8 luni..si niciodata nu a pasit pe varfuri!Asta e un mit..cu copilul ...care merge pe varfuri din cauza premergatorului
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006