Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *140*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Seara buna,

MONICA, ce ai mai papat tu acolo de bani asa putini. Sa iti mai zic ca de ieri poftesc la papanasi?
Iar cu bowling-ul iarasi ma lovesti, ca mie tare imi place. Ce ai facut cu Luana cat ati fost la bowling? La noi in toate locurile pe care le stiu se fumeaza in draci, deci nu as putea sa o iau cu noi. Bine, nu-i problema, ca o las cu mama, mai problematic e sa ne strangem mai multi, ca prietenii nostri s-au cam fitosit, trec prin criza de 30 de ani

MONNVAS, fugiti repede la culcare sa treaca ghinioanele. Pup gineele ranit

DYANA, offfffff. Nu mai am cuvinte.

Noi am fost astazi la o prietena buna, a fost inconjurati de copilasi, de la 6 luni la 2 ani (4 copii in total). Ana a fost cam maraita la inceput ca de, lume noua, loc nou, dar per total s-a adaptat, s-a jucat, a fost ok. Doar ca am intarziat, a atipit si in masina si uite asa s-a culcat pe la 23.30 [alocool]
Poze aici http://picasaweb.google.ro/Ioana.sima/2401IntrePrieteni#

Noapte buna

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada
Asta e super draguta! Dar unde gasim hartie autocolanta pe care sa se si poata printa? Sau ne trebe inprimanta "speciala"?

Poti s-o scoti pe ce vrei tu, dar la noi exista xerox-uri color care au ca varianta de hartie: hartie normala, carton sau autocolant.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kea

A, Keutu mananca seara inainte de culcare un iaurt gol. Gresesc ca i-l dau asa simplu? Ar trebui sa-l amestec cu ceva?

Si Luana papa seara iaurt gol, sau cu cereala, sau lapte cu cereale. De ce sa fie vreo problema?

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

seara buna
azi..am avut o zi...am dormit ca o leguma aproape toata ziuaam recuperat si eu noptile nedormite de cand era tati la spital...

Bravo!
Mi-e dor de tine!

Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

'm-na seara si de la noi!

Am vazut ca vb de tatici in criza

Al nostru intra in criza cind e in compania unui anume prieten, care are temperament tipic de holtei (si de fapt nu e, dar nu permite fetelor cu care se combina sa aiba vreun cuvint de spus in privinta
"programului" lui) si care il face si pe al meu sa intre intr-o anumita schema de comportare: chiar acu ne certaram ca vrea sa plece iar la pretenar, si nu se poate decit cite 24 de ore, nu se pot vedea ca oamenii "normali" , adik 4-5 ore. Impreuna "fac muzica", dar asta de cele mai multe ori inseamna si ca pierd noptile si a doua zi nu ai cu cine te intelege. Hai ca-mi varsai si io dracii
Poate ca si la voi e la fel.... ia vedeti in anturaj.

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Off off, al tau la ce criza mai e?
Pai da, in anturaj, ca tipul de care spuneam eu, e avocatul lui, deci sunt justificate intalnirile "oficiale", numai ca d-l C. e fara familie, copii, isi permite sa piarda noptile si sa iasa singur sau cu prietenii. Iar eu cand s-a facut ora tarzie m-am panicat si am sunat, ca altfel, cine stie cand se trezea domnul meu ca e vremea sa vina acasa. Si lui asta i-a displacut, cum il sun ca nu a ajuns acasa? Eu? Care l-am lasat mereu liber sa faca ce vrea? Doar ca in cazul lui, are anumite "restrictii" si daca incerc sa i le amintesc, se simte dominat si tratat ca un copil.

Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Seara buna,

MONICA, ce ai mai papat tu acolo de bani asa putini. Sa iti mai zic ca de ieri poftesc la papanasi?
Iar cu bowling-ul iarasi ma lovesti, ca mie tare imi place. Ce ai facut cu Luana cat ati fost la bowling? La noi in toate locurile pe care le stiu se fumeaza in draci, deci nu as putea sa o iau cu noi. Bine, nu-i problema, ca o las cu mama, mai problematic e sa ne strangem mai multi, ca prietenii nostri s-au cam fitosit, trec prin criza de 30 de ani

Daca iti arat poza cat era portia de mancare nu ai sa crezi.
Am luat copiii cu noi, nici ieri nici azi la pranz nu era multa lume si nu era fum. Barul este separat de bowling sau biliard, dar nici acolo nu prea era nimeni. Nu pot sa spun, acasa am simtit ca miroseam a fum, dar asta se intampla si cand mergem la restaurant desi stam la zona de nefumatori.
Io si in club as lua copiii cu mine, dar nu ma lasa aia la poarta.

Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna...dimineata

In primul rand La multi ani pentru gasca din 24 Aria, Sophia Diana, Ana Katerina

Fetelor sunteti taaaaareeee dragute. Asa m-ati bine dispus....pai ar trebui sa-mi fac program si sa-mi tin o agenda ca sa reusesc sa va vizitez pe toate. Dar vin cu mare drag, mai ales ca acum nici nu prea ai ce face altceva, caci este un friiiiig. Mai asteptati-ma cateva zile caci socrella si-a amanat vizita (v-am zis eu, cred ca ma urmareste pe forum ), dar eu sunt tare happy Va pe toate.

Monnvas offf ce program ati avut astazi Mai avem si noi cateodata astfel de zile...Astazi din fericire nu am patit nimic, dar cea mai cea a fost cand a luat David o cazatura zdravana si urlaaa...eu ca sa-l linistesc i-am aratat veioza de langa pat, caci este pasionat de becuri; mititelul a pus degetul pe veioza care frigea tare (nu stiam, caci nu eram acasa, eram la un hotel) si a inceput sa urle si mai taaaare. Of ce-mi venea sa plang si sa ma bat De aceea i-am luat si tarc, ca sa-l mai feresc de cazaturi cand se joaca.

Ayla ce pota mi-ai facut si mie de bowling. Super ca ati putut iesi cu copiii. O sa caut si eu un loc mai aerisit in care sa pot merge cu David. Daca nu, venim la Arad

Pisik super party!!! Si ce de-a bebelusi frumosi Mi se pare mie sau ai slabit si nu ne-ai dat si noua raportul. Arati atre bine

Ilinca sunt cam dezamagita de fondul de ten, daca zici ca este pulbere...Adica este un fel de pudra? Dar daca tu esti asa de incantata o sa astept sa vad despre ce este vorba. Pupa-l pe Manole

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Si eu am dormit astazi la pranz dupa atata vreme A fost asa de bine!!! Am fost la matusa mea, continuarea petrecerii, si l-am lasat cu ea si babusca (babusca este mama si bunica este sorella ). Am fost tare rasfatati astazi.

Mergi la inceput

...si ce mi s-a parut ciudat a fost faptul ca astazi David n-a mai plans desi am dormit vreo 2 ore. Cred ca stia ca sunt in cealalta camera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui petrean

seara buna
azi..am avut o zi...am dormit ca o leguma aproape toata ziuaam recuperat si eu noptile nedormite de cand era tati la spital...

Bravo!
Mi-e dor de tine!

Light a candle for Alma

si mieieri am vegetat..acu ma ierti si tu

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput