Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *140*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21
http://i969.photobucket.com/albums/ae180/Fluturas2s2
Mai vroiam sa va arat ce am facut cu numele Luanei, am si alte culori, vreau sa le printez pe hartie autocolanta sa le lipesc pe usa camerei (sau pe perete). Daca doriti sa spuneti.

Asta e super draguta! Dar unde gasim hartie autocolanta pe care sa se si poata printa? Sau ne trebe imprimanta "speciala"?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Am pus si eu niste poze noi precum si filmulete cu plimbareata noastra care astazi a facut vreo 3 pasi singurica

http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/4298827690/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Am o dedicatie pt fetele roackeritze in frunte cu Sophiphi:

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kea
Denisa, eu cand eram mica am stat la et 9. Nu imi amintesc sa fi fost probleme cu apa, dar imi amintesc foarte clar ca ai mei nu ma lasau sa merg singura cu liftul. Asa ca ieseam afara sa ma joc cu mingea si dupa 5 minute imi aminteam ca-mi trebuie coarda, asa ca urcam 9 etaje si le coboram din nou. Dupa alte 5 minute imi amimnteam ca-mi mai trebuie ceva si tot asa. Stiu, sunt o uituca, dar mie mi-e tare urat de blocurile turn. Si nu numai de cele din ro, si aici cand am cautat apartament, am exclus din start blocurile cu mai mult de 3 etaje, desi turnurile au apartament mult mai spatioase si mai frumos impartite. Dar mi-e urat sa intalnesc pe scara tot felul de indivizi de nu stii de unde sa ii iei, sa urce copilul singur in lift cu oricine, plus ca in general turnurile sunt prost luminate, in general sunt cu lumina artificiala, plus costurile mai mari la intretinere (lift si mai stiu eu ce).
Sper ca nu-i bai ca mi-am spus parerea.

Keutu cheliutu

Merci.

Mergi la inceput

Denisa, sa-ti zic si eu din experienta vietii la bloc. Am stat pana anul trecut in garsoniera la et 8, bloc din 80. Iarna era atat de cald ca deschideam geamurile, apa calda urca dupa 5 minute, dar urca, pe scari cred ca am mers de 3 ori in 5 ani - erau 2 lifturi si mergeau bine. Aveam un mosneag surd la ap de deasupra si cand vorbea la telefon auzeam si tonul de ocupat (cand inchidea ala care l-a sunat), erau si niste pustani care puneau manele tare-tare si se intrebau de ce ma supar, ca doar ei imi pun muzica???
De 1 an ne-am mutat la 3 camere, bloc din 62. Caloriferele duduie, dar nu fac fatza. Cand aerisesc tre' sa bag si radiatorul. Apa calda e dupa cum se spala vecinii: daca se spala si ei, se incalzeste conducta si am si eu apa calda, nu ne sincronizam la spalat... e si maine o zi. Am o camera pe coltul blocului. La coltul coltului a inflorit mucegaiul. S-ar rezolva totul cu o izolare a blocului, dar la cati pensionari sunt in bloc... nu se intrevede nicio speranta. Polistiren pe interior e vax albina, si-a pus vecina de la 1 si i-a iesit mucegaiul prin polistiren. Vecinii sunt mai linistiti, nu pun muzica, nu-i aud cand vorbesc la telefon. Insa daca babutza de sus scapa o lingurita pe jos la mine se aude cu ecou. Cand intra ia o pauzarea de jos in criza (am mai pove de ea, e schizo) se aude de parca ar fi in camera de alaturi. Cand vorbeste sotzul la telefon tre' sa se inchida in bucatarie ca sa nu trezeasca plodul.
Acum fiecare bloc are hachitele lui, pune in balanta bine... Sfatul meu ar fi sa te orientezi spre un apartament din anii 80. Dar mai bine te consiliaza Arisica.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Sa va zic ce a patit fiu-meu azi:
- a cazut pleashca peste mine in cap si am cioncnit bostanii
- l-am fript cu o supa fierbinte
- a cazut din pat de 2 ori
...si inca nu e 12 noaptea, nu s-a terminat ziua.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Of Mona, dar tare "vrednici" ati mai fost azi!

Am tot vrut sa-i spun Olgai Tarziu, ca o imbratisez cu drag si sper sa aiba candva timpul, dispozitia, inspiratia si sansa sa scrie cartea la care viseaza de atata timp.

Mergi la inceput

Nicky, eu o sa incerc reteta ta, dar deocamdata nu am tot ce-mi trebuie, ca ma si apucam de treaba. Sarea presupun ca e din aceea neiodata, nu?

Mergi la inceput

A, Keutu mananca seara inainte de culcare un iaurt gol. Gresesc ca i-l dau asa simplu? Ar trebui sa-l amestec cu ceva?

Pisik, multumesc ca ai scris ce ai folosit la Anna pt fata. I-au aparut si la gangania mea mica niste puncte rosii pe obraji. Vineri mergem la dr sa vedem ce spune ca sunt.

Luna viitoare am programare la dermato pt alunite. Ca am o multime. Voi ati fost la dr cu problema asta? M-a speriat moasa acum ...10 luni ca cele negre sunt periculoase, iar eu am 2 si din astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Nicky, eu o sa incerc reteta ta, dar deocamdata nu am tot ce-mi trebuie, ca ma si apucam de treaba. Sarea presupun ca e din aceea neiodata, nu?

Keutu cheliutu

Da,important e sa fie mare.

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput