Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *140*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

AditaPop, unde i-ai facut analizele ? la Bioclinica?
Vreau sa-i fac si eu luna viitoare toate analizele si nu stiu unde, sa nu o chinuie cand ii iau sange

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Hemoglobina i-am facut-o la clinica aia privata de pe strada Cernei, imi scapa acum numele la dr. Olteanu Simona, are un aparat, ia o picatura din degetel si in cateva secunde iti spune valoarea. E cam lenta insa la consultatii, noi am asteptat 1 ora pana sa intram! Noroc ca a dormit Razvan Restul vreau sa le facem si noi la Bioclinica

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

La multi ani!
Ariana
Sophiphi
Ana Katherina

Am dormit 3 ore dupa masa. Am fost iar la bowling, incep sa ma specializez. Asta dupa ce au ras baietii de mine. Si acum am febra musculara.
Am macat iar in oras, papica buna si multa. Am mancat o portie de snitel (3 bucati) cu garnitura (cartofi natur) si salata (eu am vrut varza murata) si a costat 15 lei. Si papanasii aia uriasi (2 bucati) sunt 9 lei. Am zis ca as putea manca acolo zilnic si ies mai ieftin daca as gati.

Pisik, am vazut pozele, ce rochita superba i-ai luat La Ana.
Saby, eu de la mama natura sunt bruneta, dar negrul ala lucios normal ca e nuantator, nu e negru natural si da am bucle (am poze si la home-casuta aia de deasupra postarilor mele, si aici la album). In poza de ieri aveam parul aranjat, intins cu peria...si din pacate mai scurt, ca m-am tuns de nebuna, singura...coafeza doar a indreptat ravagiile. De fapt e frumos sa ai bucle daca ai avea si timp si stil sa le aranjezi silnic...eu una nu am si uneori ma spal pe cap numai ca sa-mi pun masca sa il pot descalci la spate, asa mi se incurca. Sper din tot sufletul ca Luana sa aibe macar buclele mele...si cred, si ochii.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditapop

Citat:
citat din mesajul lui novus

AditaPop, unde i-ai facut analizele ? la Bioclinica?
Vreau sa-i fac si eu luna viitoare toate analizele si nu stiu unde, sa nu o chinuie cand ii iau sange

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Hemoglobina i-am facut-o la clinica aia privata de pe strada Cernei, imi scapa acum numele la dr. Olteanu Simona, are un aparat, ia o picatura din degetel si in cateva secunde iti spune valoarea. E cam lenta insa la consultatii, noi am asteptat 1 ora pana sa intram! Noroc ca a dormit Razvan Restul vreau sa le facem si noi la Bioclinica

POZE NAZDRAVAN

am fost si noi la ea , idem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Of Doamne, nu e odisee fara vreun caz cu probleme.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

seara buna
azi..am avut o zi...am dormit ca o leguma aproape toata ziuaam recuperat si eu noptile nedormite de cand era tati la spital...
Ramona..tu vb de vaccinul de la nastere?Ca dc da..nu vreau sa te sperii..dar ala se verifica la 6 luni..cand tb sa fie vindecat. Dupa, nu mai are voie sa puroieze..sau nimic altceva.Asta stiu de la toti 3 copiii..ca la Andrei s-a facut greu cicatrice..

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

'm-na seara si de la noi!

Am vazut ca vb de tatici in criza

Al nostru intra in criza cind e in compania unui anume prieten, care are temperament tipic de holtei (si de fapt nu e, dar nu permite fetelor cu care se combina sa aiba vreun cuvint de spus in privinta
"programului" lui) si care il face si pe al meu sa intre intr-o anumita schema de comportare: chiar acu ne certaram ca vrea sa plece iar la pretenar, si nu se poate decit cite 24 de ore, nu se pot vedea ca oamenii "normali" , adik 4-5 ore. Impreuna "fac muzica", dar asta de cele mai multe ori inseamna si ca pierd noptile si a doua zi nu ai cu cine te intelege. Hai ca-mi varsai si io dracii
Poate ca si la voi e la fel.... ia vedeti in anturaj.

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

da exact cum zice bogdana, trebuie sa fie vindecat pana la 6 luni, si e obligatia pediatrului sa-l verifice; adica daca nu se vede cicatrice obligatoriu se face IDR si daca nu iese pozitiv se repeta vaccinarea, pentru ca inseamna ca nu a reactionat corpul cum trebuie... sau nu a fost facut corect
pentru vaccin nevindecat... va zic maine raspunsul, ca vrea surioara sa intrebe doctoritele mai cu "experienta" la spital, ca ea nu s-a confruntat cu asemenea caz, si nu vrea sa vorbeasca prostii

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 9 luni
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

Citat:
citat din mesajul lui aditapop
Ca urmare, a facut ea o mancarica de fasole cu smantana (cu SARE) pentru noi, din care i-a dat cateva lingurite si lui Razvan ca doar copilu' saracu' e tot flamand (de parca daca manca fara sare nu se satura sau ce?)...si ce satisfactie pe ea ca a papat copilul!! ...dupa 10 minute, a eliminat-o rapid - apa apa ...i-am zis atunci: acum intelegeti de ce vreau sa respect indicatiile pediatrei???? bineinteles ca ea sustine ca de la 2-3 lingurite nu putea sa faca diaree, ca poate o fi de la suc sucul pe care il bea zilnic ...haha, e tare!
Deci, Olishka, Dyana si alte fete cu soacre zuze (petrean nu mai zic, ca e horror), facem un club?

soacra nesoacra.... o dadeam afara din casa fara drept de apel; si dupa maaaaaaari scandaluri s-o satur de tot

PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume

Dyana, ai puterea O DATA si pune piciorul in prag. Tu stii exact ce e de facut. Banuiesc si ce te opreste sa nu o faci...dar pentru dragul copilului tau si al parintilor tai...FA-O. Da-le peste nas dobitocilor in orice moment trebuie sa inteleaga unde le este locul si limita. Sa stii sa si eu am tacut si tolerat 7 ani fel si fel iar de anul trecut am inceput sa mai scap cate o vorba sau atitudine printre dinti si sa stii ca se vede rezultatul. Sunt usor mai relaxata. Stie si "ea" ca nu sunt de mamaliga.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

La multi ani Ariana,Sophia Diana,Ana Katherina

Ayla si noi mergem de cate ori avem ocazia la bowling,mie una ami place foarte mult.Cand am incepu sa joc pt.prima oara ma durut mana dreapta 1 saptaman iar febra musculara am avut cateva zile

Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

da exact cum zice bogdana, trebuie sa fie vindecat pana la 6 luni, si e obligatia pediatrului sa-l verifice; adica daca nu se vede cicatrice obligatoriu se face IDR si daca nu iese pozitiv se repeta vaccinarea, pentru ca inseamna ca nu a reactionat corpul cum trebuie... sau nu a fost facut corect
pentru vaccin nevindecat... va zic maine raspunsul, ca vrea surioara sa intrebe doctoritele mai cu "experienta" la spital, ca ea nu s-a confruntat cu asemenea caz, si nu vrea sa vorbeasca prostii

PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume

pentru raspuns, imi pare rau ca nu am facut nici o poza... acum e un visiniu cu cojita in mijloc dar cand ii fac baie ii cade cojita si se inroseste... nici nu am cu ce acoperi ca e party cand sta in cada

Ramona - mama de bb Stefan - 9 luni

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?vhost=community&start=84

Mergi la inceput