Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *140*
Raspunsuri - Pagina 14
m_monique spune:
Floric eu pe ambii copii i-am imbracat eu la botez. am intrebat-o pe nasa daca e de acord sa ma ocup eu de imbracat, ca stiu ca ea e tare ocupata, iar eu sunt toata ziua acasa. pe langa asta merg si cu copilul si mai pot si proba.
nasa noastra tare s-a bucurat ca am scapat-o de o grija si o bataie de cap.
Ilinca_M. spune:
Multumim de urari, mov, incolore, colorate...![]()

O, si mie mi-a facut pisik pofta cu magazinul ala de pantofiori, eu, care am mania pantofilor, parca-i si vizualizam cum ii descria...ce-as mai alege si pentru Sophiphi...
Aditapop, mie-mi dau lacrimile de ciuda cand aud de bagaciosi cu sfaturi care mai si pun mana "sa ajute", gen soacra-ta...da' cum si-a permis sa-ti hraneasca baiatul?! Vai, c-as face un scandal...pai in afara de mine nimeni n-are ce se apropia cu linguritza de copilul meu! La naiba, n-o spalau 10 ape pe soacra-ta de eram in locul tau!!
Pisik, fondul de ten si toate produsele minerale sunt sub forma de pulbere; daca ar fi fluide sau compacte ar insemna adaos de tot felul de aditivi/substante etc. si si-ar pierde proprietatile. Imi pare rau ca nu mi-am facut poze machiate, dar cand imi fac singura imi iese o mecla de handi
+ ca azi n-am avut chef sa ma machiez cu programul meu auto-impus sa nu-l chinui pe Manole (il scot de 6-7 ori...inca n-au avut mare efect medicamentele, doar ca parca n-am mai vazut sange).
Floric, imbraci baiatu' cu ce vrei si gata...la noi nu sunt obiceiuri de-astea, numa la botez e responsabila nasha cu imbracatul...am suferit si eu atunci
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aditapop
Sotul nu asista de obicei la discutii, si oricum habar nu are ce papa bebele, in afara de lapte El intervine atunci cand se exagereaza cu luatul in brate![]() offf, cel mai tare stiti ce ma enerveaza??? ca vine si cumnata care nu e casatorita, nu are bebe si atunci sa te tii cand se pun amandoua pe dat sfaturi de crestere a copilului...eu ma fac ca ploua si incerc sa ma amuz ca sa nu ma enervez![]() Multumim de gandurile frumoase, si eu ma gandesc la Alexandra, mai ales ca Razvan mai are 2 zile, face 10 luni si...niciun dinte! stiu ca draga de ea parca atunci a avut primul dintisor, bine zic? POZE NAZDRAVAN |
Da la 10 luni fara 3 zile, anul trecut deja
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Floric, nici la noi nu sunt obiceiuri de-astea cu imbracatul
dar eu in locul tau as cumpara ce hainute vreau eu si as zice nasei ca le-am luat eu deja ca asa mult mi-au placut si ai scutit-o de un drum (daca tine neaparat sa-ti dea banii pe hainute si se considera ca le-a luat ea
)
Mami lui
dyana27 spune:
pai sa nu vin si eu cu socrii la raport???

dupa ce ca ai mei abia vin si ei cateva ore la bebe, nici atunci nu pot sa se bucure de el ca vin socrii gramada peste noi si-l enerveaza pe bebe si il maraie.... si uite asa mama zice" hai sa mergem, ca s-a agitat baiatul si nu e bine

" ' azi m-am enervat ingrozitor, dupa ce ca au venit sarcaii pe vremea asta idioata de la campina..... nici macar nu au putut s astea sa se joace; si asta pentru ca sunt extrem de grijulii cu mutzu, stiu exact cand e cazul sa-l lase in pace... si singura solutie sa plece socrii e sa plece si ei

; si uite asa au ajuns sa stea 2 ore la bebe... si 5 pe drum

; pe cuvantul meu daca nu-mi vene asa plang in hohote, si acuma sunt la fel 

... nu mai suport; efectiv am ajuns la stadiul in care nu-i mai supooooooooooort

; si recunosc in gura mare ca am o pata pusa rau pe ei, dar mi-a ajuns, n-au limita, n-au nimic
; sunt cu nervii la pamant, mi-au agitat baiatul, l-a mai luat mama cu ea in dormitor si l-a linistit, s-a mai dus si tati saracul sa-l mai bibileasca putin... dar in 2 minute se ducea soacra dupa ei rupta de ciuda ca se distreaza mutzu cu ei.... si se ducea veselia copilului

;
sincer, cred ca si de la statul in casa, ... dar ma paste o depresie

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 9 luni
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aditapop Ca urmare, a facut ea o mancarica de fasole cu smantana (cu SARE) pentru noi, din care i-a dat cateva lingurite si lui Razvan ca doar copilu' saracu' e tot flamand (de parca daca manca fara sare nu se satura sau ce? )...si ce satisfactie pe ea ca a papat copilul!! ...dupa 10 minute, a eliminat-o rapid - apa apa ...i-am zis atunci: acum intelegeti de ce vreau sa respect indicatiile pediatrei???? bineinteles ca ea sustine ca de la 2-3 lingurite nu putea sa faca diaree, ca poate o fi de la suc sucul pe care il bea zilnic ...haha, e tare!![]() Deci, Olishka, Dyana si alte fete cu soacre zuze (petrean nu mai zic, ca e horror ), facem un club?![]() |
soacra nesoacra.... o dadeam afara din casa fara drept de apel; si dupa maaaaaaari scandaluri s-o satur de tot

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 9 luni

PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume
Nikoleta20 spune:
salutare la prag de seara,
intram si noi la raport,piciul
de la ora 16...da,astazi a fost total
,s-a trezit k de obicei l 10jum,papa,zapada si somn...da de unde somn...k el vroia joaca joaca si joaca...joaca vrei?joaca i-am dat,pana la 16cand a picat lat..
aseara la 22 :30 rupea patul in 2,si desi se frichine mai tare decat de obicei,doarme bine,ne chinuie dintzul no.8 care nu vrea sa iasa si pace
.dar si frichiniciul de noapte are avantajele lui...la prima frichineala,jap bibe cu laptic...iar el are mania de a nu-l mai lasa pana nu il goleste,asadar aseara a baut 5bibe de 240ml....(v-am zis k s-a frichinit)
Acu ii aud matele chiorlaind...dar nu se trezeste
.
Uram si noi "LA MULTI ANI,PHIPHI!"
MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU
aditapop spune:
Ilinca, Pisik, Novus, Dyana, multumesc de intelegere
Faza pe care o urasc cel mai mult este sa aud din gura ei ca bebele nu papa destul si nu papa ce papau copiii ei
si sa tot repete pana imi vine s-o iau de gat!!! am lasat-o o data, de 2 ori, de 3 ori chiar, dar azi i-am zis ca nu accept ca pana la 1 an sa-i dau DE TOATE, ca are timp copilul toata viata sa experimenteze si ca nu are rost sa tot bata apropouri ca eu nu voi schimba nimic (asa cum ar dori ea!). Mai ales ca analiza hemoglobinei a fost 12, deci nici vorba de anemie, sa nu ma ameteasca
Uh, m-am descarcat acum de tot![]()
Pisik, nici eu nu suport pupaturi pe mainile copilului, asta am rezolvat-o de la inceput, sotul le-a zis parintilor lui, eu alor mei...acuma, cand mai vine cate o prietena, ii spun din start,fara suparare...am patit=o o data cu o vecina innebunita dupa copii, a intrat, l-a vazut, direct cu manutele in gura ei...am crezut ca lesin
Dyana, stresanti si socrii tai, cred ca pur si simplu nu-si dau seama cat il agita pe Mutzu!
Ma uit si la stiri in timp ce scriu si m-apuca tremuriciul cand vad prognoza meteo - brrrr.....
PS. inca ceva, si va las, ca azi am batut recordul la scris
Avem o jucarie haioasa- Shrek, capcaunul din desene animate, e un fel de statueta din plastic tare, f bine realizata, apas pe un buton, zice in germana ca e un capcaun si ragaie... l-am invatat pe Razvan sa il caute, il bag sub perna/patura, il fac sa ragaie si intreb: "Unde-i Shrek??"..si rapid ridica patura, il ia de mana/picior si mi-l arata... ne distram tare bine
POZE NAZDRAVAN
novus spune:
AditaPop, unde i-ai facut analizele ? la Bioclinica?
Vreau sa-i fac si eu luna viitoare toate analizele si nu stiu unde, sa nu o chinuie cand ii iau sange ![]()
Mami lui

!
Ariana, Sophiphi si Ana Katherina
Eva Maria (23 aprilie 2009)