Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *140*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

monica arati bestial!!!! e superba culoarea si-ti scoate ochii aia mari si superbi in evidenta intr-un mare fel!!!! sa nu-ti para rau de alegere... ca esti superba!!!

novus e criminala alexuta!! nu o sa mai vrea ea manuta in scurt timp; pai are o stabilitate.. nu mai zic de viteza

olga pai te refugiezi la mine cand vine soacra, ce zici??? poate asa scap si de a mea... ca de' am musafiri; si sa nu te mai aud cu greutatea ca te alerg de slabesti prea mult dupa aia; lasa iubita mea kilogramele alea acolo unde sunt... ca tare bine mai stau puse pe tine!! cu cristi stai linistita... n-ai vazut ca le-a inghetat creierul barbatilor zilele astea??? si al meu era gata sa si-o fure urat... noroc ca a compensat bine la capitolul ingrijit mutzunel seara.. si l-am iertat de data asta; asa face, dupa prostii isi da seama ca vine uraganul peste el... si devine spasit; macar acum are cu ce sa ma imbuneze, si vineri avea atata musca pe caciula, asa ca nici n-a mancat cand a venit, a luat ditrect baiatul in primire, de' n-am mai stiut de el
si ieri i-am facut program cu mutzu, ca eu chiar am avut treaba foarte multa; l-am lasat sa-i dea sa pape, s-au jucat de le-au iesit ochii, l-a cocosat mutzu cu plimbarile prin casa de manute

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 9 luni
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

NOVUS, si eu ii iau hainute la fel, dar la masuratorile pediatrei iese tot de 74 cm de vreo 3 luni Eu cred ca e mai lunga

ILINCA, fondul de ten cu minerale e sub forma de pudra sau lichid?

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus
[
AditaPop, chiar azi m-am gandit la tine, nu mai stiam nimic de voi

Tufetelor, eu cand aud povestile voastre cu soacrele ma sochez . Nu stiu ce sa ic, dar cand soacra mea ma intreaba discret de ce meniu mai are Alexandra si daca nu il imbunatatim, sotul ii explica de obicei cam ce au ei voie sa manace si ce nu, pt ca a citit si el si ii spun eu deci nu e nici o problema.

AditaPop, la voi sotul nu se baga cand are ea discursurile ei?

Cat despre vizite, cred ca as lua-o razna sa-i tot vad prin zona, Pisik te admir pt rabdare !

Sotul nu asista de obicei la discutii, si oricum habar nu are ce papa bebele, in afara de lapte El intervine atunci cand se exagereaza cu luatul in brate offf, cel mai tare stiti ce ma enerveaza??? ca vine si cumnata care nu e casatorita, nu are bebe si atunci sa te tii cand se pun amandoua pe dat sfaturi de crestere a copilului...eu ma fac ca ploua si incerc sa ma amuz ca sa nu ma enervez
Multumim de gandurile frumoase, si eu ma gandesc la Alexandra, mai ales ca Razvan mai are 2 zile, face 10 luni si...niciun dinte! stiu ca draga de ea parca atunci a avut primul dintisor, bine zic?

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Buna ziua, buna ziua!!!! Ne mai primiti si pe noi ???
Va salutam si noi asa pe fuga, ca timp de forumeala nu prea mai am. Toata ziua alergam prin casa, mai mult in 4 labute si ne ridicam pe unde apucam asa ca am timp doar sa mai arunc cate un ochi pe aici si sa va vad.
Novus foarte tare Alexandra , can ai zis ca merge de o manuta nu-mi imaginam ca are atat stabilitate. Si noi mergem de o mana dar doar cativa pasi apoi se pune in fundulet, inca ii e teama sa paseasca singura.
Ayla, iti sta foarte bine si roscata, cu toate ca eu nu mi te imaginam roscata, parca mai degraba bruneta, iar tu parca ai si parul ondulat nu-i asa? acum l-ai indreptat? Eu am asa o slabiciune pt. parul ondulat si brunet, dar oricum tare bine prinde o schimbare de look pt. suflet si psihic, asa-i?? .
Oli te compatimesc cu soacra, da ea nu are stare acasa la ea? Nu are ce face, de vine toata ziua la voi?
Nu mai stiu ce vroiam sa zic....a Ilinca, sanatate multa lui Manole, sper ca acum e mai bine .
Cred ca mai vroiam sa zic ceva, dar ma cam lasa memoria .

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

LA MULTI ANI, SOPHIPHI!
SA CRESTI MARE, DESTEAPTA SI FRUMOASA!

Ilinca, am scris cu violet, pentru energie pozitiva

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
Hello fetelor!LA MULTI ANI! tuturor ghioceilor sarbatoriti azitSi eu am avut ieri nu mini meci, nu cu soacra ci cu sora ei, care cum a intrat in casa, asa, cu hainele de afara, nespalata pe maini i-a luat Anei mainile si a inceput sa le pupe cu gura plina de ruj. Evident ca am facut super urat de au sarit toti ca de ce reactionez asa, ca sunt prea exagerata, ca tin copilul in clopot de sticla si altele de genul astaApoi la tort (ieri am serbat-o pe Ana cu lume - nasi, fini, parinti) incepusera si ea si soacra ca de ce sa nu isi bage Ana mana in gurita dupa frisca, sa guste si ea un pic de friscaOLI, te primim la noi, asta daca nu se anunta si pe aici socrii (cica marti vin, s-ar putea si joi, sper ca doar atat)Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente
Da bine i-ai mai facut!!! Gandeste-te ca eu am patit-o cu un dr care a venit sa o vada pe Eva. Exact la fel, mai putin rujul pe buze Eu nu am indraznit sa spun nimic, doar am luat fata din fata ei.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Hai ca sufar de limbarita

Mai am o dilema: o fi ok ca am cam invatat-o pe Ana cu inca o masa de lapte intre masa de pranz si cea de seara? Sincer, eu i-o dau in speranta ca va adormi (avem mari probleme cu somnul de zi si adormitul de seara), uneori functioneaza alteori nu, dar s-a cam invatat don'soara si il cam cere. Nu bea mult, maxim 150, o fi chiar asa de rau?

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

nu e nimic gresit. poti sa-i dai linistita.
si ioana are o masa de lapte (tzitzi) dupa masa de pranz, ca sa mai mentin din putinul lapte care-l mai am. cand asta nu ii ajunge ii fac repede bibe.

Mergi la inceput

Pisik06 eu pe ioana o tin in casa cu sosete subtiri, dar si pe astea le scoate. cand mi se pare mie mai rece ii pun botosei textili.
mie mi s-a recomandat sa nu-i incalt in casa, chiar si de catre ortoped. daca sunt cu sosete au echilibru mai bun si-si dezvolta mai bine musculatura.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

vad ca nici una din voi nu mi-a raspuns daca bebelusii vostri au vaccinul de la mana rosu . Stefan are o cojita iar cand ii fac baie cade si puroiaza... am intrebat dr.si mi=-a zis " asa e normal, lupta organismul" dar eu nu prea mai cred in ea...
Am vazut in una din pozele copiilor vostri (dar nu mai stiu, parca o fetita) ca avea rosu la vaccin...
Pup

Ramona - mama de bb Stefan - 9 luni

lui andrei i-a "copt" acel vaccin pe la 2 luni. a avut putin puroi. nu i-am pus nimic. a trecut de la sine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Mai, ce ma oftic cand aud fetele din Bucuresti de jdemii de magazine cu articole pentru copii si cu preturi care mai de care, ai de unde alege, dupa buget Coane Fanica...La noi, la tzara...un magazin si ala birt. Mai tare ma enervez acum cand pomenise Pisi de magazinul de incaltaminte de unde cumperi dupa pofta inimii. Mie mi s-a cashunat acu sa ii cumpar pantofi lu Raru. Dar...de unde? Ca asa e pe la noi e iarna cumperi pulovere, e vara costume de baie...sa te fereasca DUmnezeu sa incerci sa cauti iarna costume de baie ca te scuipa toti...Deci, in magazine ce gasesti acum...ghete si bocanci. Si uite asa trebuie sa astept pana isi schimba magazinele (alea cate sunt in Braila) stocul ca sa gasesc, probabil, pantofi pt copchil. Nu de alta...dar la ziua lui vreau sa il incalt cu pantofi.
Apropo, vin si eu cu o dilema...Nu stiu altii cum sunt...dar eu il imbrac pe Rares la ziua lui cum vreau eu. Spun asta ca in partea noastra e obiceiul (uneori bun alteori nashpa rau) sa il imbrace nasa cu ce a cumparat ea. Ceva de genul ca la botez. Ori...eu, desi o cunosteam bine pe nasa, am avut un soc in privinta hainelor alese atunci. Si nu mai vreau sa se repete situatia mai ales ca acum va fi pozat si raspozat. La botez a fost mai din brate in brate apoi a dormit nu prea s-a bagat de seama...dar acum vreau sa il imbrac cum vreau eu. Intrebare: Cum sa o refuz pe nasa "mai elegant", fara sa se prinda ca nu imi plac gusturile ei sau hainutzele cumparate?

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput