Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *140*
Raspunsuri - Pagina 12
Ilinca_M. spune:
Floric, am uitat sa-ti zic: am trimis codurile de bare joi sau vineri, nu mai stiu exact. Sper sa-ti ajunga in timp util
.
Ayla, iti sta mishto si asa. Blondul meu provine din roscat (vreo 8 ani fusesem roscata, din clasa a XI a) dar nu va zic ce greu a ajuns blond...biensur ca la coafor si cu produse profesionale, da' degeaba. Cica roshul e cel mai greu de scos, mult mai greu decat negrul. Dar ma gandesc ca negru din roscat va fi mai usor decat blond din roscat
. Asta in caz ca te razgandesti, ca-ti sta bine oricum.
Tufete, io eram convinsa ca maine-i 24, ca maine-i ziua lui Sophiphi; pana am vazut un status in care unui bun prieten ii era urat LMA de catre nevasta...si stiam ca el e din 24 ianuarie. Eram in urma cu zilele...
Ei, dar Phiphi stia ca-i ziua ei, ce credeti ca a facut dimineata? Eram amandoua-n pat, s-a sprijinit de umarul meu si jap in picioare, cam cracanata, cam nesigura, dar s-a ridicat!
Abiaastept s-o vad zvarluga ca pe Alexandra; ce tura face ea prin casa si ce inalta e! Novus, cati cm are acum?
Maria cu fatzuca ei angelica...of, cat de frumoasa e
Si pe Nicky baiat mare si excursionist l-am admirat zilele trecute, ce-a mai crescut!!
Revin ca ma solicita sarbatorita, azi nu pot sa-i refuz nimic:)))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kea Novus, ce te alearga Alexandra prin casa!!! Super!!! Chiar, mai tineti minte cam cat a durat de la ridicatul in picioare si pana la primii pasi? Al meu se tot ridica de vreo luna cred, dar n-are de gand sa paseasca. |
Pai la noi de cand s-a ridicat in picioare in patut, a inceput sa paseasca prin pat, dar apoi pana la faza de mers tinuta de maini a mai durat vreo luna, cred
Keutu !Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Pisik06 spune:
Hello fetelor!
LA MULTI ANI! tuturor ghioceilor sarbatoriti azi
NOVUS, felicitari pt mergareata! Ce dulce e si ce viteza are
Ana nu merge inca de o mana, ii e frica, daca iti desprinzi o mana se opreste si incepe sa scanceasca. Asa ca deocamdata mergem tot de 2 manute.
MONICA, este super culoarea. Si iti vine de milioane. Si eu am fost roscata vreo 2 ani. Am ales si eu cele mai grele treceri: intai am fost bruneta, apoi am scapat greu de brunet si m-am facut roscata, am fost toate nuantele de rosu posibile si imposibile, apoi ca si Ilinca, m-am chinuit o gramada sa scap de roscat pentru blond. Blonda am stat de la 22 de ani pana am ramas gravi, nu mi-a mai ars de experimente.
ADTAPOP, te compatimesc cu soacra, dar asta este, trebuie sa le suportam.
Si eu am avut ieri nu mini meci, nu cu soacra ci cu sora ei, care cum a intrat in casa, asa, cu hainele de afara, nespalata pe maini i-a luat Anei mainile si a inceput sa le pupe cu gura plina de ruj
. Evident ca am facut super urat de au sarit toti ca de ce reactionez asa, ca sunt prea exagerata, ca tin copilul in clopot de sticla si altele de genul asta
Apoi la tort (ieri am serbat-o pe Ana cu lume - nasi, fini, parinti) incepusera si ea si soacra ca de ce sa nu isi bage Ana mana in gurita dupa frisca, sa guste si ea un pic de frisca
OLI, te primim la noi, asta daca nu se anunta si pe aici socrii (cica marti vin, s-ar putea si joi, sper ca doar atat
)
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Pisik06 spune:
Fetelor, am si eu o dilema
- cum tineti copiii incaltati in casa? Eu o tin pe Ana in ciorapei grosi si/sau mocasini, genul ala de ciorap cu talpa de piele, un soi de opicunta. Ieri zicea fina mea ca cica trebuie tinuti incaltati cu incaltaminte rigida pe glezna, ca altfel isi formeaza mersul prost
Eu stiam ca tocmai, piciorul lasat liber ajuta sa se formeze mersul. O sa intreb si pediatra. Voi ce stiti?
Si apropos de incaltaminte, fetelor din Bucuresti, va recomand cu caldura un magazin pt bebei din pavilionul H, este jos, oarecum in centru, magazinul fiind amplasat chiar langa culoar. Au incaltaminte de bebei super, doua firme Bebetom si Minimen, incaltaminte ortopedica, de piele moale interior-exterior, super talpa, talonete, calitate f buna. Eu sunt tare incantata, am stat azi vreo ora in magazin, imi venea sa iau toate incaltarile. Preturile sunt cam 120-130 perechea, am gasit niste sandalute dementiale si cu 99 si evident ca nu m-am abtinut, desi sunt masura 21 si sunt mari de Ana acum.I-am luat si niste pantofiori mov (cum altfel) din piele lacuita un deliciu. Imblanite nu i-am mai luat, sper sa ii ajunga ce are pana se face mai caldut.
Si au si body-uri Carter's acolo, am vazut si marca Grain du ble, dar mai ieftin decat la Z binenteles. Mai su si altele, dar nu datatoare pe spate. Overall, magazinul merita, marfa de calitate la preturi ok. Eu nu mai fusesem in H de o vesnicie, dar o il mai frecventez pt magazinul asta.
Pozele noastre
Pisik06 spune:
Hai ca sufar de limbarita![]()
Mai am o dilema: o fi ok ca am cam invatat-o pe Ana cu inca o masa de lapte intre masa de pranz si cea de seara? Sincer, eu i-o dau in speranta ca va adormi (avem mari probleme cu somnul de zi si adormitul de seara), uneori functioneaza alteori nu, dar s-a cam invatat don'soara si il cam cere. Nu bea mult, maxim 150, o fi chiar asa de rau?
Pozele noastre
aditapop spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 Fetelor, am si eu o dilema - cum tineti copiii incaltati in casa? Eu o tin pe Ana in ciorapei grosi si/sau mocasini, genul ala de ciorap cu talpa de piele, un soi de opicunta. Ieri zicea fina mea ca cica trebuie tinuti incaltati cu incaltaminte rigida pe glezna, ca altfel isi formeaza mersul prost ![]() Eu stiam ca tocmai, piciorul lasat liber ajuta sa se formeze mersul. O sa intreb si pediatra. Voi ce stiti? |
Pisik, si eu stiam ca cel mai bine pentru ei e sa aiba piciorul liber, sa simta ei ce se intampla acolo
Ma calmez cand stiu ca mai e o ora si pleaca soacra

POZE NAZDRAVAN
novus spune:
Pisik, si eu o tin pe Alexandra cu moasini tip ciorapei pt ca la fel am citit ca asa trebuie pana invata sa mearga, faza cu papucii care sa tina glezna e apoi, desculti simt mai bine podeaua si isi dezvolta echilibrul, altfel e ca si cum am incerca noi sa mergem cu claparii in patru labe ![]()
AditaPop, chiar azi m-am gandit la tine, nu mai stiam nimic de voi ![]()
Tufetelor, eu cand aud povestile voastre cu soacrele ma sochez
. Nu stiu ce sa ic, dar cand soacra mea ma intreaba discret de ce meniu mai are Alexandra si daca nu il imbunatatim, sotul ii explica de obicei cam ce au ei voie sa manace si ce nu, pt ca a citit si el si ii spun eu deci nu e nici o problema.
AditaPop, la voi sotul nu se baga cand are ea discursurile ei?
Cat despre vizite, cred ca as lua-o razna sa-i tot vad prin zona, Pisik te admir pt rabdare
!
Olishka, cand vine iar socrella, pune-o la treaba macar sau las-o cu David si rezolva-ti problemele, stiu ca e imposibil, dar na incearca !!
Mami lui
novus spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 Hai ca sufar de limbarita Mai am o dilema: o fi ok ca am cam invatat-o pe Ana cu inca o masa de lapte intre masa de pranz si cea de seara? Sincer, eu i-o dau in speranta ca va adormi (avem mari probleme cu somnul de zi si adormitul de seara), uneori functioneaza alteori nu, dar s-a cam invatat don'soara si il cam cere. Nu bea mult, maxim 150, o fi chiar asa de rau? |
Eu zic ca e ok si Alexandra cam la fel face
Mami lui
novus spune:
Ilinca,
Sophihi 
!!
Chiar nu am mai masurat-o (si cantarit-o) pe Alexandra in ultima vreme, dar cred ca merge catre 80 cm ca hainutele asa i le iau !
Chiar o sa ii fac masuratorile teehnice diseara !
Mami lui
Pisik06 spune:
NOVUS, si eu ii iau hainute la fel, dar la masuratorile pediatrei iese tot de 74 cm de vreo 3 luni
Eu cred ca e mai lunga
ILINCA, fondul de ten cu minerale e sub forma de pudra sau lichid?
Pozele noastre