*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (99)*
Raspunsuri - Pagina 9
monicus spune:
tot binele din lumea sotului alaturi de frumoasa lui familie. Numai bine.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Amalia Neata fetelor! ![]() Otilia, Stewie ce frumoasa coincidenta de zile! Sa fiti sanatoase si sa aveti niste sarcini cat mai usoare!![]() Otilia esti minunata! Deja mamica de 2 gagasele frumoase foc si nazdravane , continui cu alaptatul de cate ori te solicita pitica, mergi la servici...si esti si insarcinata. Jos palaria pentru atitudinea ta si starea de spirit admirabila! Te imbratisez cu drag!![]() Laura multumesc pentru urari! ![]() Ginye, Crismargrg, Criss703, Aleinad.g multumesc pentru urarile de ziua sotului! ![]() |
criss pe aici.. cand pot mai scriu si eu..
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
-------------------------------------------
Pozele mele
Povestea nasterii
Pozele printesei la un anisor

monicus spune:
Olivia pe unde umbli? Nu mai stim nimic despre voi?
Flowers ce fac printesele tale? Nu ai mai dat nici un semn, sper ca sunteti bine?
Ralukutzza nu ne mai povestesti nimic despre plecare? Ce mai face cozanacica?
andreyutza ce mai faci? Ce mai face cozanacelul?
Nu mai spuneti nimic fetelor?
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
-------------------------------------------
Pozele mele
Povestea nasterii
Pozele printesei la un anisor 

Amalia spune:
Elilov, Monicus multumesc mult, mamicute dragi!
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
Otiliav spune:
Salutare!
Petrecere frumoasa Amalia, sa-ti traiasca sotul!
Eu sunt asa "stresata" ca nu scrie Olivia ca azi-noapte am visat ca pleca in concediu dar ii era jena sa scrie. A pus insa chiar inainte de plecare pe mess un status cu "Vacanta in ..." si nu mai tin minte, era ceva in greaca
. Doamne ce produce mintea mea 
Sa va zic faza. Elisa alearga asa de mult ca au inceput sa-i miroasa picioarele in mocasini. Cred ca trebuie sa-i dau cu pudra
.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
ginye55 spune:
Otilia ceva ceva tot e...si eu am visat-o pe Olivia acum cateva seri...![]()
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
bertha spune:

Otilia, multumesc de intrebare,
ai intuit tu ceva, mi-au cam mancat urechile frumusetile mele, au mai ramas doar cerceii.
Si, cu toata criza, am tras o fuga la munte, sa-mi oxigenez neuronu', mai bine la munte acum decat la nebuni in curand.
M-am tot gandit eu ca-i scump la nebuni, cre'ca numai camasa de forta pt o zdruncinata ca mine costa o avere.
Glumeam putin...sper ca e gratis.
Vazut sagetele-acadele, mirat a mia oara ce tare seamana. Pupam mami obosita, sigur tu cand esti f obosita esti mult mai activa decat multe femei normale.
Babyzapi, cuscra sex-bomb, sex-bomb!
Nu uit sigur sa ma gandesc la tine pe 2 aprilie, atunci eu si sotul sarbatorim 15 ani de cand suntem impreuna. Mama, puteam avea copil cu buletin!
Stewie, sarcina usoara, sper sa ne tii la curent cat mai des.
Mariutza, bun venit!
Amalia, La multi ani sotului! Sanatate si impliniri!
Bravegirl, petrecere frumoasa si de neuitat! Si sa va intoarceti 3 neaparat. Eu nu am inteles destinatia, am ratat sau n-ai spus cu precizie? Te rog, nu te sfii sa ne povestesti, ma bucur sa aud ca oamenii se distreaza si se simt bine. 
Bebecris, asta-seara incerc sa vad si eu pozele pe siteul revistei. Nu cred ca e o solutie sa iei o pauza de DC, mai degraba niste scuze sincere ar merge mai bine, tare urat a sunat mesajul ala, l-am recitit cu mare stupoare. Nu am inteles niciodata treaba asta cu capra vecinului.![]()
Eli, cre'ca sunt defecta, ca eu n-am ras deloc de isparava balaciosului cu usa de la balcon, ba m-am si speriat tare. Destept foc oltenasul mamei, dar eu nu ma gandeam decat ce faceai tu in ger, daca nu stateai la parter si ce putea face el intre timp singur in casa. Brrr, bine ca s-a terminat cu bine.
Aleinad, Mirtha, neaparat sa repetati experienta, mai ales ca stati in aceeasi zona sau am inteles eu gresit?
Ramo, neplacuta situatie cu bonusul. Sanatate sa fie, ca restul le rezolvati voi, aia daca nu e, consuma si sanatatea celor dragi si fff multi bani.
Lorellay, am tot vrut sa intreb, dar ai disparut. Ai castigat ceva la concursul ala? Ai putea sa ne arati niste poze cu noua camera foto, bineinteles daca ai intrat in posesia ei.
Am citit azi multe pagini, astfel incat nu mai retin chiar tot ce vroiam sa scriu.![]()
Cum spuneam, vineri am plecat la munte, ne-am intors azi. F bine, frumos, distractiv si, mai ales, copii cuminti si sanatosi. Am fost in grup mai numeros, evident galusca mare vedeta si Darius mare orator.
Ioana ff prietenoasa si comunicativa cu toti, dar...numai de la mami din brate. Va spun cu mana pe inima ca ne-am dus cu caruciorul pana la baza partiei, in timp ce in sectorul "care este" nu pot merge nici 50m. Cu gerul a fost mai greut, dar tot am stat destul pe-afara. Ioana era atat de imbracata, incat nici nu mai putea merge bine, parca era un robotel teleghidat.
Nu am ghete antiderapante, astfel incat am luat o cazatura scurta, dar performanta,
ma cam doare mana pe care am aterizat.
Partea f buna e ca la munte Ioana s-a dezobisnuit brusc sa combine mersul biped cu cel patruped, acum 90% merge numai in picioare.
A! 3 canini se disting amenintator in gingie, ma astept la nopti grele.
Revin daca-mi amintesc ce mai vroiam sa scriu.
Edit ca scrisesem balarii.
Bertha, mami de frumuseti rare -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
Amalia spune:
Fetelor, va scriu mesajul pe care mi l-a scris Olivia pe mess. Am intrebat-o daca vi-l pot transmite aici, penru ca ea n-a mai reusit in ultima vreme sa ia legatura decat cu parintii...nicidecum pe forum..si sa stim de ea
:
n-am mai avut timp deloc sa intru pe forum, am tras-o rau cu gatul rosu si febra avem aproape 2 sapt iar de vreo sapt nu a mancat nimic doar a supt si asta cu greu cu nasucul infundat...ieri a facut 39.5 axial asa ca am trecut pe antibiotic ca n-am avut incotro dar tot a mai facut un pic de febra dimineata, e un cosmar cu febra asta mai ales noaptea stau si-l verific non-stop
Deci, din pacate...un alt puiut racit
....da' se face el bine!
Multa sanatate Olivia draga!
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
bertha spune:
Olivia,
. Pupam gagicutul drag, sa treaca mai repede febra asta rebela.
Anca, hi, hi, ti-am zis s-o faci frumoasa pe tzitzi ca tre' s-o etalezi in autocar.
I-am zis sotului faza cu Z intre 2 surori noaptea si s-a amuzat copios.
Bertha, mami de frumuseti rare -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
mamiseli_11 spune:
Amalia
sotului! Sa petreceti frumos.

Olivia multa multa sanatate micutului. Te pup dulce, aveti grija de voi.
Bertha sa va fie de bine iesirea la munte. Pupici
Scriu telegrafic, o sterg la nani. Noapte buna mamici si cozanacei.
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
Amalia spune:
Otilia, Bertha, Mamiseli
multumesc frumos!
Bertha super ca ai reusit sa iesi!
Daca s-ar inventa teleportarea, m-am duce si eu iarna la munte
...altfel, cu raul meu de masina si drumurile noastre
...ma lipsesc si ajung in anotimpul asta foarte rar.![]()
poze aniversare 1 an

Jos palaria pentru atitudinea ta si starea de spirit admirabila!