*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (99)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

amalia LA MULTI ANI! sa iti traiasca sotul sa fiti toti sanatosi si uniti pana la adanci batraneti
anca ma bucur ca ati reusit sa stati cumintele atatea ore bravo printesa...si succes la urmatorul drum
mirtha ia zi iubita nu baga Eva bucatile de puzzle in gura? cum reactioneaza la vederea lui..sa stiu daca sa ii dau si eu lui Dimitrie noi avem unul, dar am tot eschivat sa il dau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

multumesc pentru grija voastra vis-a-vis de david...
oti...a fost prima dioza de prevenar...si nu a fost asta cauza...ci o angina acuta...
stewie....felicitari....
ca sa incheiem neintelegerea: nu sunt nici invidioasa si nici frustrata...nu am de ce!!!ma bucur ca exista familii fericite...si ca totul este ca in povesti si ca in filme...
corina...sper ca nu mai esti suparata!!!a fost o scapare!!!!s-au adunat muuult prea multe!!!!!
ma gandesc ca o perioada sa trag chiulul de pe forum....

Craciun, cadouri, renii

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

mamica draga si cozanacica frumoasa.

Citat:
citat din mesajul lui criss703

Loryd am tot vrut sa-ti zic ca mi-au placut pozele voastre mai ales cea cu bunicul si cornitele de ren .Te asteptam mai des la povesti !
Monicus chiar ma gandeam pe unde umblati
Amalia La multi ani sotului tau ! si din partea noastra si petrecere frumoasa in noul cuibusor
Otilia ce simpatica e Ana in poza , Ramo tot asa de curioasa e si Sofi sa vada ce-i acolo
Olivia pe unde umbli si ce nazbatii mai face gagiul David ?

Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
-------------------------------------------
Pozele mele
Povestea nasterii

Pozele printesei la un anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Eu il pun zilnic la olita pe Raphael de vreo luna si pana acum nimic . Nu reusesc sa prin momentul cand face kk sau pipi. De multe ori se duce el si ia olita si incepe sa se screme, dar cand il pun pe ea...nimic. Desi are program fix de masa, in fiecare zi face kk la alta ora. Mi-e ciuda de nu mai pot. Intr-o luna de zile nu am vazut nimic .
Amalia LA MULTI ANI SOTULUI
Aleinad, Monicus multumesc
Mariutza_mea welcome! Daria este superba si imi place si numele ei (la fel ca al nepoatei mele de 1 an si 6 luni)
Anca super faza cu tzitzi, sper sa va distrati si in vizita de-acum.
Oti sunt atat de nemultumita cu ce am acum incat nu-l mai las pe iubi sa puna mana....daca tot nu are ce sa apuce la ce sa se mai deranjeze? ....dar dupa.....
Bebecris ma bucur ca e mai bine David, chiar intrasem aseara sa vad cum se mai simte, am vrut sa postez si nu mi-a mai mers netul
Crismarg Doamne ce-am mai ras. Cred ca nu o sa ma lase sa ies decoltata din casa fara el ...sau imi cumpara o alrama ceva
Lauramiron daaaaa, tin minte ca si tu vrei de cand ne-a pus poze Lorena cu comorile ei. O sa te tin la curent cum decurge tot. Oricum mie nu mi-e frica de durere, cel mai groaza imi este de faptul ca nu o sa ma mai pot ocupa (manevrari in brate : pus in scaun de masa, in tarc, in patut) vreo 3-4 saptamani de golanasul meu.

Pupici

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela & Raphael Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Buna dimineata mamici si cozonacei.

aleinad.g, elilov3, Criss703, multumim de aprecieri. Da ii place mult sa bea cu paiul dar doar sucuri, apa si laptele il bea doar din canita cu cioc (de fapt biberon cu cioc). Cat despre omul de zapada nu ne putem asuma meritele. Era facut de copiii mai mari de la noi din bloc. Noi doar ne-am pozat cu el. Era foarte mirata de ce vedea si voia sa-i faca mai-mai.Dar ea cand face mai-mai mai mult loveste

Otiliav la fel de mult roz e si pe eschimosul meu -http://family.webshots.com/photo/2572244210105215654RXOtZf A, si felicitari din inima pentru burtica, multa sanatate si o sarcina usoara sa ai
stewie felicitari sa ai o sarcina cat se poate de usoara.

Vrem si noi inca un bebe dar poate din vara ne apucam de treaba. Si la fel ca in cazul multor fete de pe aici nu avem nici un ajutor. Familiile noastre sunt in alt oras si noi suntem singuri. Imi vine cateodata sa fug inapoi acasa sa o pot lasa pe lory cu cineva 2 ore si sa fug cu sotul in oras sa ne facem de cap dar ma linistesc repede.
E frumos si asa cand o vezi mereu in preajma ta si stii ca esti tot universul ei si vezi cu cata dragoste striga la tine "mama". Uiti de tot si mai vrei inca unul care sa se catere pe tine si sa te acapareze de tot

M-am intins cam mult. Merg sa-i dau o gustare fetei si revin

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
http://family.webshots.com/photo/2433520900105215654QVznVD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariutza_mea spune:

multumim de primirea calduroasa fetelor poze tocmai pun pe un host de imagini, sa pun aici in album trebuie sa le ridemnsionez pe toate..cam mult de munca :D
despre noi ce sa mai spun..suntem 3 capre iezuite vorba aia..asa mama asa fiica
Cea mare nu merge la gradi(desi as fi vrut sa o dau) pt ca deocamdata nu am un loc de munca care sa imi permita. Insa e isteata foc(fiecare cioara isi lauda puiul nu? ), stie poezii, cantece, numara pana la 4 si ce e mai important..e om de "nadejde" atunci cand am treaba si ii spun sa aiba grija de cea mica .. se ajuta reciproc la imprastiat si distrus prin casa

pozici cu mandrele http://picasaweb.google.ro/ilicaramona/GazeleMele?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata pe la pranz!

Pe mine m-a binedispus coincidenta cu Stewie.
Stewie, nici mie nu mi-ar fi facut ecografie daca as fi stiut cand am ramas. De fapt nu prea le pasa lor cat are bb exact dar eu trebuie sa fac analizele pentru Rh- in anumite saptamani si daca nu stiam cat are bb nu stiau cand sa ma cheme pentru analizele de sange. Acum vineri fac 2 ecografii pentru pliul nucal, fac una seara la privat ca sa am doua opinii, doua masuratori in aceeasi zi.
Loryd, ce frumos zboara fata. Aveti zapada din plin, asa ca pe la noi .

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Otiliav, da e zapada multa. Mai rar pe la malul marii asa zapada. Cu vantul e mai rau. A batut groaznic zilele astea. Speram ca azi sa iesim si noi la plimbare si apoi s-o ducem pe lory la un spatiu de joaca.

Vorbeati de dinti, noi avem 8 si nici o masea inca. Nu ma lasa sa ma uit in gurita asa ca nu pot vedea in ce stare sunt gingiile. Mai prind cate ceva cand rade. Cred ca o chinuie una jos in stanga ca isi duce pumnul la gura si maraie. Ei i-au iesit dintii foarte usor , n-am avut probleme pana acum gen temperatura, scancete, somn dereglat noaptea speram sa fie la fel si cu maselele.

babyzapisi eu tot cam de o luna am inceput s-o pun pe lory dar nu am avut mereu succes. Sunt momente cand sta 20 min pe olita, nu face nimic si apoi la 10 min face kk dar si zile cand face numai la olita kk. Nu stiu explica, depinde de copil. Oricumsunt inca prea mici ca sa stie ei ce se intampla. Trebuie avut rabdare si sa nu-i grabim.

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
http://family.webshots.com/photo/2433520900105215654QVznVD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Da Loryd clar ca trebuie totul cu rabdare. Nu m-am enervat niciodata ca nu a facut, doar imi e ciuda in sinea mea...ciuda pe mine ca nu sunt in stare sa prind momentul. Si pe olita sta cat vrea, cum maraie ii atrag atentia cu o jucarie si daca nu merge, il iau de acolo. Cel putin s-a familiarizat cu ea.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela & Raphael Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Mai mai ce eschimos in ros avem.. dar am vazut si poza Anei la aceaesi varsta, care clar ca seamana ff mult. Deja eu ti-am spus-o de atatea ori.. ca Ana la varsta Elisei sunt identice. De fapt.. nu prea am gasit nici o deosebire intre ele la aceeasi varsta. Doua printese dragalase si tot timpul cu zambetul pe buze.

[ed]stewie[/red] felicitari pentru sarcina... ai un curaj extraordinar. Bravo.. si asteptam poze cu voi, recente. Sa ai o sarcina la termen si un bebe sanatos.

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
-------------------------------------------
Pozele mele
Povestea nasterii

Pozele printesei la un anisor

Mergi la inceput