*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (99)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Amalia, DN1 era azi ca vara, uscat si curat. Cat despre raul de masina, m-as sacrific saptamanal, numai ca nu asta e motivul pt care nu plecam mai des.
In schimb, era f frig, si, cum stiu ca tu esti friguroasa, mai bine astepti vremuri mai calde.
E ma bucur ca nu m-au mostenit copiii la mesrul cu masina.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Revenit si noi azi din Harghita, de la -25, brrrrr, ni se lipeau narile azi dimineata. Si pentru ca tot fura asa calduri, uite ce-a patit z. Altfel spus, taiatul motzului, chiar de nasa. Eu nu si nu, restul da si da, si m-am consolat cu ideea ca la vara n-o sa-i prind codite, dar la anul sigur, si-o sa avem si par mai bogat de prins.

Si, cum ati petrecut ziua Unirii?

Am citit ceva de dinti, Aleinad, stai linistita, noi avem 4, si mai stiu cativa, si parca Arianna are si mai putini. Nici un stres, ies ei.

Stewie, pup si burtica ta, o sa fie cum trebuie sa fie, adica super, iti dai seama, doi de-a dura si printre picioare prin casa si zarva aferenta? O sa va descurcati just right.

Ama, La Multi Ani soatzei , Oliv, sanatate puiului , Bertha, ma bucur ca va amuz. Bine zici, tzitzi ne scoate din toate, oare cum o fi fara? Fara ca fara, da` cand o vad cum o iubeste si se alinta, ma gandesc asa de cu groaza la intarcat... nu c-as vrea s-o intarc acum, asa, intr-un viitor... dar tot am emotii...

Fug la somn, night-night!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.sling.ro/" target="_blank"> Poarta-ma, mami!

===================
"We don't see things as they are, we see things as we are." - Anais Nin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Zibe-i chelioasa,
Dar e tot frumoasa,
Nu mai are par deloc,
O pupa mama cu foc,
Sanatoasa ea sa fie,
Ca scapa si de chelie!

Se vede ca am aerisit neuronu'. E bestiala Z.

Asa, ca am omis sa va povestesc ceva esential. Ioana s-a simtit la fel de bine la munte, ca si asta-vara la mare. Cum dadea cu nasul de aer, cum venea Mos Ene pe la gene.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

bertha spargeam geamul sau usa in cel mai rau caz cel de la camera este simplu si urcam linistita pe o scara...apoi nu ma prea interesa o usa sau un geam gubilul sa fie in siguranta 20 de min suporta singur prin casa....ca mama gasesti solutia si dimi nu e un sperios sau plangacios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Anca e frumoasa foc Zibe! Interesanta tehnica de raschetat.

Olivia multa sanatate pustiului!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Stewie sarcina usoara si la termen! Uau! Avem 2 burticute!
Anca am vazut o Zibe tare frumusica asa tunsa. Stai linistita, creste parul tare repede la loc.

Si am uitat: Buna dimineata!

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!
Mariutza_mea bine ai venit! v-am admirat in poze, sunteti niste dragalase toate 3!

Olivia insanatosire grabnica Davidutului drag!!!

Thomas tot mucos de cateva zile, pofta de mancare ioc, deci a tinut-o tot cu paste.macar atat, bine ca le mananca si pe alea. ieri si-a facut si freza cu sos.. dupa ce-a papat paste a mancat si 2 cutiute de compot de struguri, , dupa ce le-a uns bine cu sosul ce mai ramasese de la paste in tavita..aa , mananca si banane, portocale si clementine, deci ceva ceva tot are in stomacel..

Anca m-am amuzat cu cautatoarea de tz, mare figura Zibe.. am si admirat-o, e o frumusete de fetita cu agrafa sau fara!

mai am de vazut ceva poze, cand am vreme...

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

stewie felicitari !!!! sarcina usoara !!!!!
trebuiesc scoase agitatele de la naftalina, se ingroasa randul gravidutelor noastre!!!!

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna,

Sunt rupta...e f frig la noi...azi noapet la 2 am luat-o pe Sara cu noi in pat ca plangea...de frig banuiesc...apoi a dormit pana la 10...si eu am stat bat, sa n-o trezesc adca ma misc...am pazit si soba de la 4 la 5... si apoi am adormit un pic, acum merge si soba si aerul conditionat si tot frig este.
Diseara vom dormi toti trei in canapeaua din sufragerie...e la mijloc si e un pic mai cald.
Nu mai vreau iarna...vreau vara.... canicula!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Mai Anca, "unde e buclele lui zibe???".... Doamne ce dulce e si tunsa, i se vad mai bine ochii aia superbi! Eu abia astept sa aiba Anastasia asa bucle, sa-i fac codite... cum am tuns-o prin septembrie, i-a crescut mai greu si abia acum incepe sa se carlionteze dupa urechi.

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput